38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

insallah canim. Senin de dedigin gibi sonuc guzel olunca herseye deger. yeterki Allah bu defa yuzumu guldursun

Elif'ciğim inanki farketmemişizdir, konuşmalar arasında kaynamışsındır. Yoksa bizim topicin çıtırlarının hepsi seve seve yardımcı olur. Hem doktorumuz, eczacımız bilem var yaaa.

Bu arada tekrar hoşgeldin diyorum. Kusura bakma biraz geç olsa da. Şimdiden Allah yardımcın olsun. İlk denemen mi. İnşallah güzel olur herşey.

Ben tüp bebek öncesi açıkçası çok özel bir şey yapmadım. Ama hamile kaldıktan sonra tabi ki beslenmeme dikkat ediyorum. Elimden geldiğince bebek için faydalı olacak şeyler yemeye ve yorucu işler yapmamaya çalışıyorum.

Tüp bebek öncesinde ve tüp bebek işlemi sırasında sana tek tavsiyem (Naçizane tabi ki.) Mümkün olduğunca stresten uzak durman olacaktır. Bu gerçekten çok önemli canım. kaydirigubbakcemile3

ayyyy aşkolsun kızlar ya (roni-deni):roflol:böyle selam vermeden çekip gitmeleri YENİ ÖĞRENDİM BEN modaymış :roflol::tomato:

Camella sen nasılsın canım.
Geçen toplu mesaj yazarken senin niciki tam hatırlayamadım. Üstelik epey düşündüğüm halde (Kesen oluşmuş kaybolmuştu filan).

Umarım daha iyisindir. (Bu arada hep söylemek istiyordum ama unutuyordum. Avatarın çok şirin.)

Amaninn ne deyim Allah yardımcın olsun valla.
Boşver kıy kocana. Ben 13-14 yıldır kıymadım şimdi ben annemlere gittiğimde çayını bile üşenip ısıtmıyor. Hem onlar bize acıyor mu. (Gerçi sana diyorum ama bakma. Aynı senin gibi ben de kıyamıyor ve cezasını senağlama çekiyorum. Öfff)

Yok allahtan benim esim cok becerikli. cok iyi bir insan. cok da guzel yemek yapar ama mutfak savas alanina doner o ayri. sonra temizlemek bana duser tabii :))

Denizcim hadi sana da iyi aksamlar. sizin oralarda malum yemek vakti :)) tutmayayim seni. opuyorum seni guzel hamile bayan. hidirellez icin de simdiden tesekkurler

inşallah sağlıkla devam eder rahat bir hamilelik geçirirsin eminim ileriki aşamaları görmek hissetmek tekmeleri duymak çok daha zevklidir. inşallah bizlerde hep beraber yaşarız

Deniz'ciğim çok teşekkür ederim arkadaşım, çok düşüncelisin :) Amin canım darısı hepimizin başına inşallah... 9+4 haftalık olduk, pazartesi tam 10 haftalık olacağız inşallah Allah hepimizi nazarlardan saklasın ve anne olmaya çalışan tüm arkadaşlarımıza da bir an önce versin inşallah :)

hoşgeldin inşalllah başarılı bir tedavi geçirirsin. bana şu anda 2 tane (buna da şükür tabii başta üzülmüştüm ya, ya hiç olmasaydı) embrio yerleştirildi beklemedeyim. yaş 42. daha önce doğal gebeliklerim olmuştu gençken ama bu tüp ilk denemem. rahat ol derim ben inşallah iyi geçecek tedavin a.s.

canımsın ya çok tşk ederiz bütün duaların kabul olsun bebeyininde kalp atışını duymuşsun çok sevindim kucağınada rabbim almayı nasip etsin Şeniz

deniz bulut arkadaşım kaç günün oldu test günün ne zaman inşallah bebişin tutmuştur sevinçli haberini 4 gözle bekliyoruz allaha emanet ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…