38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Sağolasın canım. İnsan nasıl dünyada kendini tek kalmış hissediyor, eşin ne kadar destek olursa olsun. Anlaşılabilmek güzel. Sabretmeyi de bu yolla öğreneceğiz demek ki... Ahtım olsun, o çocuğu bir gün doğurabilirsem ilk işim poposunu ısırmak olacak.

başaramamak da bir olasılık ama neden böyle başlıyorsun güzelim? kalbini temiz tut. ben de 40 yaşına kadar çocuk istememiştim hatta 39 yaşında pat diye hamile kalınca daha eşimle yeni tanışmıştım hiç düşünmedim bile aldırdım. benim de 40 yaşımda aklım biraz başıma geldi a.s ama arada olsa mı olmasa mı o yöntem mi şu mu kimyasal gebelik parça kalması beklemesi kist vs derken 42 oldum. şimdi tek tüp bebek yapmak için evlendim bile. şu an tutmazsa 1 yıl içinde de olmazsa seni boşayacağım diyorum :roflol: eğer değerlerin çok ümitsiz değilse doktorlar imkansız demiyorsa bekle biraz. olmadı donasyon diye de bir çözüm var. hem şimdiye kadar nasıl yaşadıksa öyle yaşayacağız çocuksuzluk ölüm demek değil. yine de erkekleri çok kıskanıyorum spermi olan her erkek istediği yaşta baba olabiliyor kötükedihüso

ben hap niyetine yutmayı düşünüyorum :roflol:

Doğru diyorsun Deniz. Esasında çok geç olmadan aklımız başımıza geldi diye sevinmeliyiz bile. Prematüre doğmuş, herşeyin anında hallolması için yaşayan biriyim ya da biriydim demeliyim artık; bu da benim için bir eğitim diyorum bazen kendime; sabret ve bekle.

Güzel haberlerini bekliyorum.

arkadaşım yumurta takibi nasıl yapılıyor? tüp bebek tedavisinde sadece 1 yumurtam kullanıldı. öncesindeki aylarda izlenebiliyor mu? sevgiler...

arkadaşım yumurta takibi nasıl yapılıyor? tüp bebek tedavisinde sadece 1 yumurtam kullanıldı. öncesindeki aylarda izlenebiliyor mu? sevgiler...

eğer normal zamanlarda da yumurtan gelişiyorsa yapılabilir. ben de 1 kere yaptırdım. ay içinde birkaç kere çağırıp (galiba beni 3 kere çağırdı) o ay doğal olarak gelişen yumurtayı izleyip sonra da çatlatma iğnesi veriyor. şansını arttırmak için.

Son düzenleme:

anladım canım çok sağol... sevgiler...

eeeeeeee kizlar nerdesiniz yahu?
hic yoksunuz

evet ya bende ne zaman girsem kimsecikler yokne oldu boyle herkes yaz geldi gezmeleremi gidiyor:)ronicim senin cok cok misafirlerin gelecekti yarindi sanirim allah kolaylik versin:)bak artik bu son olsun yorma kendini...sen anne adayisin eskiler hep ne der bilirsin bebek isteyen ve bekleyen kadinlar kendilerini dinlenmeye cekmeli kendine iyi bakmali:)

kızlar herkes buralarda bende dahil olmak üzere bakıp bakıp çıkıyorum,,,,,,çünkü kimseler olmuyor,,,,,toplandığımızdada her birimizin işi çıkıyor,,kocalar geliyor.....vs,,,,,,,
DİLAREM hanım başka topiklerde geziyorkötükedihüso
MONİŞ hanım yani :1closedeyes:bendeniz de oyuna sarmış :çok üzgünüm:durumdayım

ne hamileyim ne değilim sonucum 20. gebesiniz ama değer düşük pazartesi 2. testte katlanırsa kalıyor katlanmazsa gidiyor demektir dediler. aranızda böyle sonuç alan oldu mu? bir yandan başarı 42 yaşında ilk tüp bebek denemesinde 2 tane embriyo ile buralara gelebilmek ama kucağına alamadıktan sonra ne fark eder ? :çok üzgünüm:

canım son andada tutmuş olabilir bakalım biraz daha sabır inşallah tutmuştur özellikle senin için girdim haber almak için yinede umudunu kaybetme dualarım seninle bak değer sıfırda çıkabilirdi 20 demek hamilesin

sağol. ama göğüslerimdeki ağrılar geçti. ben ilaçlardandı olmayınca yumuşuyor diyordum ama sanırım tutunamadığı için ağrısı geçiyor senağlama değer çok çok düşük 0 dan iyi olsa da. gelişmiş 1 embrio ama sağlıklı değil tutunamadığı için gidiyor herhalde. :a015: tabii sakat bir bebek olmasından iyidir allah korusun ama insan buna bile üzülüor ki bir de tutsa kimbilir ne zor günler bekliyor olacak. neyse bakalım ben bir mucize dileleyim :CüvCüv:

ben olumlu düşünüyorum ikiye katlanacaktır

Sevgili Deniz,

Umarım değerlerin katlanır ve güzel keyifli bir hamilelikle bebişini kucağına alırsın. Dualarım seninle.

balance nin dedği gibi bekle bakalım denizcim,,,son anda tutunmuş olabilir,,,,sabret bakalım,,,evet zor bir süreçtesin beklemek çok zor,,,,inş hayırlı haberler alırız senden

canım iğnelere devam pazartesi randavum. sıcak havalar geldi herkez geziyor herhalde ohhhhhh

hadi bakalım güzel haberler ver bize,,,,,,,,,,valla ben gezmiyorumben akıllı uslu bir kadınım,,,ya diğerlerikötükedihüsohep geziyorÇok üzgünüm çoook,,kırın dizinizi oturun evinizde zilloşlar:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…