roniiiiii,,,,kız cadı ne çabuk kaçtın,,,,,,nasılsın cici anne adayı,,,,,senide öptüm canım
ah ogunlere bir gelsek insallah:)evet denizcim gercekten zor bir surec acaba benmi boyle geciriyorum yastanmi bendenmi anlamadimdefne hafta sonundan beri böyle birileri mi saldırdı siteyi mi yeniliyorlar bilmem. hamila kaldıktan sonraki kısım daha zor değil mi? ama inşallah keseyi gördün kalp atışını duydun gerisi de gelecektir. bir bakmışsın doğuma girmişsin hihoyyyt:ecrin_bebek:
kizlar merhaba:)ben forma giremiyorum bu mesajimda ulasacakmi mechulneden boyle sorun yasiyorum anlayamadim??yarin ense olcumu ve ikili testler var dua edin iyi ciksin:)hepinizi cok opuyorum:)
Günaydın kızlar,kknın sexy,olgun,güzel ve özel kızları a.s
ronicim sagolasin:)bugun 12+2 olduk hic sorma bu konudada aklim karisti gecen hafta doktorum 8 gun onden gidiyor dedi benimki cosmus tum hafta evde yuvarlanarak gecirince boyle oluyor sanirim:ecrin_bebekDefnecim hadi bakalim insallah sonuclar iyi cikacaktir. senin ve bebegin icin dua edicem. kac haftalik oldu simdi
ronicim sagolasin:)bugun 12+2 olduk hic sorma bu konudada aklim karisti gecen hafta doktorum 8 gun onden gidiyor dedi benimki cosmus tum hafta evde yuvarlanarak gecirince boyle oluyor sanirim:ecrin_bebekzaman ben ense olcumunu sinirda yakaliyorum eger bu haftada o hizla giderse neredeyse 14 haftaya girecek olcum nasil dogru cikacak bilmem...ay artik dusunmuyorum..zaten dun ecz.de cok kaldim islerim vardi butun aksam rahatsizdim agrim sizim vardi midem cok kotuydu annemde surekli yemek pisiyor ve tam benlik sormayin ((annem ne yedigimin oesinde tatli tuzlu tahmin yapiyor ne yazikki ben ne tat ne tuz oesindeyim hatta tadi tuzu olmayan en sade en kuru ne varsa ondan yiyorum:)
Günaydın kızlar,kknın sexy,olgun,güzel ve özel kızları a.s
Kizlar bugun doktor randevum vardi. mamalesef kistim kuculmemis. 1 hafta daha dogum kontrol hapi kullanip gidicem eger yine kuculmemisse maalesef tup bebek islemi iptal edilecek.
Biliyorsunuz dhea kullaniyordum ben ve acaba kist ona baglimi bu kadar direncli diye dusunuyorum. Dhea yi birakmaya karar verdim.
yaklasik 6 haftadir dogum kontrol hapi kullaniyorum bir hafta daha kullanacagim. doktorum bu defa yumurtaliklarin cok baskilanacak diye korkuyorum diyor. galiba iptal edicem 1 hafta sonra dedi. yani benim umutlar da suya dustu.
roniyam demekki bebişin zamanını bekliyor umutsuz olma ne olur allah büyüktür biz sabrı tüpbebekle öğrenmedikmi biraz daha sabır kazanacaz allahın izniyle bu ay olmazsa bidahaki ay olur yeterki senin sağlığın iyi olsun sonrada inşallah bebişin gelir çifter çifter amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :Saruboceq:
Kizlar bugun doktor randevum vardi. mamalesef kistim kuculmemis. 1 hafta daha dogum kontrol hapi kullanip gidicem eger yine kuculmemisse maalesef tup bebek islemi iptal edilecek.
Biliyorsunuz dhea kullaniyordum ben ve acaba kist ona baglimi bu kadar direncli diye dusunuyorum. Dhea yi birakmaya karar verdim.
yaklasik 6 haftadir dogum kontrol hapi kullaniyorum bir hafta daha kullanacagim. doktorum bu defa yumurtaliklarin cok baskilanacak diye korkuyorum diyor. galiba iptal edicem 1 hafta sonra dedi. yani benim umutlar da suya dustu.
Sagol canim. Dedigin gibi Allah saglik versin. ben zaten hep iyi sonuclanacaksa olsun diye dua ettim. gecen defakiler gibi once sevinip sonra uzuleceksem en basindan olmasin diye dua ettim hep Allahima. Demekki boylesi hayirlisiymis. Her sey de bir hayir vardir derler.
sen ne yaptin canim yanilmiyorsam senin de mayista baslayacakti tedavin ne oldu var mi bir gelisme?
moniş deniz merhaba fıstıklar. diloş yok ortalıklarda gebiş denizde ne zamandır kayıp hepinizi yakalarsam Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?