Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarrrrr...Bu gün bizim Hollanda'nın gülü Toana'mız bebeklerini sağlıcakla doğurup kucağına almış.Bebekler de anneleri de çok iyiymiş.Küveze filanda ihtiyaç olmamış.Buradan tam 9 ay önce hamileliğini ben duyurmuştum doğumu da yazmak bana kısmet oldu ne hikmetse.Ben de ikiz mi doğurcam ne:)))Aminnnn yarabbim diyeyim.
Allah analı babalı büyütsün annelerine babalarına hayırlı evlat etsin inşallah.Çok sevindim çoook...Darısı isteyen tüm kadınlara ve bana olsunAminnn....
Haberler süper,keyiflerimizde süper olsun şekerler.Herkese selamlar...
evimiçin.....
senin ne zaman geliyor yavrun?
merhaba siz nuri delikaranın hastası ve hamile olduğunuzu yazmıştınız galiba bende sizin söylediklerinizi şiddettle reddetmiştim. hamilesiniz değilmi inşallah bir sorun yoktur.merak ettim
teşekkür ederim Kampa, haftaya perşembe yaptırıcam tüm testlerimi. Akkoyun karakoyun çıkar artık ortaya :) Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.
Merhaba arkadaşlar,
işten eve gelir gelmez internetten test sonuçlarıma baktım FSH değerim 9,1 çıktı. bu nedemmektir? iyi midir kötü mü? bir bilen varsa ve cvp verirse çok sevinirim.
asudamla sonucun kötü değil.birde benim dr hiç fsh ye bakmazdı.öncelikle bilmek istedği amh sonucu buda yumurta rezervini gösteriyor.bol şanslar dilerim canım.