38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Arkdaşlar selam,
Bende aranıza yeni katılan 38 ine henüz girmiş anne olmak için yanıp tutuşan bir arkdaşınızım. 20 Temmuzda 38 yaşımı doldurdum. 74 lüyüm yani. eşimle 11 aydır deniyorzau yani beraber olmaya başladığımız ilk günden beri. henüz bişşey yok. ctesi günü dr gittik. Dr muyane etti. bi probelm görünmüyor dedi. bir sürü soru soracaktım hepsini unuttum o gün. oda fazla bişey demedi. bir iğne verdi bunu yarın vurdur ve 3 gün eşinle beraber ol dedi ve bir takım testler verdi. bir dahaki adetimin ikinci yada üçüncü günü yaptırıcam. ama gebe kalırsam gerek yokmuş. kaç günlerdir froumlar okuyorum buralarda ve gördüğüm kadarı ile hemen hamile kalmam pek mümkün değil bu yaşta. ama Allahtan ümit kesilmez diyorum. bana tavsiyleriniz varsa seve seve okurum. herkesin anne olmasını canı gönülden diliyorum. Özellikle Alkan ve Kampa'nın tüm kalbimle dilerim. Yazışmak dileği ile.

günaydın 38 in gülleri....günaydın

bu saatte az acılı menemen yemeye varmısınız

deligeldiden herkese selaaam olsun....

:71.

DenizGeldi afiyet olsun, canim istedi valla. Bizim pazar kahvaltimiz menemenlidir, hafta ici kosturarak kahvalti yapip ise gittigimizden. Su siralar Turkiye'ye her giden, malzeme getiriyor ki, yakinda Turk kahvaltisi partisi duzenleyelim. Mesela yufka, burada hic yok, kalin sert olanlardan var. Turkiye'den 10-15 paket getirip buzlukta sakliyoruz, sabahlari tavada gozleme yapmak icin. Peynir, zeytin, helva, Turk urunleri yok... Toana sen sanslisin, sizin orada Turk bakkallari falan vardir. Ben hic mutfak isinden zevk almazdim, Istanbul'dayken buzdolabim hep bos olurdu, varsa yoksa calismak gezmek, buraya tasindiktan sonra ben pisirmezsem yiyemeyecegimi anlayip asci gibi oldum. Neyse daldim gittim, kisa keseyim.

Asudamla, hosgeldin. 38 cok gec bir yas degil, 40'in ustunde hamilelik yasayan bir suru arkadas var burada. Fakat hemen butun tahlillerinizi yaptirin. Sana ne ignesi varmis doktor, catlatma ignesimi acaba. Insallah ise yarar. Kan hormon tahlilleri, sperm analizi, kromozom testi vs... sebep varsa ciksin ortaya, buna yonelik tedaviye baslarsiniz. Eger tavsiye edilirse, tup bebege de zaman kaybetmeden baslayin, bizim yasimizda zaman cok onemli. Her sene tablo degisiyor. Moralini hic bozma, henuz cok basindasin, ama ciddiye al. Bir de iyi bir tup bebek merkezine danis bu testler ve tedaviler icin, herhangi bir jinekolog olmaz. Bu siteyi de basindan beri okumaya calis, cok degerli bilgiler var. Sorularina da cevap veren cok olacaktir. Hosgeldin aramiza.

Merhaba Kampa,

Hoş bulduk teşekkür ederim. Bu sitenin bu topiği en fazla ilgimi çeken. dün gece geç saatlere kadar 1. sayafadan başlayarak okudum. her fırsatta deva medeceğim.
Evet çatlatma iğnesi verdi, reklam olmasın diye isim vermedim "o" il e başlıyor yoksa vermemde bir sakınca yok mu? bir çatlatma iğnesi ve eşimin ve benim kulanmam için hap verdi. iğneyi pazar günü eşim kalçamdan vurdu. haplarıda pazardan itibaren 3 gün aldık.
kan ve hormon tahlillerinide verdi işte, adetimin ikinci günü yaptırıcam, yani 17-18 Eylül gibi. Gerçi devlet hastanesinde bedava yaptırailirmişim. Gittiğim Dr'un normalde çalıştığı hastanede. Ama bilmiyorum özelde yaptırmak daha mı güvenli. sonuçta her yerde aynı şey yapılmayacak mı? sadece yorumlar farklı olabilir dr lar arasında. Ne dersiniz? Boşuna çuvalla para vermeye erek var mı bedava yaptırabileceğim testlere?
Eşimde bir sorun olduğunu sanmıyorum. İlk evliliğinden iki kızı var. sonradan bir değişiklik olmadı ise o normal yani.
Bu siteleri okuyana kadar kendimi genç kız hissediyordum. ama okuyunca yaşımın ne kadar geçkin olduğunu anladım. paniklemeye başladım. Bedenimle ruhum aynı parelelde değilmiş :) Umarım tüm bu zorlu mücadelelere gerek kalmaz. Daha ilk dr görüşmesinde tonla stres yaşadım, tüm gün eşimle her bahane ile kavga ettim. bakalım herkese bu yolda Allah kolylık versin.

