Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he vallaaaaşakkıdı
Bi de sen beni görüp kaömasan tam süper olacakkk :çok üzgünüm:
moniş niye bööle oluyo kiiii :çok üzgünüm:
Evek bu ne menem bişiii
Bi daha deniyceeeem :çok üzgünüm:
kızlar birşey soracağım başka başlıkta da sordum ama yanıt alamadım henüz progesteron iğnleri ile ilgili. ben sabah akşam oluyorum. saat için birşey demediler sabah 9 civarı akşam da ecz kapanmadan 6-7 arası oluyorum. haftaya işe başlayınca işyeri dr una yaptıracağım. sabah 830-9 arası akşam d 5-530 arası yaptırsam olur mu? acaba saatler çok yakın mı oluyor? birşey farkeder mi ki? bileniniz var mı?
kıslar ya ben nasıl sizle yazıscam cok sıkıldı yenişyim bilmorummirmirmirmir
kızlar birşey soracağım başka başlıkta da sordum ama yanıt alamadım henüz progesteron iğnleri ile ilgili. ben sabah akşam oluyorum. saat için birşey demediler sabah 9 civarı akşam da ecz kapanmadan 6-7 arası oluyorum. haftaya işe başlayınca işyeri dr una yaptıracağım. sabah 830-9 arası akşam d 5-530 arası yaptırsam olur mu? acaba saatler çok yakın mı oluyor? birşey farkeder mi ki? bileniniz var mı?
Ertesi gün dinlendim o da dinlenme sayılırsabenneyaptımki
Bulaşık da yıkadım,yemek de yaptım ama ara ara uzandım o kadar,bir hafta sonrasına ooo hooooo:lepi:
serpilcim demek karar verdin amniosentezi kacinci haftada yaptiracaksin?ben hic istemiyorum ama bakalim tarama testleri ne diyecek![]()
Karışmak gibi olmasın defnecim ama bizim yaşlarda şart bu.
Atıl Yüksel amniyosentezi yapan dr.um,müthiş başarılı ve çoook güven verici birisi.Tavsiye ederimyerimseniben
Kizlar selam nasilsiniz bakayim?
Ben simdi doktordan geldim. kistim hic gerilememis, tas gibi duruyor. kanimi alip hormonlara tekrar bakacaklar ve en az 2 hafta daha dogum kontrol hapina devam. eger gecmezse belki hcg ile catlatacak. ben gerekirse bu ay iptal edip gelecek ay tekrar baslayalim dedim. o da once hormonlarin ciksin 2 hafta daha bekleyelim oyle karar verelim dedi.
Bakalim kismette ne varsa o olur. Arttik hic bir seyi takmiyorum duyarsiz oldum.
Hatta bu sabah esime soyledim hic yapmasak mi vaz mi gecsek diye. Ayni sikintilari yasamak istemiyorum cunku. Direkt evlatlik alalim istiyorum bazen.
ah canim ya seni korkuttummu?kusurabakma Çok üzgünüm çoookaslinda senin doktorunun farkli tedavi yollarini izledigini dusundugum icin oyle yazdim ama iste bazen hic dusunmeden empati yapmadan yaziyoruz ..bak ne olursa olsun doktoruna guven ve kendine inan insallah hersey cok guzel olacak:)