38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Alarahan..kan sulandiriciyi dr un gerek gorse verirdi bence ..ben simdi corasprin kullaniyorum tabi transfer oldugumda drum yazmisti ve hamileleiyim 8 ay olana kadar surdurmemi soyledi hala kullaniyorum..icim disim asprin oldu ama napim kendim ve cocuklarimin sagligi icin..yani kan dolasimimizin iyi olmasi icinmis..sende dr una sor derim ..

Maiumut, lee26 ,kampa ,alarahan tum dilekleriniz ve iyi niyetleriniz icin cok cok teşekkür ederim nasıl güç verdiniz bana allahım dualarınızı kabul etsin inşallah....
Alarahan transferin hayırlı olsun simdi bekleme zamani:51:
Zaman geçmiyor ... Heyecanlı ,korku dolu, umutlu değişik bı bekleyiş süreci.....Bu topigin uğuruna inanıyorum :nazar:İnşallah hepimizi kavuşacağız yavrularimizaaa:emir_bebek:

Maiumut, lee26 ,kampa ,alarahan tum dilekleriniz ve iyi niyetleriniz icin cok cok teşekkür ederim nasıl güç verdiniz bana allahım dualarınızı kabul etsin inşallah....
Alarahan transferin hayırlı olsun simdi bekleme zamani:51:
Zaman geçmiyor ... Heyecanlı ,korku dolu, umutlu değişik bı bekleyiş süreci.....Bu topigin uğuruna inanıyorum :nazar:İnşallah hepimizi kavuşacağız yavrularimizaaa:emir_bebek:

ha şöyle yaaa gözünü seveyim yumurta oldukça yola devam.şimdi sırada alara var önce o bize müjde verecek inşaAllah dua edecem alara inşaAllah eşinle kutlayacaksınız canım.

Son düşüğümden sonra sıradan bir kadın doğumcu bana hamile kalabilmek için adetinin 14. gününden sonra günaşırı kan sulandırıcı kullanmalısın demişti. Ama tüp bebek doktorum şimdilik eziyete gerek olmadığını, aspirinin yeteceğini, hamilelikle başlayacağımızı söyledi. Offf, kafam karıştı, kullansam tutunma da daha mı etkili olur acaba?

Son düzenleme:
selam 38in gülleri:71:

toana ...canlı selam hollandanın gülü...iki tomurcuklu gülü....nasılız ...nasıl gidiyor...

nisa da açık ama burada değil...sana da selam....
okumaya çalışıyorum ama maalesef önceden olduğu gibi yazma fırsatını bulamıyorum...ama inanın her mutlu oluşumda...her Allaha yaklaştığımda herkes dualarımda...dua isteyen herkes...

38 devir daim olmuş.gülümsedim okurken..sevindim..sıra sizlere geliyor kızlar...yola devam...
taze hamiş alkandan ses çıkmamış...inşallah herşey yolunda...

herkese sevgilerimi yolluyorum...sağlıkla kalın....sevdiğinizle...sevdiklerinizle......iyi geceler....tatlı uykularda olun...olun.olun daa.... sonra arayın bu günleriniziiiii....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

selam 38in gülleri:71:

toana ...canlı selam hollandanın gülü...iki tomurcuklu gülü....nasılız ...nasıl gidiyor...

nisa da açık ama burada değil...sana da selam....
okumaya çalışıyorum ama maalesef önceden olduğu gibi yazma fırsatını bulamıyorum...ama inanın her mutlu oluşumda...her Allaha yaklaştığımda herkes dualarımda...dua isteyen herkes...

