38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

merhaba canım hoşgeldin
hiç korkma artık birçok kişi 35inden sonra doqum yapıyor...bende 37 olucam kasımda...16 ve 13 yaşında bir kızımla bir oqlum var...evde herkes bir bebeqimizin olmasını çok istiyor...bugün reql oldum sprial takılıydı..yarın gidip onu çıkartırıcam ve inşallah hayırlı ve saqlıklı bir gebelik ve yine hayırlı ve saqlıklı bir bebişimiz olur canım..birbirimiz için dua edelim bir başaksı için edilen dualar daha çabuk kabul olurmuş....

ÇOK SAGOL CANIM ....SENDE CİNSİYETLERİ BELLİMİ TOANA ???BUGÜN BENİMKİ GÖSTERMEDİ KENDİNE..2 HAFTA SONRA BAKALIM

hoşbulduk canım inşallah hayırlısıyla gelir bebişlerimiz bben henüz doktara gitmedim artık doktor yolu gözüktü yumurta takibi yapılıyormuş canım ben 6 -7 aydır deniyorum olmadı sen daha yeni deniyeceksin bence vakit kaybetme derim sende görün doktara en azından ne var yok öğreniriz gerçi bana çok zor geliyor dt gitmek heyacan yapıyorum inşallah bir sorun yoktur ikimizdede yaş 35 üstü olunca yumurtlama problemleri oluyor ama ben yumurtladığımı düşünüyorum belirtileri oluyor ama kalitelimi bilmem inşallah buraya hamileyiiiiiimmmm yazmak nasip olur tabi hayırlısı olsun bu yaşta bi bebek büyütmek bence çok zevkli olur çünkü daha bilinçli oluyor insan düşüncesi bile güzel ah bide şu korkularım olmasa biraz bende paniklik var neyse canım görüşmek üzere

canım hamileliğiniz hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah canım senin tedavi ilemi oldu yaş kaç bilgi verirsen sevinirim

canım hamileliğiniz hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah canım senin tedavi ilemi oldu yaş kaç bilgi verirsen sevinirim

37MRB ...ÇOK TŞKLER....RABBİM BUTÜN İSTİYENLERE NASİP ETSİN İNŞALLAH.YAŞ 37....3 AŞILAMA ....BAŞARISIZ.....2 TÜP BEBEK DENEMESİ.....1Cİ KİMYASAL GEBELİK DÜŞÜKLE SONUÇLANDI.....2 TÜP BEBEK DENEMESİ ...BAŞARISIZ NEGATİF....BENİM İÇİN GEÇEN SENE NİSAN AYINDA TÜP BEBEK.....VE GENEL BEBEK DEFTERİ KAPATMIŞTIM ......MADİ MANEVİ ÇOK YIPRANMIŞTIM.....İŞE VERDİM KENDİME......BEBEK OLAYI KAPATTIM VE ATTIM KAFAMDA ....TAKİ BU SENE OCAK AYINA KADAR.....1 OCAKTA HASTALANDIM...28 GÜNDE ADET GÖREN Bİ BAYANIM .....25 OCAKTA LEKELENDİM ....ERKEN HASTALANIRIM BU AY GALİBA DEDİM.......AMA ERTESİ GÜN NE GELEN NE GİDEN ......BİR GEBELİK TESTİ ALDIM .....POZİTİF ÇIKTI.....BU MÜMKÜN DEGİL DEDİM......AMA OLDU ......ADET GÜNÜMDE KAN VERDİM BETA HCG 1932Dİ.......BU ARADA BEN 11 SENELİK EVLİYIM . SEBEPSİZ İNFERTİLİTE.....BAŞTAN BEBEK DÜŞÜNMEDİK ....3 YIL GEÇTİ ....OLACAK TABİKİ DÜŞÜNDUM....6 YIL GEÇTİ BİR BAKTIMKİ ...BEN HAMİLE KALAMIYORUM.....DOKTORA GİTTİK BİR SORUNUMUZ YOKTU.....AMA OLMIYORDU İŞTE.....AŞILAMA İÇİN KARAR VERDİK ....HERŞEY KISMET.....HAAA BU ARADA DİYECEYIM ŞUUKİ YENİ EVLENENLER .....FAZLA ETELEMEYIN ....ÖNCE BİR BEBEGİNİZ OLSUN...ZAMAN GEÇİYOR ÇUNKÜ .....ŞUAN MUTLUYUM AMA....... çokkk korkuyorum..... İŞTE BENİM HİKAYEM BOYLE..........MUCİZELERE İNANIN KIZLAR......SADECE BİRAZ SABIR...........INANIN...

