canım pes etmedim diyorsun donasyon monasyon diyorsun,,,,,dur bakalım bi sabır,,,ilk önce mücadeleni ver bakalım,,,,,o en sonra,,,,
aslında insan toparlandı gibi görünüyor ama birşey oluyor ağlama krizlerine giriyor,,,,,aynı geminin yolcularıyız,,,,duygularını anlayabiliyorum
sakin ol canım hemen panik yapma:tesellildumu?
Sağolasın canım. İnsan nasıl dünyada kendini tek kalmış hissediyor, eşin ne kadar destek olursa olsun. Anlaşılabilmek güzel. Sabretmeyi de bu yolla öğreneceğiz demek ki... Ahtım olsun, o çocuğu bir gün doğurabilirsem ilk işim poposunu ısırmak olacak.
Selam Moneta,
İlk günlere göre iyiyim, ama tam toparlayamadım, dünyanın sonu gelmiş gibi. Neyse, kendi jinekoloğuma gittim arada; ondan gizli ne işler çevirdiğimi anlattım (3 yumurtlama takibi yapmıştık ve ben soluğu Bahçeci'de almıştım)... Moral oldu bana. Bu tüpü bir kere denerim diyordum; şimdi yumurta donasyonunu araştırıyorum .-) Özü, çok üzüldüm ama sanırım henüz pes demedim.... Sizleri takip ediyorum, test sonucu bekleyenlere dua ediyorum; buralardayım yani. Sevgiler...
arkadaşım yumurta takibi nasıl yapılıyor? tüp bebek tedavisinde sadece 1 yumurtam kullanıldı. öncesindeki aylarda izlenebiliyor mu? sevgiler...
eğer normal zamanlarda da yumurtan gelişiyorsa yapılabilir. ben de 1 kere yaptırdım. ay içinde birkaç kere çağırıp (galiba beni 3 kere çağırdı) o ay doğal olarak gelişen yumurtayı izleyip sonra da çatlatma iğnesi veriyor. şansını arttırmak için.
eeeeeeee kizlar nerdesiniz yahu?
hic yoksunuz
ne hamileyim ne değilim sonucum 20. gebesiniz ama değer düşük pazartesi 2. testte katlanırsa kalıyor katlanmazsa gidiyor demektir dediler. aranızda böyle sonuç alan oldu mu? bir yandan başarı 42 yaşında ilk tüp bebek denemesinde 2 tane embriyo ile buralara gelebilmek ama kucağına alamadıktan sonra ne fark eder ? :çok üzgünüm:
merhaba güzeller güzelihihoyyytnasıl gidiyor?sen neler yaptın bi gelişme varmı?
sağol. ama göğüslerimdeki ağrılar geçti. ben ilaçlardandı olmayınca yumuşuyor diyordum ama sanırım tutunamadığı için ağrısı geçiyor senağlama değer çok çok düşük 0 dan iyi olsa da. gelişmiş 1 embrio ama sağlıklı değil tutunamadığı için gidiyor herhalde. :a015: tabii sakat bir bebek olmasından iyidir allah korusun ama insan buna bile üzülüor ki bir de tutsa kimbilir ne zor günler bekliyor olacak. neyse bakalım ben bir mucize dileleyim :CüvCüv:
ben olumlu düşünüyorum ikiye katlanacaktır
ne hamileyim ne değilim sonucum 20. gebesiniz ama değer düşük pazartesi 2. testte katlanırsa kalıyor katlanmazsa gidiyor demektir dediler. aranızda böyle sonuç alan oldu mu? bir yandan başarı 42 yaşında ilk tüp bebek denemesinde 2 tane embriyo ile buralara gelebilmek ama kucağına alamadıktan sonra ne fark eder ? :çok üzgünüm:
canım iğnelere devam pazartesi randavum. sıcak havalar geldi herkez geziyor herhalde ohhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?