38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

DENİZKARAYURT,,,,,şikel'e yazık kızım yaaaa,,,bizlerle aynı sorunları yaşayan insanın nasıl gidipte usg sini alalım,,yazık ona yaaaaa,,,,,,,,:roflol:

KIZLAR,,,size vit ler için bir site tavsiye etmiştim ya!...............burdayken tel de görüşmüştük gayet aklı başında ve bilgili bir insanla görüşmüştüm,,,alacağım ürünler için ctesi ist gelicez o zaman yerinizden alırım demiştim(aklımda olan aslında birebir orayı görmek ve ürünün sahte olup olmadığını görmekti),,,,neyse eşimle gittik,,,çok salaş bir binadaydı eşim''bu nasıl biryer yaa,burda satılan bu tür ürün sağlıklı olurmu?''dedi,,işin açığı içimdende aynı şeyleri düşünüyordum,ama o ürünü benim almam lazımdı ,,,,neyse verilen kapı no suna çıktık genç bir çocuk çıktı karşımıza,ne için geldiğimizi söyledik,,,,''.......bey geleceğinizden bahsetmişti,küçük bir koliyi göstererek bunu size vermemi ve sizden nakit olarak 672 ytl almamı söyledi dedi,,,,,,,,,,,VARAN 1=benim ankarada telefonda konuştuğum fiyat:570 ytl di,,,ben şok yaşadım ,,,,,,biz öyle konuşmadık dedim ve artı nakit diyede konuşmadık(halbuki hazırlıklı gitmiştik yani nakit vardı üstümüzde ,ama hayatta sevmediğim mecbur tutulmaktır ve konuşulmadıda böyle birşey,,,,,,,,,,,,benim bam telim attı ben kredi kartıyla ödeyeceğim ve de 570 ytl vereceğim çünkü konuşmamız bu şekilde oldu dedim eşim şok la yüzüme baktı,,,,,,çocuğa .....beyi ararmısınız lütfen dedim,,aradı,,,ilk önce kendisi benim söylediklerimi söyledi,,,tabi ben bu arada koliyi açıp ilaçlara göz atmaya başladım doğru firmanın ürünüydü fakat kutuların kenarı yıpranmıştı,,,çocuk teli bana verdi,,,neyse durumu konuştuk ''neden fiyat değişik?ve bizim nakit veya kart diye bir konuşmamızda olmadı beyefendi siz bana şu anda kafese girmiş av gibi davranıyorsunuz dedim,,ohooooo adam bana bir açıklama yapıyor kdv.....vs,,,,,,,adama BİTTİMİ dedim şaşırdı adam ,,,ben bu kadar yolu geldim,sizi kargo muhabbetinden kurtardım,artı güvenimide zedelediniz,ÜRÜNÜNÜZ SİZDE KALSIN ALMIYORUM ÇÜNKÜ SÖZLERİ DEĞİŞKEN BANA TEZGAHTARLIK YAPMAYA ÇALIŞAN ESNAF TAN HİÇ HOŞLANMAM,,,dedim,,,,,,,,,,ve kapattım telefonu,,ordaki çalışan çocuk çok haklısınız,üzüldüm dedi,,,,,,,,,,,,
kalitesi bozuk insan zannettiki ilaca çok ihtiyacı var herşeyi okuturum ben buna dedi,,,ama yanlış kişi seçti:roflol:ordan çıktık eşim ''senin bu tarafına bayılıyorum,anında insanın blöfünü suratına patlatıyorsun'':roflol:olsun 1-2 ay daha bekleriz piyasaya çıkacak zaten hiç değilse güvenilir şirket,,,dedi,,,,,,,,yani kızlar sakın alışveriş yapmayın vede zaten firma İNŞAAT FİRMASIYMIŞ:roflol::roflol:

yani inşaat firması eczacıbaşının getireceği ilaçları mı satıyormuş? piyasaya eczacıbaşı mı çıkaracak? anlamadım ?:1shok:

yani inşaat firması eczacıbaşının getireceği ilaçları mı satıyormuş? piyasaya eczacıbaşı mı çıkaracak? anlamadım ?:1shok:

hayır canım,,,,,,,orda erkek spermini onaran ve kalitesini düzelten bir vitamin vardı ben onun için gitmiştim,,,,6 şubatta eczacıbaşı ilaç firması sigma tau diye italyan firmasıyla anlaşmasını yaptı fakat daha evel görüşmelerimde araştırmalarımda haziran ve temmuz ayı sonrasında piyasaya süreceğini öğrendim,,,,,bu firmayı ben netten tesadüfen öğrendim sizlede paylaştım,,,fakat bunlar illegal satış yapıyor fatura bile kesemiyor,,,ben istedimki beklemeyim burdan alyım eşim biran evel kullanmaya başlasın,en erken etkilerini 3 ay da gösteriyor,,3 tüp denememe yetişsin dedim,,,,,,,,,,,anladınmı şimdi

