38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

balancim hosgeldin canim nasilsin? ben iyiyim mayista insallah 3. denemeye baslayacagim. umarim yuce rabbim bu defa yuzumu guldurur insallah.hepimizin guldurur

hoşbulduk canım.ben iyiyim iğnelere başladım yarın dr gitcem bakalım kaç yumurta olmuş yarın 6. günüm yine 3 olursa benimde mayıs olur desene beraber yola devam edicez rabbim yüzümüzü güldüsün inşallah yüzünü güldürecek canım bolbol dua ediyorum hepimize artık topiğimizin neşesi gelir :Saruboceq:

kızlar merhaba nasılsınız diloş tatildeymiş ben geldim kimsecikler yok moniş roniyan defne iyisinizdir inşallah rüzgar deniz sorunsuz gebelik rabbim geçirtsin inşallah cinsiyetinide duyarız
teşekkürler canım, inşallah :) darısı tüm isteyenlerin başına inşallah :)
geçmiş olsun moneta'cığım... umarım hemen iyileşirsin, havalar çok sakat gidiyor, hasta olmak için bire bir... çok öpüyorum seni a.s.

bende iğnelere devam herhalde mayıs sonu gibi olur allah nasip ederse.yumurtalara bağlı.yaza inşallah herkez hamile kalır [amiiiiiiin]:Saruboceq:
amin:Saruboceq:bu sıkıntılı süreç hepimiz için biter ve ilerde tebessümle hatırlayacağımız anı olarak kalır:1hug:

rüzgardeniz cim teşekkür ederim,,,evet bu havalarda biraz daha dikkatli olmak lazım,,,sen ve diğer hamişlerimizde dikkatli olun sizler daha hassassınız

Askimmmmm gecmis olsun.Du bi seni Kibristan kokulu kokulu opiiiim,hecbiseycigin kalmaz valla.Saat yedide yola cikicaz,yarin ararim seni.Cooook ozledik seni zillosunla beraber.Iki hafta sonra da Ankaradayiz,hasret gideririz artikin Monisim benimmm..

Sakarya topiginde taciz haaaa,bana haaaaa:))))Nan ne guldum heeee,abin de Moneta mi diye sordu,o bile ne mannak oldugunu ogrenmis bak..Pisssss nolcek,valla hasta masta demiycem zopaliycam seniii..

Sakarya topiginde taciz haaaa,bana haaaaa:))))Nan ne guldum heeee,abin de Moneta mi diye sordu,o bile ne mannak oldugunu ogrenmis bak..Pisssss nolcek,valla hasta masta demiycem zopaliycam seniii..

kızım hep senmi taciz etcenşakkıdıecükde ben şittiriyim dedim,,,gel ülem karşıma Çok üzgünüm çoook:mymeka:klava:

abi bilmiyo garibim kendi hatunu benden daha kırık:roflol:iyi işte ikimizede bulaşmaz:roflol:

oooooo yuvaya dönen kuşlarımız varkaydirigubbakcemile3,,,,,serpilinha nerelerdesin sen?nasılsın?nasıl gidiyor?,,,sevgiler

Gunaydin Monetacigim,

ben aslinda hep buralardayim arada girip sizlere bakiyorum.ama keyfim pek yok bu aralar daha cok dinleniyorum arada biraz tatil yaptim falan..hamilelikle ilgili hersey yolunda ama ben biraz kaputt oldum.insallah kisa zamanda daha iyi olurum.senden haberleri okuyorum herseye ragmen ayakta ve guclu olmani takdir ediyorum..bundan sonra umarim hersey yolunda gider senin icin:Saruboceq:

keyifsizliğin havalardandır,,,allahın izniyle kucağına alırsın ve bunların hesabını tek tek sorarsın pıtırcığa:ecrin_bebek:,,,,,,hayatın içinde iyi anlarda kötü anlarda var burdaki arkadaşlarımla(negatif sonuç almış olanlarla)ortak kötü anları yaşıyoruz ama sonuçlar güzel olucaktır,yeterki inançlı ve istikrarlı olalım,,,,,diyorum ben:1closedeyes:
sana çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için:1hug:

Allahhh,hihoyyyt
Roni'ciğim. Yaşasın. İnşallah dediğin gibi hiçbir aksilik çıkmaz ve tedavin bir an önce başlar ve bir an önce de hamile kalırsın. Buradan hamile haberini bildirip, hepimizi sevinçten kudurtursun. Amin:Saruboceq:

Bu arada canım, verdiğin güzel bilgiler için çoook teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Bu kese işi kafamı karıştırıyordu. Tek mi çift mi diye.Gerçi şimdi de "Boş mu" diye tırsıyorum söylemesi ayıp. Sağolsun Moniş'im moral veriyor hep. Ama herşeyin hayırlısı yine de.

Tatilinin güzel geçmesine çok sevindim. En azından sınav stresini filan atmış oldun. sırnaşık şey

Moniş'im, Roni'ciğim,
Hadi fıstıklar inşallah güzel haberler alacağız ikinizdende. :Saruboceq:
Sonra da sevinçten göçbek atacağız tabi ki.:dance:

anneciğine selamlar,,,,,,amma çok gidiyorsun beeee:mymeka:

Ve aleykim selam.
Valla öyle hakikaten sık gidiyorum. Ne yapayım anneme çok düşkünüm. Zaten bir hafta gitmeyecek olsam annemlere hemen başlıyorlar" Nerden kaldın, niye gelmiyorsun demeye".
Bu arada zılgıtı yedik gene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…