- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
iyi geceler
okuyorum ama yazamıyorum
Enesin diş sıkıntıları başladı ve sürekli ateş yapıyor mızmız huzursuz iştahsız uyku problemide başladı,
ayrıca babam beni ziyarete geldi rahatsızlandı onun sağlık işleri derken gelemiyorum,
dualarımdasınız.
hepiniz sağlıkla kalın
canım ben cem demırel'ı tavısye ederım cumartesı gıttım tabı anaolu yakasında oturuyorsan..kızlar bana acil yardımmmm,bu ay memoriale gidecektim hangisinden randevu almalıyım ok meydanındanmı?ataşehirdenmi?bu hastaneler birbirinden bağımsızmı?yarın adet olabilirim,bilgisi olanlar bana yardım edin lütfen,çok zor şartlarda geleceğim istanbula((((
Histerroskopi cok basit bir operasyon. Kamera ile rahimee giriliyor ve yapisik yerler kesiyor. Genel anestezide ve birkac saate ayaklanip eve gidiyorsun. Cd icinde operasyonuun videosunu da veriyorlar. Rahimini gormek inginc bence. Yalniz fiyati biraz fazla gibi. Ben bahcecide 1500 liraya yaptirdim. Yeditepede 1600 liraydi. Ama bosver guvendigin biri olsun sonunda bebek gelsin yeterki. İnsallah hayirlisiyla yolunun sonu isik olsun.
canım ben cem demırel'ı tavısye ederım cumartesı gıttım tabı anaolu yakasında oturuyorsan..
.... histereskopı ıle o yapısıklıgı acmadan sızı tedavıye almam dedı rahım ıcını gormelıyım mutlaka dedı sonrada az ılacla yumurtalarınızı gelıstırmeye calısırız denerız sansımızı dedı amelıyat 2500 tl dedıyanı adam belkı bır 5 bın tl daha bosa vermıs olabılırsınız paranızı ama belkı de bebegınız gelır dedı.. cok guzel yaklastı yardım edecegını ve elınden gelenı yapacagını soyledı ama ılk adım hıstreskopı amelıyatı nasıl bır sey bu amelıyat yaptıran var mı acıyor mu canı ınsanın.. tekrar ıcımde bırseyler kıpırdadı cem bey bana az da olsa bır umut verdı bu arada dhea yı ıcın bır zararı yok dedı.. yarın baslayacam tekrar ıste boyle kızlar benden haberler..sevgiler
bu hıstreskopı amelıyatından sonra hemen tedavıye baslanabılınıyor mu yoksa yıne 2 -3 ay dınlenme donemı var mı?
canım ınsallah benımde senın gıbı olur ve hemen hamıle kalırım. Yumurtam az oldugu ıcın az doz vererek yumurta gelıstırıcem dedı. deneyecegız dedı.dhea da ıc bır zararı yok faydası olabılır dedı. yarın baslayacam dhea ya.. bırde reglı olunca ıncır kurunu yapıcam.. ,yanı mart nısan ayı umarım bebegımı bana getırır ..Evet hemen başlanabiliyor...Ben histeroskopiden hemen sonra ilk denememde hamile kalmıştım...
canım ınsallah benımde senın gıbı olur ve hemen hamıle kalırım. Yumurtam az oldugu ıcın az doz vererek yumurta gelıstırıcem dedı. deneyecegız dedı.dhea da ıc bır zararı yok faydası olabılır dedı. yarın baslayacam dhea ya.. bırde reglı olunca ıncır kurunu yapıcam.. ,yanı mart nısan ayı umarım bebegımı bana getırır ..
sevgıler
lenova..canim insallah hersey gonlunce olur dilerim bu goruceyin tedavinle bebeyinde gelir insallahh.. canim benim..ben sana avrupa yakasi memoriyal derim tabi sen bilirsin turk dr larimizin hepsi iyi rabbim kendi kendini bilen dr larla karsilastirsin insallahh..histereskopiye gelince burdaki alman dr um benden histerskopi istemisti..tr ye ye gittiyimde dr um aynur hanim histereskopiye ihtiyac yok ..sadece rahimini gormek icin rahim filmi istiycem dedi..ve cektirmistim oda zordu..ama narkoz almak istemediyimden aci cekmistim..napalim hersey evlat icin..ama histereskopiyede kolay bir islem demislerdi tabi narkoz sart..rabbim rast getirsin arkadasim insallah seninde guzel haberlerini buradan okuruz dua edicem..rabbim buyuk..
hayatkavunici..canim gecmis olsun diyorum..allah buyuk hepimiz boyle seyler yasadik ve yilmadan yolumuza devam ettik..insallah sende toparlanir ve tekrar devam edersin..uzulme her sabirda bir hayir vardir canim optm..
baharcim..bababana ve yavruna gecmis olsun ..
diger arkadaslarima selamlar..
arkadaşlar merhaba....sonucum negatif maalesef....hepinizi öpüyorum, hepinize desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?