kızlar bugün doktora gittim yarın 450 lik puregona başlıyorum dualarınızı bekliyorum gerçi denizcim sağolsun dün bizi unutmamış kız fazla gezme okurken inan ben yoruldum bebişini yorma monişim sende arkamdan gel
kızlar bugün doktora gittim yarın 450 lik puregona başlıyorum dualarınızı bekliyorum gerçi denizcim sağolsun dün bizi unutmamış kız fazla gezme okurken inan ben yoruldum bebişini yorma monişim sende arkamdan gel
balance tedavin hayırlı olur inşallah
raniyam tıp konusunda bilgim yok anlayamıyorum neden kist için veya tüp bebek için doğum kontrol ilacı verip bitmeden yenisine başlatıyorlar? burada da veriyorlar ama arada adet ol gel 2. gün bakalım gitmediyse 1 ay daha iç adet ol gel diyorlar. veya aspire ediyorlar. orada doğum kontrol hapı kullandırıp hiç adet olmadan mı tedaiye başlıyorlar ? bence defne 5 haklı bizim yaşımızda baskılamak çok birşey değiştirmiyor. bende direkt 3. gün başlandı ve 9 günlük fostimon sonuu yaklaşık aynı boyutlarda 8 folikül vardı bir tek 9. çok küçüktü. 6 sı oplandı ve ne yazık ki 2 tanesi döllenebildi. yani çok folikül yok ki zaten bu kadar baskılıyorlar CADIARZU hayırlısı olsun inşallaha.s.
balance canim dualarimiz seninle insallah bebegin bu sefer gelecek arkadasim hersey cokguzel gitsin insallah:)kızlar bugün doktora gittim yarın 450 lik puregona başlıyorum dualarınızı bekliyorum gerçi denizcim sağolsun dün bizi unutmamış kız fazla gezme okurken inan ben yoruldum bebişini yorma monişim sende arkamdan gel
balance canim dualarimiz seninle insallah bebegin bu sefer gelecek arkadasim hersey cokguzel gitsin insallah:)
Hadi canim hayirli olsun. dualarimiz seninle insallah olucak ve yuzun gulecek:CüvCüv:
arkadaşım inşallah hepimizin yüzü gülecek birazcık sabır lazım dualarım seninle
canim benim de hic kimse bilmiyor annem bile. sadece burdan en yakin arkadasim biliyor o kadar. gecen defalar herkese soylemistim benimle beraber herkes uzulmustu o yuzden kimseye soyleyemiyorum. insanlari kendi SIKINTILARIMLA uzmek istemiyorum. dedigin gibi bizler birbirimize destek oluyoruz. bende senin icin dua edicem.
sağolun arkadaşlar .kızlar akşam hemşirem aradı yarın eşin gelsin dedi neden dedim sperm mıknatısı diye birşey türkiyeye gelmiş kaliteli spermleri ayıklıyormuş onu deniceklermiş bende internete baktım okudum gebelik şansını arttırıyomuş sizde bakın belki sizdede faydası olur dotorunuza söylersiniz bol şans bildiklerimizi paylaşalım istedim inşallah herkez mutlu olur
sen hangi merkeze gidiyorsun canım? galiba memorialda vardı bu? ben şimdiden olmadı nasılsa diye doğal yoldan olması için kürleri araştırıyorum bir de 5-6 ay sonra denerim bir daha diye merkez. off ne negatif kadınımklava: yine almana giderim herhalde ama emin değilim. önümde sadece 1 1,5 yıl var ve 3-4 kere daha tüp yaptırmaya maddi ve manevi olarak kendimi yeterli bulmuyorum. belki 1 kere daha ya da en fazla iki. keşke bu sefer tutmuş olsa. belirti hiç yok. sadece ilaçlardan şiştim. göğüs ağrım bile test günü yaklaştıkça hergün biraz daha azalıyor :a015:
HERADA,,,,,,,canım nasıl oldun?biraz toparlayabildinmi kendini?
Selam Moneta,
İlk günlere göre iyiyim, ama tam toparlayamadım, dünyanın sonu gelmiş gibi. Neyse, kendi jinekoloğuma gittim arada; ondan gizli ne işler çevirdiğimi anlattım (3 yumurtlama takibi yapmıştık ve ben soluğu Bahçeci'de almıştım)... Moral oldu bana. Bu tüpü bir kere denerim diyordum; şimdi yumurta donasyonunu araştırıyorum .-) Özü, çok üzüldüm ama sanırım henüz pes demedim.... Sizleri takip ediyorum, test sonucu bekleyenlere dua ediyorum; buralardayım yani. Sevgiler...
sagol canim:)amin...bu gercekten zor bir surec ama yilmadan devam edecegiz ne yapalim..hamile kalincada sorunlar tedirginlikler devam ediyor kaybetme korkusu bukadar zor elde edilen birsey icin cok fazla..allah hepimizin yardimcizi olsun:)sağol canım iyiki varsınız ben kimselere söylemiyorum sadece bir arkadaşım biliyo ama en çok siz beni anlarsınız sizlerle paylaşıyorum negatif aldığım gün misafirim vardı tabi kimselere söylemediğim için hiç ağlıyamamıştım hep içime atmıştım içim kan ağlarken onlarla gülüyodum ne zor şey inşallah bu sefer olur rabbim bütün isteyenlere versin.canım bebişin ve sen allaha emanet olun
Selam Moneta,
İlk günlere göre iyiyim, ama tam toparlayamadım, dünyanın sonu gelmiş gibi. Neyse, kendi jinekoloğuma gittim arada; ondan gizli ne işler çevirdiğimi anlattım (3 yumurtlama takibi yapmıştık ve ben soluğu Bahçeci'de almıştım)... Moral oldu bana. Bu tüpü bir kere denerim diyordum; şimdi yumurta donasyonunu araştırıyorum .-) Özü, çok üzüldüm ama sanırım henüz pes demedim.... Sizleri takip ediyorum, test sonucu bekleyenlere dua ediyorum; buralardayım yani. Sevgiler...
moniş merhaba canım
herada yaşın hala genç ben 39 yaşında ve 41 yaşımda kendiliğinden hamile kaldım. şimdi 42 tüp denedim. olur olmaz hayırlısı. eğer hormonların çok yüksek değilse hala yumurtan gelişiyorsa hala ümit var demektir. donasyon demişsin bu her zaman mümkün genç birinin yumurtasıyla 45 yaşında 50 yaşında ikiz doğuranlar var. ben sadece çok acele etmesen en azından 1-2 yıl daha denesen diyeceğim. donasyon işini kıbrısta bahçeci de yapıyor biliyorsundur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?