38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Aaa Doğa'cığım pardon doktor filan diyince ben kesin öğrendin sandım. Ama ikinci çizgi çıktığına göre hamilesindir. İnşallah kesin öyledir canım. :Saruboceq:

Desene salı günü büyük gün. Hem sen kesin sonucu öğreneceksin hem Balance'mizizn transferi olacak. İkinize de şimdiden bol şans. Allahım yanınızda olsun. Güzel sonuçlar alın inşallah.:Saruboceq:

biliyorsun gelecek hafta sonu gidiyoruz
bir deneyelim bakalım ondan sonrada bendelikafadulden

Balance'ciğim,
Tabi ki hiçbir şeyin garantisi yok. Olacak olduktan sonra olur, ya da ne yapılsa olmaz. Ama yine de tedbirir elden bırakmayıp, samimiyetle bol bol dua edip gerisini Allah'a havale etmek lazım.

Yani demem o ki, yine de tedbir olsun diye yatsan hakikaten bir gece çok iyi olur. Bak Moniş de bizizm hastanenin transferden sonra 1 gece yatış vermesini çok aklıllıca buldu. Üstelik 3 saat hiç kıpırdatmıyorlar. Dediğim gibi sürgü verdiler. Sana bool şans caım. Biliyorsun dualarımız seninle.Transferden sonra hep müzel müzikler dinle kendini motive et, bebeğini sev. (Bak bu bebeğini sevi bana hep bizizm kızlar söyledi. Çok haklılar) Elin hep karnında olsun ona pozitif enerji ver. Çünkü minicik bir şey o, ama yine de duymasa da hisseder senin sevgini. :CüvCüv::Saruboceq::1hug:

kızlar ben çıkıyorum,,,kocişim erken gelecek ,,,,yemek hazırlayım,,,,,daha sonra bakarım yine ,,,,hepinizi öpüyorum,,,,kaydirigubbakcemile3
bu arada eurovision da kaptırdık birinciliği norveçin rezalet şarkısına,,,,,o kıyafetle 4cülük yine iyi,,,,daha kötüsüde olabilirdi moskovadan kovabilirlerdi:roflol:

kızlar ben çıktım düğüne gidiyoruz giyinmem lazım karayurt salı trasver değil yumurta toplanacak yine kafan karışmış ama normal neyse kızlar görüşürüz baay

Tamam Monişim,
Hadi kolay gelsin afiyet olsun.kaydirigubbakcemile3
Norveç bence çok fena değildi. Çocuğun tipi Brad Pit'e çok benziyordu. Hem sahneyi doldurdu bence. (Üf nasıl yazılıyorsa ya. Rezil oldum. Ronişim görmesin)

Evet bence 4.lük bile fazlaydı. Fıstık gibi kızı rezil rüsva etti O paragöz ve kafasız menajerleri. Hadise'de ses var, fizik var. Ama yarı finalde şok oldum. Sanki Arap yarışmacıyı izliyor gibiydim. Hani Ya da Alaladdin'in Sihirli Lambası gibi oryantalist bir görüntüydü. Keşke kotunu hiç çıkarmasıydı. Of üzüldüm yani aslan gibi kızı kullanamadılar.

kızlar ben çıktım düğüne gidiyoruz giyinmem lazım karayurt salı trasver değil yumurta toplanacak yine kafan karışmış ama normal neyse kızlar görüşürüz baay

Pardon fıstığım ya. 4 yumurta filan diyince. bir an kafam karıştı. Olsun yumurta toplaman da hayırlı olsun. Zaten ondan bir iki sonra transferin olacak. Canım benim seni çok seviyorum. Güzel sonuçlarla döneceğine çok inanıyorum. kaydirigubbakcemile3

Hadi bakalım. Düğünde şıkır şıkır oyna bizizm için de. Sonra yumurta toplama transfer, gebelik derken, sallayamazsın göbişini öyle rahat rahat.
kaydirigubbakcemile3

