hoşbulduk canım.bilmiyorum henüz olduğunu idrar testleri beni yanıltır diye sevinemiyorum bile ama olmasını okadar çok istiyorum ki oyüzden bırakmıcaklar meleklerim beni akşam tekrar yapıcam bitrtest daha eğer onda da çıkarsa tamam dicem artık.bende seni öpt
Hiç senin üstüne gelir miyiz esmer bombam. Ama keşke bıraksan. Hem bebeğin hem senin için çok iyi olacak. Biliyorum kolay değil ama sen çok güçlü bir kadınsın. Bence çok rahat başarırsın. kaydirigubbakcemile3
canım allah bağışlasın rabbim birdaha göstermesin çok kötü bir duygu.canım ilkinde 1 saat yatırdılar sonra git dediler. bu sefer ben teklif edicem 1 gecelik parasıyla değilmi bakalım canım akıl verdiğin için sağol tecrube lazım oluyo
biliyorsun gelecek hafta sonu gidiyoruz
bir deneyelim bakalım ondan sonrada bendelikafadulden
kızlar ben çıkıyorum,,,kocişim erken gelecek ,,,,yemek hazırlayım,,,,,daha sonra bakarım yine ,,,,hepinizi öpüyorum,,,,kaydirigubbakcemile3
bu arada eurovision da kaptırdık birinciliği norveçin rezalet şarkısına,,,,,o kıyafetle 4cülük yine iyi,,,,daha kötüsüde olabilirdi moskovadan kovabilirlerdi:roflol:
kızlar ben çıktım düğüne gidiyoruz giyinmem lazım karayurt salı trasver değil yumurta toplanacak yine kafan karışmış ama normal neyse kızlar görüşürüz baay
Monişim şimdi gördüm seni, kaydirigubbakcemile3
Teşekkür ederim canım benim. Geçmişi okuyordum. Umarım sende iyisindir. Evime bıraktı dün abim arabsıyla. Annemler biraz daha kalmamı istedi ama hep Roni der ya, "İnsanın kendi evi gibi olmuyor" diye. Annemlere çok sık gitsem, bir hafta görmeden duramasam da yine de evimi de özlüyorum ne yalan söyleyeyim.
Bu arada
Bu sitedeki bütün arkadaşlarımı tek tek tek öpüyorum. Hepinizden Allah razı olsun. O yazılanları okuyunca inan çok duygulandım. Benim bu güzel kalpli arkadaşlarımın da Allah gönüllerine göre versin ve hepsi yavrularına kavuşsun. Hepinizi çok seviyorum. Herbiriniz herşeyin en güzeline layıksınız kızlar.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar gerçekten hepinizden Allah razı olsun. Allah hepinizizn yüzünü güldürsün. Dualarınız için her birinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.
ınanın ki bu kanama çok kötü bir duyguymuş. Allah hiçbir kadına bu korkunç duyguyu yaşatmasın. Sabah aniden yatakta crinone jeli sürdüm. Her seferinde jeli sürünce hani biliyorsun bir süre sonra ilacın bir kısmı akıyor. Ben de hep endişelenir ve bakıp jel olduğunu anlayınca rahatlardım. O gün de öyle sandım. Çünkü ilk önce az gibiydi. Sonra birden şiddetlendi ve yorganı kaldırınca şok oldum. Sürekli bir kanama var ve her taraf kıpkırmızıydı. Çok korktum. Bu defteri kapattım artık diye düşündüm. Hatta keşke baştan negatif sonuç alsaydım bu kadar üzülmezdim filan diye abuk subuk saçmaladım.
Bir de insan böyle bir şeyi yaşayınca daha iyi anlıyormuş. O yüzden Defne'nin çektiği ızdırabı şimdi daha da iyi anladım. Zaten o sırada ilk öne aklıma Defne geldi. Sonra Moniş teyzesinin bebeğime aldığı giysi geldi. Sonra "Tüh Diloş'la buluşamayacağım" filan diye düşündüm.
Ultrasonda ilk önce göremedi doktor sonra hafif görür gibi oldu ama kalp atışını duyamadı. ıkinci baktığında kalp atışı da görüldü. Ama bebek benim o ağlamam ve kasılmamdan, stresimden korkup resmen köşeye büzüzlmüştü yazık. Çok şükür ikimiz de iyiyiz. Neyse çok uzattım ama dediğim gibi Allah hiç kimseye ama hiçkimseye bunu asla yaşatmasın. Hepinizi çok seviyorum.kaydirigubbakcemile3
Valla öyle Balance'ciğim, Moniş'in zil fikrine güldüm. Defne'nin usg fikrine. (Hatta Rüzgar Deniz'de usg olsa keşke demiş evde) Valla artık hepsine hak veriyorum. Son gülen iyi gülermiş yani dersimi aldım. :1shok:
Kızlar hepiniziz çok seviyorum. Kimseyi unutmamışımdır inşallah. Hepinizden tekrar tekrar Allah razı olsun. Canlarım benim.
Bende çıkıyorum. Çok acıktım. Malum yemek vakti yaklaştı. Hepiniziz bol bol bol öptüm.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Kızlar hepiniziz çok seviyorum. Kimseyi unutmamışımdır inşallah. Hepinizden tekrar tekrar Allah razı olsun. Canlarım benim.
Bende çıkıyorum. Çok acıktım. Malum yemek vakti yaklaştı. Hepiniziz bol bol bol öptüm.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Pardon fıstığım ya. 4 yumurta filan diyince. bir an kafam karıştı.Olsun yumurta toplaman da hayırlı olsun. Zaten ondan bir iki sonra transferin olacak. Canım benim seni çok seviyorum. Güzel sonuçlarla döneceğine çok inanıyorum. kaydirigubbakcemile3
Hadi bakalım. Düğünde şıkır şıkır oyna bizizm için de. Sonra yumurta toplama transfer, gebelik derken, sallayamazsın göbişini öyle rahat rahat.
kaydirigubbakcemile3
balance hadi abakalim hayirlisi insallah bu defa olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?