ALTINYUNUS, seninle burada karşılaşmak çok güzel. Oğluşun büyümüş, ben de yeniden tedaviye başladım. Yarın yumurta toplamam var, bakalım dolu mu boş mu çıkacak. Doktorumu çok umutlu görmedim ama herşey kısmet.
CANS, hatırlamaz mıyım.:) Bir kez buluştuk, bir daha görüşemedik. 2 yıl oldu sanırm. Tebrik ederim, başarmışsın. Çok sevindim, geçmişe bakamadım ama tedavi ile mi oldu, öyleyse nerede yapıldı? Troidin nasıl? Biraz anlatsana.:)
Merhaba canım .... hayırlısı ıle transferın olmus.. ınşallah guzel bır bebek olarak sana donecek bır tane olmasına uzulme butun dogal gebelıkler tek bır yumurtadan olmuyor mu ? ınşallah senınkı de olacak ... canım ben su an 25 haftalık hamıleyım dogal yoldan surprız bır sekılde oluverdı .. işin ilgıncı tıroıdlerımı tamamen aldıracakken yanı tam amelıyat olacagım gun tesadufen ogrendık ... Hayırlısıyla kucagıma alsam baska bır sey ıstemıyorum ... Basından berı maalesef sorunlarla bogusuyoruz ama ınşalah benım savaşcı oglum aşacak bu zor gunlerı ... canım gorusmek uzere kendıne cok ıyı bakkk
Oh yaaaaa biri daha kurtulduçok ağlattın beni pis alkan...Allahım sana şükürler olsun...çokkkkkk sevindim.mübarek cuma saati...şimdi abset alıcam.dua edicem.kendime böceğime sana herkeseherkese...cans hocammm.aklımdaydınız size de....nisa...sen de...kızlar...sizlere de....uut etmekten vazgeçmey,n olyurmu.
çok acele yazdım.afola.
alakn.msj kutun doluymuş.
Denızgeldı ...canım benım duaların ıcın cok tesekkurler ..bocüğü öp benım ıcın..
hemen Alkana yazdım kusura bakmayın. bu arada herkese selam tanıdık tanımadık tüm topiğin hanımlarına. tanıdıklara bi de öpücükgelemiyorum arada girip okuyodum son günlerde tatile falan çıktık hiç okuyamadım. umarım herşey yolundadır. hamiş arkadaşların hamilelikleri iyi geçiyodur inşallah. inşallah kötü haber yoktur. cans seni ayrı merak ettim inşallah sorunlar azalmış daha rahat geçiriyorsundur hamileliğini. biz iyiyiz pazartesi iş başı yapcam arada girebilirsem hem okuyacağım hem yazmaya çalışağım. herkese kolay gelsin kızlar.
Alabama hosgeldın .. ozleyttın kendını ... her seyın yolunda olamasına sevındım .. Mert nasıl ? konusuyor mu ? Benım hamılelıgım bıraz sorunlu maalesef .. sevındırıcı noktası plesentadakı kanama durdu ama suyumuz normalın altında .. ınşallah daha da azalmaz .. dr lar 28 . haftayı tamamlasaydık rahat bır nefes alırdık dıyorlar . Hayırlısı inşallah duzelecek ... işe baslıyacakmışsın artık sık sık beklerız ..
Toana.. Tıroıd ılacını ıhmal etme canım .. ben ılacım oncesınde ve sonrasında duzenlı alıyorum .. bebege zararı yok merak etme ... senın kızlar nasıl ? hareketlerı arttı mı? benım oğluşum degışken sadece tekme atıyor henuz donmelerını ve kaymalarını hıssedemıyorum belkı de suyu az oldugu ıcındır ...
Alkan

Denızbulut .... Nerelerdesın canım? merak edıyoruz senı .. Batucuk nasıl ?
Zarpdenız,Bahar ve tum arkadaşlar hepınıze cok selammmmm