:nazar BIRAZ OLDU OLDU K.BAKMAYIN

Son düzenleme:
yenigelen arkadaşlar hoşgelmişler

hamişler....bebişleriniz sağlıkla gelişsin büyüsünler

35 yaş üstüler....sizlere uygun zamanlarınızda bu forumun geçmiş sayfalarını okumanızı öneririrm.40 yaş üstü hamilelerimiz dolu.hepsi de yavrularını büyütmekteler şimdi.çok şükür.

merkez konusunda MEMORİAL ', öneririm.

okursanız eğer.bu ve benzeri sorularınıza da cevap bulabilirsiniz.özellikle de yumurta kalitesi ya da sperm kalitesi ile ilgili kürler.....preeseed gibidoğal hamileliğe yardımcı ürünler(vajinadan içeri kullanılan bir jel.spermlerin hızla yumurtaya ilerlemelerini sağlıyor...gibi gibi gibi....

herkese sevgiler....sabah çiçekleriniz benden...herkese umut olsun...

hocam umtsuz olduğunuzda size bile iyi geliyorsam ne mutlu bana.hocam okumaya devam edin o halde.. ara ara kızımla yaptıklarımızı paylaşıyorum..vakit buldukça da paylaşacağım.ben merak ederim şimdi ne anlatacağınızı.keşke söylemeseydiniz.lütfen daha iyi olun.hadi birşey yazayım da daha iyi olun va en çabuk zamanda yazın lütfen.

denize dedimki ''
aannecim banyodaki sepetin içindeki mandal poşetini getir anneye kızım hadi annecim''(mandal sepeti mevta:))
)
yavrum gitti.çıkardı kirli sepetinin içinden poşeti.mandalları dökmüş poşeti getirmiş bana...benim istememdeki amaç mandalları getirmesiydi.heh heh.

hocam...inşallah çok yakında duyacaksınız kelebek çırpıntısını....16 haftalık oldumu okurken hadi yaaa o kadar oldumu dedim.maşallah yolu yarılıyacağız neredeyse..inşallah hayırlısı ile.amin..

öptüm öptüm denizi boynunda.yaa dedim bir tuhaf oldum.ben çok sevdiğim birini boynundan öperim zaten.bir hoş oldu.dedim o da benden miş

mubarek saatler...ezan okunabilir.ALLAH HER İSTEYENİN MURADINI VERSİN.SAĞLIKLA BÜYÜSÜN YAVRULARIMIZ İNŞALLAH.RAHİM İÇİNDE DE DIŞINDA DA...AMİN..

derken...yeminle...şimdi okunuyor.Allahım bütün yavruları korusun...bana da gönderdiği yavrum içinde sonsuz şükürler olsun.çok şükür bugüne...

merhaba arkadaşlar...
Agaçların tomurcuklandığı binbir renkli çiçeklerin açtığı bu güzel bahar günlerinde sizlerinde umutlarınızın tomurcuklanması ve çiçek vermesini dilerim.
Hepiniz lütfen korkularınızı ve negatif düşüncelerinizi kış ayın da brakın.Baharı yüksek enerjinizle tüm içtenliğinizle kucaklayın.Siz kucaklayınki şuanda içinizdeki cenin veya hücrelerinizde kucaklasın çiçek açsın...Hayatınız hep bahar güzelliğinde olsun......

Canım ben bugün doktora gidicem sprıali çıkartırıcam....sonrasındada takibe başlıcaz..hepimiz için hayırlısı olsun inşallahh

insallah dollenmis dir ve 14 de ikimizde guzel haberler alacagiz

merhaba arkadaşlar erginsena canım dt görüşmen inşallah güzel geçer bende bikaç güne kadar gidicem inşallah inşallah herşey yolundadır yumoşlarımız güzeldir rahimde bir sorun yoktur gelecek biliyorum bebişlerimiz bende çok takıntı yaptım galiba ama stres iyi değilmiş Allahım öncelikle hiç olmayanların kucağını doldursun bizede evlatlarımıza kardeş versin amin

Kimse soruma cevap vermemiş fsh ile ilgili bir ilgilenirseniz sevinirim:)

merhaba, enkısa zamanda inşallah bebeğine kavuşursun) fsh konusuna gelince; benim daha önce tedavi olduğum dr.fsh ın tüp bebek tedavisinde yüksek olmasının sakıncasının olmadığını söylemişti.fsh değeri her ay değişebiliyor demişti.. ve fsh ı yüksek olup hamile kalanlar olabiliyormuş. fsh ı düşürmek için aslanpençesi kürü uygula ben denedim ve gerçekten sonuç almıştım.tabii şuan ilaç tedavisine başladıysan ilaçlarla birlikte bitkisel kürleri uygulamak doğru olmayabilir. herşey gönlünce olsun..

Kimse soruma cevap vermemiş fsh ile ilgili bir ilgilenirseniz sevinirim:)

Bence sen kafana cok takiyorsun, FSH in o kadarda yuksek degil, ok 10 uzerinde ama fena degil FSH 18 olan arkadaslar cocuk sahibi oldular

Bu degeri dusurmek istiyorsan hayit suyu icmelisin cunku bu bitki dengeliyor birde erkek hormonu yani testosteronu yuksek olan kadinlari dengeleyip dusuruyor..en az 1 ay icmelisin

Haydi bakalim rahat ol, ben bunu anladim su son zamanlarda nasil dusunursek oyle oluyor, pozitif dusunelimki pozitif seyler ciksin karsimiza

Hava da o kadar güzel ki, bahar mevsimlerin en güzeli... Bahar havası benim içimi mutluluk, umut, keyif ve neşe ile dolduruyor. İnsanın içi kıpır kıpır oluyor. Boşuna şarkılar yazmamışlar, "ben her bahar aşık olurum", "havada aşk kokusu var" gibi...

umut dolu gunler

sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…