Aman arkadaşım, ne olur moralini bozma. Bize bir tanesi yetiyor yahu. Yazık günah değil mi bak iki tanesi canlarını dişlerine takmış var olma savaşı veriyor. Olumlu düşün arkadaşım, onların yaşam savaşlarına sen de moralinle destek ol. Önce anneleri bebişlerine inanacak ki onlar da pes etmeden devam edebilsinler. Ha gayret, 2, 1'den, 1 de hiç yoktan iyidir. Güzel haberlerini bekliyorum, dualarım sen dahil tüm çıtır arkadaşlarımla. Yakında bu güzel kervana biz de katılıcaz.
hepinize dua ediyorum sizde bize dua edin.annemde kalıyorum çoğunlukla az giebiliyorum nete .oyüzden diğer arkadaşların ismlerini ezberleyemedim .
Ah güzel arkadaşım, sağolasın. Allah hepimize müjdeli haberler almayı nasip eder umarım.
delikafadulden anneeeeeeeeeeee :1shok: ben de inkar ederim amaaaaaaaaaaaaaa senağlama
hayıııııırrrrr o çok iyi bir yalancı derim bende Çok üzgünüm çoooksenağlama
ben tedavimle uğraşırken bu hamile fakat hamileliğin arkasına gizlenmiş isyankar kadınla tanıştım,,oda benim duygularımla oynayıp beni bu kötü işe soktu derim,,,veeeeee
Aman arkadaşım, ne olur moralini bozma. Bize bir tanesi yetiyor yahu. Yazık günah değil mi bak iki tanesi canlarını dişlerine takmış var olma savaşı veriyor. Olumlu düşün arkadaşım, onların yaşam savaşlarına sen de moralinle destek ol. Önce anneleri bebişlerine inanacak ki onlar da pes etmeden devam edebilsinler. Ha gayret, 2, 1'den, 1 de hiç yoktan iyidir. Güzel haberlerini bekliyorum, dualarım sen dahil tüm çıtır arkadaşlarımla. Yakında bu güzel kervana biz de katılıcaz.
boşver takma bende karıştırıyorum bazen:1shok:
şuna inan beni seven sevmeyen herkese kalbimden içimden her zaman iyi dualarımı esirgemem,,çünkü bu işlem ,,zor işlem,,,,görmen lazım,,,,yaşaman lazım,,,,sokakta hamile bir kadın gördüğümüzde,,küçük bebek gördüğümüzde,,''senin çocuğun yokmu?''denildiğinde,,,,,,HEPİMİZİN DUYGULARI ORTAK,,,AYNI ÜZÜNTÜ,,AYNI YIKIM,,,,,,,,,,ee be aşkım ben nasıl bencillik yapayım?ben nasıl dua etmeyim???
canım sağol yaaa. çok güzel yazmışsın. a.s.
çok güzel yazmış herada. bana da 2 tane hem de 2. gün transfer edilmişti ve neredeyse tutacaktı :çok üzgünüm:inşallah seninkiler şu testten de geçeck ve sonra sımsıkı tutunacaklar annelerine. galiba seninkiler 5. gün konacaktı değil mi? inşallah 2 si de yaşayacak. hem 5. güne varanların şansı çok büyük oluyor kaydirigubbakcemile2
boşver takma bende karıştırıyorum bazen:1shok:
şuna inan beni seven sevmeyen herkese kalbimden içimden her zaman iyi dualarımı esirgemem,,çünkü bu işlem ,,zor işlem,,,,görmen lazım,,,,yaşaman lazım,,,,sokakta hamile bir kadın gördüğümüzde,,küçük bebek gördüğümüzde,,''senin çocuğun yokmu?''denildiğinde,,,,,,HEPİMİZİN DUYGULARI ORTAK,,,AYNI ÜZÜNTÜ,,AYNI YIKIM,,,,,,,,,,ee be aşkım ben nasıl bencillik yapayım?ben nasıl dua etmeyim???
canım dileklerin için sağol inşallah sende hamile kalacaksın bu sefer sana daha sıkı bebişlerin tutunacak biraz naz yapıyo annesi yerimseniben.....canım evet 5. günü ilkindede 5. gün koymuştu ama o büyük şans bana olmadı inan bunlar kısmet işi herşey rabbimin işi yeterki ol desin kalitesizi bile tutar. bakma biz bunları biliyoruz ama yinede stres oluyoruz duadan başka yapabilecek bişe yok :Saruboceq:
deniz bulut, ruzgardeniz dilekleriniz ve moraliniz icin tesekkur ederim.
sizlerle de paylasmasam kafayi yerdim herhalde. Cunku hic kimseyle konusamiyorum. eve gelir gelmez hemen size yaziyorum.
kizlar bana ilerideki gunlerde lazim olabilir diye endol fitil lazim..ne olur bulundugunuz sehirlerde eczanelere sorarmisiniz?kac kutu bulursaniz isterim:)ben size ucretini gonderirim zaten cok ucuz bir ilac yeterki bulunsun:)
serpilcim hadi gecmis olsun:)hadi atlatmissin..burada o gun yuzde 80 sonucu soyluyorlar okadar beklemiyorsun..ben hala kararsizim doktorumda kararsiz gibi bakalim ikihafta sonra gidince ne diyecek .bak kanamali hamilelikte risk artiyor demissin aynen bende ondan korkuyorumbirde olasi amnio sentezden sonra 2.haftada kuzenim evleniyor ..cokda yakiniz nikah sahidiyim..bakalim artik..
haklisin ben suan okadar kararsizimkiDefnecim,
Gercektende zor bir karar amniyosenteze gitmek.Ama benim icim rahat etmeyecekti.Ama tabii amniyosentez sonrasi cok kotu hissettim kendimi bebegi kaybederim korkusundan dolayi..Simdi daha iyiyim....Amniyosentez uzmani cok korkuttu beni bilmiyorum orada nasilalr ama burda cok dikaktliler butun negatif sonuclarini anlatti duydukca vazmigecsem diye dusundum son anda...Bence sende dr.unun verecegi karar dogrultusunda hareket et..Sonucta onlar bu isin uzmani...
ah monetacim coook tesekkur ederim ilgine..ne yazikki endosetin ayni isi gormuyor ayni etken madde amadefnecim,,,ben söylediğin fitili sordum sanada söylemiştim 2 eczacı arkadaşım var diye,onlarda birkaç yere ''elinizde varmı''diye sordu bu ilaç DEVA firmasınınmış,bu firmanın hemen hemen bütün ilaçlarında problem var dediler iflas gibi bir durum söz konusu olabilir ,tesadüfen bulduklarınızdada tarih sorunu olabilir dediler,,,,,,yani piyasada yok böyle bir ilaç,,,ama sen kendinde bilirsin eczacı olduğun için ENDOSETİN aynı görevi yapıyormuş,,,,,inş yanlış yazmamışımdır,,,,,,,inan çok yardımcı olmak isterdim,yine araştırırım senin için şayet bulursamda(tarih problemi olmazsa)ne kadar varsa toplar alırım,,,,,,,,amaaaaa sen başka çözüm (ilaç) araştırmaya başla bence ,,endosetin'i incele bir bakalım:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?