kotyo..meraba canim hosgeldin oncelikle..benimde 5 kez basarisiz denemem var ama 6 cida memoriyalde tutturdum cok sukur..darisi sana olsun insallahh senin problemin nedir acaba sorabilirmiyim..canim benimde kalicak yerim yoktu..memoriyalden bana kasimpasada bulunan yani bir vasitayla gidiliyor hemde uygun bir hotel ismi vermislerdi orda kalmistik esimle..taki transferim oldu sonuc alana kadar hemen hemen 1 ay kalmistik ama guvenli bir yer..insallahh seninde isin rast gitsin bu 6 .denemen son olsun arkadasim..unutmadan benim dr umda aynur hanimdi..banada semra hanim sonra gorucek demislerdi ama hakkima hayirlisi dedim ve aynur hanimi birakmadim gercekten iyi bir dr..sanada ugurlu gelsin umarim..
evimicin, toana iyiki yazdiniz. Cok sessiz buralar. Herkeste bir umutsuzuk, ama yeni arkadaslar geliyor, onun icin aktif tutalim burayi.
Ben 88-89 kiloya ciktim, kimse inanmiyor soyleyince, uzun boyluyum 1.74, gostermiyor, ama rezalet yani. Bmı 29 oldu. ıste bu yuzden 15 kilo vermem sart. Toana senin kilonu koruman ne iyi olmus, bir de onunla ugrasmayacaksin. 17'sine az kaldi, saglikla dogur insallah. Bizi birakmayin ama ikinizde.
Denizgeldi, iteliyorum valla, hem de nasil. ıse de yariyor ama.
Hopeful72, hayirli olsun, nerede basliyorsun tedaviye?
Ben sonunda memorial'dan haber aldim. 10 gun surdu semra hanim'la konusup bana yazmalari, ama olsun. Rahim yapisikligini actik ama tekrar yapisabilir, tekrar hsg yapalim. Bu degilse, ince endometriyum sorunu olabilir, buna da fazla bir sey yapamiyoruz. 6,5mm braz ince olsa da tutunma gerceklesebilir. Hsg'den sonra tekrar deneyelim demisler. Evet olabilir. Ama benim kendimi uzun zaman dinlenmeye cekmem lazim. Bir kac ay gecsin, hatta 6 ay falan.
Mai gibi pooling yapsam dedim, bunu sormustum. Cok sayida iyi embriyo olmasi lazim, size uygun olmaz dediler. Yani her ay toplamaya hic yanasmiyorlar nedense. Pek anlamadim neden boyle dusunuyorlar. Neyse, ben dinlendikten sonra tekrar dusunuruz.
37 yaşındayım.
Ben de size katılsam olur muuuu?
37 yaşındayım.
Ben de size katılsam olur muuuu?
vinkaminor..hosgeldin aramiza..hamilesin galiba..kendinden biraz bahset seni taniriz..
hoş geldin tabiki nedemek burası buraya gelen her kesin
canım hitabından dolayı tepki alacağını sanmıyorum.zira burdaki herkes ciddi bişey için bir arada.yaklaşık iki yıldır burdayım kimse birbirini kırmadı şimdiye kadar.inş.böyle de devam eder.hatta gelmeyenleri özlüyoruz.birde burdaki arkadaşlar yaş aldığı birde değerli bir amaç için uğraş veriyorlar,öyle hihihi hohoho geyiklerimiz olmuyor.ama negatif alıp bunalınca usulünce sahbet etmeye çalışıyoruz.Öncelikle teşekkür ederim.''38 yaş ve üstü'' ibaresi geçtiği için nezaketen sorma gereği duydum.
Eğitim hayatı ,iş hayatı derken hayatta en büyük idealim olan ev hanımlığı ve anneliğe en sonunda sıra geldi.İdealimin ilk aşaması olan evliliği gerçekleştirmiştim ki;normal yoldan bebek sahibi olmamızın zor olduğunu öğrendik.