gunaydin kizlar ..hepiniz iyisiniz umarim ..ben sersem gibiyim allerji beni bitirdi kizlar heryerlerim yara oldu bayrak gibiyim cok sikici..ikizlerden oluyormus..rabbime sukur cekiyorum hele su ayin 17 si gelseydi butun sikintilarimdan bir kurtulsaydim diyorum..sinirden agliyorum sikici gunler geciriyorum ..kasinti cok kotu ..burdaki dr larda hemen alamayiz mecbur bekliycen ayin 17 sini diyor tabbi bebeklerimide dusunuyorum ..kuveze koymamak icin direniyor onlarda..kizlar sizlerde tdin hamilelik duygusunu ama ikizler zor ismis son aylarda daha dogrusu haftalarda problemler cikabiliyor yani..neyse bunada sukur gececek bunlarda gecicicek insallahh..

Asudamla..hosgeldin topigimize..umarim sanada ugur getirir buralar bana getirdi ve arkadaslarimdan cok bilgi ve destek aldim her tedavide negatif sonuc aldigimda ..yani bir tokat yedigimde hep arkadaslarimin sayesinde ayaga kalktim..iyi kotu herseyimizi burada paylasiyoruz ilac gibi geliyor buralar..senin yasin bize gore gence bir problemin yoksa biraz sabir kendiliginden gelir insallah evladin..tupe felan gerek kalmadn insallahh..

Kampa..evet canim benim yanim hemen turk bakkali ,karsimdada turk firini..ama tr kiye gibi olmasi mumkunmu..bende yufka ekmeyi cok seviyorum ama burda yok dedigin gibi kalin ve sert yufkalar var..ama bunada sukur diyelim..

Denizgeldi..canim sanada meraba..umarim iyisiniz sen ve guzel tomurcugun..evet canim az geldi benim inci taneleriminde gelmesine hayirlisiyla bir dogursaydim diyorum kele..son haftalar zor geciyor benim icin ama rabbime sukurler olsun o cektiklerimi goz onune getirince halime sukurler olsun diyorum..yok ilacmis yok yumurtaymis yok kactane cikti...rabbim bu yolda emek verenide yormasin insallahh..benim yavrularimi sag selim kucagima almami anali,babali nasip etsin..insallahh..opuyorum seni ve denizimi..

Merhabalar..… Daha önce hikayemi yazmıştım. 5.kez tüp bebek denemi yaptık fakat sonuç negatif. 5 ay ara verip, buradaki tavsiyelerden ve biraz araştırma sonucunda bende 6. Demem için Memorial da karar kıldım ve randevu aldım. Allah kısmet eder ise 12 Eylülde randevum var. İlk önce Aynur hanıma muayene olup; sonra Semra hanım ile görüştürüyorlarmış. Bundan sonra ne olacak oraya gittikten sonra belli olacak. Ben İstanbul dışında oturuyorum. Oraya giderken ne götürmem lazım eski tetkiklerden bana bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar. Birde daha önceki demelerde bir yakınımın yanında kalmıştım fakat kaldığım yer biraz uzak olacak. O çevrelerde kalmaya yer varmı acaba cevap verirseniz sevinirim.

kotyo..meraba canim hosgeldin oncelikle..benimde 5 kez basarisiz denemem var ama 6 cida memoriyalde tutturdum cok sukur..darisi sana olsun insallahh senin problemin nedir acaba sorabilirmiyim..canim benimde kalicak yerim yoktu..memoriyalden bana kasimpasada bulunan yani bir vasitayla gidiliyor hemde uygun bir hotel ismi vermislerdi orda kalmistik esimle..taki transferim oldu sonuc alana kadar hemen hemen 1 ay kalmistik ama guvenli bir yer..insallahh seninde isin rast gitsin bu 6 .denemen son olsun arkadasim..unutmadan benim dr umda aynur hanimdi..banada semra hanim sonra gorucek demislerdi ama hakkima hayirlisi dedim ve aynur hanimi birakmadim gercekten iyi bir dr..sanada ugurlu gelsin umarim..

