• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

teşekkürler yaaa sizler olmasaydınız kafayı yerdim. şimdi sayenizde moralim düzeldi iyiki varsınız a.s.benim bugün yani 2 gün 4 hücreli kaliteli 2 embrio transfer edildi. umarım ben de hayırlı sonucu alırım :CüvCüv:

Deniz bulut,

Hadi artik geri sayim basladi..Sana sabir ve bol sans diliyorum:)
Kac gun sonra sonuc alacaksin,12 gun mu yoksa?

@roniyam merhaba,:teytey:

ben almanyada yasiyorum, bende doktorum ama yaklasik 1 senedir calismiyorum.
DHEA yi sizlerin cok kolay alabildiginizi okumustum. burada kullanimi pek yaygin degil, hatta hic kullanilmiyor tüp bebek tedavisinde.
sadece menopoz dönemi asiri sikayetli olunca verilebilecegi deniliyor, ama onuda hic tavsiye etmiyorlar kanserojen ola bilme ihtimalinden dolayi veya uyuyan kanser hücrelerini uyandirma ihtimalinden dolayi deyim.

Ama sanirim bizler burada sizlerden bir kac sene tibbi olarakta gerideyizdir, ve ilaclar falan cok SIK kontrolden geciyor. Ve henüz DHEA etkileri üzerine fazla arastirmalar olmadigi icin tedirginlerdir.

Ben gelecek seferimi Türkiyede yaptirmayi düsünüyorum, sanirim bende alacam DHEA, o kadar kisa süre kullanilinca bisey olmaz sanirim....

Sana iyi dinlenmeler dilerim, ins vaktin vardir dinlenmeye.

selamlar

merhaba safinaz,

bende isvicrede yasiyorum.benimde kanaatim burada saglik sisteminin tuhaf ve geri olmasi yonunde idi.ama tup bebek denememi burada yapmak zorunda idim.ve ilk denememde tuttu.cok sansliyim..ama bakiyorum ultrason kontrolleri v.s. oldukca eski sistem.istanbulda artik renkli ve 3 boyutlu ultrasonla yapiliyor.ama tabii dr.larin tecrubesi de cok onemli.sana bir sonraki denemende basari ve sans diliyorum.......

sonuç 13 gün sonra herhalde 3. gün değil 2. gün transfer edildiği için herhalde 9 mayıs test.

Evet ondandir herhalde..Bu sure zarfinda sakin ol emi..bir sure sonra tipki regl belirtilerin olacak aman regli oldum olacam yok hamileyim ikilemlerine dusme..regl ve hamilelik belirtileri nerdeyse birbirinin aynisi..ve 13 gun sonra kan tahlili ile ogren sonucunu kesin ve net olsun,benden nacizane tavsiyeler:)

deniz bulutcum senin transferin olmuş anladığım kadarıyla hayırlı olsun a.s.inşallah :CüvCüv: olursun...
Alman hastanesi ile ilgi söylediklerim herkes için geçerli olmayablir tabi ki sen kafana takma çok olumlu sonuç alanlar da var tabi ordan...

