38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

amin canım inşallah benim haberler yarına kaldı doktorumun bir yakınını kaybetmiş cenazesi olduğu için gelmemiş gidip geri döndüm ama tlf da korkma yarın bakacağım dedi.pzt yi zor etmiştim yarına kaldım rabbim nasılda sabrımı deniyor valla taş olsa çatlıyacak:18:

bernacım hey heyde hayır vardır inşaAllah müjedli haber olurda yarına kalsın.kendini kasma ne olur.o günden buya kanama yada leke oldumu?

Bu topik çok sessiz ve bir o kadar da kimsesiz kalmış ama ne yapalım...Benim ilk göz ağrım.Ara ara gelip yazıp çizmezsem,kim,nerede,nasıl,kiminle napıyor bilmezsem,arkadaşların
durumlarını merak etmezsem içimde boşluk hissediyorum ben.Mesela bu akşam güzel bir haber okudum.Berna arkadaş Bebişine kavuşmuş.Biraz problem var galiba ama burada ne problemleri yenip muradına eren arkadaşları okudum koskoca bir yıl.Bernacım umutlu ol,elinden geleni yap hatta bence eğer düşük tehlikesi varsa git hastanede yat biraz.Dilerim bebeğini sağlıcakla taşır,doğurur büyütürsün.Amin canım...Kendine çok iyi bak yeniden çok tebrik ederim seni...
Kızlar benm şu kucağımdaki aletin tuşları bozuldu bir çok harf yazmıyor.Mesela h,i,g,y,v hiiiiç yok.Ekran klavyesi ile tek parmak yazıyorum acayip sıkıcı ve zaman alıyor.Tek tek basıyorum kırk saatte yazıyorum.Şeytan diyor kaldır fırlat at yere iyice bozulsun.Amaaa dinlemiyorum tabii ben onu....Tek tek basarım,yazarım.Boş bir vakitte de gidip göstermek gerek..
Toana,kızlarının odasını almışsın.güle güle kullansınlar inşallah canım ya...Bir bakmışsın o oda değişecek,genç odası bakıyor olacaksın yanındaki iki güzel kızınla..Ama öyle çok hızlı geçmesin zaman.Tadını çıkaralım yavaş yavaş....
Diğer arkadaşlar umarım iyidirler.Ben de iyiyim.Adetimi bekliyorum.Rutin testleri yaptırıp bir sonraki ayda yeniden deneme yapıcam.Şimdlik benden bu kadar.Kendinize iyi bakın.Herkese sevgiler...

Arkadaslar hepinize merhaba. Istanbul'a gittim, HSG ve diger testlerimi yaptirdim, geldim. 6 ay once yaptirdigimda tupler acik gorunmustu. Bu sefer tupler tamamen kapali dediler, belki reflex olarak kapatmislardir kendilerini diye de aciklama yapti doktor. Olurmu boyle reflex hareketi falan?
Hepinize sevgiler

alkancım kampacım ve evim için selam canlar:3::3:

kampacım ben böyle bişey duymadım canım ya...eğer iltahap yosa belki dedikleri gibiydir.

selam 38in gülleri:71:

alkan...haziranı bekliyorum...bende de vardı bir klavye...okumuşsan hatırlarsınöyle böyle götürüm kızı da aldım kucağıma...denizim gelene kadar idare etti beni.klavye bitti kız geldi.hadi bana benze inşallah...

toana ...hoplaya zıplaya kırsın döksün seni zilliler odalarını.:1:

kampa...şaşırdım.hiç böyle birşey duymadım.son 6ayda bir enfeksiyon geçirdin mi?umarım tedavine sorun yaratmaz:emir_bebek:

berna....inşallah bebeğin hayırlısı ile kucağında olacak...bir yere uzanma bol bol istirahat et derim...kendi dr unu beklemesen başka bir dr a gitsen.bu gibi durumlarda progestan veriyorlar.

nisa...selam...çokk selam...

