kızlar 4 yumurtamın biri boş çıktı bakalım yarın kaçı döllenecek üçü döllenirse genetiğe gidecek cumarteside trasver dedi dr
inşallah hepsi döllenir. cumartesiye kadar niye bekliyorlar? üçü birden döllense de inşallah en fazla 3. gün transferi yapmıyorlar mı biz yaşlarda? 5. güne kadar beklerlerse embriyoları kaybetme riski var. bu nedenle genelde 2. veya 3. gün koyuyorlar diye biliyoum ben.
iyiyim canim. yarin doktor ve usg kontrolum var bakalim ne olacak.
hazirliklar iyi igneleri yiyip duruyorum ama bu defa pek takmiyorum ve dusunmuyorum. annem dahil hic kimse bilmiyor
kızlar 4 yumurtamın biri boş çıktı bakalım yarın kaçı döllenecek üçü döllenirse genetiğe gidecek cumarteside trasver dedi dr
Geçmiş olsun canım, ne zor işler bunlar değil mi? önce kesenin derdi, sonra kalp atışları duyduk duymadık stresi, arkasından da amniyosentez tedirginliği, sırada ne var? Allah hepimizin yardımcısı olsun :) Tam olarak kaç haftalıksın canım?
balance ya bir sey sorucam benim kafam hala karisik. senin onceki embriolarin yani su dondurulmus olanlar genetik taramaya gitmislermiydi yoksa simdikilerle beraber mi gidecek.
eger onlar gitti ise ve normallerse neden o an sana transfer edilmedi.
hic sorma ben bu defa cok rahatim hatta tedavide oldugumu bile unutuyorum. gecen defalar igneleri saniye saniyesine yapiyorduk. hatta birinde dunyanin parasini verip aldigimiz bir muzikali ignemizi yapmayi unuttuk diye tekedip kacirmistik ilk perdeden sonra.
simdi esim de ben de bir lay lay lomluk var. ilaclari yapalim diyoruz ha sahi unuttuk ya falan. hatta sabah yaprik mi yapmadik mi emin olmak icin enjektorleri sayiyoruz. bakalim Allah sonumuzu hayir etsinkaydirigubbakcemile3
Roniyacim,
Boyle rahat oldugunu duymak cok hos..Cok buyuk bir heyecanla guzel haberini bekleyecegim..Inaniyorum ki bu sefer bu is tamamalkisalkisalkis:CüvCüv:
valla ben böyle değildim beni siz baştan çıkardınız:roflol:
iyiyim canim. yarin doktor ve usg kontrolum var bakalim ne olacak.
hazirliklar iyi igneleri yiyip duruyorum ama bu defa pek takmiyorum ve dusunmuyorum. annem dahil hic kimse bilmiyor
cok komiksiniz kizlar...
Tamam arkadaslarim icin ben de oy birligine varim.:lepi:
kızlar bana jel vermedi ona güvenemiyorlarmış iğne verdi progynex buda beni mahvediyo kalçam şişiyo ağrıdan duramıyorum allah emeğimizi boşa çıkarmasın
balance ya bir sey sorucam benim kafam hala karisik. senin onceki embriolarin yani su dondurulmus olanlar genetik taramaya gitmislermiydi yoksa simdikilerle beraber mi gidecek.
eger onlar gitti ise ve normallerse neden o an sana transfer edilmedi.
hic sorma ben bu defa cok rahatim hatta tedavide oldugumu bile unutuyorum. gecen defalar igneleri saniye saniyesine yapiyorduk. hatta birinde dunyanin parasini verip aldigimiz bir muzikali ignemizi yapmayi unuttuk diye tekedip kacirmistik ilk perdeden sonra.
simdi esim de ben de bir lay lay lomluk var. ilaclari yapalim diyoruz ha sahi unuttuk ya falan. hatta sabah yaprik mi yapmadik mi emin olmak icin enjektorleri sayiyoruz. bakalim Allah sonumuzu hayir etsinkaydirigubbakcemile3
Sevgili Balance,sana boool sans diliyorum.Insallah bebeklerin tutunacak bu sefer!
hadi ordan:mymeka:senin içinde varmış:roflol::roflol::roflol:
geriye 3 müz var,,,umarım hepsi döllenir:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?