canım yumurta toplamaya kadar herşey iyiydi ama sonrasında hiçbir dr ile konuşamadım. ertesi gün labaratuarı ara dediler oradan 6 taneden 2 si döllenebildi 2. gün transferi yapacağız bilgisi geldi. transfere gittim embriolar kalitesi yasama şansı şu bu h,çbir dr yoktu bilgi veren. sadece Ali Bey transferi yaptı onda da ekran onlara dönüktü ben ışık bile göremedim. yani hiçbirşey olmamış gibi. Sagolsun yumurta toplama ve transferde aynı hemşire vardı ve güleryüzlü ve ilgili idi ona sordum birtek resim vermediniz niye ve 2. gün transfer edilince olasılık düşük mü oluyor 3. gün beklenirse kaybedebiliriz korkusundan mı 2. gün koyalım belki doğal ortamda gelişebilir diye mi böyle yapabiliyorsunuz diye gibi sorularımı. diğer başlıklarda bakıyorum insanların dr ları arayım yumurtalar hakkında bilgi vermiş transfer öncesi ve sonrası konuşmuşlar. alman da hiç böyle birşey yok. arada acaba hepsi öldü 2 tane transfer ettik dediler boşuna mı bu iğneleri oluyorum diye bile düşündüm. sonra düşünüyorum kockoca hastane böyle salakça birşey yapmaz sen kuruyorsun. ne diyeyim hayırlısı artık. ama ben de kararımı verdim tutmazsa ve tekrar denersem alman olmayacak. ya memorial olur ya brüksel tıp merkezi ama alman değil. inşallah senin bu tedavin çok başarılı geçer ve bebeğini kucağına alırsın.

a.s. ya arkadaslar,

annanasi diyorsunuz ama

ananas ben kesinlikle yasak diyebiliyorum, hatta bazi kültürlerde cocuk düsürmek icin kullaniliyor.

bence tüketilmesi sakincali

slmlar

ananas embrio tutunmasına değil de bağırsak çalıştırarak kabız olunmamasına yarıyormuş. almanda transfer de hemşire ilaçlar hakkında bilgi verirken söyledi. çıkamazsanız yemeklerden önce şu ilacı için ama sebze meyve posalı yiyecekler protein bakliyat kuru kayısı ve ananas yiyin dedi. çocuk düşürtse almandaki tüp bebek hemşiresi yiyin demez herhalde :sm_confused:

Son düzenleme:
Evet ondandir herhalde..Bu sure zarfinda sakin ol emi..bir sure sonra tipki regl belirtilerin olacak aman regli oldum olacam yok hamileyim ikilemlerine dusme..regl ve hamilelik belirtileri nerdeyse birbirinin aynisi..ve 13 gun sonra kan tahlili ile ogren sonucunu kesin ve net olsun,benden nacizane tavsiyeler:)

biliyor musun baştan ben 12. 13. gün neyse teste falan gidemem en azından birkaç gün daha beklerim adet olacak mıyım diye test kısmı çok sinir bozucu diyordum ama şimdi şu sayısız ilaçları içmemek için transferden sonra da verdiklri göbekten olan ve yakan iğnemi ama özellikle sabah akşam 2 şer ampul progestonu olmamak için yarın test deseler hemen yaptıracağım.:roflol: kalçadan olanlar mahvetti beni 4 gün oldu henüz ve iki tarafı da şiş ve dokunulmuyor alkol ile ovuyoruz ve akşam üstünde alkollü pamuk koyup uyuyorum acısı çok az geçiyor. :1no2: inşallah sonuç iyi olur da hepsine değer :Saruboceq:

denizbulut trasverin hayırlı olsun inşallah güzel haberler senden alırız duyduklarımı yazayım beslenmene çok dikkat et bol bol ananas ye ve en önemlisi stres olma kafanı dağıt canım bol şans

sağol evet evde oturmak bende direkt stres yapıyor yarından sonra az az dolaşacağım. stres olmaktan daha iyidir a.s