38 devir daim olmuş.gülümsedim okurken..sevindim..sıra sizlere geliyor kızlar...yola devam...
taze hamiş alkandan ses çıkmamış...inşallah herşey yolunda...

herkese sevgilerimi yolluyorum...sağlıkla kalın....sevdiğinizle...sevdiklerinizle......iyi geceler....tatlı uykularda olun...olun.olun daa.... sonra arayın bu günleriniziiiii....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım benim a.selam evet burayı okuyunca başka yerleri turluyorum:1:ne yapim ama hatunlar az geliyor buraya.

meraba kizlar hepinize..:3::3:

Denizgeldi..canim benim sagol iyi olmaya calisiyorum aldigim troit haplarim biraz iyi geldi..cok sukur..benim tomurcuklar buyudukce yatamaz kalkamaz oldum..masallah benide yoruyolar teyzesi simdiden..ama rabbime bin defa sukurler olsun zorda olsa cok tatli bir duygu herkese versin bu duyguyu insallahh..birde sag selim dunyaya ya getirirsem insallahh..senin tomurcugun kizin napiyo nasil ..simdi nekadar ..buyuyor deyilmi dogduktan sonra..tabi senide yoruyor olsun annesi tatli yorgunluk kele..neyse k.i.b denizini benim yerime op annesi senide opuyorum..sevgiyle kal..:34:

toana, sen de mi troid hastasısın? Ben de haşimatoluyum, transferden önce tsh değerim 1,7'ydi, ilaç dozumu artırdım. Endokrin doktorum hep 1,5'un altında tutmamı öneriyordu.

Kızlar merhaba. İstanbul'a geldim şimdi. Oh havası bile yeter yurdumun, özlemişim. Trafik berbattı, ama ne yapalım. Annem dolabı yemek doldurmuş ben geliyorum diye, ama benim gözüm zeytinlerde. Çay ve simit yemem lazım acele, boğazda bir kahvede, denize karşı, oooh....

Yarın sabah histeroskopiye gireceğim. Bir de kan tahlillerim 1.000 ytl tutarmış Memorial'da, bence çok pahalı, başka bir lab bulmam lazım. Memorial tarafında bildiğiniz bir yer varmı?

İstanbul'un enerjisi beni uçurdu valla.
Hepinizi öpüyorummm.

kampa..sen ist bulda oturmuyormusun zaten..unuttum galiba..neyse..memoriyalde benim vericeyim kan tahlilerinden baska birde 2 milyari tutan kan tahlillerim vardi ..zaten ordanda demislerdi bana disarda biryerdede yaptira bilirsin dedi..cok aramistim birde ist bulda yabanciyiz sora sora ozel bir kilinikte 900 milyona yaptirmistim..simdi ismini unuuttum kilinigin..daha sonra filmi cektirmistim daha uyggun fiyata..nebilim ya cok zor gunler gecirmistik ama cok sukur deydi insallah seninde emeyin bos olmasin..yavrun gelsin bu tedavinle insallahh..

Alarahan..evet canim bende troit hastasiyim once hiperaktif sekilde calisan troitim simdi yavas calismaya baslamis bakalim dogumdan sonra duzelir insallahh..ALLAH SIFA VERSIN HEPIMIZE..

Kızlar merhaba. İstanbul'a geldim şimdi. Oh havası bile yeter yurdumun, özlemişim. Trafik berbattı, ama ne yapalım. Annem dolabı yemek doldurmuş ben geliyorum diye, ama benim gözüm zeytinlerde. Çay ve simit yemem lazım acele, boğazda bir kahvede, denize karşı, oooh....

Yarın sabah histeroskopiye gireceğim. Bir de kan tahlillerim 1.000 ytl tutarmış Memorial'da, bence çok pahalı, başka bir lab bulmam lazım. Memorial tarafında bildiğiniz bir yer varmı?

Hepinizi öpüyorummm.

kampa canım hoş geldin ülkene,sanada uğur getirir inşaAllah.canım ben kızılayda yaptırmıştım çok ucuza gelmişti.sana tavsiyem netten bak bir kaç hast.ara sor öyle yaprır canım çok fark ediyor.eğer sigortan varsa kızılayda yaprıe derim.hatta ben bazısnı aile hekimine yazdırmıştım onlar bedava yapıldı.

