))
) ayyy inan okurken içim burkularak güldüm
) uzun uğraşlarımıza rağmen hala gülebiliyoruz ya ne mutlu bize.allah içimizdeki umudu söndürmesin,enerjimize enerji katsın ve bir an önce kuzumuza kavuştursun..
maşallah diyeyim hala yumurtluyoruz ya bunada şükür) banada bazı kendini bilmezler gününümü tutturamıyorsunuz diyorlar. heeee 8 yıldır birtürlü gününü tutturamadık millet birkez birlikte oluyor ve hamile kalıyor sonra pişkin pişkin ayyy hiç düşünmüyorduk nasıl oldu anlayamadık diyorlar. neyse inşaallah bizlerde kucağında bebeğiyle gezen biri oluruz.. inanın benim bir dosya var ansiklopedi gibi tıpta bu konuda tez hazırlayanlara çok iyi kaynak olur
) çevir çevir oku okumayla bitmez.ama maalesef kimse nedenini bulamadı.sebepsiz deyip bizi uyuttular sanırım.yaş oldu kırk artık sebep bulundu yumurtanız yaşlı ve rezerv azlığınız var çok şükür sebep bulunmuştur artık:-(
-))
canım ben bugün bulunduğum yerdeki laboratuvara sordum 70tl yapıyorlarmış.şehir dışına ankara veya istanbula gönderiyorlar.ben yaptırmadım.çünkü;şuan ki dr.um istemedi.fakat ben kendisine soracağım bu eksik kalmasın yaptırmışken bunuda yaptırayım.valla tedaviye başlamadan paralar testlere gidiyor.allahtan hayırlısı.
en az 3 çocuk yapın deniliyor.bende diyorum ki burada çocuk aşkıyla yanan bizlere bir iyilik yapsınlar tüp bebek tedavisini devlet karşılasın bizler 3 değil 4 te yaparız. aynı zamanda hayır dualarımızıda alırlar.maalesef tüp tedavi fiyatı o kadar yüksekki 2.sinde feleğimiz şaşıyor.. rabbim inşaallah dualarımızı kabul ederde bizlere daha fazla aratmaz.
herkese sevgiler.....
ayy canım nekadar doğru söyledin.bende diyorum ben kolay yapabilseydin en 3 isterdim ama artık bir tane olsun başımdan fazla diyorum.inşaAllah kısmetimize yazılmıştır bebek.