• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar birşey soracağım başka başlıkta da sordum ama yanıt alamadım henüz progesteron iğnleri ile ilgili. ben sabah akşam oluyorum. saat için birşey demediler sabah 9 civarı akşam da ecz kapanmadan 6-7 arası oluyorum. haftaya işe başlayınca işyeri dr una yaptıracağım. sabah 830-9 arası akşam d 5-530 arası yaptırsam olur mu? acaba saatler çok yakın mı oluyor? birşey farkeder mi ki? bileniniz var mı?

kızlar birşey soracağım başka başlıkta da sordum ama yanıt alamadım henüz progesteron iğnleri ile ilgili. ben sabah akşam oluyorum. saat için birşey demediler sabah 9 civarı akşam da ecz kapanmadan 6-7 arası oluyorum. haftaya işe başlayınca işyeri dr una yaptıracağım. sabah 830-9 arası akşam d 5-530 arası yaptırsam olur mu? acaba saatler çok yakın mı oluyor? birşey farkeder mi ki? bileniniz var mı?

gayet uygun canım,,,,birşey olmaz,,,,ama hergün aynı saate vurdurmaya gayret et a.s

kıslar ya ben nasıl sizle yazıscam cok sıkıldı yenişyim bilmorummirmirmirmir

muscovado,,,,hoşgeldin canım,,,,,okuduğun msjlara yanıt vermek veya herhangi bir arkadaşımıza yazmak istiyorsan o mesaj kutucuğunun altında ALINTI YAP tıklarsın o mesaja veya kişiye yazabilirsin,,,,,,:teselli:

Kizlar selam nasilsiniz bakayim?
Ben simdi doktordan geldim. kistim hic gerilememis, tas gibi duruyor. kanimi alip hormonlara tekrar bakacaklar ve en az 2 hafta daha dogum kontrol hapina devam. eger gecmezse belki hcg ile catlatacak. ben gerekirse bu ay iptal edip gelecek ay tekrar baslayalim dedim. o da once hormonlarin ciksin 2 hafta daha bekleyelim oyle karar verelim dedi.
Bakalim kismette ne varsa o olur. Arttik hic bir seyi takmiyorum duyarsiz oldum.
Hatta bu sabah esime soyledim hic yapmasak mi vaz mi gecsek diye. Ayni sikintilari yasamak istemiyorum cunku. Direkt evlatlik alalim istiyorum bazen.

Canim sonucta hormon ignesi oldugu icin 12 saat aralikla yapmaya dikkat etmeye calis. ama bazen 1-2 saatlik sapmalar cok anlam ifade etmez yani bos yere tedirgin olma.

Ertesi gün dinlendim o da dinlenme sayılırsabenneyaptımki
Bulaşık da yıkadım,yemek de yaptım ama ara ara uzandım o kadar,bir hafta sonrasına ooo hooooo:lepi:

Sevgili Dilarem,
cok tesekkur ederim bilgi icin..ben bu sefer kararliyim 2 gun yatip zibaracam esimi calistiracam..birazda o ceksin eziyetidelikafadulden

serpilcim demek karar verdin amniosentezi kacinci haftada yaptiracaksin?ben hic istemiyorum ama bakalim tarama testleri ne diyecek:(

Defnecigim,

Eger ense kalinligi olcumu yaninda kan tahlilide yapilsa ve sonuc temiz ciksa bende yaptirmazdim.Ama sadece ultrason sonucu beni rahatlatmiyor..Hic istemiyorum risk aliyorum ama ne yapayim aksi durumda da icim rahat etmeyecek..ben 16+3 icin gun aldim..hayirlisi ile bu isten de cikariz insallah...

Karışmak gibi olmasın defnecim ama bizim yaşlarda şart bu.
Atıl Yüksel amniyosentezi yapan dr.um,müthiş başarılı ve çoook güven verici birisi.Tavsiye ederimyerimseniben

Dilarem,

Benim kiz kardesimde Atil Yukselde yaptirdi cok memnun kaldi.Ultrason kontrolunde de cok basarili imis.Eger ben Istanbulda yaptirsaydim ona gidecektim..Hatta gun bile almistim ama sigorta Istanbulda yapilacak islemei odemedigi icin vazgectim.Buradan amniyosentez yapmasi gereken arkadaslara duyrulur..

Kizlar selam nasilsiniz bakayim?
Ben simdi doktordan geldim. kistim hic gerilememis, tas gibi duruyor. kanimi alip hormonlara tekrar bakacaklar ve en az 2 hafta daha dogum kontrol hapina devam. eger gecmezse belki hcg ile catlatacak. ben gerekirse bu ay iptal edip gelecek ay tekrar baslayalim dedim. o da once hormonlarin ciksin 2 hafta daha bekleyelim oyle karar verelim dedi.
Bakalim kismette ne varsa o olur. Arttik hic bir seyi takmiyorum duyarsiz oldum.
Hatta bu sabah esime soyledim hic yapmasak mi vaz mi gecsek diye. Ayni sikintilari yasamak istemiyorum cunku. Direkt evlatlik alalim istiyorum bazen.

Roniyamcim,

Vazgecsem mi devam etsem mi diye dusunme lutfen..Tabii ki kendi cocugunu dogurmayi ister herkes.Once bunu dene..Hedefe kilitlen ve sonrasi icin sadece dua et....Negatif dusuncelerle yuklenme lutfen!

ah canim ya seni korkuttummu?kusurabakma Çok üzgünüm çoookaslinda senin doktorunun farkli tedavi yollarini izledigini dusundugum icin oyle yazdim ama iste bazen hic dusunmeden empati yapmadan yaziyoruz ..bak ne olursa olsun doktoruna guven ve kendine inan insallah hersey cok guzel olacak:)

ne kusuru canım kafana takma ruh halim işte bende dr güvenmek istiyorum ama ne biliyim işte araştırıyorum.

Back
X