herkse sevgler

HSG sonucumla ilgili arastirirken, su aciklamaya rastladim:
"Histerosalpingografi (HSG) geleneksel ve standart tanı yöntemidir. Jinekolog veya radyolog tarafından çekilebilen bu röntgen filmi her zaman doğru sonuç vermez. Açık olan tüpler kanallardaki kasılmaya bağlı olarak kapalı görünebileceği gibi normal olmayan tüpler açık gibi de görünebilir. İhtiyaç duyulduğunda Laparoskopi yapılabilir."
Doktorun aicklamasina uyuyor, ben de dogru kabul edecegim. Farkli bir sivi, iltihap da yok. Laparoskopi isterlerse, sirada o var. Muthis supheci oldum, sanki her an gozden birsey kacacak da ben yakalayacagim.

meraba kizlar..hepinize..buralar sicak bugun derece 28 oldu nihayet..ben aslinda cok sicaga gelemem..nefes kesintilerim kalp carpintilarim birde kulak cokuntusu var dedi dr..anacim bu dr larida ben anlamiyorum kulak coker miki ya..kalbim carptikca kulakta carpiyo bune rabbim diyorum.. yinede sukurler olsun bu gunlere..yani agir geciyor hamilelik devamli uzanim diyorum yuruyemiyorum..dr hersey normal hamilelikten diyor..Alkancim sagol canim guzel dileklerin icin..darisi sana sende benim gibi ol insallahh..ikiz olsun seninde insallah hayirlisiyla tabii..Deniz dileklerin icin sagol ..benim kizlarim akilli olucak teyzesi insallahh.:16:.senin cadi nasil buyumustur kiz op yerime cimcimeyi.:21:.Allah bagislasin sana ve esine..Alkancim unuttum insallah bu tedavinle yavrun yada yavrularin sana siki siki sarilir..dilegim bu..hadi senden de ,mai dende guzel haberler bekliyorum..opuyorum sizleri..:54::54::54:

bernacım hey heyde hayır vardır inşaAllah müjedli haber olurda yarına kalsın.kendini kasma ne olur.o günden buya kanama yada leke oldumu?

canım sadece bir orkid kadar kanama gelmişti sonrası kahverengi yalaşık bulaşık birşey hala devam ediyor kahverengi lekelenme.biraz önce geldim doktordan hala belli değil 4 gün sonra pzt gel tekrar bakalım dedi,geç döllenme olabilir bazen 5-6 haftadan sonra görülebiliyor dedi.kafam karıştı iyice varmı yokmu ,pzt.ye kadar yine gerginlik.eşimde artık şamataya vurdu işi varmı yokmu,boşmu dolumu ,diyerekten geziniyor garibim.bekliycez bakalım.bu arada tüm arkadaşlarımın kandili mübarek olsun.bu kıymetli ayların yüzü suyu hürmetine rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

38 in gülleri merhaba ben geldim:-)) kızlar hepiniz iyisinizdir umarım.kim nerede neler yapıyor tam olarak bilemiyeceğim ama dileğim hepinizin iyi olması herşeyin yolunda gitmesi:-))
ben 3.tüp için merkez arayışındaydım bazılarınız biliyordur.geçen hafta Ankarada kendimi merkezde buldum:-)) hadi hayırlısı deyip başladık ilk olarak benden bazı tetkikler istendi onları yaptırıp en kısa zamanda tekrar dr.un karşısında olacağım.inşaallah herşey yolunda gider ve tedavime başlarım.. herşey gönlünüzce olsun:-))

evimcini merhaba canım,inşaallah herşey yolunda gidiyordur.:-)) ben ankarada tüp tedavisine başlıyacağım.ön görüşme ve muayenem oldum.dr.benden bazı tetkikler istedi.ona göre tedavi yolunu çizecek.çok iç açıcı değil yumurta durumum ama umudumu yitirmiyorum:-))
bu durumda bana göndereceğin jel i bir başkasına verebilirsin.ilgin için çok teşekkür ederim.allah bebeğine sana ve eşine sağlıklı günler nasip etsin. banada dua edin çünkü; gerçekten ihtiyacım var:-))
sağlıkla kal..

