DenizGeldi afiyet olsun, canim istedi valla. Bizim pazar kahvaltimiz menemenlidir, hafta ici kosturarak kahvalti yapip ise gittigimizden. Su siralar Turkiye'ye her giden, malzeme getiriyor ki, yakinda Turk kahvaltisi partisi duzenleyelim. Mesela yufka, burada hic yok, kalin sert olanlardan var. Turkiye'den 10-15 paket getirip buzlukta sakliyoruz, sabahlari tavada gozleme yapmak icin. Peynir, zeytin, helva, Turk urunleri yok... Toana sen sanslisin, sizin orada Turk bakkallari falan vardir. Ben hic mutfak isinden zevk almazdim, Istanbul'dayken buzdolabim hep bos olurdu, varsa yoksa calismak gezmek, buraya tasindiktan sonra ben pisirmezsem yiyemeyecegimi anlayip asci gibi oldum. Neyse daldim gittim, kisa keseyim.
Asudamla, hosgeldin. 38 cok gec bir yas degil, 40'in ustunde hamilelik yasayan bir suru arkadas var burada. Fakat hemen butun tahlillerinizi yaptirin. Sana ne ignesi varmis doktor, catlatma ignesimi acaba. Insallah ise yarar. Kan hormon tahlilleri, sperm analizi, kromozom testi vs... sebep varsa ciksin ortaya, buna yonelik tedaviye baslarsiniz. Eger tavsiye edilirse, tup bebege de zaman kaybetmeden baslayin, bizim yasimizda zaman cok onemli. Her sene tablo degisiyor. Moralini hic bozma, henuz cok basindasin, ama ciddiye al. Bir de iyi bir tup bebek merkezine danis bu testler ve tedaviler icin, herhangi bir jinekolog olmaz. Bu siteyi de basindan beri okumaya calis, cok degerli bilgiler var. Sorularina da cevap veren cok olacaktir. Hosgeldin aramiza.
Asudamla..hosgeldin topigimize..umarim sanada ugur getirir buralar bana getirdi ve arkadaslarimdan cok bilgi ve destek aldim her tedavide negatif sonuc aldigimda ..yani bir tokat yedigimde hep arkadaslarimin sayesinde ayaga kalktim..iyi kotu herseyimizi burada paylasiyoruz ilac gibi geliyor buralar..senin yasin bize gore gence bir problemin yoksa biraz sabir kendiliginden gelir insallah evladin..tupe felan gerek kalmadn insallahh..
Kampa..evet canim benim yanim hemen turk bakkali ,karsimdada turk firini..ama tr kiye gibi olmasi mumkunmu..bende yufka ekmeyi cok seviyorum ama burda yok dedigin gibi kalin ve sert yufkalar var..ama bunada sukur diyelim..
Denizgeldi..canim sanada meraba..umarim iyisiniz sen ve guzel tomurcugun..evet canim az geldi benim inci taneleriminde gelmesine hayirlisiyla bir dogursaydim diyorum kele..son haftalar zor geciyor benim icin ama rabbime sukurler olsun o cektiklerimi goz onune getirince halime sukurler olsun diyorum..yok ilacmis yok yumurtaymis yok kactane cikti...rabbim bu yolda emek verenide yormasin insallahh..benim yavrularimi sag selim kucagima almami anali,babali nasip etsin..insallahh..opuyorum seni ve denizimi..
Merhaba Toana,
çok çok teşekkür ederim. bende okuyup faydalanmaya çalışıyorum. Her ikaye kendine özel görünüyor. bide en çok okuduğum şey üzerine düşme olur. Ama insan aklından atamıyor ki! Problemimin olup olmadığı sanırım testlerden sonra belli olacak. 17 Eylül gibi hasta olmayı bekliyorum. Yada çatlatma iğnem işe yarar gerek kalmaz :) bu arada 38 yaş üzeri çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar diye arayıp durdum tüm internette ama bişeye rastlamadım. Duyan bilen varsa paylaşır mı?
Teşekkürler.
Merhaba Toana,
çok çok teşekkür ederim. bende okuyup faydalanmaya çalışıyorum. Her ikaye kendine özel görünüyor. bide en çok okuduğum şey üzerine düşme olur. Ama insan aklından atamıyor ki! Problemimin olup olmadığı sanırım testlerden sonra belli olacak. 17 Eylül gibi hasta olmayı bekliyorum. Yada çatlatma iğnem işe yarar gerek kalmaz :) bu arada 38 yaş üzeri çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar diye arayıp durdum tüm internette ama bişeye rastlamadım. Duyan bilen varsa paylaşır mı?
Teşekkürler.
merhaba Asudamla.evlendikten 6 ay sonra bende ilk çatlatma iğnesiyle 37 yaşında hamile kalmıştım.ama boş gebelik olduğu için kürtaj oldum.ilk ve son gebeliğimdi.o çok zor bulunan iğneyinde o kadar kolay bulmuştum ki ...umarım bende ki sıkıntı sen de olmaz hamile kalır ve bebeğini kucağına alırsın.
Merhaba,
bunu duyduğuma üzüldüm. Boş gebelik kavramınıda bu siteye girene kadar bilmiyordum. Hamile kalmak yetmiyor bide dolu olacak, kimaysal olmayacak. sağlıklı olalcak. ne kadar çok aşaması var. benimde zaten pek ümidim yok ama genede bekliyorm bir 12 gün kadar beklemem lazım bakalım kısmet. tüm hikayeni bilmiyorum ama umarım şu anda bir bebeğin vardır yada en kısa zamanda sahip olursun.
selam kızlar......
bakın aklıma ne geldi...bunu ben fark etmiştim ya....isterseniz totem yapabilirsiniz nikinizle...yani benimki bir fikir...ben bu foruma girmeden nikinde deniz olan herkesin bebek sahip olduğuna şahit oldum.uğursa uğur.ya da denk gelşmiştir.o ya da bu...ben ilk okuduğum sıralar rüzgar deniz,deniz karayurt deniz bulut vardı...üçünün de oğlu var şimdi...zarp hocayla(önceleri zarpandit ti niki)ben denizi eklettik.onun da benim de şimdi kızlarımız var...ha...ne dersiniz....kampadeniz...asudeniz.....hazandeniz misali.
kampa....iyi iyi....çok iyi...
toana....son 10 gün....güpgüp.güpgüp....kaşı kaşı dur sivilceleri....az kaldı bitecek....
çoook sevgiler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?