canım yumurta toplamaya kadar herşey iyiydi ama sonrasında hiçbir dr ile konuşamadım. ertesi gün labaratuarı ara dediler oradan 6 taneden 2 si döllenebildi 2. gün transferi yapacağız bilgisi geldi. transfere gittim embriolar kalitesi yasama şansı şu bu h,çbir dr yoktu bilgi veren. sadece Ali Bey transferi yaptı onda da ekran onlara dönüktü ben ışık bile göremedim. yani hiçbirşey olmamış gibi. Sagolsun yumurta toplama ve transferde aynı hemşire vardı ve güleryüzlü ve ilgili idi ona sordum birtek resim vermediniz niye ve 2. gün transfer edilince olasılık düşük mü oluyor 3. gün beklenirse kaybedebiliriz korkusundan mı 2. gün koyalım belki doğal ortamda gelişebilir diye mi böyle yapabiliyorsunuz diye gibi sorularımı. diğer başlıklarda bakıyorum insanların dr ları arayım yumurtalar hakkında bilgi vermiş transfer öncesi ve sonrası konuşmuşlar. alman da hiç böyle birşey yok. arada acaba hepsi öldü 2 tane transfer ettik dediler boşuna mı bu iğneleri oluyorum diye bile düşündüm. sonra düşünüyorum kockoca hastane böyle salakça birşey yapmaz sen kuruyorsun. ne diyeyim hayırlısı artık. ama ben de kararımı verdim tutmazsa ve tekrar denersem alman olmayacak. ya memorial olur ya brüksel tıp merkezi ama alman değil. inşallah senin bu tedavin çok başarılı geçer ve bebeğini kucağına alırsın.
Evet canım öyle bişey olmaz ama yine de uygulamalar çok can sıkıcı sanki grip olmuşuz da ondan hastaneye gidiyormuşuz gibi davranıyorlar..Ben bi keresinde onlara da dedim zaten büyük konuşmuyum ama kanser olsam bu kadar üzülmezdim diye çünkü çocuksuz bir hayatın pek de anlamlı olacağını düşünmüyorum..gamyoncuiremsu
Sana tavsiyem sakın uzun süreli yatma çünkü metebolizmanın durmaması gerekiyormuş ben sürekli yatmıştım nerdeyse ama bu defa öyle yapmayacağım..İnşallah sen olumlu sonuç alırsın:Saruboceq: ama alamazsan da söylediğin hastaneler çok iyi seçim derim ben...

Evet canım öyle bişey olmaz ama yine de uygulamalar çok can sıkıcı sanki grip olmuşuz da ondan hastaneye gidiyormuşuz gibi davranıyorlar..Ben bi keresinde onlara da dedim zaten büyük konuşmuyum ama kanser olsam bu kadar üzülmezdim diye çünkü çocuksuz bir hayatın pek de anlamlı olacağını düşünmüyorum..gamyoncuiremsu
Sana tavsiyem sakın uzun süreli yatma çünkü metebolizmanın durmaması gerekiyormuş ben sürekli yatmıştım nerdeyse ama bu defa öyle yapmayacağım..ınşallah sen olumlu sonuç alırsın:Saruboceq: ama alamazsan da söylediğin hastaneler çok iyi seçim derim ben...

aman büyük konuşma canım. çocuksuz hayat daa çekilir allah yeterki daha büyük dert ile sınamasın. olacaksa da hayırlıysa olsun. hep diyorum üzmeyecekse kendide üzülmeyecekse bu hayatta (mümkün olduğunca tabii) mutlu olup mutluluk verecekse olsun. ya kendin değil allah korusun sevdiğin bir yakının annen kardeşin eşin hastalanırsa? o zaman tüp müp bebek falan hepsi unutulur. böyle deme ama dilerim allahtan biran önce bebeğine kavuşursun.
ben dün hastane kısmı hariç hiç yatmadım. oturdum. bugün de iğne için eczaneye gittim şimdi oturuyorum. bir kere laptop (1,5-2 kilo) taşıdım 2-3 kere de kucağıma atlayan 4 kiloluk kedimi kaldırıp yere attım ama şiddetli bir çekişme olmadı aramızda yerimseniben bunlardan birşey olmaz sanırım.
ben dün kendini bebek sanan ve devamlı üstüme atlayıp kucağıma çıkmaya çalışan 27 kiloluk köpeğimi veterinere bıraktım 4 gün için. içim sızlıyor ama onunla imkansızdı. 4 gün sonrasını da düşünüyorum bakalım fisfisfis hepimiz için hayırlısı olsun

monetacim cok tesekkür ederim.

ilaclarinin ayrintilarina bakicam.
biz olgun bayanlara ultra short ve antagonist protokoll en uygunuymus,
yumurtaliklara en az zarar veren o protokoller.

ama sanirim herkezde farkli sonuc verirler, o nedenle kime hangi protokoll en uygunu ise onu bulmak gerekiyor.
ben her iki denememde sadece 4 yumurta üretebildim, o yüzden pek memnun degildim.

