38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Gunaydın arkadaşlar......Hepınıze guzel bır hafta dılıyorum..

Bana mesajlarıyla destek olan ıyı dıleklerını ve dualarını ıleten tum arkadaşlara gonulden teşekkur edıyorum .. İyı kı varsınız ....Bazen ınsan kalabalıklar ıcınde bıle yalnız hıssedebılıyor kendını hatta en yakınım dedıgın ınsanlar bıle sızın ıcınızde yasadıgınız sessız fırtınannın seslerını duymuyor ya da o fırtına onları o kadar etkılemıyor ....Ama benım ıcım rahat cunku benım endıslerımı , cektıgım sıkıntıları anlayan dostlarım var .. Onların yazacagı bır kac satır bıle sızın ıcınıze umut fılızlerını ekmeye yetıyor da artıyor bıle..... Cok sagolun ..

Rıuse kendı derdımden once senın hamılelıgının Allahın ıznıyle sorunsuz devam etmesıne cok sevındım ... Gercekten bızım ıcın zor bır sınav... Bazı topıklerde ınsanlar bebeklerının cınsıyetlerınden ,aşermelerden ,aldıkları esyalardan konusurken ben onları tebessumle ızlıyorum .. cunku bız de bugun 16 haftayı bıtırdık ama her ultrason masasına yattıgımda sordugum ılk soru kalbı atıyor mu? yasıyor mu? sorusu... Onun dısındakı her sey benım için onemlı degıl .. Evet kelımesını duyduktan sonra sankı dunya duruyor .. Tarıfı anlatılamaz bır psıkolojı ..cunku dr dan geldıgımız gunun aksamı benım tehlıke canlarım calmaya baslıyor .. Yaa bır sey olduysa ya artık kalbı durduysa ....Artık esım bıle benı delı ılan ettı...

Neyse Allaha sıgınmaktan baska caremız yok .. bu ugurda savas veren ,ısteyen ,dıleyen herkese ama herkese annelık duygusunu yaşatsın ...Hepınız benım de dualarımdasınız ..

Rıuse kanamanın bıtmesıne cok sevındım . gozun aydın ..Allah saglıcakla kaucagına almayı nasıp etsın ..

Toana ... hamılelık nasıl gıdıyor dıye sormuşsun... Inan bılmıyorum .. hala boslukta gıbıyım .. sakın benı karamasar sanmayın sadece yolunu kaybetmıs bırı gıbıyım .. Senın bebeklerını saglıcakla kucagına alacagına ınancım tam .. Allah yar ve yardımcın olsun ...

Bugun 16 haftalık olduk ALLAHIN IZNIYLE .... Ama ben hala hareketlerını hıssedemıyorum sanırım bunun da psıkolojımde buyuk etkısı var .. Şu kalp dınleme cıhazlarından sıparıs verdık 2 hafta oldu hala gelmedı .. Belkı o bıraz benı rahatlatır .. tecrubelı anneler erken hısseder dıyorlar ama ben de hala bır hareket yok .. Denızbulut alabama altınyunus zarpdenız baharnaz sız de nasıldı ?

Yenı gelen ve tedavı planları yapan tedavıde olan tum arkadaşlar hosgeldınız .. Inanın burası dogru topık .. bu gun olmazsa bır gun mutlaka ...

Denızgeldı ozellıkle umutsuz oldugum zaman senın sumuklu bocegı okuyorum .. yuregım sıcacık oluyor ... kendımı ıyı hıssettıgım bır gun sana bır sey anlatacagım ... Denızı benım ıcın op lutfen ... Ama boynundan...

Bıraz ıc kararttım bılıyorum .. Hepınızı ama hepınız cok sevıyorum .. Sevgıyle kalın .....

seni o kadar iyi anlıyorum ki.kendi yaşadıklarım geçti gözümün önünden hep.ilk hamileliğimde kalp atışlarının durduğunu kendi gözmle de gördüğümden her ultrasonda dualr okurdum yaşıyor diye şükrederdim.tabii o muayene gününe kadar çektiklerimi bir tek ben ve yaşayan bilir.
ben hissediyordum hareketlerini kanat çırpar gibi.ama kendimi çok dinlemekten kafayı sıyırıyordum bi ara.ben de o ultrason cihazından almak istedim sonra vazgeçtim.bütün gün elimden düşürmem diye.
dilerim endişelerin geçer rahat nefes aldığın günler gelir.