canım sadece bir orkid kadar kanama gelmişti sonrası kahverengi yalaşık bulaşık birşey hala devam ediyor kahverengi lekelenme.biraz önce geldim doktordan hala belli değil 4 gün sonra pzt gel tekrar bakalım dedi,geç döllenme olabilir bazen 5-6 haftadan sonra görülebiliyor dedi.kafam karıştı iyice varmı yokmu ,pzt.ye kadar yine gerginlik.eşimde artık şamataya vurdu işi varmı yokmu,boşmu dolumu ,diyerekten geziniyor garibim.bekliycez bakalım.bu arada tüm arkadaşlarımın kandili mübarek olsun.bu kıymetli ayların yüzü suyu hürmetine rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

bernacım evet dr un dediği gibi olabilir canım.bir arkadaşın nerdeyse 10. haftada kalp atışı duyulmuş ne olur kese görülüyorsa sabret inşaAllah kalp atışını duyacaksın.

bernacım evet dr un dediği gibi olabilir canım.bir arkadaşın nerdeyse 10. haftada kalp atışı duyulmuş ne olur kese görülüyorsa sabret inşaAllah kalp atışını duyacaksın.

Evet ben de katılıyorum. kese gorunuyor ise kalp atısını duyana kadar sabret. duyamazsan en az ıkı doktora daha git. neler okudum burada . kan testin nasıl cıktı? Ikıye katlanma var mı iki günde bir? Kanaman da ck olmamıs. Yani adet kanaması degil, bu kadar az olamaz adet kanaması di mi? Benim de olmustu hem de cok fazla. Adet gibi yani. Insallah iyi haberle gel.

evimcini merhaba canım,inşaallah herşey yolunda gidiyordur.:-)) ben ankarada tüp tedavisine başlıyacağım.ön görüşme ve muayenem oldum.dr.benden bazı tetkikler istedi.ona göre tedavi yolunu çizecek.çok iç açıcı değil yumurta durumum ama umudumu yitirmiyorum:-))
bu durumda bana göndereceğin jel i bir başkasına verebilirsin.ilgin için çok teşekkür ederim.allah bebeğine sana ve eşine sağlıklı günler nasip etsin. banada dua edin çünkü; gerçekten ihtiyacım var:-))
sağlıkla kal..

Iyı baslangıçlar. Yolun sonunda bebegini al kucagına insallah.

selam bende 38 yaş üstü hala tırmalayanlardanım:(

bu aralar şu CD56 NATURALKİLLER restine takıldım. hatta marmara üniv.randevu aldım bugun adetiminde 9.cu günüydu. meğer ordaki labaratuarda bakılmıyomuş:(( çapaya git dedi yada özel labaratuara.. bu test kaç paradır? bilen duyan nolur bana bi cevappppp..

hehe orda asistan vardı benim dosyam vardı 3 aşılama olmuştum eskiden diyim amannnn yıllar geçti ben hala tırmalıyom yaaa...

neyse bugun 9.cu günde solda 13.mm deniyo bilmem yumoş vardı asistan heyecanlandı yaww dedim ben yumurtluyum zaten... bi işe yaramıyo ama dedim.. eşimin sperm sonuçlarına baktı yumurtlama günlerinde birlikte oluyomusunuz diye sordu hahahahah gülermisin ağlarmısın yaaa:)))) yaaa 15 sene olmuş evlendiğim.... daha ne diyim ... aman dedim içimden boşverrr .. dedim oluyoruz olmazmıyız.. aşılama yapalım dedi... eşimin sperm değerlerinide beğendi.. zaten sebepsiz infertl dendi hep dedim. aldı dosyaya baktı baktııı ... dedimki içimden sen daha bu mesleğin başındasınnnn.. çokkk bakarsın dosyaya...15 senedir bakıp bakıp duruyolar zaten....

içimi boşaltayım dedim... ya nolur şu teste kafam fena takık .... kaçpara bu cd56naturel killer...

herkeze kocaman sevgiler.....

