Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzulmemek mumkun mu? Gecmis olsun. Supriz olsun saglikli olsun. En onemlisi hayirlisi ile olsun.
Aloooooo biri dalgamı geçiyor
İşte kasdettiğim hadsizlerden biri!
Belki aklı sıra mesaj sayısını yükseltiyordur.
Fakat böylesini ciddi konuların konuşulduğu bir ortamda bu hadsizlik ,saygısızlık ,düşüncesizlik değil de nedir.
Su, o yaşlarda kendi yumurtası ile değil donör yöntemiyle gebe kalmıştır. Donörü deneyipte olmayanları da okuyorum, yine de o yaşta büyük başarı. Ben yaşımdan dolayı çok umutsuzluğa düşüyorum, olsa bile nasıl bakarım, kaç yıl daha sağlıklı olabilirim diye.
meraba canım bende senin gibi yeniyim burda bebeğin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah evet doğru söylüyorsun saygısızlık ben mesajlarına baktım daha başka topiklerdede yapmış aynı şeyi mesaj sayısını yükseltiyormuş aile terbiyesi almamış bir densiz sohbet edeceği bir topik bulup yazışıp yükseltebilir mesajını neyse boşverelim hamileliğin nasıl geçiyor s anırım aynı yaşlardayız ben 2. bebek düşünüyorum ama yaştan dolayı korkuyorum gebelik sıkıntılarının daha yoğun olacağını kafaya taktım gerçi benim ilk gebeliğim genç yaştaydı 26 da o zamanda 9 ay yatarak geçirdim ayağa kalktığımda kanamalarım oluyordu ilerleyen yaşımla beraber panik ataklarım tansiyon çıkması kalp çarpıntılarım var gebelikle beraber daha yoğunlaşır diye korkuyorum hem deli gibi bebek istiyorum hemde korku gerçi bu gidişle de hamile kalamıyacağım her ay hüsran eşim kabul etse hemen tüp yaparım ama bir sorunun daha var benim ilaçlara karşı bağışıklığım çok zayıf bütün ilaçların ne kadar yan etkisi varsa bende mevcut oluyor gebeliğimde çok aşırı bulantım vardı seuma katılan ilaçlar beni dahada mahvediyordu basit bir mide bulantı ilacı içtim nerdeyse kendimi camdan aşağı atacaktım o kadar feci olyorum ne dersiniz hala bir çocuk daha düşünmelimiyim
Arkdaşlar herkese selam,
bizim kocabebeği yatırdıktan sonra gireyim dedim, bugün testlerimi yaptırmak için memoriali aradım fiyat istedim 8 tane test için 7 si kan testi bunların birde HSG, 1345 tl dediler normal mi bu? ben yanlış anlamış olabilir miyim? çok abartı geldi bana. Neyse doktorum bana zeynep Kamilde ücretsiz yaptırabilirsin demişti bir kağıda testleri yazdı kaşeledi. Sonra Zeynep Kamili aradım randevu için önce 182 yi devletr hastanelerinden bu numarayı arayarak randevu alabiliyorsun, alayım dedim, testler için randevu vermiyoruz hastaneyi arayın dediler, hastaneyti aradım defalarca muhattab bulamadım, ya telefona cvp verilmiyor ya sağlıklı bilgi alamıyorum. en sonunda döndüm gittiğim doktorun muhayenehanesini aradım yardımcısı dediki elinizdeki kağıtlarla direk gidebilirsiniz randevuya gerek yok. Umarım gittiğimde testleri yaptırabilirim bir sıkıntı olmaz. bu gidişle çatlatma iğnesiyle gebe kalamiycam çünkü regl belirtileri başladı, göğüs şişkinliği hafif hafif başladı.
Bu arada Toananın bebekleri yakında geliyormuş, ne büyük heyecan, inşallah doğumdan sonra duygularını bizimle paylaşır.
biraz forumu kaldığım yerden okumaya çalışayım.
Tüm anne olmak isteyenler en kısa sürede bebeklerini kucağına alsın inşallah.
Herkese sevgiler.
arkdaşlar bir şey sorucam, testleri yaptırmaya giderken aç mı olmak gerekiyor? yani sabah kalkınca hiç bişey yemeden mi gitmem lazım? kan testlerini yani?
cvplarınız için teşekkür ederim.
kizlar..hayirli cumalar..rabbim gonlunuzdeki muratlarinizi versin insallahh..
okuyorum ama bazen yazamiyorum ..cunki malum agirlastim bugunde topallamaya basladim..yamuk yumuk yurumeye basladim..benimkiler iyice asagi indi..p,tesi geliyo benim kizlar hayirlisiyla degisik bir guzel bir dugu..rabbim isteyen arkadaslarimada benim suanki duygularimi tattirsin insallahh..sizi seviyorum ve dualrinizda benide unutmayin canlarim opuyorum
..hepinize slmlarr..
![]()