Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
a.s. ya arkadaslar,
annanasi diyorsunuz ama
ananas ben kesinlikle yasak diyebiliyorum, hatta bazi kültürlerde cocuk düsürmek icin kullaniliyor.
bence tüketilmesi sakincali
slmlar
hana yeni denemen hayırlı olsun inşallah. başka başlıkta da sormuştum ama tekrar edeyim yeni denemeni hangi merkezde yapıyorsun? ben de senin gibi almanda yaptım çok şikayetim yok ama toplama ve transferde dr unu görememe ve aklındakileri soramama bir de herkesin dr um şöyle dedi dr um böyle dedi derken benim ancak testim pozitif çıkarsa dr u arayacak olmam canımı sıktı. inşallah bu merkezinden memnun kalırsın canım
kızlar dün rahmimi dr çizdi kedini yenilesin diye ogün kan geldi şuan yok jel kullanıyorum mayısta adet olunca iğnelere başlıcam allah nasip ederse mayıs sonu trasverim bana dua edin çünkü bu son şansım daha yola devam diyemicem eşim daha istemiyo çok stres oluyomuş.ya ben napıyım acıyı çeken ben asıl stresi yaşayan ben çok bencil çoooooooooooooook ben daha ne diyeyim erkek milleti değilmi offffffff offfffffff
slm moneta,
nerelerin adalarini gezdin , nerede kaliyorsun sen???
eminim cok güzel bir yerdir
canım hiç üzülme geç olsun ama olsun,,,,,,,yok yaaaa beyefendi hazretleri stres oluyormuş:mymeka:,,,,,direnin sizde be kızım yaaa,,,ne demekmiş o,,,,,ya bizim yaşadıklarımız,,,,,menopoza girdikten sonrada bebek isteyecekleri tutar,,,,hatun yenilemek için![]()
doğru söylüyon monişim sinir oluyorum bütün herşeyi yaşayan ben. stres olan o. yumurta toplamada ben narkoz alıyorum o sperm vericek sanki acı çekiyo zevk alıyo mikrop valla çok kızıyorm eşime
Hafta sonu Ankaradayım,büyük buluşma gerçekleşecek mi acıbağğğğ sengözlerimebaksanab
Antrenmen yapıyorum sürekli,tek atışta üç puannnn,Deniz potadaaa alkisalkisalkis
@moneta,,,,,,,,,,,,,,
rezil oldum :roflol:delikafadulden:roflol:
ehhhhhh kullanici adim oldugu gibi safinazimdir vede türkcem zayifdir.
slmlar
Hafta sonu Ankaradayım,büyük buluşma gerçekleşecek mi acıbağğğğ sengözlerimebaksanab
Antrenmen yapıyorum sürekli,tek atışta üç puannnn,Deniz potadaaa alkisalkisalkis