bu aralar şu CD56 NATURALKİLLER restine takıldım. hatta marmara üniv.randevu aldım bugun adetiminde 9.cu günüydu. meğer ordaki labaratuarda bakılmıyomuş:(( çapaya git dedi yada özel labaratuara.. bu test kaç paradır? bilen duyan nolur bana bi cevappppp..

hehe orda asistan vardı benim dosyam vardı 3 aşılama olmuştum eskiden diyim amannnn yıllar geçti ben hala tırmalıyom yaaa...

neyse bugun 9.cu günde solda 13.mm deniyo bilmem yumoş vardı asistan heyecanlandı yaww dedim ben yumurtluyum zaten... bi işe yaramıyo ama dedim.. eşimin sperm sonuçlarına baktı yumurtlama günlerinde birlikte oluyomusunuz diye sordu hahahahah gülermisin ağlarmısın yaaa:)))) yaaa 15 sene olmuş evlendiğim.... daha ne diyim ... aman dedim içimden boşverrr .. dedim oluyoruz olmazmıyız.. aşılama yapalım dedi... eşimin sperm değerlerinide beğendi.. zaten sebepsiz infertl dendi hep dedim. aldı dosyaya baktı baktııı ... dedimki içimden sen daha bu mesleğin başındasınnnn.. çokkk bakarsın dosyaya...15 senedir bakıp bakıp duruyolar zaten....

içimi boşaltayım dedim... ya nolur şu teste kafam fena takık .... kaçpara bu cd56naturel killer...

hoşgeldin canım,sakin ol daha nelerle karşılaşacağız rabbim bilir.bizler çoktan uzmanlık sınavlarımızı verdik,bi diplammız eksik.allah kolaylık versin canım.

selam caney hoş geldin.en son alkan yaptırmıştı bu testi.mesajını okuyunca cevaplar.valla bebek için daha önce neyi denemedikse kafayı ona takıyoruz.hani sorumluluğu yüklicek yer arıyoruz.rabbim rast getirsin.

:-))):-)) ayyy inan okurken içim burkularak güldüm:-)) uzun uğraşlarımıza rağmen hala gülebiliyoruz ya ne mutlu bize.allah içimizdeki umudu söndürmesin,enerjimize enerji katsın ve bir an önce kuzumuza kavuştursun..
maşallah diyeyim hala yumurtluyoruz ya bunada şükür:-)) banada bazı kendini bilmezler gününümü tutturamıyorsunuz diyorlar. heeee 8 yıldır birtürlü gününü tutturamadık millet birkez birlikte oluyor ve hamile kalıyor sonra pişkin pişkin ayyy hiç düşünmüyorduk nasıl oldu anlayamadık diyorlar. neyse inşaallah bizlerde kucağında bebeğiyle gezen biri oluruz.. inanın benim bir dosya var ansiklopedi gibi tıpta bu konuda tez hazırlayanlara çok iyi kaynak olur:-)) çevir çevir oku okumayla bitmez.ama maalesef kimse nedenini bulamadı.sebepsiz deyip bizi uyuttular sanırım.yaş oldu kırk artık sebep bulundu yumurtanız yaşlı ve rezerv azlığınız var çok şükür sebep bulunmuştur artık:-((:-))
canım ben bugün bulunduğum yerdeki laboratuvara sordum 70tl yapıyorlarmış.şehir dışına ankara veya istanbula gönderiyorlar.ben yaptırmadım.çünkü;şuan ki dr.um istemedi.fakat ben kendisine soracağım bu eksik kalmasın yaptırmışken bunuda yaptırayım.valla tedaviye başlamadan paralar testlere gidiyor.allahtan hayırlısı.
en az 3 çocuk yapın deniliyor.bende diyorum ki burada çocuk aşkıyla yanan bizlere bir iyilik yapsınlar tüp bebek tedavisini devlet karşılasın bizler 3 değil 4 te yaparız. aynı zamanda hayır dualarımızıda alırlar.maalesef tüp tedavi fiyatı o kadar yüksekki 2.sinde feleğimiz şaşıyor.. rabbim inşaallah dualarımızı kabul ederde bizlere daha fazla aratmaz.
herkese sevgiler.....

Back
X