RüzgarDeniz güzel dileklerin için çok teşekkürler canım. Allah herkesin yardımcısı olsun. Sen neler yaptın. Tatlı bebeğin nasıl.kaydirigubbakcemile3

Herada canım benim. Teşekkürler. Allah razı olsun. Sen nasılsın. Çok sık girmediğin için haberini alamıyoruz. Özletme kendini.:jeyyar:

Defneeem, Defnem ne diyeyim, seni şimdi çok daha iyi anlıyorum. Allah yardımcın olsun.
Bu arada reflün varmış çok geçmiş olsun. Amniyoya karar verdin mi. Minik fıstığın nasıl. kaydirigubbakcemile3

Roni'ciğimmmm,
Canım benim. Tedavine başlanmış. Hayırlı uğurlu ve sonucu çok çok güzel olsun. Kucağın ikiz bebekle dolsun. Ama DenizBulut ve RüzgarDeniz haklı. Evlatlık düşünmek için çok erken. Tabi ki evlatlık almak çok hayırlı bir iş. Ama bunlar şimdi düşünülecek şeyler değil. Hem kesin olacak diye düşün. Monişin dediği gibi "Tedavine konsantre ol lütfen". :CüvCüv:

Çok geçmiş olsun Deniz'ciğim, Allah bir daha göstermesin canım :)

Kızlar hepiniziz çok seviyorum. Kimseyi unutmamışımdır inşallah. Hepinizden tekrar tekrar Allah razı olsun. Canlarım benim.

Bende çıkıyorum. Çok acıktım. Malum yemek vakti yaklaştı. Hepiniziz bol bol bol öptüm.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ne kadar küçük olurlarsa olsunlar hissediyorlar, onun için sık sık aman stres yapmayın, sinirlenmeyin, üzülmeyin, sakin olun diyorum hamile arkadaşlara, sen kendi gözlerinle gördün onun korktuğunu... kıyamam canım bundan sonra çok daha dikkatli ve huzurlu olman lazım Deniz'ciğim... günlük yaşam içerisinde strese girmemek imkansız ama bizler imkansızı başarmak zorundayız, biliyorsun bizim bebeklerimiz çok kıymetli :)

yumurtası toplanacak, transferi olacak ya da sonuç bekleyen arkadaşlarım! yukarıda söylediklerim sizler için de geçerli, bebekler stresten, üzüntüden, huzursuzluktan nefret ediyorlar, gelmeleri bu yüzden de gecikiyor :) rahat olun, herşeyin yolunda gittiğini göreceksiniz :) Allah yardımcınız ve yardımcımız olsun :)

:roflol: :roflol: :roflol: hadi toplanıp bir usg alalım o zaman :roflol: :roflol: :roflol:

kendine çok dikkat et canım, biz de seni çok seviyoruz, bundan sonra daha iyi geçecek hamileliğin, eminim :)

Sevgili Deniz Karayurt,

Bebeğinin ve senin iyi olmana çokkkkkkkk sevindim. Gerçekten kendine ve bebişine iyi bak. Dualarımız tüm hamile ve hamile adayı çıtırlarımız için. Hepinizi çokk öptüm...

bebegine ve kendine çok dikkat et. bol bol dinlen ve hiçbirşeyi dert etme. kaydirigubbakcemile3ben de sizlerden çok şey öğreniyorum. sayende 2. denememde baştan itibaren çok dikkat edeceğim ve stres yapmamamaya çalışacağım. ilkinde böyle yapmadığım için pişmanım. hakikaten tüp bebekler nazlı oluyormuş. bir de üstüne yaş eklenince. öncesi de sonrası da zor valla. umarım benimki de defne gibi 2. denemeye kalmadan kendiliğinden gelir :Saruboceq:

canım yaaa bana okadar pozitif enerji veriyorsunki anlatamam yazılarını okuyunca bir an hamile kalıcam tutacak hissi geliyor valla gerçekten canım bende seni seviyorum aman kendine dikkat et öptüm fıstık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…