Oooouuu kimler gelmis ben yokken.
Akidecik, Lenova hosgeldiniz, cok merak etmistim nasil oldugunuzu. Moralleri toparlayip tekrar deneme karariniza cok sevindim.
Akidecik, ben de Alkan ve Deniz Geldi ile ayni fikirdeyim: Memorial Semra Hanim diyorum. Ben de pek cok yer denedim, fakat kimse Semra Hanim kadar guven vermedi bana. Beni hazirlamadan tupe baslamiyorlar, her turu ihtimali arastiriyorlar. Iyi ki bu forumu okuyup dogru yeri bulmusum, tavsiye eden arkadaslarima cok tesekkurler...
Lenova ben de Agustos basinda baslayacagim tedaviye. Bu 5. olacak. Allah isterse kendiliginden bile oluyor, bizim de olur...
Alkan cok tatlisin, cok begendim 'Okul çıkışı sevgiliyle buluştuk gittik doktora' demeni :) Saglikla problemsiz bir hamilelik gecirirsin insallah. Hala inanamiyorum, ne guzel oldu, ben de yapicaaam.
Mai'cim yumurtanin sayisi kalitesi her ay farkli oabilir, dert etme yaa. Planin nedir senin, kac ay toplayip, hangi ay baslayacaksin?
Blonde cook tesekkurler. Bu sefer kullanamadim verdigin adresleri ama mutlaka isime yarar.
Benden haberler: Histeroskopi'nin tekrarlanma ihtimalini konustum doktorumla, 'olmaz oyle sey, senin durumun agir bir durum degil, tekrarlamaz' dedi. Simdi hormon ilaclarimi aliyorum, rahmin toparlamasi icin. Alkan'in hikayesi, bir de Bade'yi tekrar okudum; bana bomba gibi bir moral verdi. Agustos basinda Istanbul'a gelip, baslayacagim. O sirada, 'denize karsi cay simit' toplantisi yapalim. Zaten operasyon sonrasi 'yemisim diyetini' deyip, super kahvaltilar yaptim, son 3 haftada verdigim 4 kilonun 2'sini, 4 gunde geri aldim. Simdi diyete geri donuyorum. Agustos'a kadar 6-8 kilo vermeliyim. Hepinize sevgiler.