38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

toana....koca göbüş:49::emir_bebek::emir_bebek:canlı selam sana:3: ....iyimisin....heyecan yaklaşıyor...haydi haırlısı...nasıl?kızlar nasıl?

denizgeldi sanada slm..heycanim var stresim var sevincim var tabi korkularimda var ,karisik duygulardayim iste..kizlar iyi cok sukur teyzesi..sorma adim siskoya cikti burdada ..napalim gecici seyler bunlar..hayirlisiyla birde sag selim dogurursam dua et bana unutma..ok.seni ve denizi opuyorum..

Sabahin korunde geldim ofise, saat 7'de basladim toplantilara. Alkan'in meyve bahcesi bir hayal gibi, su penceresiz odada video ekranlarina bakarken. Aaah ah! Alkan Dubai iyi fikir de... Biz transit gecerken 1 gun kaldik, alisveris merkezinin kapisinda, silah yasak, kopek yasak isaretlerinin yani sira, el ele tutusmak yasagini da gorunce esimle aramiza bir metre mesafe koyduk. Bir sey olmaz, nezarete alsalar bile, evli oldugunuzu anlayinca birakirlar dediler, dogrumu bilmem. Apostilli evlilik belgesini almistim yanima ne olur ne olmaz diye :) Denize girmek de bir dert, bekarlar icin ayri plaj, evli cocuksuzlar icin ayri plaj, cocuklu aileler icinse baska plaj. Oteller disinda zor yani :)

Sabah size bir mesaj yazdim, kayboldu gitti. Tekrar yaziyorum. Evden cikamayacak kadar karanlik bir iki gun gecirdikten, kanepe, kahve, cikolata, film dortlusunun dibine vurduktan sonra, bu konuda biraz dusundum. Kontrolumun disina cikan bir takim duygular icindeyim, daha derin bir seyler oluyor sanki bilincaltimda. Hosuma gitmiyor. Gunluk hayati toparlamak kolay da, bilincalti isleri biraz zor, uykularim bolunuyor, baska bir insan oluyorum, keyfim yerine gelmis gibi yapsam da, aslinda pek zevk almiyorum hayattan. Islerim ve iliskilerim de aksiyor. Iyi bir terapist buldum Istanbul'dan, telefonla gorustuk bir saat. Yardimi da oldu aslinda. Onun soyledigi herseyi bende goruyorum, soyluyorum, ama kendime yardim edemiyorum. Bana 100 milyar sinir hucresi ile dogdugumuzu, kortex gelistikten sonra sadece %28 ile iletisimde kaldigimizi (bunlarla dusunup, iletisim kurdugumuzu) soyledi, buna da alfa iletisim dermisiz. 72 milyar sinir hucremiz ise, duygularimizin depolandigi yer, bilincalti diyelim, beta iletisimini gerceklestirirmis. Yani bir bebegin kendisini seveni tanimasi, gulene degil sevene gitmesi. Bizler de beta iletisimi ile, cevremize sinyaller veriyoruz, anliyoruz, mesela esimizin her ruh halini havada kapmamiz gibi. Terapist hanima, ben neden kendime yardim edemiyorum dedigimde, 'bu %28'i kullanarak, %72'lik kortex altinda gerceklesen firtinalari kontrol edemezsin, kendi kendine acik mide ameliyati yapmaya benzer' dedi. Hmmm dedim. Kontrolu elimden kacirdim panigim gecti biraz. Peki ne yapmali bilincaltindaki 'uretemiyorum oyleyse yokum' travmasina dusmemek icin? Onun ustunde calisiyorum, sirrina erince paylasirim :)

