38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

İnşallah amin merkez ve dr uğurlu gelirler. Benim problemim ileri yaş, miyomlar ve ekrkek faktörü miyomlar için her tüp denemesinden önce histereskopi oldum dr söyledi rahimi hamilelik için hazırlamak. Acaba senden hangi tahlileri istediler...

Kotyo..meraba canim..insallah ugur getirecek sanada memoriyal ve aynur hanim ..icten diliyorum..canim ben simdi bilmiyorum cok tahlil istemislerdi baya arastirmislardi ..inan hic aklimda biri kalmadi desem ..bir git bakalim herkesten ayni istemiyor bence dr lar..tahlilleri..ama hayirlisi..canim benimde miyomlarim var ama rahimde deyil demisti aynur hanim..buradada benden histerskopi istemislerdi yani alamnyada..ben burda degilde tr de denemek istediyimden..gittim muayene oldum ve hersey yolunda gorunuyor ama once bir film dedi daha sonra gerekirse histereskopi yapariz demisti..dr um..ama film cektirip getirdim gerek yok miyomlarin var ama rahimde degil uzak dedi..ama hamile kalirsan bunlar buyur dedi ve dogumdan sonra kuculceginide belirtmisti..ve oylede oldu simdi baya buyudu miyomum..tabi bebeklerimden uzak ama rahatsizlik vermiyor degil..bunada sukur diyelim artik ..canim sanada ALLAH kolaylik versin..iyi bir merkez sectin ve iyi dr a rastladin hersey gonlunce olsun rabbimm yuzunu guldursun..insallah guzel haberlerele gelirsin buralara..

Kampa ..simdiden iyi tatiller gercekten en sevdigim sehirler mersin ve antalya ..AKDENIZ her haliyle bu mevsimlerde guzel tadini cikarirsin insallahh..

denizgeldi..neguldum ALLAHTA SENI GULDURSUN KELE..evet kasiyorum sivilcelerimi ve kizlarimin gelicegi gunu bekliyoruz ben ve esim saglicakla dunyaya getirmeyi hayirlisiyla buyutmuyi nasip eder guzel ALLAHIM INSALLAHH,,..

uzun aradan sonra selam,
İnşallah herkes iyidir,
Toana az kalmış canım ya, biraz alerjik durumların var ama okuduğum kadarıyla geçmiş olsun
Denizgeldi hemen enerjini hissettim selamlar sevgiler.

Biz iyiyiz Enes hemen hemen her çocuk gibi hareketli henüz tam yürümediği için daha da hareketli.

fırsat buldukça okumak istiyorum geçmiş sayfaları.

SLM ..baharnaz hosgeldin nerelerdesin ozlettin kendini gelin be bizi yanliz birakmayin..evet canim az kaldi bakalim hayirlisiyla dogumum 17 sinde ..enesi op yerime..

daha önce de yazdım kampa ama burada mesajlara cevap vermede sıkıntı yaşıyorum ....bundan önceki denemem de memorialda oldu ve bu da orada olacak... Ben oradan son derece memnunum, allah inşallah tüm isteyenlerin yüzünü güldürür...

vinkaminor..hosgeldin aramiza..hamilesin galiba..kendinden biraz bahset seni taniriz..

Öncelikle teşekkür ederim.''38 yaş ve üstü'' ibaresi geçtiği için nezaketen sorma gereği duydum.

Eğitim hayatı ,iş hayatı derken hayatta en büyük idealim olan ev hanımlığı ve anneliğe en sonunda sıra geldi.İdealimin ilk aşaması olan evliliği gerçekleştirmiştim ki;normal yoldan bebek sahibi olmamızın zor olduğunu öğrendik.
2012 Mayıs ayında Memorial'de mikroenjeksiyon yöntemiyle hamile kaldım.Şimdi büyük bir heyecanla bebeğimi kucağıma almayı bekliyorum.Sürekli gözümün önüne minicik ayaklar ,eller geliyor.