Selam topiğimizin şeker kadınları...
Alarahan kalbimiz seninle canım.Allah inşallah emeklerinin karşılığını verecek.Güzel haberlerini alıp seviniriz inşallah Amiiin
Wannababy,sen de yolu yarıladın sayılır hadi hayırlısı.Dualarımız hep sizinle inan bana...
Kampa hoşgeldin canım.Hadi bakalım Bismillah de de başla...Ama memorialde yaptırma tahlillerini bence.Yani beş kuruşluk işe yüz kuruş vermek niye.Mainin dediği gibi git çevrede bir sürü kuruluş vardır.orda ver kanını.Ama sabah aç karnına gideceğin için(ve erken saatlerde büyük ihtimal)önceki gün araştır ayarla.Ben bütün testlerimi devlette yaptırdığım için hep az ödedim.Neyse onlar bir şekilde hallolur önemli değil.İnşallah gerisi de kolayca gelir.Ümitli ol ve olumlu düşün.Vaktin olursa kaç bana da gel sevinirim.
Maicim sana canlı selam canım.Burdan sana çok bi şey yazmıyorum çünkü telde işin inciğini cinciğini çıkarıyoruz zaten:)))
Denizgeldi,çok uğrayamıyorum çünkü çoook yoğunum çok.Şu son iki hafta hem çok yoğun,hem çok yorgun,hem çoook şaşkın geçti çok.Biliyorsunuz okulları Allahın izniyle,günahıyla sevabıyla yarın kapatıyoruz.Yavruların ellerine birer karne ve tatiiiiiiiiiiiiiiiiiiillll...Ama tatil şimdilik onlara sadece.Biz 1 temmuza kadar çalışıyor olacağız.Sayın bakanımız biz değersiz öğretmenlerini belli merkezlerde toplayacak,canlı bağlanıp yeni sistem hakkında eğitim verecek,bilgilendirecek.Bizimle ilgili bin bir çeşit planı var ama bir tanesinin bile hayırlı olduğunu düşünmüyoruz nedense:(((Neyse işte geçen on gün bir taraftan okulun kırtasiye işleriyle uğraştık.Karneleri yazdık çizdik çizelgelerimizi tamamladık teslim ettik.Bir taraftan da okulumuzun 1.sınıflarının okuma bayramlarına,4.ve 5.sınıfların da vedalarına katıldık.Her tarafta şarkı türkü sesleri.Oyunlar danslar,gösteriler.Diğer taraftan elim sürekli kelebeğin üstünde.Acaba pır pır ediyor mu?Geldi mi,tamam mı benle mi derken salı günü öğrencilerimle annelerini ormana pikniğe götürdüm.Bir ara belime sancı girdi ve orda takıldı kaldı.Tamam kızım dedim sen bu işi ciddiye almadın anyayla konyayı görürsün.Çocukları okulda indirip kendim doooğru dra gittim.Aşılamamı yaptırdığım merkeze.Ama kendi doktorum yoktu.Başka bir doktorun odasına girdim.Ayağımda çimlerden yeşermiş ve kirlenmiş spor pabuçlar saç baş o biçim.Dedim dr bey böyle böööyle.Hikayemi anlattım.İfade aynen şöyle"kız sen ne diyorsun gerçekten miiiiii?Kocan nerde"Yok biz daha sonra gelecektik dedim.Neyse sonra ultrasonla alttan bakmak istedi yok istemem ben o işlerden çok bezdim dedim.Peki ama görmezsem alttan bakarım dedi tamam dedim.Kese epeyce büyümüş.İçinde bebek var mı dedim.Yeni yeni tomurcuklanmaya başlamış dedi..Yat okula mokula gitme,senin ne işin var piknikte.Bu kadar uğraşmışsın bu sana Allahın bir hikmeti kıymetini bil.mutfağa girme,onu yapma,bunu yapma,şunu ye,bunu yeme.Sanırsın karşımda annem konuşuyor.crino jel verdi sabah akşam.Neyse işte durum bu.Pazartesi gidip kalp atışlarını duymaya çalışıcaz.Alttan baksaydık duyardık belki dedi ama boş ver duymayalım.Atsın onun minik kalbi de keşke duymayalım...
Gelmiyorum yazmıyorum diye sitem etmeyin çünkü ben her gelişimde bir haftalık yazıyorum.Sizin gibi üç beş cümle değil ona göre:)))
Şimdilik haberler böyle.
Toana canım,senin yavaş yavaş günlerini saymaya başlıyacağız artık.Sonra evimcimin,cansın.Sırasıyla hepimizin herkesin...Artık ben de alabama gibi düşünüyorum.Uğraşan emek veren bütün kadınlar için mutluluk kapının hemen arkasında.Çoook ama çok yakın.
Zarpdeniz hiç uğramadı,hiç gelmedi ama bana sözü vardı unutmadım.Porselen bebeğinin kot eteğini bana gönderecekti.Ben anlamam istiyorum ona göre:)))
Denizbulut umarım iyidir.Oğlunun ve kendisinin keyfi yerindedir.Olsun gelmesinler ama iyi olsunlar bize yeter.
En yakın zamanda görüşmek üzere şekerler.Kendinize iyi bakın hoşçakalın.Herkese kucak dolusu sevgiler....