Biz esimle bu konuyu hayatin akisina birakmaya karar verdik, su anda ben hic bir sey dusunmuyorum, ama hafiften evlat edinmeyi, hatta yumurta donoru konusmaya basladik. Bunlara hazir degiliz, ama ihtimalleri konusuyoruz. Hayati bazen o kadar zorluyoruz ki, olmuyorsa olmuyor, olacaksa da olacak. Biraktik, biraz da hayat bize soylesin be istiyor. Her sey bir hikayenin ya basi, ya gelismesi, ya sonu. Ancak 5-10 sene sonra anliyoruz gercek hikayenin ne oldugunu. Icindeyken yorum yapmak cok zor. Belki bu yasadiklarimiz bizi bilmedigimiz bir yone dogru goturuyor. Gorecegiz. 'Bulbulun olumunde bile bir bildigi vardir kaderin' demis, guzel demis Shakespeare :)

Hepinizi optum.

Kampa selam ne güzel yazmışsın sanki kendimi gördüm yazdıklarında, ben de yaşadığım hayal kırıklıklarından sonra özellikle- en son doktorum tüp için vakit geçirtmeden gelsin söyleminden sonra -inanılmaz bir psikolojik çöküntü içine düştüm sanki bu konuda çok yalnızım ve kimse benim kadar dertli değil vs.gibi diplere daldım açıkçası ve bu yaşadıklarımı etrafıma, eşime çaktırmamak için de gösterdiğim inanılmaz çaba çünkü yapı olarak hep çocukluktan beri kodlanmış güçlü kadın imajımız var maaelsef herkese psikologluk yaparım morali bozuk olanı teselli ederim ama kendim çok zorlanıyorum, işte de dediğin gibi konsantrasyon sorunu yaşıyorum inşallah geçer de biz de normale döneriz ya Alkan sen çok normale dönmüş gibisin ama öyle misin gerçekten??? inşallah öylesindir ben çok yorulmuş hissediyorum en son kürtajım 1 aralık ta yapıldı o günden beri hamilelik yok vücudumda çok garip bi psikolojideyim bu ay doktora da gitmedim ilaç ta almadım gerekli zamanlar da çalışma olmadı sıcaklar vs. derken, garip bir ruh halindeyim bıraktım biraz oluruna sanki buna ihtiyacım varmış gibi, ama haftasonları falan eve kapattım kendimi hiç çıkmıyorum ama o da iyi olmuyor özellikle geçen hafta yarıldığımı hissettim kaldı ki tek problemimiz çocuk ta değil etrafımızda bir sürü şey yaşanıyo duyarsız olamıyosun dünya karışık herşey karışık çevremde yakınlarımın yaşadığı bir süre şeye de kayıtsız kalınmyor v.s , bu konuda kendini teselli edebilen bu işin sırrına eren varsa yardımlarınızı beklerim kader arkadaşlarım ben herkesin adını yazamıyorum ama inanın herkesi okuyor ve takip ediyorum Allah bize Ve hepsinden önemlisi hepimiz için bu durumdan -çocuklu yada çocuksuz kafamız yerinde hayatımıza devam etme şansımız olarak çıkalım diye dua ediyorum :
Sevdiğim kızılderili duasını da hep tekrarlıyorum Allah hepimzie yardım etsin
Tanrım, bana değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için ‘cesaret’, değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmem için ‘sabır’, ikisi arasındaki farkı bilmek için ‘akıl’ ve beni aşkın körlüğünden ve yalanlarından koruyacak ‘dostlar’ ver