Türkiyede cok daha cesaretliler ve cok güzel yüksek seviyede tedavi uygulaniyor. Insallah daha bi basarili olacam bende.

selamlar
safinazcim aramiza hosgeldin:)bende kisa protokol uygulandi ama oncesinde adetin 21. gunu ostrojen bant kullanildi sonrasinda menagon 375 ui kullanildi ama sadece 2 yumurta olustu ikiside dolu ve kaliteli cikti ama tutmadi..sonrasinda spontan hamile kaldim:0dhea kullanmaya baslamistim ..amerikada( roniyam arkadasimizda orada ve rahatlikla buldu)dhea eczanelerde satiliyor biliyorum..dhea yumurtaliklari uyarici bir ilac degil genclestirici etki yapiyormus yani olan rezervleride tuketmiyor sanirim..

kızlar merhaba,

kafam karmakarışık walla hamilemiyim diilmiyim bilmiyorum şu anda...

1 nisanda 3 embriyo trasfer edildi
13 nisanda hcg değeri 43
15 nisanda hcg değerim 597
22 nisanda kanamam oldu acilen doktora gittim ve ultrasonda 7 mm bir kese ve ayrı bir yerdede kanama bölgesi görüldü. doktorum yat dinlen dedi ve progestoron jel ve iğneye devam dedi aspirini kesti. hamilesin sağlıklı bir kesen var dedi...
25 nisan... kanamam 1 gün azar azar devam etti ve bitti, bugün tekrar keseyi görmeye gittik ama 7 mm lik kesem yerinde yoktu????????
hepimiz şokkkkk
bu arada başka bir 4 mm lik kese olduğunu farkettik, ama başka bir soru işareti?????
bu kesenin küçülmeye devam eden 7 mm lik kese mi olduğu
yooksa yeni olşan taptaze bir kese mi olduğuna karar veremedi doktorum????
bugün hcg yaptırdık 545...

bilmiyorummmmmmmm
ppazartesi yekrar ultrason ve hcg?????????????????

bu konuda benzer bişey yaşayan ya da fikri olan varmıııı??????

çok zormuş çokkkkkk

içim dışım karmakarışık

birde eğer bu düşükse niye kanamam çok az oldu? şimdi ne zaman hastalanacağım tekrar???
canim buna benzer bir durumu gecen sene temmuzda yasadim..bhcg yukseldi ama saglikli yukselmedi ve olusan kese once buyuk sonra kucuk oldu...zaten sonuc veren bhcg ilk zamanlar senin bastan cok cok hizli artmis onuda anlayamadim yanlis anlamadiysam 2.olcturmende neredeyse 9 kati artmis buda ilginc gorunuyor..ama sonrasinda artis devam etmemis..bendede kanama olmadi hatta kanama olsun diye ilac bile vermisti doktorum ama olmadi ..2 gunde bir bhcg olcturdum yaklasik 2 ay surdu ve sifirlandi sonrada adet gordum..sanirim seninkide boyle birsey insallah degildir ...onceki artis cogul gebelik artiisidir ve keselerin birden coktur :)

teşekkürler yaaa sizler olmasaydınız kafayı yerdim. şimdi sayenizde moralim düzeldi iyiki varsınız a.s.benim bugün yani 2 gün 4 hücreli kaliteli 2 embrio transfer edildi. umarım ben de hayırlı sonucu alırım :CüvCüv:
korkman endise etmen cok normal canim ya:)ama bak inanki ne yumurta kalitesi ne transfer gunu ne sekli hicbir anlami yok..yani tutunacaksa sana tutunuyor bebisin:)sen kendini hep sicak tutu hani kulucka misali:CüvCüv:

