38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

şükran hanım demişti.senin doktorun israel beymiydi?bana hiç bu testlerden bahsetmediler bu testleri ben isteyerek yaptırabiliyormuyum?nerde yaptırabilirim?sen yaptırdınmı?bu testlerin sonucu bana ne söyleyecek?

Şükran hanım aslen hemşire..Sekreter değil..O bazan öyle konuşuyor,bakma onun ne dediğine.. :)) Evet israel beydi..herkesin dr tüp bebekte israel bey zaten orada.. bu testleri kendin de yaptırabilirsin..Dahiliye gidip pıhtılaşma testleri,genetik bölümüne gidip kromozom testleri yaptırabilirsin..Tüp bebekte embriyolarına pgt işlemi yaptırabilirsin mesela...

arkadaşlar merhaba....sonucum negatif maalesef....hepinizi öpüyorum, hepinize desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum...
Sana sadece geçmiş olsun diyebiliyorum ve şu anki psikolojini gayet iyi anlıyorum.Ancak sanırım ilk denemen değildi ve bu durum seni daha güçlü kılacaktır.İlk negatif depresyonun dibine sürüklemişti beni,ikincisi daha bi hafif geçti ama üzülmedim mi çok üzüldüm.Emeğe,paraya,boşa giden umutlara,kurulan hayallere üzülüyor insan ama sallllllllllllllla be canım salla derim başka da bir şey demem.Yaptın mı yaptın,uğraştın mı uğraştın,olmadıysa Allahın işi,senin suçun yok ya.Üç günlük dünyada zaten ikisini neredeyse tamamlamış sayılırız kalan tekini de yas tutarak geçirecek değiliz ya Allah Allah...Şimdi şu üzülme dönemini tamamlayacak,sonra acaba bi daha denesem mi diyecek sonra da elinde takvim günleri sayıp acaba hangi ay,hangi merkeze gitsem diye araştırmaya başlayacaksın tecrübeyle sabit.Yazdıklarım sakın seni incitmesin e mi canım.Ben kendimi de ancak boşvererek tedavi ettim.Eğer bu işe ilk başladığım stres ve heyecanım devam etseydi biliyorum ki hayat bırak kavuniçi rengini griye dönüşür zaman içinde de kararırdı.Biz haketmiyoruz bunu.Yani gri hayatlar yaşamak hiç birimizin hakkı değil.Tamam güçlenip tabiki devam edicez.Allah verecekse de bebekleri doğurup büyütücez.Elimizden gelen sadece dilemek ve gayret etmek gerisi boş.Kendini hemen topla ve dünü unut gitsin.Yarınlar her zaman umutlara gebe.İçtenliğimle sarıyorum seni sevgiler...

Abi yuhhhhh ya...Hani elin memleketlerinde insan hayatı,kedi hayatı köpek hayatı çok değerliydi.Gencecik kadını yatırıp ciyak ciyak bağırtıp kesiyorsunuz.Bi de hadi işin bitti yallah...Yok valla ben hala çözemedim şu gavurları.Neyse olan olmuş biten bitmiş yapılacak bir şey yok.Geride acı anılar bırakmış sersemler.Dilerim çektiğin sıkıntıların karşılığını alırsın bir gün Aminnnnnnnnnnnn...

Cans yüreğimi oynattın akşam akşam ama neyse ohhhh beeee...Aman dikkat et,hiç bir şey yapma hatta 10 günden sonra bir on gün daha al.Çok çok geçmiş olsun canım ya...

Kızlar sabah kalktım hazırlandım okula gittim.Pazartesi günleri nöbetçiyim ya bahçede.İlk tenefüs bitti çocuklar içeri giriyor baktım elinde çantaları iki kravatlı tip girdiler kapıdan.Anammmmmmm poku yedik müfettişler dedim kendi kendime.Neyse onlar bana ben onlara baktım bakıştık selamlaştık geçip girdiler içeriye.Ben vınnnn öğretmenler odasına.Fettişler geldiiiiii dedim o andan itibarende okulda bir telaş pür telaş.Herkes doğru sınıflarına.Bizde teftişin en zorlayıcı kısmı kırtasiye bölümüdür.Ne yazık ki hala sayın denetleyicilerimiz çocuklarımızdan çok kırtasiye işlerimizle ilgilenirler.Çıkar bakalım çeyizini nen var nen yok derler sen de dökersin dosyaları önlerine.İncelerrrr incelerrrrr incelerler.Onu neden yazmadın bunu neden çizmedin meselesi yani.Yoksa kim korkar bu saatten sonra teftişten mevtişten.Meslekte 20 yıl bitmiş işin ilmi çoktan çözülmüş ama olsun.Eksik bi kağıdın olmasın da mahçup duruma düşme...Bana göre yok ama yarın misafiri sınıfta ağırlayalım bakalım göreceğiz.Bu hafta okulda teftiş haftası yani şekerler.Cuma gününe kadar ortalıkta stresli muallimler olarak dolaşıp duracağız el mahkum:)))Hepinize kucak dolusu sevgiler..

