kızlarrrrrr,,,deniz karayurt'un hepinize selamı var,,,,kanaması kesilmiş,,,,,ama canım benim çok endişeli,,,,,,,,hepinizin kulaklarını çınlattık,,,,ayrı ayrı hepinize selamlar söyledi,,,,,bende ''dualarımız seninle dedim'',,,,,,,çok zormuş diyor tedavi sürecinden daha korkulu endişeli bir süreçmiş diyor,,,,,
allah yardımcısı olsun
kızlar bugün doktora gittim 4 yumurta varmış salı sabahı toplıyacakmış ondan sonra bekleyiş az kaldı allahım bu sefer olur inşallah :CüvCüv:
hayırlısı olsun canım, inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek ve sen de bebeğine kavuşacaksın canım :) dualarım seninle, sakın stres olma, tedaviyi olumsuz etkileyen bir şey biliyorsun :)
kızlar bugün doktora gittim 4 yumurta varmış salı sabahı toplıyacakmış ondan sonra bekleyiş az kaldı allahım bu sefer olur inşallah :CüvCüv:
çok teşekkür ederim canım :) umarım daha iyidir :)
Sevgili Moneta,
selamlarimi ve iyi dileklerimi ilet..iyi haftasonlari
Monişim şimdi gördüm seni, kaydirigubbakcemile3
Teşekkür ederim canım benim. Geçmişi okuyordum. Umarım sende iyisindir. Evime bıraktı dün abim arabsıyla. Annemler biraz daha kalmamı istedi ama hep Roni der ya, "İnsanın kendi evi gibi olmuyor" diye. Annemlere çok sık gitsem, bir hafta görmeden duramasam da yine de evimi de özlüyorum ne yalan söyleyeyim.
Bu arada
Bu sitedeki bütün arkadaşlarımı tek tek tek öpüyorum. Hepinizden Allah razı olsun. O yazılanları okuyunca inan çok duygulandım. Benim bu güzel kalpli arkadaşlarımın da Allah gönüllerine göre versin ve hepsi yavrularına kavuşsun. Hepinizi çok seviyorum. Herbiriniz herşeyin en güzeline layıksınız kızlar.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Teşekkür ederim canım benim. Geçmişi okuyordum. Umarım sende iyisindir. Evime bıraktı dün abim arabsıyla. Annemler biraz daha kalmamı istedi ama hep Roni der ya, "İnsanın kendi evi gibi olmuyor" diye. Annemlere çok sık gitsem, bir hafta görmeden duramasam da yine de evimi de özlüyorum ne yalan söyleyeyim.
Bu arada
Bu sitedeki bütün arkadaşlarımı tek tek tek öpüyorum. Hepinizden Allah razı olsun. O yazılanları okuyunca inan çok duygulandım. Benim bu güzel kalpli arkadaşlarımın da Allah gönüllerine göre versin ve hepsi yavrularına kavuşsun. Hepinizi çok seviyorum. Herbiriniz herşeyin en güzeline layıksınız kızlar.
Bu arada
kız moniş bakıyorum neşen yerine gelmiş deniz gelince oh be topik hareketlendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?