yaa roni nasıl böyle düşünürsün .benim bildiğim kadarıyla 1 yumurta toplanmıyor.. 2 yumurta toplanıp ikiside döllenirdi neden iptal ettiniz anlıyamadım..bence vaz geçme şuan sağlıklı düşünmüyorsun.bence sen gel türkiyede yap . canım duam kabul olmuyo diyorsun onun vakti saati vardır.tam ümidinin bittiği yerde birde rabbim büyüklüğünü gösterir sakın canım birdaha böyle düşünme allaha emanet ol rabbim gönlüne göre versin

hayırlı olsun kaydirigubbakcemile3inşallah sımsıkı tutunurlar annelerine ve bırakmazlar. :CüvCüv: 5. gün embriyosu kondu yine sana geçen sefer bir terslik olmuş ama bnce bu sefer herşey iyi gideck. sağlıkla kucağına alacaksın inşallah. fazla yorulma moralini yüksek tut olacak allahın izniyle kaydirigubbakcemile4

kızlaaaaaaaaaaaaar çıtırlar DıLEKLERıNıZ ıÇıN TŞKLER rabbim gönlünüze göreversin yeni gelen çıtırlar sağolun valla beni duygulandırdınız hepiniz çok seviyorum.. bekleme süreci başladı ama ben hiç birşey hissetmiyorum olumlu veya olumsuz bakalım hayırlısı

hayırlı olsun kaydirigubbakcemile3inşallah sımsıkı tutunurlar annelerine ve bırakmazlar. :CüvCüv: 5. gün embriyosu kondu yine sana geçen sefer bir terslik olmuş ama bnce bu sefer herşey iyi gideck. sağlıkla kucağına alacaksın inşallah. fazla yorulma moralini yüksek tut olacak allahın izniyle kaydirigubbakcemile4

sağol canım. hastanede 1 gece kaldım daha iyi oldu sizde birdaha yaparken kalmak isteyin. denizkarayurtu onun hastanesi 1 gece yatırıyomuş sağolsun bana söyledi kalma şansın varsa kal dedi bende söyledim ve kaldım.daha iyi dinleniyorsun birde yememe dikkat ediyorum ben elimden geleni yapıyımda gerisi allaha kaldı.

doğru sen elinden geleni yap da. ilkinde bir şüphe kaldı benim içimde öyle olmasın. a.s benim hastanede kalmam biraz komik olur çünkü arabayla 10 dakika yavaş yürüsen taş çatlasa 40 dakika. artık ben de evde yatarım. inşallah tüpe gerekmeden kendi gelir. :Saruboceq:

doğru sen elinden geleni yap da. ilkinde bir şüphe kaldı benim içimde öyle olmasın. a.s benim hastanede kalmam biraz komik olur çünkü arabayla 10 dakika yavaş yürüsen taş çatlasa 40 dakika. artık ben de evde yatarım. inşallah tüpe gerekmeden kendi gelir. :Saruboceq:

inşallah canım kendiliğindende tabiki olabilir birkaç ay bekle diğer kürleri yap baktın olmadı tüp dene allah büyüktür

SERPİLİNHA nasıl gidiyor?????iyimisin canıma.s.

Monetacim,

Vitaminlerle ilgili tatsiz olayina uzuldum..Sende ne kadar cesursun bravoalkisalkisalkis

Ben iyiyim,hersey yolunda gorunuyor.Yarin kontrole gidecem eger hersey yolunda derse dr.um ogleden sonra istanbula ucacagimdelikafadulden
2 hafta kadar kalacam orada bu surede sitee giremem herhalde..dondugumde gorusmek uzere...

Sevgili Denizkarayurt,

Senden haber almak guzel bende bugun nerelerde diye icimden geciriyordum...
Saniyorum bu aralar hersey yolunda gidiyor,bol bol dinleniyorsun?
Amniyosentez oldum ama henuz sonucu almadim sanirim 1 hafta sonra falan sonuclanacak.Evet eger doktorun israrla yaptir demez ise yaptirma cunku cok strese giriyor insan.ayrica da karnimda sancilar falan oluyor eski rahatligi kalmadi.her an pur dikkat icindeyim...:CüvCüv:

Sağolasın Serpil'ciğim,

Beni düşenmenden dolayı çok mutlu oldum. :1hug:
Evet. elimden geldiğince dikkatli olmaya çalışıyorum. Ama senin de bildiğin gibi endişe hiç eksilmiyor. Karnım çok büyümedi. (Töbe yarabbi) Acaba bebeğime bir şey mi oldu filan diye telaşlanıyorum. Zaten en son kanama sırasında ultrasonda gördüm. Aslında Monişim için rahat etsin başka bir yerden yine baktır bebeğine dedi. Ama ne bileyim işte. Öyle kaldı. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Anne adaylarımızın da bizlerinde. :Saruboceq:

Tekrar amniyosentez için geçmiş olsun. Sanıyorum doktorun sonucun büyük ihtimalle gayet güzel olduğunu söylemişti. Bence de öyledir eminim. Ama sende benim gibi tedirginlikler yaşıyorsun farkındayım. Elbette dikkati elden bırakmamak lazım. Ama kendini de çok dinlememek lazım. Hepimiz kasıyoruz kendimizi. Ben de sende, Defne'de. Tabi bu insanın elinde olmayan bir şey ama yine de biraz daha rahat davranmalıyız galiba.