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba) sizlerden bana yardımcı olursanız çok sevinirim.ben 40 yaşındayım 10 yıllık evliyim ve 8 yıldır bebeğime kavuşmak için çabalıyorum.2 hamilelik yaşadım.1.si aşılama sonrası hamile kaldım, kalp atışını duymadan kaybettim. diğer bebeğime tedavisiz hamile kaldım .kalp ve kese görüldü 8.5 haftalıkken düşükle sonuçlandı. gereken tüm tahliller yapılan histereskopi laparaskopiler sonucunda bende hiçbir sorun bulunamadı eşimdede sorun yok ama ortada bebekte yok):-(( 2 tüp denemesi oldu sonuç negatif. 3. tüpü düşünüyoruz. bana 40 yaş üstü tedavilerde başarılı olan dr. ve tüp bebek merkezi olarak nereleri önerirsiniz. yardımcı olursanız çok sevinirim.dilerim herkes sağlıkla bebeğine biran önce kavuşur.....

Bugün kontrolum vardı bebegimin gelişimi çok iyii .....ama bebegimin eşi aşagdaymış ......bilginiz varmı eşi ne zaman yükarı çıkar????....doktorum yakında çıkar dedi....sıkıntı yok ...ama gelde bana anlat.....bu sebepten kanamalarım olmuştu.....korkuyorum.....progestan kulanıyorum doktorum bırak dedi ......bilen bilginiz varsa banada cvp verin lütfen

canlarım dr.dan yeni geldim yumurtan çatlamış dedi 14 bekleyeceğiz dedi sonuç için.allahım neolur neolur döllenmiş olsun ya.doktora giderken ayaklarım geri geri gidiyor artık korkulardan.ama bu gün tuhaf oldu.yine korkarak bin tane dua okuyarak girdiğim odadan,32 diş sırıtarak çıktım,bayağı bi devam etti bu şapşal halim.neyse çok şükür kendime geldim sonra.kafayı yedim diye düşündüm bi an.bide banamı oluyor kızlar,kafamı nereye çevirsem hamile kadınlar görüyorum.kocaman kocaman göbüşler.moralim bozuluyor imreniyorum sonra.maşallah ne kadar çok hamile var diyorum sonra rabbim bizede verir inşallah diyerek umut ediyorum.karnım ağrıyor hala diğer seferkilerinde bu kadar ağrım olmamıştı.herhalde geçer.herkese iyi günler diliyorum ve mutfağa gidiyorum,hastane doktor derken yemek yapmadık tabii.uydurcaz bişeyler artık.

çok sevindi bebeğinin iyi olmasına canım ama eşiyle ilğili bi bilgim yok.dilerim herşey yolunda gider.progestan için pıhtılaşma problemi olanlara veriyorlar diye biliyorum.sitede bir yerde okumuştum progestan ve aspirin içimi ile bi doktor arkadaş yayınlamış ve düşüğe engel olmayacağını ve doktorların başka bir seçenekleri olmadığı için bunları önerdiğini söylemiş ve unutmayın bunlarda ilaç yan etkileri falan var diye yazmış.doktorun bırak dediyse bırak canım.herşey gönlünce olsun.

Hosgeldin aramiza,

Kan pihtilasmasi felan kontrol oldunmu, onun etkisi oluyor dusuklerde.
Ben sana Bruksel tup bebek merkezini oneriyorum, Yucel Bey ve ekibi, cok mutevazi.........ilgili insani davraniyorlar ve herseyden once arastiriyorlar, nedenleri....bende dun transfer oldum
insallah bebisine kavusursun....ve tum bu yoldaki caba, enerji harcayan kisilerede saglikli ve hayirli evlatlar

Ayni zamanda hamile olupda zor anlar geciren arkadaslarimiza hep dua ediyorum ( cans,rieuse, sema..ve isimlerini unutuklarima) Rabbim size sabir, guc ve saglikli bir hamilelik gecirme nasip etsin.