Alkan çok tatlısınn gerçekten haftalık yazıyorsun:) allahım tüm dualrını kabul etsin....doktor amcayı dinle artık ne işin var pikniklerdeeee...
kelebegini yorma:nazar:

selam alkancım canım benim valla haklısın sen haftalık yazıyorsun.ben anca bir kaç satık oda düz yazı.senin ve başka bir kaç arkadaş gibi edebiyat diliyle yazamıyorum.eh bende tırtıllarımı biriktirip kelebek olmalarını beklicem.yanımda olsalar sıcaklığımla büyütürdüm ama benden uzaktalar.ama bütün benliğim onlarla.
ayrıca alkancım bende ayyyyynennnn o görüştüğün dr gibi düşünüyorum otur balkona koy ayağının altın bir tabure otur kelebeğini büyüt.işin bu artık.

Alkan, bence de doktoru dinle ve raporunu al, evde dinlen. Bu bebek çok kıymetli, ona iyi bakmak lazım. İnsan kendiliğinden hamile kalınca, tedavilerdeki kadar özenli davranmıyor. Herşeyi bir kenara bırakmak lazım aslında. Ben iki gündür kuluçkadayım :) Tuvalete gidecek olsam eşim hemen "nereye, ne istiyorsun, ben getireyim" diyerek yolumu kesiyor. Ev tozlandı, kendimi zor tutuyorum. Sonra da kendi kendime diyorum ki, keşke tutunsunda 9 ay nasılsa geçer. 12 sene hüsranla, beklentiyle geçti, 9 ay da geçer.

İnşallah önce wannabemummy, sonra da benden güzel haberler gelir.:)

Hepinizi öpüyorummm.

Merhaba Kampa,

Hosgeldin Istanbula....ne kadar mutlu oldugunu hayal edebiliyorum:) Istanbul oyle bir "magic city" ki.....
umarim sen ve ailen iyisinizdir deprem olmus bu aksam:(

Arkadasim bir simit ve cay'de benim ic:) bende ozledim vallahi
Histeroscopyn hayirli olsun insallah bebislere vesile olur.

Butun kader arkadaslarimiza da kolay gelsin diyorum, Alkan'dan haber varmi...insallah her sey yolundadir

Opuldunuz ve kucak dolusu sevgiler

Hepinizi öpüyorummm.

SELAM KAMPA.....
memorialde tedavideyken benden de birtakım testler istenmişti.Memorial de fiaytalar dudak uçuklatan ücretler...memorialde yaptırsaydım 2000 3000 arası gibi birşeydi.yanlış olmasın.zaman geçmiş.bakırköyde yaptırmıştım.650tl ye.sanırım iki yıl oluyor...bakırköydeydi tahlil laboratuarı.şu an ismini hatırlayamadım.eski tahliller bazanın altında..eşim şu an uyuyor.bakırköyde yaptırırım dersen.yarın bakarım senin için....Allah ,işlerinizi rast getirsin.hepinizin...

herkse selam güller....

Son düzenleme:
Back
X