merhaba arkadaşlar...bir süredir aranızdayım daha önce yazmıştım.zamanı durdurmak ne mümkün...36 oluvermiş geride kalan yıllar.2.defa tüpbebeğe başlıyacam inşaallah bebeğime kavuşacağım.bizim sorun azosperm.ama birdefa çıkış oldu birdaha niye olmasın Allah dilerse..benim fsh 17 ye çıkmış.şimdi tavsiyelerinizi bekliyorum.ben ne kullansam.soğan kürü yapsammı.yumurtalara iyi gelen ilaç nedir nerden alabilirim?nisan yada mayıs inş.Rabbim hayırla ve sağlıkla versin dileyen herkese...sevgiler...

canım hayırlı olsuyn hıc endıse etme senın yasın daha cok genc bebısın mutlaka olacaktır. sogan kuru yanlıs bılmıyorsam herhangı bır kıst var ıse onu erıtıyor ve /veya olusumu engellıyor. fsh yukseklıgı ıcın hayıt tohumu alıp demle ve ıc dusurdugu soyleyen cok arkadasımız var . kuru incir kürü yumurta kalıtesını artırıyor prof dr ıbrahım saracoğlu ısımını google yaz veya ıncır kürü dıye yaz cıkıyor. bırde ben buradan keten tohumu karanfıl tarcın corekotu bal ıle karıstırmayı okumustum yumurtaların kalıtesını artırıyormus onu yaptım bu sabah sabah aksam bır tatlı kasıgı yıyecegım. umarım canım emeklerımız bosa gıtmez.. Bebıslerımızı kucagımıza alırız..

ben işe dün başladım arkadaşlar, oğlum 5 aylık oldu,ayrılmak çok zor geldi ama yapacak bir şeyde yok tabi. ben bu süre zarfında inretnete fazla giremediğimden kim ne durumda hangi aşamada bilemiyorum.ama ilk güzel haberi cansdan aldım ve çok sevindim.allah tamamına erdirsin inşallah. işlerden fırsat buldukça geçmişe dönüp okumaya çalışacağım,şimdilik herkese selam olsun. tedaviye başlayan arkadaşlar varsa inşallah güzel haberler alırlar

canım benim çok geçmiş olsun....senin bebek hiç söz dinlemiyor, çok hareketli...ben inanıyorum en kısa zamanda bitecek bugünler,şimdi sadece dinlenme zamanı canım.....o seninle,dua ediyorum senin için.....

cok tesekkurederım canım sagol

canım cok sagol... oncekı hamılelıgımde boyle bır ssey yasamamıştım..çok rahat gecmıstı maalesef bu bıraz zor gecıyor..12 haftayı tamamlamak maalesef yeterlı degılmıs demek kı....neyse hayırlısını allahtan dılıyorum ..Allah hepımızın yavrularını korusun.. ben de san dua edıyorum..

geçmiş olsun canım,bizimkiler nazlı bebekler,annelere sabır düşüyor RABBİM sıkıntılarını gidersin bebeğini sağlıkla sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin.

sagol canım ....inşallah her sey guzel olur .. ben de senın ve tum arkadaşlarımız için dua edıyorum ınan..

canim benim yaa. cok uzulme ne olur. yavas yavas toparla kendini, daha zamani gelmemis. baska seyler yasaman, baska bir hamilelikte cocuguna kavusman lazim belki. opuyorum.

çok teşekkür ederim canım...sağolasın.inşallah en kısa zamanda hepimiz kavuşuruz.

alkancım ilk denememdi canım....yazdıklarına baştan sona katılıyorum...adım adım, hepsi çok doğru ve güzel şeyler....dünkü halimden daha iyiyim inanıyorum yarın daha da iyi olucam, yaşadığımız acılar aynı şiddette devam etseydi,yaşamak ne kadar zulm olurdu bizlere..ama allah herşeyin sabrını da veriyor işte....dilerim yaşadığımız bunca şey, yeniden doğmalara sebeb olur...sağlıcakla kal..çok teşekkür ederim canım....

