38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

roniiiiii,,,,kız cadı ne çabuk kaçtın,,,,,,nasılsın cici anne adayı,,,,,senide öptüm canım

ya monicim siteye her girdigimde hicbiriniz online gorunmuyorsunuz, sadece ben online gorunuyorum ben de kimse yok diye cikiyorum.
sayfalar cok gec aciliyor. agiz tadiyla bir sohbet ettirmiyorlar ya ( yetkililere duyurulur.
Ben iyiyim canim moralimi yuksek tutmaya ve bebek olayini dusunmemeye calisip baska seylere focus olmaya calisiyorum.
Bu arada burda havalar hala isinmadi ve cok SIKICI. bugun bile isitici calisiyor.
soyle bahar gelse de senlensek yahihoyyythihoyyythihoyyyt

Moni seni profile koydugun resim gibi canlandiriyorum gozumde. Soyle siyah sacli, siyah gozlu, esmer uzun boylu, zayif yani tam bir ispanyol guzeli. ve tabii acaip seksi. galiba yanilmiyorum ha ne dersin.:))
opuyorum seni fistik

kizlar merhaba:)ben forma giremiyorum bu mesajimda ulasacakmi mechulneden boyle sorun yasiyorum anlayamadim??yarin ense olcumu ve ikili testler var dua edin iyi ciksin:)hepinizi cok opuyorum:)

defne hafta sonundan beri böyle birileri mi saldırdı siteyi mi yeniliyorlar bilmem. hamila kaldıktan sonraki kısım daha zor değil mi? ama inşallah keseyi gördün kalp atışını duydun gerisi de gelecektir. bir bakmışsın doğuma girmişsin hihoyyyt:ecrin_bebek:

ah ogunlere bir gelsek insallah:)evet denizcim gercekten zor bir surec acaba benmi boyle geciriyorum yastanmi bendenmi anlamadimkizlar nasilsiniz?geriye donuk okuyamiyorum bile siteye hasbelkader girebildim

kizlar merhaba:)ben forma giremiyorum bu mesajimda ulasacakmi mechulneden boyle sorun yasiyorum anlayamadim??yarin ense olcumu ve ikili testler var dua edin iyi ciksin:)hepinizi cok opuyorum:)

Defnecim hadi bakalim insallah sonuclar iyi cikacaktir. senin ve bebegin icin dua edicem. kac haftalik oldu simdi

Defnecim hadi bakalim insallah sonuclar iyi cikacaktir. senin ve bebegin icin dua edicem. kac haftalik oldu simdi
ronicim sagolasin:)bugun 12+2 olduk hic sorma bu konudada aklim karisti gecen hafta doktorum 8 gun onden gidiyor dedi benimki cosmus tum hafta evde yuvarlanarak gecirince boyle oluyor sanirim:ecrin_bebekzaman ben ense olcumunu sinirda yakaliyorum eger bu haftada o hizla giderse neredeyse 14 haftaya girecek olcum nasil dogru cikacak bilmem...ay artik dusunmuyorum..zaten dun ecz.de cok kaldim islerim vardi butun aksam rahatsizdim agrim sizim vardi midem cok kotuyduannemde surekli yemek pisiyor ve tam benlik sormayin((annem ne yedigimin oesinde tatli tuzlu tahmin yapiyor ne yazikki ben ne tat ne tuz oesindeyim hatta tadi tuzu olmayan en sade en kuru ne varsa ondan yiyorum:)

Canim bunlar guzel sikayetler. bak saka maka ilk trimester bitti ne guzel. darisi 9 ayin basina. hersey iyi olucak hic merak etme.

Günaydın kızlar,kknın sexy,olgun,güzel ve özel kızları a.s

alkisalkisalkis

Kurban olam ben o kaşı karaya
İnce uzun yollar girdi araya
Ben gelemem kendi gelsin buraya
Selam verip oyuna kaçan yarrrr kaçan yaaar kaçan yaaaar kaçan yar:roflol::roflol:
allah iyiiğini versin senin haaaa,,,,ne güzel türkü çığırmışsın:roflol:

merhaba kızlar, bri selam vermeden çıkmayayım dedim... 2 gündür tansiyonum çok düşüyor o yüzden fazla ayakta duramıyorum, herkesi öpüyorum, iyi akşamlar :)

