38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Sevgili arkadaslar,

Dun amniyosentezi yaptirdim..sonucunu 7-14 gun arasinda alacagim..
Bu islemi yaptirmasi gereken arkadaslar icin kisaca bilgi vermek istiyorum..Islem cok kisa ve agrisiz ama tabii karninda bir ignenin olmasi fikri -hissi insani rahatsiz.ancak islem o kadar kisa ki 1 dk.dan bile az..Oncesinde ultrasonla kontrol yapiliyor,bebegin gelisimi v.s. icin sonrasinda sivi aliniyor.Amniyosentezi yapan uzman beni cok uyardi,risk tasidigimi sonrasinda 2-3 gun bol bol dinlenmem,ani hareket etmemem ve en az 2 hafta spor,agir tasima v.s. gibi aktivitelerden uzak durmam gerektigini soyledi.Ayrica kanamali hamilelik gecirenlerde risk oraninin arttigini belirtti.Islemden sonra 5 dk. kadar dinlendim kendini iyi hissediyorsan gidebilirsin dediler.Bende gayet iyiyim dedim esimle ciktik poliklinikten randevu almaya gittik derken bir an icime fenalik geldi sanirim tansiyonum dustu,hemen orada bir yere oturdum hatta uzandim koltuga..5 dk sonra duzeldim..yani siz kendinizi iyi hissetseniz bile biraz daha fazla dinlenin..Bugun az hareket edip dinlenecem hafif karnimda agri var ama hersey yolunda gibi..Ve hala bebegin cinsiyetini goremediler.Ufff yaa bu memlekette doguma kadar ogrenemeyecem galiba..:ecrin_bebek:

geçmiş olsun,,,atlattın sorunsuz şükürler olsun,,,,,devamıda sorunsuz gelişsin ve sonuçta temiz çıksın inş:Saruboceq:

işlemi rahat geçirdiğine sevindim. geçmiş olsun. inşallah sonucu iyi çıkar için rahatlar ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın :CüvCüv: hamile kalmakla bitmiyor kese gördün mü kalp atışı uyun mu amniosentez sonucu. ne zor bizim yaşta. rabbim dileyen herkesin kucağını bebişle doldursun (en azından 1 tane versin yerimseniben)

Sevgili Denizbulut aynen oyle...hamile kalmak bir dert kaldiktan sonrasi ayri ama yine de cok sukur bugunlere...Allah isteyen herkese versin bir bebe

DENİZBULUT,,,,,,,,aynı karmaşayı ben tam 5 ay yaşadım,,,ama sonuç aynı,onun için fazla kafanı karıştırma,,,güven versin önemli olan o,,,,,,:Saruboceq:burda hepimiz bebklerimizin muhabbetini yapalım

Geçmiş olsun canım, ne zor işler bunlar değil mi? önce kesenin derdi, sonra kalp atışları duyduk duymadık stresi, arkasından da amniyosentez tedirginliği, sırada ne var? Allah hepimizin yardımcısı olsun :) Tam olarak kaç haftalıksın canım?

aynen öyle canım, ben de aynı şeyi söylüyordum

duana yürekten bir amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…