38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

çok zor bir süreç, endişeli olmakta çok haklı, onca tedavi sıkıntısından sonra güzel bir sonuca ulaştıktan sonra kanama olması korkutur doğal olarak... eminim herşey yolunda gidecek ve bu korkulu günler bitecek :) Allah yardımcısı olsun demişsin evet çok haklısın, amiiiiin...

kızlar bugün doktora gittim 4 yumurta varmış salı sabahı toplıyacakmış ondan sonra bekleyiş az kaldı allahım bu sefer olur inşallah :CüvCüv:

hayırlısı olsun canım, inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek ve sen de bebeğine kavuşacaksın canım :) dualarım seninle, sakın stres olma, tedaviyi olumsuz etkileyen bir şey biliyorsun :)

kızlar bugün doktora gittim 4 yumurta varmış salı sabahı toplıyacakmış ondan sonra bekleyiş az kaldı allahım bu sefer olur inşallah :CüvCüv:

hadi bakalım ,,,,sıra sende,,,,sendende güzel haberler gelsin,tedaviye gireceklere moral olsun,,,,inş hamiş haberini alırız ,,,dualarım seninle

ooooooo hoşgeldiniz karayurt hanımhihoyyytiyisin herhal:teselli:nörüyon bacımmmmm,,,,,nasılsın annelerin balığı:roflol:

Monişim şimdi gördüm seni, kaydirigubbakcemile3
Teşekkür ederim canım benim. Geçmişi okuyordum. Umarım sende iyisindir. Evime bıraktı dün abim arabsıyla. Annemler biraz daha kalmamı istedi ama hep Roni der ya, "İnsanın kendi evi gibi olmuyor" diye. Annemlere çok sık gitsem, bir hafta görmeden duramasam da yine de evimi de özlüyorum ne yalan söyleyeyim.

Bu arada
Bu sitedeki bütün arkadaşlarımı tek tek tek öpüyorum. Hepinizden Allah razı olsun. O yazılanları okuyunca inan çok duygulandım. Benim bu güzel kalpli arkadaşlarımın da Allah gönüllerine göre versin ve hepsi yavrularına kavuşsun. Hepinizi çok seviyorum. Herbiriniz herşeyin en güzeline layıksınız kızlar.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Sevgili Moneta,

selamlarimi ve iyi dileklerimi ilet..iyi haftasonlari

canım sanada iyi hafta sonları,,,,,,,,bak aşağıya hatun burada iyi dileklerini kendiniz iletirsiniz artıkın:roflol:çok sevindim dönmesine bu iyi olduğuna delalet,,,,allahın balığı birde kimler online diye baksa,,,,,süper olacak

geçmişi bırak ,,,,BUGÜNE VE GELECEĞE BAK

Sevgili Denizkarayurt,
Cok gecmis olsun....Nasilsin artik daha iyisin dimi?

ay canım denizkarayurt gelmiş hoş gelmiş iyi olmana çoooooooooook sevindim arkadaşım allaha emanet ol amaaaaaaa tedbiride elden bırakma

Kızlar gerçekten hepinizden Allah razı olsun. Allah hepinizizn yüzünü güldürsün. Dualarınız için her birinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.

İnanın ki bu kanama çok kötü bir duyguymuş. Allah hiçbir kadına bu korkunç duyguyu yaşatmasın. Sabah aniden yatakta crinone jeli sürdüm. Her seferinde jeli sürünce hani biliyorsun bir süre sonra ilacın bir kısmı akıyor. Ben de hep endişelenir ve bakıp jel olduğunu anlayınca rahatlardım. O gün de öyle sandım. Çünkü ilk önce az gibiydi. Sonra birden şiddetlendi ve yorganı kaldırınca şok oldum. Sürekli bir kanama var ve her taraf kıpkırmızıydı. Çok korktum. Bu defteri kapattım artık diye düşündüm. Hatta keşke baştan negatif sonuç alsaydım bu kadar üzülmezdim filan diye abuk subuk saçmaladım.

Bir de insan böyle bir şeyi yaşayınca daha iyi anlıyormuş. O yüzden Defne'nin çektiği ızdırabı şimdi daha da iyi anladım. Zaten o sırada ilk öne aklıma Defne geldi. Sonra Moniş teyzesinin bebeğime aldığı giysi geldi. Sonra "Tüh Diloş'la buluşamayacağım" filan diye düşündüm.

Ultrasonda ilk önce göremedi doktor sonra hafif görür gibi oldu ama kalp atışını duyamadı. İkinci baktığında kalp atışı da görüldü. Ama bebek benim o ağlamam ve kasılmamdan, stresimden korkup resmen köşeye büzüzlmüştü yazık. Çok şükür ikimiz de iyiyiz. Neyse çok uzattım ama dediğim gibi Allah hiç kimseye ama hiçkimseye bunu asla yaşatmasın. Hepinizi çok seviyorum.kaydirigubbakcemile3

Artik sana bol bol istarahat gunleri gozukuyor:)
Kendine ve bebisine cok iyi bak....:CüvCüv:

Serpil'ciğim, çok teşekkürler canım. Allah razı olsun. Sen nasılsın. Nasıl gidiyor. Amniyosenteze karar verdin mi. yerimseniben

Balance'cığım,
Salı günü hayırlısıyla yumurtaların toplanıyormuş. İnşallah çok güzel haberler verirsin bize canım. Sakın strese girme ve asla kendini yorma. (Çünkü bu bana çok büyük bir ders oldu. Hani derler ya bir musibet, bin nasihattan iyidir diye. Başta Moni olmak üzere hepiniz yorulma diye beni engellemeye çalıştınız ama böyle bir dersle almam gerekiyormuş.) Neyse canım. İnşallah bizi sevindirecek ve tedaviye başlayacak arkadaşlara da moral olacaksın. Sana bol bol dua edeceğiz fıstığım.:CüvCüv:

kız moniş bakıyorum neşen yerine gelmiş deniz gelince oh be topik hareketlendi

onunla birlikte bende çok korktum,,,,,,,dua edip durdum,,,,,,,ama şükür problemsiz atlatıldı,,,,,,:mymeka:ders olsun balığa,ben ona 1-2 hafta evel dedimki''hızlı hareketlerine dikkat et,,,ani hareketlerden ve uzanmaktan kaçın,,hatta bir süre küçük ziller iğnele koluna bacağına hiç değilse hatırlatır ve kaçınırsın demiştim hatun güldü fikrime,,,,şahsen ben deli de deseler eğer hamileliği unutuyorsan yaparım böyle birşey en azından ev içinde

Serpil'ciğim,
Bu arada Moniş'i sigara bırakması gerektiği konusunda uyarmısşın. Bence de çok haklısın. Allah yardımcısı olsun. Ben de eşime hep diyordum bırak diye. Hiç dinlemedi. Sonunda kendi kendine hastalandığı bir gün bıraktı. Çok şükür. Darısı Moni'ye. Ama keşke tedaviden önce dediğin gibi bırakabilse. Çok çok iyi olur. Hem kendisi hem bebeği için.

canım benim senin neler yaşadığını çok iyi anlıyorum geçen gün transferimin 6. günü benimde lekelenmem oldu ve okadar kortum ki yine mi dedim kendime olmadı diye çok üzüldüm.bi idrar testi yaptım ikinci çizgi çıktı inanmadım gece tekrar yaptım yine vardı bu kanamalar fena korkutuyor insanı .neyse sana geçmiş olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…