Yıl 2009, 10 sene uğraştıktan sonra ve yine başarısız bir tedavinin ardından kendimi spora vermiştim. Artık adetin ikinci yarısında ağır kaldırmayayım, kendimi yormayayım gibi bir derdim de yoktu. Nasılsa olmuyordu, 35 yaşımda donör önerilmişti, haşimato troidimden dolayı erken menapoz riskim olduğu söylenmişti. İlk kez adetim gecikti, tamam 39 yaşımda menapoz belirtilerim başlıyor diye düşünmeye başladım. Yıllardırda hiç gününü sektirmeyen adetimden de çok şikayetçiydim, bir gün bile gecikip umutlanmama izin vermediği için. İşte gecikmişti ama vücut ısımın yüksekliği, geceleri ateşten uyuyamamam bana menapozu düşündürdüğü için de çok üzgündüm. Eşimden gizli gebelik testi aldım ve denedim. Testi yaptıktan sonra ellerimi yıkadım, yaklaşık bir dakika sonra yıllardır beklediğim koyu kırmızı çift çizgiyi gördüm. Tarifsiz bir duygu içindeydim, eşime gösterdim, bir taraftan onun da duygularını frenlemek hüsran yaşamamak/yaşatmamak için, testin bozuk olabileceğini söylerken gözyaşlarımızla karışık duygu seline kapılmıştık bile. 5 gün gecikmeden sonra kan testinde 1200'ler ve gün aşırı ölçümlerde mükemmel artışlar oldu. Bu site ile tanışmamda ankara'da riskli gebeliklerde uzman doktor arayışımla oldu. Sitede övgüyle bahsedilen doktora gittim, kese vardı, kalp atışını gördük, 7. haftanın sonunda da duymak için randevulaştık. Bu çok iyi doktora, tedavi ile bir boş bir de düşükle sonuçlanan gebelik kaybımdan, pıhtılaşma ve troid sorunumdan bahsettim. Kan sulandırıcıya gerek olmadığını iddia etti ve iki gün sonra bacağımdan kasığıma olan ağrı ve içimdeki sıkıntı ile kalbinin durduğunu anladım. Sonrası kürtaj, pıhtılaşma testlerimi yeniden istedi ve bir daha ki gebeliğimde derhal kan sulandırcı kullanacağımı söyledi çok deneyimli doktorum. Ben de içimden lanet okudum kendisine. 10 yılda bir gebe kalabilmiştim, üstünden 3 yıl geçti ne tedaviyle ne de kendiliğinden bir hamilelik olmadı. O gün bugündür, hep sürpriz bir gebeliği bekledik. Her adet daha bir yıkıcı olmaya başladı. Donör, evlat edinme gibi alternatifleri de menapoza kadar erteledik. Belki de boş hayallerimiz için hayatı erteliyoruz. Düşündükçe çoook üzülüyorum. :(
Ne çok doluymuşum, kusura bakmayın...

kızlar....gözlerim dolarak okudum yazdıklarınızı sizleri çok iyi anlayan biri olarak.bebek kayıbı,haşimato,kan pıhtılaşması,rezrv azlığı tabii yaşa bağlı olarak,sprm sayısı kalite bozukluğu morfolojini 0 olduğu...
böyle durumlarda ben hiçbirşey söyleyemiyorum.çünkü beni hiçbir söz teselli etmezdi..sizlere sadece zaman diyebiliyorum...zaman herleyin ilacı..biraz acı,biraz gözyaşı,ama sonrası silkiniş.yeni adımlar için,yeni hayat için...amayeni bir deneme ama yani kararlar...sadece zaman....
ben,ben böyle zamanlardakimseyi görmek istemezdim.hiçkimseyi.kimse de beni görmesin isterdim.görünmez olmak isterdim.kapıyı açmaz telefonlara bakmaz .el eteği çekerdim.biraz arabesk yaşardım...yaşa yaşa nereye kadar.sonra,sonra bir bakıyorsun hayat devam ediyor.çok kıymetli hayatımızdan günleri ayları kahrederek geçirmişim.hatta ben yılları...neyse...herkesin bir yerlerde keşkeleri var...sizlere sadece yaşadıklarımızdan dolayı biraz şımarmaya hakkımız olduğunu söylemek istiyorum.tamam.olmadı.ama olmaması ömrümüzün sonuna kadar anneliği tadamıyacağımız anlamına gelmediğini söylemek istiyorum.lütfen değersizlikten çıkalım.olur mu....biz değerliyiz.ve önümüzde Allahın izniyle yaşayacağımız güzel günler güzel yıllar var.şimdi;kim neyi seviyorsa.şımartsın kendini.kendinize bir hediye alın.sevdiğiniz bir yiyecek.ya da eşinizi kaçırın işten.ne mutlu eder sizi.yapın işte bişeyler...
benim mutluluklarım küçüktür.zorlanmam.alın dondurmalarımı paylaşıyorum sizinle...alın...isteyen herkes alabilir.sevmeyen de bir kez tatsın.bişey olmaz.üstüne bir bardak oda sıcaklığında su içersiniz.hiçbişey olmaz.
:131: :131: :131: :131: :131: :131: :131: :131: :131: :131: :131: :131: :131:

Huli, gecmis olsun. Uzulme diycem, saka gibi olacak. Hayata tutun, tedavine baslayacaksin zaten. Cok optum seni.
Toana hersey harika olacak, saglikla doguracaksin, oh artik ayri bir hayat sayfasi acilacak. Allah kizlarinin sanslarini acik etsin.

Blonde, Alarahan, Denizgeldi, aslinda bu sadece fiziksel bir tedavi sureci degilde, ayni zamanda ruhsal bir olgunlasma sureci. Aslinda hepimizin bir iki kere bir terapist ile konusmasi, belki devam etmesi dogru olur. Hayat sadece iyi seyler getirmiyor, istemediklerimizi de kabul edip hazmedecek olgunlukta olmak lazim. Hicbirimiz bunlara hazir degildik. Kendi adima konusayim, siz ustunuze alinin :) 4 deneme kolay gecti, 5. beni nakavt etti. Pisiyorum yavas yavas. Ben sahsen tecrube edene kadar, bu tip psikolojik firtinalari kolayca asacagima inanirdim. Ama yok iste, o kadar olgun, hayata teslim, dingin degilmisim. Hayata teslim derken, yenik demek istemiyorum. Elimizden geleni yapip yine de elde edemediklerimize ragmen kabul etmek hayati, isyan etmemek. Benim hep cok guzel bir hayatim oldu, diye inanirdim her zaman. Ama su ruh halimle bakiyorum da, ayni zamanda cok zor bir hayatim olmus. Hep gidisatin tersine kulac atmisim, hep bir mucadele, degisiklik ve zorluklari macera gibi algilayip ustlerine atlamisim, becermisim de. Simdi bunu beceremiyorum ya! Bir de hayattaki her yenilgimin yerine daha iyisini koymayi basarmisim, yine kendimi iyi hissederek cikmisim olaydan. Ama bu yenilgimin yerine koyacak bir seyim yok ya! Illaki olmali yoksa gercekten yenik dusecegim sanki. Sanki bu bir savas. Aslinda ne kadar simarikca hisler bunlar. Ben beceririm, basaririm, yapamazsam yikilirim. Yikil yikilacaksan, sonra da kullerinden yeniden dog. Asiri duygularimizi torpuleyip yeni bir insan lmak icin firsat aslinda bu. Tamam cok onemli bir konu icin ugrasiyoruz ama, bu konu ugruna daha onemli seyleri kaybetme noktasina geliyoruz. Mesela ruh sagligimiz, nesemiz, cok degerli ve kisa hayatimizin gunleri / yillari. Pek cok insan kendine uygun esler bulamazken, bizim harika eslerimiz var, gozumuzun icine bakan. Daha mutlu olsak, onlari daha nasil cok sevsek dememiz gerekirken, hayatimizi elden kaciriyoruz. Kaderde cocuk yapmak icin ugrasmak varsa, hatta belki cocuksuz olmak varsa, bunu butun hayatimizi karartmadan goguslemeyi becermemiz lazim.

Ben icim kararinca, yuzmeye ve okumaya veririm kendimi. Su sira dusunmeme yardim etsin diye felsefe... Mesela Sems-i Tebrizi:
Kader hayatmızın önceden çizilmiş olması demek değildir.
Bu sebepten "ne yapalım kaderimiz böyle" deyip boyun bükmek cehalet göstergesidir.
Kader yolun tamamını değil, sadece yol ayrımlarını verir.
Güzergah bellidir ama tüm dönemeç ve sapaklar yolcuya aittir.
Öyleyse ne hayatına hakimsin, ne de hayat karşısında çaresizsin.