2012 Mayıs ayında Memorial'de mikroenjeksiyon yöntemiyle hamile kaldım.Şimdi büyük bir heyecanla bebeğimi kucağıma almayı bekliyorum.Sürekli gözümün önüne minicik ayaklar ,eller geliyor.
Hoş buldum.İnşallah sizler de beni hoş bulursunuz.
Şimdiden belirtmek isterim ki;yıllarca ciddi ortamlarda bulunmuş olmam ,resmi yazışmalar yapmış olmam ve ailemin yetiştirme şeklinden dolayı yazışırken üslubum diğer üyelere göre biraz resmi hatta ciddi kalabilir.Rahatsız olanlar olursa rica ediyorum ,benim yazdıklarıma cevap yazmasınlar.
Bu açıklamayı yapma gereği duydum zira ''2013 Şubat Anneleri'' topiğinde çok kalbim kırıldı.sanırım 22-32 yaş genç annelere uyum sağlayamadım.O günden sonra bir daha o topiğe asla uğramadım.,
Şunu da belirteyim ;ben hiç kimseyi hitap biçiminden ,ya da yazım şeklinden dolayı yargılamıyorum.
Her zaman kk'ya girdiğimde bir önce kaldığım sayfadan okuyup,gerektiğinde cevap yazarak ilerliyorum.
''Neden geç cevap veriyorsun'' diye bana kızmayın.
canım hitabından dolayı tepki alacağını sanmıyorum.zira burdaki herkes ciddi bişey için bir arada.yaklaşık iki yıldır burdayım kimse birbirini kırmadı şimdiye kadar.inş.böyle de devam eder.hatta gelmeyenleri özlüyoruz.birde burdaki arkadaşlar yaş aldığı birde değerli bir amaç için uğraş veriyorlar,öyle hihihi hohoho geyiklerimiz olmuyor.ama negatif alıp bunalınca usulünce sahbet etmeye çalışıyoruz.
İnşallah öyle olur.
Haziran 2010 tarihinden beridir üyeyim.Sitede çoğu zaman okuyucu olarak bulundum.
Sürekli hiçbir topikte yer almadım.Bebeğimin doğum zamanı belli olunca ben de bir gruba dahil olayım dedim ama ayak uyduramadım.
Son derece kaba ,bulunduğu ortamda üstünlük sağlamaya ,ilgiyi sürekli üzerine toplamaya çalışan bir kaç kendini bilmeze denk geldim.
Kalbim çok kırıldı.Hayatım boyunca böyle tiplerden uzak durmuşumdur.
Burada amaç;ortak konulardan paylaşım olduğuna göre bu tür kişilerin davranış biçimlerinden incindim.
Günümüzde gençler (biz yaşlıyız demek istemiyorum tabii ki;bizden daha genç olanlar demek istiyorum)hadlerini biraz fazla aşıyorlar.Şımarıklıklarına tahammül edemiyorum.
Bu nedenle kendi yaş grubumdan birileriyle yazışmaktan mutlu olurum.
Merhabalar herkese. Iyi bir haftasonu gecirdiniz mi? Elma memleketinde yasiyoruz ya, elma topladik haftasonu, ardindan 1950'lerden kalma otantik bir endustriyel presleme makinasinda elle elma suyu yaptik, ictik. Yarin gunde butun vucudum hamladi. Alkan, Alkaan ben de buldum meyva bahcesi burda.
Vinca, hosgeldin, tebrikler bebegin icin. Ben de baslarda cok sessizdim, 1-2 cumleden fazlasi cikmazdi, pek de mesafeli yazardim. Sonra hem alistim, hem basarisiz tedavilere oyle uzuldum ki, o arada bir yerlerde ipin ucunu kacirdim, sakir sakir yaziyorum :) Burasi gercekten cok samimi bir grup, herkes gayet olgun, saglam ve akilli, yolumuza devam etmeye calisiyoruz. Mai'nin ve Evimicin'in de dedigi gibi burada super bir destek var. Bana gosterdikleri yakinliga paha bicemem. Hepinizi cok seviyorum kizlar, cok degerlisiniz. Yani Vinca, bize takil, sikca yazmaya calis, taniyalim seni :)
Toana, Evimicin, Mai, Alara, Deniz, ortada gorunmeyenler, hepinizi optuuum.