Hepinizi sevgi ile kucakliyorum

Merhabalar aylar önce burya girmiştim ilk tüp denememde negativle sonuçlanmıştı daha sonra dondurulmuşlarla deneyelim derken manuel hamile kaldım ama ne yazıkki bebişimi 9 haftalıktan kalbi durdu sonra dondurulmuşlara la devam edelim dedik bu sefer de benim yumoşlar çözülürken deforme oldular transferim iptal edildi şimdi başa döndük ve bugün tüp bebeğe yeniden tazelerle başladık i,ilk iğnemi bugün vurulacağım yaşım kırk izmir de yaşıyorum doktorum manisada oraya gidiyoruz bugün dıoktorum ultrasonsa rahmime baktı yumurtalar var yetrince dedi adetimin ikinci günü fsh sonucu biraz canımı sıktı doktorum ne kadr da dese ultrasonda gördüğüm yeter dese de fsh nın 12 olması canımı sıktı sizin kaçtı fsh beni bilgilendirir misiniz? rabbim bu yolda mücadele eden herkesin yar ve yardımcısı olsun

cevabın için tşkler .....benimki tüp bebek degil aspirin kullanmadım hiç sadece progestan kulandım... cevabın için tşkler rabbim hepimize sabır versin

"Bebegin eşi" dedigin plasenta galiba. Ben bu terimi duymamıştım hiç. Eger plasentadan bahsediyorsan benim kanamanın sebebi olarak da plasentanın aşağı yerleşimi olabilir demişti doktor. Gecen hafta gittigimde yukarı dogru cıkmıs plasenta dedi. Rahim buyudukce cıkıyormus yukarı. Progestan rahimi yumuşatıyor ve kasılmaları azaltıyor diye biliyorum. Ben hamile haberini aldıgım gunden beri 1+1 sekinde alıyordum. Bu haftalarda kesecektik ama iki hafta onceki kanamamdan sonra doktor 1+2 ye cıkardı. Bir hafta daha kullanacagım.

Cok gecmiş olsun.

ilgin için teşekkür ederim.inşaallah bebişin sana sıkı sıkı sarılır, rabbim bebeğine kavuşturur.kan pıhtılaşmasına baktırdım sorun yok.iki düşükle sonuçlanan hamilelikten sonra. işin enteresan tarafı 2 tüp bebek denememde ise hiç tutunma olmadı. daha önce sebebi psikolojik diyorlardı şimdide yaşımdan dolayı yumurta kalitesinin düşmesine bağladı oysa transfer edilen embriyolar 1.kalitedeydi. dr.lar en azından kendilerince sebebi bulmuş oldular:-(-))) ama ben buna inanmıyorum.bence bir yerlerde birşey atlanıyor diye düşünüyorum.bu seferde özellikle ileri yaşlarda başarı gösteren dr. ve merkez arayışındayım.ve bana yaşımdan dolayı geç kalmışsın sözleriyle moralimi sıfırlamalarını istemiyorum.benim tedavide 8 yıllık geçmişim var 8 yıldır mücadele ediyorum.sizde sebep ne sakıncası yoksa yazarmısın yaş kaç? birde tedavinde ne uyguladılar ve ne kadara mal oldu? özeldende yazabilirsin bana.şimdiden sana bol şans diliyorum inşaallah bebeğin veya bebeklerin seninle olur.bol bol dinlen sakın kendini yoracak şeyler yapma ve bol bol su tüketmeye bak.bebeğin tutunmasında çok büyük rolü olduğunu duymuştum.buradan diğer arkadaşlarada bebeklerine sağlıklı bir şekilde kavuşmaları için duacıyım)
başka arkadaşlardanda gittikleri memnun oldukları merkez ve dr.hakkında bilgi rica ediyorum.yazarsanız sevinirim.sağlıkla kalın arkadaşlar)