Optum hepinizi.

kızlar....gözlerim dolarak okudum yazdıklarınızı sizleri çok iyi anlayan biri olarak.bebek kayıbı,haşimato,kan pıhtılaşması,rezrv azlığı tabii yaşa bağlı olarak,sprm sayısı kalite bozukluğu morfolojini 0 olduğu...
böyle durumlarda ben hiçbirşey söyleyemiyorum.çünkü beni hiçbir söz teselli etmezdi..sizlere sadece zaman diyebiliyorum...zaman herleyin ilacı..biraz acı,biraz gözyaşı,ama sonrası silkiniş.yeni adımlar için,yeni hayat için...amayeni bir deneme ama yani kararlar...sadece zaman....
ben,ben böyle zamanlardakimseyi görmek istemezdim.hiçkimseyi.kimse de beni görmesin isterdim.görünmez olmak isterdim.kapıyı açmaz telefonlara bakmaz .el eteği çekerdim.biraz arabesk yaşardım...yaşa yaşa nereye kadar.sonra,sonra bir bakıyorsun hayat devam ediyor.çok kıymetli hayatımızdan günleri ayları kahrederek geçirmişim.hatta ben yılları...neyse...herkesin bir yerlerde keşkeleri var...sizlere sadece yaşadıklarımızdan dolayı biraz şımarmaya hakkımız olduğunu söylemek istiyorum.tamam.olmadı.ama olmaması ömrümüzün sonuna kadar anneliği tadamıyacağımız anlamına gelmediğini söylemek istiyorum.lütfen değersizlikten çıkalım.olur mu....biz değerliyiz.ve önümüzde Allahın izniyle yaşayacağımız güzel günler güzel yıllar var.şimdi;kim neyi seviyorsa.şımartsın kendini.kendinize bir hediye alın.sevdiğiniz bir yiyecek.ya da eşinizi kaçırın işten.ne mutlu eder sizi.yapın işte bişeyler...
benim mutluluklarım küçüktür.zorlanmam.alın dondurmalarımı paylaşıyorum sizinle...alın...isteyen herkes alabilir.sevmeyen de bir kez tatsın.bişey olmaz.üstüne bir bardak oda sıcaklığında su içersiniz.hiçbişey olmaz.

Evvet, dondurmami aldim yiyorum! Gercekten elimde bir kulah dondurma :) Ardindan kuafor, saclar, tirnaklar, ise de gitmedim bugun, cikip bu guzel sehirde yuruyecegim, biraz fotograf cekecegim. Kendi ruh halimi kandirmaya calisiyorum ;) ise yarar mi gorecegiz.

Canım inan içimi ısıttın şu an bi toplanTıya girmek üzereyim nasıl güzel yazmışsın hem gözlerim doldu hem de dudağımda buruk bir gülümseme ekrana bakan bir tip, sağol paylaşımın ve sanal da olsa dostluğun için evet ben de bu akşam dediğin gibi -aslında tamamen tesadüf ama denk geldi manikür pediküre gidicem çok sevdiğim kuzenimle sonra da nişanataşında bişeyler atıştırıcaz, kocacım akşam okul arkadaşlarıyla erkek erkeğe takılıcak ben de böyle şımartmış oldum kendimi sağolasın gerçekten bizi anladığın vakit ayırıp yazdığın için şimdi toplantıya girme zamanı görüşmek üzere hoşçakalın:nazar:

güller selam:71:

umarım kandıracaksınız kendinizi....çokk isterim..

