meraba arkadaşlar bende bir bebişim olsun istiyorum yaş 38 açıkçası korkuyorumda ileri yaş gebelik risklerinden normal yolla deniyorum tüp aşılama gibi şansım yok çünkü eşim istemiyor doğal olursa olsun diyor vucuda hormon yüklemeye gerek yok diyor Allaha şükür 11 yaşında bir oğlumuz var kendimede kızıyorum niye bu kadar bekledim diye arka arka yapsaymışım ama herşey kısmet işte ALLAH tüm evladı olmayanları evlat sevgisini tattırsın inşallah
sema75..canim bilemiyorum ama insallah korkulacak birsey yoktur,,dr un seni aydinlattiysa bence korkma..Allahina sigin..bende cok sukur iyiyim herhalde bebislerimde iyidir normalde dakkika basi goremiyoruz ne alemdeler diye..gonul herzaman herdakka gormek istiyor acaba iyilermi diye..taktiri Allahtan tedbiri de bizden kendi verdi rabbim kendi esirgesin meleklerimizi..sende takma hersey guzel olucak insallahh..
merhaba canım hoşgeldin
hiç korkma artık birçok kişi 35inden sonra doqum yapıyor...bende 37 olucam kasımda...16 ve 13 yaşında bir kızımla bir oqlum var...evde herkes bir bebeqimizin olmasını çok istiyor...bugün reql oldum sprial takılıydı..yarın gidip onu çıkartırıcam ve inşallah hayırlı ve saqlıklı bir gebelik ve yine hayırlı ve saqlıklı bir bebişimiz olur canım..birbirimiz için dua edelim bir başaksı için edilen dualar daha çabuk kabul olurmuş....
canım hamileliğiniz hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah canım senin tedavi ilemi oldu yaş kaç bilgi verirsen sevinirim
canım hamileliğiniz hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah canım senin tedavi ilemi oldu yaş kaç bilgi verirsen sevinirim
Gunaydın arkadaşlar......Hepınıze guzel bır hafta dılıyorum..
Bana mesajlarıyla destek olan ıyı dıleklerını ve dualarını ıleten tum arkadaşlara gonulden teşekkur edıyorum .. İyı kı varsınız ....Bazen ınsan kalabalıklar ıcınde bıle yalnız hıssedebılıyor kendını hatta en yakınım dedıgın ınsanlar bıle sızın ıcınızde yasadıgınız sessız fırtınannın seslerını duymuyor ya da o fırtına onları o kadar etkılemıyor ....Ama benım ıcım rahat cunku benım endıslerımı , cektıgım sıkıntıları anlayan dostlarım var .. Onların yazacagı bır kac satır bıle sızın ıcınıze umut fılızlerını ekmeye yetıyor da artıyor bıle..... Cok sagolun ..
Rıuse kendı derdımden once senın hamılelıgının Allahın ıznıylesorunsuz devam etmesıne cok sevındım ... Gercekten bızım ıcın zor bır sınav... Bazı topıklerde ınsanlar bebeklerının cınsıyetlerınden ,aşermelerden ,aldıkları esyalardan konusurken ben onları tebessumle ızlıyorum .. cunku bız de bugun 16 haftayı bıtırdık ama her ultrason masasına yattıgımda sordugum ılk soru kalbı atıyor mu? yasıyor mu? sorusu... Onun dısındakı her sey benım için onemlı degıl .. Evet kelımesını duyduktan sonra sankı dunya duruyor .. Tarıfı anlatılamaz bır psıkolojı ..cunku dr dan geldıgımız gunun aksamı benım tehlıke canlarım calmaya baslıyor .. Yaa bır sey olduysa ya artık kalbı durduysa ....Artık esım bıle benı delı ılan ettı...
Neyse Allaha sıgınmaktan baska caremız yok .. bu ugurda savas veren ,ısteyen ,dıleyen herkese ama herkese annelık duygusunu yaşatsın ...Hepınız benım de dualarımdasınız ..
Rıuse kanamanın bıtmesıne cok sevındım . gozun aydın ..Allah saglıcakla kaucagına almayı nasıp etsın ..
Toana ... hamılelık nasıl gıdıyor dıye sormuşsun... Inan bılmıyorum .. hala boslukta gıbıyım .. sakın benı karamasar sanmayın sadece yolunu kaybetmıs bırı gıbıyım .. Senın bebeklerını saglıcakla kucagına alacagına ınancım tam .. Allah yar ve yardımcın olsun ...
Bugun 16 haftalık olduk ALLAHIN IZNIYLE .... Ama ben hala hareketlerını hıssedemıyorum sanırım bunun da psıkolojımde buyuk etkısı var .. Şu kalp dınleme cıhazlarından sıparıs verdık 2 hafta oldu hala gelmedı .. Belkı o bıraz benı rahatlatır .. tecrubelı anneler erken hısseder dıyorlar ama ben de hala bır hareket yok .. Denızbulut alabama altınyunus zarpdenız baharnaz sız de nasıldı ?