Öncelikle teşekkür ederim.''38 yaş ve üstü'' ibaresi geçtiği için nezaketen sorma gereği duydum.
Eğitim hayatı ,iş hayatı derken hayatta en büyük idealim olan ev hanımlığı ve anneliğe en sonunda sıra geldi.İdealimin ilk aşaması olan evliliği gerçekleştirmiştim ki;normal yoldan bebek sahibi olmamızın zor olduğunu öğrendik.
2012 Mayıs ayında Memorial'de mikroenjeksiyon yöntemiyle hamile kaldım.Şimdi büyük bir heyecanla bebeğimi kucağıma almayı bekliyorum.Sürekli gözümün önüne minicik ayaklar ,eller geliyor.
Hoş buldum.İnşallah sizler de beni hoş bulursunuz.
Şimdiden belirtmek isterim ki;yıllarca ciddi ortamlarda bulunmuş olmam ,resmi yazışmalar yapmış olmam ve ailemin yetiştirme şeklinden dolayı yazışırken üslubum diğer üyelere göre biraz resmi hatta ciddi kalabilir.Rahatsız olanlar olursa rica ediyorum ,benim yazdıklarıma cevap yazmasınlar.
Bu açıklamayı yapma gereği duydum zira ''2013 Şubat Anneleri'' topiğinde çok kalbim kırıldı.sanırım 22-32 yaş genç annelere uyum sağlayamadım.O günden sonra bir daha o topiğe asla uğramadım.
Şunu da belirteyim ;ben hiç kimseyi hitap biçiminden ,ya da yazım şeklinden dolayı yargılamıyorum.
Her zaman kk'ya girdiğimde bir önce kaldığım sayfadan okuyup,gerektiğinde cevap yazarak ilerliyorum.
''Neden geç cevap veriyorsun'' diye bana kızmayın.
Merhaba Toana,
çok çok teşekkür ederim. bende okuyup faydalanmaya çalışıyorum. Her ikaye kendine özel görünüyor. bide en çok okuduğum şey üzerine düşme olur. Ama insan aklından atamıyor ki! Problemimin olup olmadığı sanırım testlerden sonra belli olacak. 17 Eylül gibi hasta olmayı bekliyorum. Yada çatlatma iğnem işe yarar gerek kalmaz :) bu arada 38 yaş üzeri çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar diye arayıp durdum tüm internette ama bişeye rastlamadım. Duyan bilen varsa paylaşır mı?
Teşekkürler.
İnşallah öyle olur.
Haziran 2010 tarihinden beridir üyeyim.Sitede çoğu zaman okuyucu olarak bulundum.
Sürekli hiçbir topikte yer almadım.Bebeğimin doğum zamanı belli olunca ben de bir gruba dahil olayım dedim ama ayak uyduramadım.
Son derece kaba ,bulunduğu ortamda üstünlük sağlamaya ,ilgiyi sürekli üzerine toplamaya çalışan bir kaç kendini bilmeze denk geldim.
Kalbim çok kırıldı.Hayatım boyunca böyle tiplerden uzak durmuşumdur.
Burada amaç;ortak konulardan paylaşım olduğuna göre bu tür kişilerin davranış biçimlerinden incindim.
Günümüzde gençler (biz yaşlıyız demek istemiyorum tabii ki;bizden daha genç olanlar demek istiyorum)hadlerini biraz fazla aşıyorlar.Şımarıklıklarına tahammül edemiyorum.
Bu nedenle kendi yaş grubumdan birileriyle yazışmaktan mutlu olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?