Merhaba Toana,
çok çok teşekkür ederim. bende okuyup faydalanmaya çalışıyorum. Her ikaye kendine özel görünüyor. bide en çok okuduğum şey üzerine düşme olur. Ama insan aklından atamıyor ki! Problemimin olup olmadığı sanırım testlerden sonra belli olacak. 17 Eylül gibi hasta olmayı bekliyorum. Yada çatlatma iğnem işe yarar gerek kalmaz :) bu arada 38 yaş üzeri çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar diye arayıp durdum tüm internette ama bişeye rastlamadım. Duyan bilen varsa paylaşır mı?
Teşekkürler.

merhaba Asudamla.evlendikten 6 ay sonra bende ilk çatlatma iğnesiyle 37 yaşında hamile kalmıştım.ama boş gebelik olduğu için kürtaj oldum.ilk ve son gebeliğimdi.o çok zor bulunan iğneyinde o kadar kolay bulmuştum ki ...umarım bende ki sıkıntı olmaz hamile kalır ve bebeğini kucağına alırsın.

merhaba Asudamla.evlendikten 6 ay sonra bende ilk çatlatma iğnesiyle 37 yaşında hamile kalmıştım.ama boş gebelik olduğu için kürtaj oldum.ilk ve son gebeliğimdi.o çok zor bulunan iğneyinde o kadar kolay bulmuştum ki ...umarım bende ki sıkıntı sen de olmaz hamile kalır ve bebeğini kucağına alırsın.

Merhaba,

bunu duyduğuma üzüldüm. Boş gebelik kavramınıda bu siteye girene kadar bilmiyordum. Hamile kalmak yetmiyor bide dolu olacak, kimaysal olmayacak. sağlıklı olalcak. ne kadar çok aşaması var. benimde zaten pek ümidim yok ama genede bekliyorm bir 12 gün kadar beklemem lazım bakalım kısmet. tüm hikayeni bilmiyorum ama umarım şu anda bir bebeğin vardır yada en kısa zamanda sahip olursun.

sağ ol Asudamla.henüz bebeğim yok ama umarım hepimiz için hayırlısı ,sağlıklısı olur.

KIZLAR..hayirli cumalar hepinize ..rabbim gonlunuzde nevarsa onu versin insallahh..dualariniz kabul olsun..beklediginiz bebisleriniz sizleri yormdan gelsin..AMMINN..

selam kızlar......

bakın aklıma ne geldi...bunu ben fark etmiştim ya....isterseniz totem yapabilirsiniz nikinizle...yani benimki bir fikir...ben bu foruma girmeden nikinde deniz olan herkesin bebek sahip olduğuna şahit oldum.uğursa uğur.ya da denk gelşmiştir.o ya da bu...ben ilk okuduğum sıralar rüzgar deniz,deniz karayurt deniz bulut vardı...üçünün de oğlu var şimdi...zarp hocayla(önceleri zarpandit ti niki)ben denizi eklettik.onun da benim de şimdi kızlarımız var...ha...ne dersiniz....kampadeniz...asudeniz.....hazandeniz misali.

kampa....iyi iyi....çok iyi...

toana....son 10 gün....güpgüp.güpgüp....kaşı kaşı dur sivilceleri....az kaldı bitecek....

çoook sevgiler herkese

Denizgeldi selam,

Valla bi totem yapın dedin, yapamasam takılır kalırdım, olur mu, ya olmazsa diye :)... nikimi değiştiremedim ama papatya yazan yeri değiştirdim umarım işe yarar :)
kampa iyi tatiller :) gerçi biraz geç kalınmış gibi ama olsun :)

KampaDeniz: hic fena olmadi :) Zaten bir bebegim olursa Deniz muhtemel isimlerden :)
DenizGeldi optum seni.

Asu'cum guneyin tadi Eylul'un 2.yarisi cikar, en guzel zaman. Mersin ve Alanya'da buyumus biri olarak soyluyorum. Tatilciler gider, cocuklar okula, deniz tum sezonun en sicak halinde, hava normallesir yakmaz, deniz hic olmadigi kadar berraklasir, renkler degisir. Nefis olur nefis! Dene bak goreceksin.

nisadeniz ya da mai deniz olsun....olsun da.yeter ki olsun

yeni denizler iyi geceler

kızı erken uyuttum heh heh

hih hih hih.....değerli!

kızlar.... az güldüreyim sizi....sayfaları okadar hızlı geziyorum ki,bilmem ne tüp bebek merkesiymiş doğrusu.ben tüp bebek bezi okuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…