Yenı gelen ve tedavı planları yapan tedavıde olan tum arkadaşlar hosgeldınız .. Inanın burası dogru topık .. bu gun olmazsa bır gun mutlaka ...
Denızgeldı ozellıkle umutsuz oldugum zaman senın sumuklu bocegı okuyorum .. yuregım sıcacık oluyor ... kendımı ıyı hıssettıgım bır gun sana bır sey anlatacagım ... Denızı benım ıcın op lutfen ... Ama boynundan...
Bıraz ıc kararttım bılıyorum .. Hepınızı ama hepınız cok sevıyorum .. Sevgıyle kalın .....
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
badenur geçen hafta 8-9 haftadır hiç kalkmadan yatmaktan sırt ağrılarından, hiçbirşey yiyemesinden, devamlı kusmalarından, böbreklerinin iflas ettiğinden, damar yolu bulunamadığından ve damarların sıvı almadığından yakınıyordu. çok yorulmuştu. perşembe gecesi fenalaşmış. nefes alamamış. cuma sabah muayenede emboli riski nedeniyle ilaç tedavisini kesmişler. 2 saatte bir kaldırıp yürütüyorlarmış ve sadece serum veriyorlarmış. bebekler 1400 gr civarında olmuşlar. dün yazıştığımdan beri eğer arada doğmadılarsa bugün 30+0 oldular. doktorlar bebekler için yeterli bir süre siz elinizden geleni yaptınız artık sizin önceliğiniz diyorlarmış. ya su ya kan gelmesini bekliyorlarmış. böyle birşey olunca artık bebekleri alacaklar. tedavi+hamilelikte onun kadar çekeni görmedim. çok zor bir hamilelik geçirdi. hepsi sağlıkla kurtulur inşallah.[/QUOTE
İNŞALLAH....
hoşbulduk canım inşallah hayırlısıyla gelir bebişlerimiz bben henüz doktara gitmedim artık doktor yolu gözüktü yumurta takibi yapılıyormuş canım ben 6 -7 aydır deniyorum olmadı sen daha yeni deniyeceksin bence vakit kaybetme derim sende görün doktara en azından ne var yok öğreniriz gerçi bana çok zor geliyor dt gitmek heyacan yapıyorum inşallah bir sorun yoktur ikimizdede yaş 35 üstü olunca yumurtlama problemleri oluyor ama ben yumurtladığımı düşünüyorum belirtileri oluyor ama kalitelimi bilmem inşallah buraya hamileyiiiiiimmmm yazmak nasip olur tabi hayırlısı olsun bu yaşta bi bebek büyütmek bence çok zevkli olur çünkü daha bilinçli oluyor insan düşüncesi bile güzel ah bide şu korkularım olmasa biraz bende paniklik var neyse canım görüşmek üzere
Canım ben bugün doktora gidicem sprıali çıkartırıcam....sonrasındada takibe başlıcaz..hepimiz için hayırlısı olsun inşallahh
canım inşallah herşey yolunda gider en kısa zamnda gelir bebeğin
Canım ben bugün doktora gidicem sprıali çıkartırıcam....sonrasındada takibe başlıcaz..hepimiz için hayırlısı olsun inşallahh
canlarım dr.dan yeni geldim yumurtan çatlamış dedi 14 bekleyeceğiz dedi sonuç için.allahım neolur neolur döllenmiş olsun ya.doktora giderken ayaklarım geri geri gidiyor artık korkulardan.ama bu gün tuhaf oldu.yine korkarak bin tane dua okuyarak girdiğim odadan,32 diş sırıtarak çıktım,bayağı bi devam etti bu şapşal halim.neyse çok şükür kendime geldim sonra.kafayı yedim diye düşündüm bi an.bide banamı oluyor kızlar,kafamı nereye çevirsem hamile kadınlar görüyorum.kocaman kocaman göbüşler.moralim bozuluyor imreniyorum sonra.maşallah ne kadar çok hamile var diyorum sonra rabbim bizede verir inşallah diyerek umut ediyorum.karnım ağrıyor hala diğer seferkilerinde bu kadar ağrım olmamıştı.herhalde geçer.herkese iyi günler diliyorum ve mutfağa gidiyorum,hastane doktor derken yemek yapmadık tabii.uydurcaz bişeyler artık.
Kimse soruma cevap vermemişfsh ile ilgili bir ilgilenirseniz sevinirim:)
Kimse soruma cevap vermemişfsh ile ilgili bir ilgilenirseniz sevinirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?