cans hocadan selam var.haber var...bebeğinin kilosunun azlığı sebebiyle doyurma konusunda sorunları varmış.zaman kavramı kalmamıştam gün içinde sadece 1 saat ona kalıyormuş...iyi ama uykusuz:ayrıca sezeyan doğum yağtığı için dikişlerde de sorun yaşamış.((herkese selamı var.bir an önce büyümesini ,normal hayata geçmeyi istyor,istiyoruz...sevgiyle büyüsün Yağız bebek.sevgiyle büyüsün bibilisi...

alabama....mesajından dolayı memnuniyetini bildirdi.kimsenin teli olmadığı için arayamadığını bu yüzden arayıp malumat veremediğini söyledi.şimdi hemmen kaçmalıyım...balkon yıknacak çamaşırlar asılacak yamak yapılacak...cak cak cak.........sürer gider.
38 in gülleri....sizind sürsün inşallah...sevgiler.

toana...canlı selam der kaçarım....heyecanını paylaşıyorum:49::emir_bebek::emir_bebek:

Huli, gecmis olsun. Uzulme diycem, saka gibi olacak. Hayata tutun, tedavine baslayacaksin zaten. Cok optum seni.
Toana hersey harika olacak, saglikla doguracaksin, oh artik ayri bir hayat sayfasi acilacak. Allah kizlarinin sanslarini acik etsin.

Blonde, Alarahan, Denizgeldi, aslinda bu sadece fiziksel bir tedavi sureci degilde, ayni zamanda ruhsal bir olgunlasma sureci. Aslinda hepimizin bir iki kere bir terapist ile konusmasi, belki devam etmesi dogru olur. Hayat sadece iyi seyler getirmiyor, istemediklerimizi de kabul edip hazmedecek olgunlukta olmak lazim. Hicbirimiz bunlara hazir degildik. Kendi adima konusayim, siz ustunuze alinin :) 4 deneme kolay gecti, 5. beni nakavt etti. Pisiyorum yavas yavas. Ben sahsen tecrube edene kadar, bu tip psikolojik firtinalari kolayca asacagima inanirdim. Ama yok iste, o kadar olgun, hayata teslim, dingin degilmisim. Hayata teslim derken, yenik demek istemiyorum. Elimizden geleni yapip yine de elde edemediklerimize ragmen kabul etmek hayati, isyan etmemek. Benim hep cok guzel bir hayatim oldu, diye inanirdim her zaman. Ama su ruh halimle bakiyorum da, ayni zamanda cok zor bir hayatim olmus. Hep gidisatin tersine kulac atmisim, hep bir mucadele, degisiklik ve zorluklari macera gibi algilayip ustlerine atlamisim, becermisim de. Simdi bunu beceremiyorum ya! Bir de hayattaki her yenilgimin yerine daha iyisini koymayi basarmisim, yine kendimi iyi hissederek cikmisim olaydan. Ama bu yenilgimin yerine koyacak bir seyim yok ya! Illaki olmali yoksa gercekten yenik dusecegim sanki. Sanki bu bir savas. Aslinda ne kadar simarikca hisler bunlar. Ben beceririm, basaririm, yapamazsam yikilirim. Yikil yikilacaksan, sonra da kullerinden yeniden dog. Asiri duygularimizi torpuleyip yeni bir insan lmak icin firsat aslinda bu. Tamam cok onemli bir konu icin ugrasiyoruz ama, bu konu ugruna daha onemli seyleri kaybetme noktasina geliyoruz. Mesela ruh sagligimiz, nesemiz, cok degerli ve kisa hayatimizin gunleri / yillari. Pek cok insan kendine uygun esler bulamazken, bizim harika eslerimiz var, gozumuzun icine bakan. Daha mutlu olsak, onlari daha nasil cok sevsek dememiz gerekirken, hayatimizi elden kaciriyoruz. Kaderde cocuk yapmak icin ugrasmak varsa, hatta belki cocuksuz olmak varsa, bunu butun hayatimizi karartmadan goguslemeyi becermemiz lazim.