Kizlar bugun doktor randevum vardi. mamalesef kistim kuculmemis. 1 hafta daha dogum kontrol hapi kullanip gidicem eger yine kuculmemisse maalesef tup bebek islemi iptal edilecek.
Biliyorsunuz dhea kullaniyordum ben ve acaba kist ona baglimi bu kadar direncli diye dusunuyorum. Dhea yi birakmaya karar verdim.
yaklasik 6 haftadir dogum kontrol hapi kullaniyorum bir hafta daha kullanacagim. doktorum bu defa yumurtaliklarin cok baskilanacak diye korkuyorum diyor. galiba iptal edicem 1 hafta sonra dedi. yani benim umutlar da suya dustu.

roniyam demekki bebişin zamanını bekliyor umutsuz olma ne olur allah büyüktür biz sabrı tüpbebekle öğrenmedikmi biraz daha sabır kazanacaz allahın izniyle bu ay olmazsa bidahaki ay olur yeterki senin sağlığın iyi olsun sonrada inşallah bebişin gelir çifter çifter amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :Saruboceq:

Sagol canim. Dedigin gibi Allah saglik versin. ben zaten hep iyi sonuclanacaksa olsun diye dua ettim. gecen defakiler gibi once sevinip sonra uzuleceksem en basindan olmasin diye dua ettim hep Allahima. Demekki boylesi hayirlisiymis. Her sey de bir hayir vardir derler.
sen ne yaptin canim yanilmiyorsam senin de mayista baslayacakti tedavin ne oldu var mi bir gelisme?

üzülme yaaa. madem kisti aspire etmiyorlar orada kendiliginden gitmesini bekle. bu kadar doğum kontrol hapı kist mist başlama. vücudun doğal ritmine dönsün öyle yaparsın 2-3 ay sonra. belki daha da iyi olur daha çok folikül ile başlarsın. allah hayırlısını versin canım. dhea yı kes için rahat olsun hoş ondan kist olmaz herhalde ama vitamin kürleri yaparsın. zaten doktorlar vitamin b vitamini vs veriyorlar. dhea yı ben testten sonra kullanmayı düşünüyorum incir kürü ve hayıt tohumu eşliğinde ( gördüğün gibi şimdiden ümidi kestim ben fisfisfis) son 1 senem ne kaybederim ki diyerek. olursa olur olmazsa ölüm yok ne yapalım. üzülme lütfen :teselli:

ronicim,,,dhea yı biran evel bırak o zaman ,,,,,dediğin gibi olabilir,,,,bende kullanmayı düşünüyordum ama bazı etkilerini okuyunca vazgeçtim,,,,,vücutta uyuyan kanser hücrelerini uyandırma gibi bir etkiyede sahipmiş,,,,belki kistin büyümesine sebep olmuş olabilir,,,,,,,dinlenmeye al vücudunu kullanacaksanda doğal ürünler kullan bitki falan ve umudunu yitirme

evet canım dediğin gibi herşeyde bir hayır vardır. şer gibi gözükür ama mutlak bir hayır vardır.canım bende dün adet oldum bugün dr gitcem herhalde iğnelere başlarım bakalım hayırlısıyla.

moniş deniz merhaba fıstıklar. diloş yok ortalıklarda gebiş denizde ne zamandır kayıp hepinizi yakalarsam Şeniz

moniş deniz merhaba fıstıklar. diloş yok ortalıklarda gebiş denizde ne zamandır kayıp hepinizi yakalarsam Şeniz

hihoyyyt Balance canım,
Haklısın arada bir ben kaybolurum ama bilgi verip, sizlerin yazdıklarınızı okuyup çıkarım. cuma, cumartesi pazar eşim evdeydi. O evdeyken pek girmiyorum. Zaten kışlıkları filan kaldırdım, işleri hallettim o arada. (Zaten sitede de sorun varmış galiba) Söylemesi ayıp dün Moniş ile buluştuk, bugün kayınvalideye gittim. Bir de anneler günü vs. alışverişi yaptım.
Yarın eşimin halası yemeğe davet etti. Kayınvalide ve halalarla yemeğe gideceğiz. Cuma annemlere gideceğim, pazar öğlen dönüp, bu sefer de kayınvalideye gideceğiz anneler günü için. Pazartesi de doktora gideceğim. (Evet kalp atışını duydum. Ama endişe bitmiyor ne kadar sakin olsa da insan. Şimdiden heyecanlanıyorum valla.) Ya işte böyle canım. Kırk kapıya kırk değnek yani.

Bu hıdırellez için yaptığım çalışmaları Moniş gördü. Hiçbirinizi atlamamak için tek tek düşünüp yaptım resminizi. (Gerçi resim olup da çöpten adam gibi bir şey) Bebekler biraz kuru fasulye gibi oldu ama olsun. Niyet önemli. :CüvCüv:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…