hoş geldin tabiki nedemek burası buraya gelen her kesin

Hoş buldum.İnşallah sizler de beni hoş bulursunuz.
Şimdiden belirtmek isterim ki;yıllarca ciddi ortamlarda bulunmuş olmam ,resmi yazışmalar yapmış olmam ve ailemin yetiştirme şeklinden dolayı yazışırken üslubum diğer üyelere göre biraz resmi hatta ciddi kalabilir.Rahatsız olanlar olursa rica ediyorum ,benim yazdıklarıma cevap yazmasınlar.
Bu açıklamayı yapma gereği duydum zira ''2013 Şubat Anneleri'' topiğinde çok kalbim kırıldı.sanırım 22-32 yaş genç annelere uyum sağlayamadım.O günden sonra bir daha o topiğe asla uğramadım.

Şunu da belirteyim ;ben hiç kimseyi hitap biçiminden ,ya da yazım şeklinden dolayı yargılamıyorum.

Her zaman kk'ya girdiğimde bir önce kaldığım sayfadan okuyup,gerektiğinde cevap yazarak ilerliyorum.
''Neden geç cevap veriyorsun'' diye bana kızmayın.

canım hitabından dolayı tepki alacağını sanmıyorum.zira burdaki herkes ciddi bişey için bir arada.yaklaşık iki yıldır burdayım kimse birbirini kırmadı şimdiye kadar.inş.böyle de devam eder.hatta gelmeyenleri özlüyoruz.birde burdaki arkadaşlar yaş aldığı birde değerli bir amaç için uğraş veriyorlar,öyle hihihi hohoho geyiklerimiz olmuyor.ama negatif alıp bunalınca usulünce sahbet etmeye çalışıyoruz.

Son düzenleme:

İnşallah öyle olur.
Haziran 2010 tarihinden beridir üyeyim.Sitede çoğu zaman okuyucu olarak bulundum.
Sürekli hiçbir topikte yer almadım.Bebeğimin doğum zamanı belli olunca ben de bir gruba dahil olayım dedim ama ayak uyduramadım.
Son derece kaba ,bulunduğu ortamda üstünlük sağlamaya ,ilgiyi sürekli üzerine toplamaya çalışan bir kaç kendini bilmeze denk geldim.
Kalbim çok kırıldı.Hayatım boyunca böyle tiplerden uzak durmuşumdur.

Burada amaç;ortak konulardan paylaşım olduğuna göre bu tür kişilerin davranış biçimlerinden incindim.
Günümüzde gençler (biz yaşlıyız demek istemiyorum tabii ki;bizden daha genç olanlar demek istiyorum)hadlerini biraz fazla aşıyorlar.Şımarıklıklarına tahammül edemiyorum.

Bu nedenle kendi yaş grubumdan birileriyle yazışmaktan mutlu olurum.

Selam Vincaminor

Hosgelmissin. Diger topiklerdeki arkadaslar ne kadar kaba davrandılar sana bilemiyorum ama ortak yasanmıslıklar olmadan yakınlık kurulamıyor maalesef. 20 yasında ilk denemesinde hamile kalan biri ile 35 - 40+ yaslarında zamanla yarısan birinin paylasımları aynı olmuyor. Ben de genelde okuyucu olarak takip ediyorum burayı ama yazılanlara yakınlık duyunca ben de dahil oluyorum. Ornegin ben bu topigi Alabama nın yazdıgı bir yazıyı tesadufen okudugımda kesfetmiştim. Kendinden ve negatif sonuc alan diger arkadaslardan bahsederken "nasıl da beni anlatıyor" diye dalmıştım bu topige. Benim mucadelem supriz sekilde gelen mujdeyle mutlu sona dogru ilerliyor sukurler olsun ama en son Kampa nın negatif sonucuyla hepimizin , belki aynı derecede degil ama, yuregi sızladı. Bugun o yıkıldı bizler toparlamaya calıstıkk, yarın biz uzuldugumuzde o bize moral veriyor olacak. Bu sızının ne kadar buyuk oldugunu bildigim icin hic bırakmadım dualarıma buradaki arkadasları da katmayı. Maalesef elimden gelen tek sey bu. Keske daha fazlası da gelse.

