• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

a.s. ya arkadaslar,

annanasi diyorsunuz ama

ananas ben kesinlikle yasak diyebiliyorum, hatta bazi kültürlerde cocuk düsürmek icin kullaniliyor.

bence tüketilmesi sakincali

slmlar

kızlar dün rahmimi dr çizdi kedini yenilesin diye ogün kan geldi şuan yok jel kullanıyorum mayısta adet olunca iğnelere başlıcam allah nasip ederse mayıs sonu trasverim bana dua edin çünkü bu son şansım daha yola devam diyemicem eşim daha istemiyo çok stres oluyomuş.ya ben napıyım acıyı çeken ben asıl stresi yaşayan ben çok bencil çoooooooooooooook ben daha ne diyeyim erkek milleti değilmi offffffff offfffffff

a.s. ya arkadaslar,

annanasi diyorsunuz ama

ananas ben kesinlikle yasak diyebiliyorum, hatta bazi kültürlerde cocuk düsürmek icin kullaniliyor.

bence tüketilmesi sakincali

slmlar

arkadaşım hamile kalan arkadaşlar ananas yedim diye yazıyolar bende onlardan duydum hatta bende yiyicem trasverimde

hana yeni denemen hayırlı olsun inşallah. başka başlıkta da sormuştum ama tekrar edeyim yeni denemeni hangi merkezde yapıyorsun? ben de senin gibi almanda yaptım çok şikayetim yok ama toplama ve transferde dr unu görememe ve aklındakileri soramama bir de herkesin dr um şöyle dedi dr um böyle dedi derken benim ancak testim pozitif çıkarsa dr u arayacak olmam canımı sıktı. inşallah bu merkezinden memnun kalırsın canım

Denizcim merhaba çok teşekkürler..Daha önceki sorunu görmedim kusura bakma..İkinci denemeye Umut Tüp Bebek te başladık...Daha önce söylediğim gibi ben Alman hastanesinden hiç memnun kalmadım sonuç olumsuz oldu diye değil sadece dr.lar çok yoğun hemişireler ve sekreterler ukala ve ilgisiz fabrikasyon çalışıyorlar hiçbi soruma doğru düzgün yanıt alamadım dr umla bir defa dahi telefonla konuşamadım.:1no2:.Ayrıca tedaviyle ilgili de şüphelerim oluştu falan neyse geçti artık yapacak bişey yok...Gerçi umut tüp bebek de onlarla ortak çalışıyormuş ama önemli olan benim psikolojim ve dr umun ilgisi ve iki defa gittim şimdilik memnun kaldım:1rolleyes: umarım sonu da iyi olur..
İnşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız.:Saruboceq:

deniz bulutcum senin transferin olmuş anladığım kadarıyla hayırlı olsun a.s.inşallah :CüvCüv: olursun...
Alman hastanesi ile ilgi söylediklerim herkes için geçerli olmayablir tabi ki sen kafana takma çok olumlu sonuç alanlar da var tabi ordan...

kızlar dün rahmimi dr çizdi kedini yenilesin diye ogün kan geldi şuan yok jel kullanıyorum mayısta adet olunca iğnelere başlıcam allah nasip ederse mayıs sonu trasverim bana dua edin çünkü bu son şansım daha yola devam diyemicem eşim daha istemiyo çok stres oluyomuş.ya ben napıyım acıyı çeken ben asıl stresi yaşayan ben çok bencil çoooooooooooooook ben daha ne diyeyim erkek milleti değilmi offffffff offfffffff

canım hiç üzülme geç olsun ama olsun,,,,,,,yok yaaaa beyefendi hazretleri stres oluyormuş:mymeka:,,,,,direnin sizde be kızım yaaa,,,ne demekmiş o,,,,,ya bizim yaşadıklarımız,,,,,menopoza girdikten sonrada bebek isteyecekleri tutar,,,,hatun yenilemek için:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

canım hiç üzülme geç olsun ama olsun,,,,,,,yok yaaaa beyefendi hazretleri stres oluyormuş:mymeka:,,,,,direnin sizde be kızım yaaa,,,ne demekmiş o,,,,,ya bizim yaşadıklarımız,,,,,menopoza girdikten sonrada bebek isteyecekleri tutar,,,,hatun yenilemek için:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

doğru söylüyon monişim sinir oluyorum bütün herşeyi yaşayan ben. stres olan o. yumurta toplamada ben narkoz alıyorum o sperm vericek sanki acı çekiyo zevk alıyo mikrop valla çok kızıyorm eşime

@moneta,,,,,,,,,,,,,,

rezil oldum :roflol:delikafadulden:roflol:

ehhhhhh kullanici adim oldugu gibi safinazimdir vede türkcem zayifdir.

slmlar

Kızlar günaydın hepsinize a.s.
Hadi çalışın bakem,bugün hamile kalmak :CüvCüv:,doğurmak :ecrin_bebek:,bebek taşımak :emir_bebek: ve bakmak gamyoncuiremsu için güzel bir günnnnn :dance:

Hafta sonu Ankaradayım,büyük buluşma gerçekleşecek mi acıbağğğğ sengözlerimebaksanab
Antrenmen yapıyorum sürekli,tek atışta üç puannnn,Deniz potadaaa alkisalkisalkis

Roniyam bi tanıdığım altı cm.lik kistle hamile kaldı,ben de benzer bir şekilde poliple hamile kalanlardanım yerimseniben
Yaaani uzuzn lafın kısası kist yok olmasa bile küçülür çünkü driların eli üzerinde,küçülmese bile de hamile kalınır,örnekleri önümüzde kaydirigubbakcemile3
Sen kafanı ona buna takma da hamilelik günlerinin hayalini kur,elini attığında ulaşabileceğin bir hayal bu :teselli:

Hafta sonu Ankaradayım,büyük buluşma gerçekleşecek mi acıbağğğğ sengözlerimebaksanab
Antrenmen yapıyorum sürekli,tek atışta üç puannnn,Deniz potadaaa alkisalkisalkis

evvvveeeetttt maçın ilk saniyelerindeyiz,,,,,dilarem topu(denizi) kaptı,,,,,,topu sürüyor evvveeett evvveeett dilarem koşuyor,,,,,,moniye pas verdi,,,karşı gurubun sporcuları atakta,,,,dilaremle moniş büyük uyum içinde tek vücut halinde sahadalar,,,moniş topu(denizi)dilareme atıyor yasakkelimesaha kızıştı ve ve ve evvveeeettt dilarem potaya attııııııııııı basketttttttttttt oleyyyyyyalkisalkisalkis:hooray:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Back
X