kızlar,bişey soracağım...sağlıklı şeklide bölünmüş bir embriyonun tutunmama sebebi sperm morfoloji bozukluğu olabilir mi acaba.bizde en son %3 idi morfoloji...bir kaç yerde denk geldi,yumurta döllendikten sonra tutunmuyorsa sorun spermdedir ya da ilk 3 günkü bölünme yumurtayla, sonra ki bölünmeler spermle ilgilidir diye yazılar okudum...bilgisi olan var mı acaba bu konuda..evet öncelikle herşey allahtan tabii ki ama bunları da düşünmek gerekiyor sanırım....karıştırmaycağım diyorum ama duramıyorum karıştımadan....

güller herkese merhaba.okuyorum ama yazamıyorum.(

cans hocam....çok geçmiş olsun...lütfen dinlenin.kahverengiye döndüyse önemli değil inşallah.öyle biliyorum...duacınızım....

hayat kavuniçi.....canın sağolsun güzelim....açan güneş eli kulağında bahar hepimizin umudu olsun...

hurre.....kromozom analizleri devlette yapılıyor fakat çok geç alıyorsun sonucunu.. 9 ay sonrasına alıyorsun.ben özelde yaptırmıştım.yaklaşık 1 buçuk sene öncesine 500-600 tl civarıydı.benimki detaylıydı.pıhtılaşma ile ilgili.ayrıca eşimle ikimizin kromozom tahlillerini de kendi isteğimiz üzerine biz yaptırmıştık.o da bir o kadardı.dr lar niyeyse istemiyorlar.ticari kaygı olabilir.

tüm isteyenlere bu yolda uğraş verenlere bol şanslar...Allahım sizleri de sevindirsin.

diğer güller...herkese selam....

çok teşekkür ederim canım....inşallah isteyen tüm arkadaşlar,baharla beraber çiçek açar.......

hmmm enteresan. cevabini ben bilmiyorum ama arastiracagim simdi. benim de 4 denemem tutunmadan bitti. simdiye kadar bir doktor da neden tutunmuyor biraz daha arastiralim demedi yani.

KIZLARRRRRRRRRRRRRR selamm nasilsiniz uzun zamandir giremedim ben full calisiyorum evde kalabalik kayinvaldem gorumcem geldi tr den herkes iyi degilmi bende iyiyim asilamadan sonra bugun 10 gun ama umidim yok gecen hafta goguslerimin acisindan agliyordum bende sitma gibi nobet yapdii ama simdi azaldi agri sanirim tutmadii adet olucam bilmem valla gene aciyorda azz,herkes iyimi yeni arkdaslar gelmisss bende durum boyleee,sevgilerrrr

tavsiyelerin için teşk. ederim canım.uygulamaya çalışacağım.bugün hayıt tohumu sordum biryere yokmuş.nasıl birşey acaba.hiç görmedim. akideciknane aşılama sonucu bekliyorsun.olumlu düşün canım inşaallah tutunmuştur bebeğin.sonucu görmeden üzme kendini.

CNMMM cok tsk ederimmm insallah ama ilkdi bu fazla umidim yok bu arada hayit tohumu super biseyyy karabiber tanesi gibi cekip toz haline getir tadii yanliz booooooo igrencc ama olsun bebek olsunda sevgiler

CNMMM cok tsk ederimmm insallah ama ilkdi bu fazla umidim yok bu arada hayit tohumu super biseyyy karabiber tanesi gibi cekip toz haline getir tadii yanliz booooooo igrencc ama olsun bebek olsunda sevgiler

ben cektırmedım hayıt tohumu oylece sıcak suya koyup demlıyorum sonra suzup ıcıyorum ama hala ac karnına mı tok karnına mı bılemıyorum bu arada ınsallah bebısın tutunmustur olumlu dusun olumlu olsun sevgıler

Arkadaslar Gunaydin,

Kampa ben de diyet yapiyorum ama 4 kiloda kaldim maalesef cok spor yapamiyorum, aksam vakit buldugumda da benim enerjim bitmis oluyor. Biraz mekik cekiyorum, bir de basen ve karin egzersizleri yapiyorum daha dogrusu yapmaya calisiyorum. Bir 5 kilo daha versem cok iyi olacak. Pilates nasil gecti?

Tutunma saglaniyor demekki gebelik devam etmiyor. Bunu dr.unuz arastirmadi mi? Kromozom analizi yaptirdiniz mi? Cok basit bir islem. Dusuk metaryeli hic incelendi mi? Bunlar bu asamada cok onemli. Esinizin sperm morfolojisi nasildi? Ilk 3 gun yumurtanin ondan sonraki gunlerde spermin kalitesinin on plana gectigini birkac makalede okumustum. Umarim bu gebelik saglikla devam eder. (Femara bizim yas grubunun bir ara bayagi populer ilaciydi cok basari saglandigini okumustum.)

