38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım sakın endişe etme, herşey yolunda gidecek inşallah, yarın inşallah güzel haberlerini bekliyoruz :)

hımm anladım sağol. ben 3 ay önce merkez araştırırken bir dr a gitmiştim o sağda 4 solda 3 folikül var 8 in altına az yanıt veren diyoruz siz sınırdasınız hemen başlayın demişti. geçen ay bahçecide başlamaya karar verip ilk gün iğnemi olmuş sonra eşimin iş durumu nedeniyle vazgeçmiştik. o zamanda dr bir zararı olmaz bunun demiş ve 2 folikülün birden geliştiğini ve doğal yolla hamile kalma şansımın arttığını söylemişti ama olmadı. ben pazartesi 450 IU fostimon ile başladım. o zaman yarın hemşireye birşey sormasam mı onlar birşey demezse? moralim bozulmasın. :smiley-cool: hayırlısı artık. yarın nasıl geçtiğini yazarım. teşekkürler tekrar kaydirigubbakcemile3

gügün dr a gittim kan testi ve ultrason vardı. 5. gün 7 tane yumurta büyüyor 10 ml ile 5 ml arası. sayı az ama buna da şükür. yaş malumunuz. dr iyi bu kadarı bize yeter dedi. şimdi 7 taneden 5 tanesi toplanacak gibi olsa bunların da 3 ü döllense ve hepsi iyi kalite olsa ne şahane olur değil mi

dualarımız seninle canım, inşallah hepsi de çok iyi kalite olacak :) ve sen de bize müjdeyi vereceksin :)

Tebrikler ruzgarim denizim.Coooook sevindim,smileyleri kullanamiyorum telefonumdan ama soyle diyim sana:Bir satir dolusu tey tey,bir satir dolusu dance,bir satir dolusu icelim :)))))

sagol rüzgardeniz.
kızlar 40 yaş civarı olup tüp deneyenler sizin kaç folikülünüz gelişmişti? fisfisfis

bu sayi hic fena degil. insallah olacak hic dert etme.

kızlar merhaba nasılsınız diloş tatildeymiş ben geldim kimsecikler yok moniş roniyan defne iyisinizdir inşallah rüzgar deniz sorunsuz gebelik rabbim geçirtsin inşallah cinsiyetinide duyarız

RONİ CİM,,,ben dün akşamdan beri bayağa hastayım,gece çok ateşlendim,,bugün deniz karayurt'lada buluşacaktık ama olmadı gerçi telefonle görüştük,,,,,yani rezaletim,,,,geçer herhalde birkaç güne:çok üzgünüm:havalardandırsenağlama
sen nasılsın?tedaviye bomba gibi bir moralle başla oldumu:teselli:öpüyorum seni

kızlar merhaba nasılsınız diloş tatildeymiş ben geldim kimsecikler yok moniş roniyan defne iyisinizdir inşallah rüzgar deniz sorunsuz gebelik rabbim geçirtsin inşallah cinsiyetinide duyarız

kız sen nerdesin bakiimmm:mymeka:devamsızlıktan sınıfta kalcen bak yoksam:roflol:

oooooo yuvaya dönen kuşlarımız varkaydirigubbakcemile3,,,,,serpilinha nerelerdesin sen?nasılsın?nasıl gidiyor?,,,sevgiler

canım bilgisayar bozuktuya ondan girememiştim oldu allaha şükür.sanada geçmiş olsun deniz gebişi nasıl iyimi herkezi özledim

Canim benim gecmis olsun.cabuk iyilesirsin insallah, kendine cok iyi bak optum.

balancim hosgeldin canim nasilsin? ben iyiyim mayista insallah 3. denemeye baslayacagim. umarim yuce rabbim bu defa yuzumu guldurur insallah.hepimizin guldurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…