geçmiş olsun canım,inşaallah herşey yoluna girer.benim arkadaşımın biride senin durumundaydı onda bebek neredeyse düşmek üzereymiş kanaması vardı.asıl gittiği dr.u yapacak birşey yok diye yollamış.daha sonra başka dr.a gitti ve hemen hastaneye yatırmışlardı onu serum falan takmışlardı.daha sonrasındanda hiç kalkmamak üzere hep yattı 4.ayda bebek yukarıya çıkmıştı sonrası ayağa kalkıp normal hayatına devam etmişti.şimdi oğlu 7 aylık maşşallah çok sağlıklı.bence bir başka gerçekten iyi bir dr.ada görün derim.sakın ola vajinal ultrasonla baktırma.dr.benim bebeğimi vajinal ultrasonla muayene ettikten 2 sonra kanamam başlamıştı ve düşükle sonuçlanmıştı. bebeğinin gelişimi iyiymiş bu oldukça sevindirici inşaallah herşey yolunda gidecektir.

geçmiş olsun canım,inşaallah herşey yoluna girer.benim arkadaşımın biride senin durumundaydı onda bebek neredeyse düşmek üzereymiş kanaması vardı.asıl gittiği dr.u yapacak birşey yok diye yollamış.daha sonra başka dr.a gitti ve hemen hastaneye yatırmışlardı onu serum falan takmışlardı.daha sonrasındanda hiç kalkmamak üzere hep yattı 4.ayda bebek yukarıya çıkmıştı sonrası ayağa kalkıp normal hayatına devam etmişti.şimdi oğlu 7 aylık maşşallah çok sağlıklı.bence bir başka gerçekten iyi bir dr.ada görün derim.sakın ola vajinal ultrasonla baktırma.dr.benim bebeğimi vajinal ultrasonla muayene ettikten 2 sonra kanamam başlamıştı ve düşükle sonuçlanmıştı. bebeğinin gelişimi iyiymiş bu oldukça sevindirici inşaallah herşey yolunda gidecektir.

çok tşkler....ewet bebegin eşi plasenta ....dogrudur .....tam olarak ne zaman yukarı çıkar.....????bilginiz varmı????

çok tşkler .....çok geçmiş olsun sanada

canım nereye baksam hamile kadın görüyorum dedin ya aklıma şu geldi...2 yıl önce arabamızı deqiştirecektik...fiorino almaya karar verdik...bizde aynı sen gibi nereye baksak bütün arabalar fiorinoydu..sonra arabamızı almaya gidince galerideki yetkiliye eşim dediki ''ne kadar çok fiorino satılmış...nereye baksam fiorino görüyorum''....yetkili beyde ''ben önceden cıtroende çalışıyordum ve bütün arabalrı cıtroen sanıyordum'' dedi...yani uzun lafın kısası görmek istediklerimizi görüyoruz

meraba arkadaşlar bende bir bebişim olsun istiyorum yaş 38 açıkçası korkuyorumda ileri yaş gebelik risklerinden normal yolla deniyorum tüp aşılama gibi şansım yok çünkü eşim istemiyor doğal olursa olsun diyor vucuda hormon yüklemeye gerek yok diyor Allaha şükür 11 yaşında bir oğlumuz var kendimede kızıyorum niye bu kadar bekledim diye arka arka yapsaymışım ama herşey kısmet işte ALLAH tüm evladı olmayanları evlat sevgisini tattırsın inşallah

sema75..canim bilemiyorum ama insallah korkulacak birsey yoktur,,dr un seni aydinlattiysa bence korkma..Allahina sigin..bende cok sukur iyiyim herhalde bebislerimde iyidir normalde dakkika basi goremiyoruz ne alemdeler diye..gonul herzaman herdakka gormek istiyor acaba iyilermi diye..taktiri Allahtan tedbiri de bizden kendi verdi rabbim kendi esirgesin meleklerimizi..sende takma hersey guzel olucak insallahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…