selam bende 38 yaş üstü hala tırmalayanlardanım
bu aralar şu CD56 NATURALKİLLER restine takıldım. hatta marmara üniv.randevu aldım bugun adetiminde 9.cu günüydu. meğer ordaki labaratuarda bakılmıyomuş

( çapaya git dedi yada özel labaratuara.. bu test kaç paradır? bilen duyan nolur bana bi cevappppp..
hehe orda asistan vardı benim dosyam vardı 3 aşılama olmuştum eskiden diyim amannnn yıllar geçti ben hala tırmalıyom yaaa...
neyse bugun 9.cu günde solda 13.mm deniyo bilmem yumoş vardı asistan heyecanlandı yaww dedim ben yumurtluyum zaten... bi işe yaramıyo ama dedim.. eşimin sperm sonuçlarına baktı yumurtlama günlerinde birlikte oluyomusunuz diye sordu hahahahah gülermisin ağlarmısın yaaa:)))) yaaa 15 sene olmuş evlendiğim.... daha ne diyim ... aman dedim içimden boşverrr .. dedim oluyoruz olmazmıyız.. aşılama yapalım dedi... eşimin sperm değerlerinide beğendi.. zaten sebepsiz infertl dendi hep dedim. aldı dosyaya baktı baktııı ... dedimki içimden sen daha bu mesleğin başındasınnnn.. çokkk bakarsın dosyaya...15 senedir bakıp bakıp duruyolar zaten....
içimi boşaltayım dedim... ya nolur şu teste kafam fena takık .... kaçpara bu cd56naturel killer...
herkeze kocaman sevgiler.....