Hepimizin yuzu gulsun insallah

Merhabalar herkese. Iyi bir haftasonu gecirdiniz mi? Elma memleketinde yasiyoruz ya, elma topladik haftasonu, ardindan 1950'lerden kalma otantik bir endustriyel presleme makinasinda elle elma suyu yaptik, ictik. Yarin gunde butun vucudum hamladi. Alkan, Alkaan ben de buldum meyva bahcesi burda.

Vinca, hosgeldin, tebrikler bebegin icin. Ben de baslarda cok sessizdim, 1-2 cumleden fazlasi cikmazdi, pek de mesafeli yazardim. Sonra hem alistim, hem basarisiz tedavilere oyle uzuldum ki, o arada bir yerlerde ipin ucunu kacirdim, sakir sakir yaziyorum :) Burasi gercekten cok samimi bir grup, herkes gayet olgun, saglam ve akilli, yolumuza devam etmeye calisiyoruz. Mai'nin ve Evimicin'in de dedigi gibi burada super bir destek var. Bana gosterdikleri yakinliga paha bicemem. Hepinizi cok seviyorum kizlar, cok degerlisiniz. Yani Vinca, bize takil, sikca yazmaya calis, taniyalim seni :)

Toana, Evimicin, Mai, Alara, Deniz, ortada gorunmeyenler, hepinizi optuuum.

demek sende buldun meyva bahçesi:)ye canım afiyett olsun.ye taze taze mis gibi suyunuda iç şifa olsun.bizde seni öptük canım.

vinca bende üyeydim ama uzunnn süre hep okudum(ama nicimi hiç gizlemedim):)bu kadarmı aynı olur yaşanmışlıklar.bir gün denizverdi banada selam verdi ogün bu gündür içindeyim.çok güzel arkadaşlıklar oldu.hatta ben toana,denizgeldi ve alkancımla yüz yüze görüştüm.burası başka be gitme bir yere,senin yerin burası

Vinkaminor, hoşgeldin aramıza. Forumumuza uğur getir, treni kaçırmak üzere olan biz 40+'larla da hamilelik, bebek bakımı vs. sohbetine devam edersin inşallah.
Ben bu sitede "kanda pıhtılaşma sebebiyle sorun yaşayanlar" başlıklı forumu okumak, diyet, torit vs. konularını okumak için giriyordum. Tesadüfen yaşıtlarımı buldum. :) Tüp bebek başlığında çoğu 20'li yaşlarında olup 6 aydır -sanki uzun bir zamanmış gibi- hamile kalamayanların paylaşımları var. Biz yaştakiler için oldukça can sıkıcı.
Ama burada oldukça seviyeli paylaşımlar var. :)

hoşgeldin aramıza sana nasıl özendim anlatamam umarım biz de senin yaşadığın mutluluğu yaşarız

Selam 4.hamileliğimi çatlatma iğnesinden sonra yaşadım ayrıca yaşım da 44 tü, ama bebeğim özürlü olduğundan kalbi durdu yaş 45 hala deniyorum umudu kesme ....

Kesinlikle çok haklısın, bir topikte birisi 'masumca 45 yaştan sonra hamile olmak mümkün mü gibi naif bir soru sormak gafletinde bulunmuştu da bu şımarık 20-30 yaş gençliği fütursuz ve terbiyesiz bir ifadeyle asla olmaz annem o yaşlarda gibi abuk subuk şımarık cevaplar vermişti sen bizim topiğe takıl, burada eğitimli ve kariyer ya da daha farklı hayatları tercih eden ama kesinlikle kültürlü ve görgülü, hasbelkader kaderin getirmiş olduğu bir noktada naif ve kırılgan olgun genç kadınlar var aslında bırak oraları gel buralara sana burda her tür kucak açılır seni dinleriz teselli ederiz doğru yerdsein inan bana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…