Umarim saglikli bir gebeligin baslangicindasinizdir. Testte cikmazsa eger aldiginiz hormonal ilcalar kesildikten sonra adet basliyor ama bazen de gecikme olabiliyor, bizde kacincisiydi hatirlamiyorum oyle olmustu.

Lenova, umarim hersey yolunda gider saglikla bebegini kucagina alirsin. Yapisiklik kesinlikle giderilsin elbette, doktora ve merkeze icinin isindigina sevindim. Histereskopiyi arkadaslar yazmislar, endiselenecek bir sey yok, umarim sorun kokunden cozulur ve gebe kalirsin. Denizbulutun yazdigi gibi bu grupta daha cok Okmeydani Memoriala gidenlerin sayisi cok. Ben tedaviye baslamadan once populer tup bebek merkezlerine hikayemi anlatan mail yazmistim, bana en detayli cevabi yazan kisi Dr. Cem Demirel idi. Okmeydani mailime cevap bile yazmamisti, o donemde kizlar hep orayi tavsiye ettiklerinden ben de oraya giderim diye dusunuyordum ama mailime bile cevap gelmeyince direk elenmis oldu! Biraz da nasip kismet derler yaaa ben buna da inaniyorum. Sana tavsiye ederken de zaten git gorus icin isinirsa devam edersin demistim canim, hakkinizda hayirli bir haberle sonuclansin.

Canim babana ve Enese cok gecmis olsun. Dis sikintilari zor gercekten bizim de henuz yok ama dedigin gibi mizmizligi hep var. Sen nasilsin?

Bence ikisinden de randevu al, hangisine icin isinirsa ona karar verirsin. Sonucta, umudunu, parani, zamanini...baglayacaksin, senin icin en hayirli olanda karar kilarsin umarim.

Seninki bayagi zor gecmis canim yaaa, okurken bile icim sizladi.

arkadaşlar merhaba....sonucum negatif maalesef....hepinizi öpüyorum, hepinize desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum...

Gecmis olsun. Zor zamanlar...Biraz toparlan canim sonra yeniden arastirmalara gecersiniz.

Cans, cok gecmis olsun canim. Bu dinleme sureci umarim sana ve bebegine cokkk iyi gelir biraz daha birbirinize iyice sarilirsiniz. Bu catlakligin nedenini soyleyebildiler mi merak ettim.

FSH ve diger hormonlari en iyi duzenleyen dogal yontem hayit tohumunun cayinin yapilarak kullanilmasi. Burada bircogumuz bunu yaptik. Azosperm icin de ana sayfada infertilite/Kisirlik basligi alitinda, erkek infertilitisinde- 2 milyondan 76 milyona sperm sayisini cikaran bir ciftin hikayesi var kesinlikle okumani tavsiye derim, beslenmelerine dikkat ederek ve bitkisellerle sayiyi acaip yukseltmis, kaliteyi de artirmislar, tedavi oncesinde size de isik olabilir diye dusundum.

Kur ozeti super! Hepsi yarasin.

Hosgeldin canim! Uzun suredir haber alamamistik, demek oglus 5 aylik oldu masallah ona...Yakinda oglus haberlerini ve fotosunu bekleriz. Eminim ise baslayinca ayrilmak zor gelmistir ama ise baslayan arakdaslarimdan biliyorum bir sure sonra o duzene de alisiyorsun canim, cokkk kolay gelsin.

Evet bunu ben de birkac makalede okumustum. Spermler secilirken FISH yontemi kullanildiysa zaten en saglikli en hareketli olanlar secilip, transfer ediliyor bu da tutunmayi kolaylastiriyor.Ana sayfada infertilite/Kisirlik basligi alitinda, erkek infertilitisinde- 2 milyondan 76 milyona sperm sayisini cikaran bir ciftin hikayesi var kesinlikle okumani tavsiye ederim, beslenmelerine dikkat ederek ve bitkisellerle sayiyi acaip yukseltmis, kaliteyi de artirmislar.

Hakkinizda hayirlisi olsun, haberlerini bekliyoruz.

Maiumut, evet canim mavi saclar sana cok ugur getirsin.

Deniz bulut, Badenur nasil? Riza Bey, cok dogru bir karar! Demek Memorialin doktoru bu konuya yeterli ilgiyi gostermedi sasirdim!

Alabama, pilates? Diyet var mi?

Alkan, Fettisleriniz hala sizinle mi? Nasil gidiyor?

Denizverdi, Minik Denizle nasil gidiyor?

Altinyunus, kibircik nasil iyi misiniz?

Toana, bir sonraki kontrolun ne zaman?

Ismini yazamadiklarima selam ve sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…