Ben icim kararinca, yuzmeye ve okumaya veririm kendimi. Su sira dusunmeme yardim etsin diye felsefe... Mesela Sems-i Tebrizi:
Bu sebepten "ne yapalım kaderimiz böyle" deyip boyun bükmek cehalet göstergesidir.

Optum hepinizi.

Kampacım
Bende hormonlar tavan yapmış halde bu satırlarını okuyarak yaşadıklarım bir film gibi gecti gozumuun onumden ve salya sumuk aglayarak bitirdim yazını. NErden nereye geldim diye dusunerek kendimi bir ruyadamıyım acaba diye sorgulamaya basladım. Önceki kurtajların pişmanlığı bende de var. Bir degil iki değil uc tane hemde. Gerci olunca biri de bir ucu de. Ancak butun bu kendini suclamalar, hayatını karartmak istemeler sana oynanan bir oyun bence. Bu tuzaga dusme. Gozlerini kapa sonra ac ve baska bir gozle bak hayata. Onu oldugu gibi kabullenme konusunda ok ama mucadeleni de bırakma bence. Yorgunlugundan bir an once kurtul ve yola devam et. Nakavt deme lutfen. Böyle hariçten gazel okumak gibi oluyor biliyorum ama ne hikayeler var burda sen de biliyorsun. Artık gucum kalmadı diyorsan da simdi oyle hissediyorsun ama zaman sana o gucu tekrar verecek eminim.
Ben hep Tanrı beni cezalandırıyor, kurtaj gunahlarımın bedelini oduyorum diye dusunerek bir de ben cezalandırıyordum kendimi hayatımı kahrederek. Ama sonra eşimin arkadaşı vardı, papazdı. Onunla sohbet ediyorduk. Bana kendi inançlarında Tanrının bizi sevdigini ve cezalandırmak yerine hep iyi olmamızı istediğini soylemişti. Yasadıklarımız istemediğimiz seyler gibi dursa da karsıdan baktıgında aslında bir amacı var. Ancak boyle dusunen ben hala daha "neden ben?" sorusunu sormaktan kendimi alamıyordum. Bunu da sanırım senin yazdıgın son satırlar açıklıyor. Secimlerimiz.

İnan bana bebek özlemi çeken herkesin duaları kabul olsun diye ömrümden ömür vermeye razı olabilirim. Çunku nasıl bir acı oldugunu cok iyi biliyorum.

Dualarımdasınız kızlar...

Optum hepinizi.

Canım bayıldım sözün bittiği yerdir yazdıkların.Evet ben bu yaşadıklarımdan sonra vallahi filozof gibi bi insan oldum aynen ve gerçekten hepsinin yaşanmasının bir sebebi olduğuna inandım ve kendimi bu ara spiritüel konulara verdim evet sanırım bizim tekamül etmemiz için bunlar bizim sınavlarımız geçen gün tv de Cemil İpekçi vardı ben sıradışı insanları severim, -kendimi de severim o anlamda sıradışı bulurum ama sıradışı olduğum konulardan biri (40 ından sonra evlenip doğurmaya kalkmak hep hayalimde geç anne olmak vardı evlenip senesinde çocuk doğuranlar hep bana itici gelirdi bazen ben de gençliğimde yaşadığım bu ruh halinden dolayı Allah beni cezalandırıyo mu diye düşünmeden edemiyorum açıkçası ) beni üzüyo ve sınıyo bu aralar maalesef , onun da sohbeti hoşuma gider onda farklı bir derinlik olduğunu düşünürüm tercihleri v.s onlara takılmam zaten kimseinin etlisi sütlüsüyle işim olmaz tercihler kişiye özel bir laf etti benim çok hoşuma gitti Çaresizliğin adını Sabır koymuşlar diye umarım bizim yaşadıklarımız çaresizlik değildir umarım sabrın sonu selamettir hepimi:nazar:z adına gönülden dua ediyorum

Gunaydin ..kizlar ,guzel birgun olsun rabbim gonlunuze gore ne istiyorsaniz onu versin insallahh..:16::16:Sevgiyle kalin..

ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN ..:72::72::72:

Mai ..nerelerdesin kizz hic yoksun yazmiyorsun..iyimisin baciim..yoksa tedaviye felanmi basladinki..ses ver ..:3:

Benden haberlerde..iki uc gunden beri ..allerji olmusum aman tanrim ne kasinma beni bitirdi ..iki uc defa hastaneye gittik sonunda dusuk doz bir ilac ve jel verdiler ama yinede tam gecmiyor her tarafim hem morardi hem kasiniyo..cocuklardan yani hamilelikten oluyormus ..bir bu eksikti diyorum ..yinde cok sukur gececekte tabi dogum yapmadan gecmiyormus..bekliyorum ..rabbiim kimselere sikinti dert ,keder vermesin..hayirlisiyla yavrulari meydana getirseydim can beden sagligiyla..kizlar birazda olgun yastan oluyor bu durumuz en iyisi genc yasta hamile kalmak ama kismetin onune gecilmiyor..isterdim 20 yasinda hamile kalmak ama ozman evli bile degildim..herseyin bir vakti oldugu gibi bununda bir vakti varmis Allahim..herkesin gonlne gore versin..

Evimicin, Blonde: Ne kadar birbirimize benziyoruz kizlar. Hepimiz ayni ruh halleriyle basetmeye calisiyoruz. Icime su serptiniz. Ben de yavas yavas dunyaya donuyorum. Biraz zorlama olsa da kendime programlar yapiyorum, ertelediklerimi siraya koydum tek tek basliyorum. Tum bu zorluklardan baska bir ben olarak cikmak istiyorum.
Hepinizi optum.

toanacım yok canım başlamadın daha.işe güce daldım.hoş oda daha rayına girmdi ama yapmaya çalışıyorum.hep bakıyorum okuyorum burayı.yani gözüm üstünüzde:)o kaşıntıyı bilirimmm bende küçük bir operasyon geçirmiştim dr merhem vermişti meğer merhem kşıntı yapıyormuş.çok zordu sonra dr bıraktırdı o merhemi.sanada geçmiş olsun canım.az kaldı Allahın izniye kızlarına kavuşmana.

KIZLAR yine yoksunuz hic kimse ugramamis buaralara ..yakinda kaybolucak bu topigimiz ara ara giripte yazalaim unutmayalim arkadaslar..sonucta teselli veriyoruz.. paylasiyoruz, sorunlarimizi neguzel..cikin ortaya beyaaaaaaa...:52:

toanacım, kaybolmaz sayfamız ama bu aralar tedavide olan yok sanırım. Hüsranlarımızı da yaşadık, şimdi de sürpriz bir gebelik yaşama hayaliyle bebeklerimizi bekliyoruz. :) Şöyle birimizden bomba bir haber gelse bak nasıl coşarız.

Alarahan ..canim insallahh mucizelerinizi rabbim gondersin bizde burada sevinelim insallahh cosalim hayirli haberler le insallahh..

Herkese guzel bir Pazar diliyorum. Ben bugun cok rahat ve tebel hissederek basladim gune. Cok uzun suredir yapmak istedigim bir seyi yapacagim, dolaplarin icinde gomulu duran eskilerimi, yeni olup senelerdir kullanmadiklarimi ayiklayip evden cikaracagim. Yer acacagim, ooohh, bos kalsin cekmeceler. Sonra da yine senelerdir gomulu duran resim malzemelerimi gun yuzune cikarip, baslayacagim resim yapmaya. Tabi bu plan, bakalim ne kadari gerceklesir.
Hepinize sevgiler.

kampa...sevindim..boşta kalmıyacak insan....ha gayret...hah.iteleyin biraz kendinizi....

güller....mubarek ezan okundu...Allahım hepinize tattırsın bu duyguyu.Amin....

mai....iyimiyiz....selam....

Back
X