kızlarrrrrrrrrr ben geldimmmmmmhihoyyytama serpilinha ve zift ten başka kimse yok,,,,ZİFT te birgün yazar herhaldefisfisfis,,,,,,,ben bugün addalara gittim gestim geldim,,,,neyse şimdi çıkıyor bu hatun kişi,,sonra yine bakara.s.
moniicm merhaba:)bak beni kiskandiriyorsun demek gezmelere gittin bugun..bende evin balkonundan denize ve yesilliklere baktim durdum allahtan hava yagmurlu ve serin hafif kis misali:)

kızlar dün rahmimi dr çizdi kedini yenilesin diye ogün kan geldi şuan yok jel kullanıyorum mayısta adet olunca iğnelere başlıcam allah nasip ederse mayıs sonu trasverim bana dua edin çünkü bu son şansım daha yola devam diyemicem eşim daha istemiyo çok stres oluyomuş.ya ben napıyım acıyı çeken ben asıl stresi yaşayan ben çok bencil çoooooooooooooook ben daha ne diyeyim erkek milleti değilmi offffffff offfffffff
balance canim ya senin doktor inan cok enteresan hic duymadigim tedavileri yapiyor belkide cok olumlu etki olusturur bilmiyorum..insallah oyledir..erkekleri hic sorma..ben transferden sonra yatarken benimkinin cani sikildi kafeteryaya inmek sigara icmek istedi benimle birlikte ayri bolumlerde kalan 2 kadin daha vardi ve duyabildigim esleri aynen benzer sekilde davraniyordu cok komikti ya:)) ciftin biri kavga bile etmisti:)canim tedavin hayirli olur insallah:)

selam arkadaşlar yazdıklarınızı okudum ben 32 yaşındayım 2 yaşında bir oğlum var anneliği her kadının tatmasını yürekten diliyorum Allah hiçbirinizin kucağını çocuksuz bırakmasın.. :teselli::çok üzgünüm:

sizelere ablamı anlatmak istedim ablam 45 yaşında ve 25 yıllık evli v 25 yılın nerdeyse tamamı bebek özlemiyle geçmiş bir köy kadını okadar çabaladı okadar didindiki nerde ne duyduysa oraya koştu yıllar yılı tedaviler ilaçlar 3 defa tüp bebek denemesi koca karı çöümleri hiç biri sonuç vermedi ki köyde yaşamasından dolayı bir çoğunuzun imknlarınada sahip değildi bir çok hayal kırıklığı üzüntünün ardından tam herşeyden vazgeçmişken en sonunda bir doktor ona kıbrısda başkasından yumurta transferi ile tüp bebek yapmasını önerdi. başta çok düşündü ama son bir şans bunuda deneyeyim olmassa tamam artık bırakacağım dedi. :teselli:
sonunda gitti ve uygulama yaptıktan sonra nihayet bize müjde verdiler.:sm_cool: şimdi ablacığım ikiz bebek bekliyo bizim için bir mucizeydi bu inşallah Allahın izniyle bebekleriyle beraber sağsalim doğumu gerçekleşir ve anne olur. duarımız onunla.:nazar::CüvCüv:

bunları sizlere anlatmak istedim çünkü sizide ablam yerine koydum en az onun kadar çabaladığınızı mücadele ettiğinizi biliyorum. ne olur vazgeçmeyin sonuna kadar direnin ve inanın Yüce rabbim gerçekten isteyince hiç bir kulunu ellerini boş çevirmeyecek buna inanıyorum...
hepinize bol şans diliyorum herşey dilediğinizce olsun kucaklarınıza bebeşler dolsun ..:emir_bebek::nazar:

Back
X