Evet doktor ısrar etmezse yaş nedeniyle. Galiba düşünmüyorum. Ama bazen de Allah korusun ya doğar fakat sağlıklı olmazsa diye düşünüyorum. Off ne zormuş ya. Güya sakin olalım diyordum.:1shok:

Bu arada Türkiye'ye geliyormuşsun Serpil'ciğim, şimdiden hoş geldin diyorum. :asigim:

:mymeka:sen beni 530 larla korkutamazsın,,,ben ne 530 lar gördüm,,,
bak zilloş yoldan geldim ama yine size yetişmeye çalışıyorum:kahve:

Allah güzeller güzeli esmer bombam gelmiş.:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Moniş ya, Ankara sensiz bir hoş oluyor. Son gelişmeleri merak ediyorum: umduğumdan da çabuk dönmüşsünüz maşallah. :nazar:

İlaç konusunda aracılık yapan şirketin tavrı gerçekten çok terbiyesizce. Neyseki haddini bildirmişsin. Ben olsam salak salak ayıp olmasın diye alırdım. Ama helal olsun sana adamlar kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşmüş. Fırsatçı herifler.Çok üzgünüm çoook

Dişinin ağrısı devam ediyormuş. Canım benim. Çok çok geçmiş olsun: öpüyorum seni. :1hug:

Ha Çağla Şikel'e bir şey yapmayacağız canım. Yazık tabi ki. Sadece USG'yi çalacağız.:jeyyar:

sağol canım. hastanede 1 gece kaldım daha iyi oldu sizde birdaha yaparken kalmak isteyin. denizkarayurtu onun hastanesi 1 gece yatırıyomuş sağolsun bana söyledi kalma şansın varsa kal dedi bende söyledim ve kaldım.daha iyi dinleniyorsun birde yememe dikkat ediyorum ben elimden geleni yapıyımda gerisi allaha kaldı.

Balance, canım,

Hoşgeldin safalar getirdin. Sen ve iki minik yavrun. :ecrin_bebek: Allah onları sana bağışlasın. O tatlı bebişlerinde annelerine sıkı sıkı sarılmalarını nasip etsin. 10-12 gün sonra asıl müjdeyi ver ve yüzümüzü güldür ne olur. Bu morale hepimizin çok ihtiyacı var. :Saruboceq:

Balance'ciğim, sakın kendini yorma. 3-4 gün tuvalet vs. dışında çok fazla hareket etme bence. Zaten diğer konuları biliyorsundur. (Biraz direktif gibi olacak ama bunlar küçük ve önemli detaylar)

Asla yüksek bir yere uzanma, gerinme, 1 kg.'dan fazla bir şey kaldırmamaya çalış, kendini yorma, strese girme ve en önemlisi sıcak suyla banyo yapma. İşte bunu bilmiyordum ben. Çok sıcak suyla banyo yapardım. Ablam, kanamayı sıcak suyun da tetikleyebileceğini söyledi. (Hani zaten doğumda filmlerde sıcak su ısıtılır. Sıcak su, rahmin gevşemesine sebep oluyormuş) Sen sen ol, ılık sudan vazgeçme. Bir de ne kadar doğru bilmiyorum ama, maydanoz pek tüketmemek gerekiyormuş. Aklında olsun canım.

Çok değişik bir duygu transfer. Ben transferden çıkınca çok tuhaf olmuş ve ağlamıştım. İnsan karman çorman hissediyor duygularını. Bebeklerini sevmeyi unutma canım. Allah yardımcın olsun. :emir_bebek::Saruboceq:

Monetacim,

Vitaminlerle ilgili tatsiz olayina uzuldum..Sende ne kadar cesursun bravoalkisalkisalkis

Ben iyiyim,hersey yolunda gorunuyor.Yarin kontrole gidecem eger hersey yolunda derse dr.um ogleden sonra istanbula ucacagimdelikafadulden
2 hafta kadar kalacam orada bu surede sitee giremem herhalde..dondugumde gorusmek uzere...

çok güzel çok sevindim anişim,,,,ist çok sıcaktı,,,haberin olsun,,,benim kollarım çok yandı,,,ilk önce sağda oturuyordum,eşime ''amele yanığı oldum kalk ben sürcem dedim''biraz eşitledim-tatlicadiarzu-,,,,,,,,,,,canım tabiki böyle insanlara haddini bildireceksinki,,,,,,,senin benim gibi sıkışmış,ümit arayan insanları kazıklamaya kalkmasın,,,,yani canım kardeşim hiç hakkını aramayan susan bir kadın değilim,,,,,aptallıkmı?bilmiyorum ben hiç tanımadığım insanın bile hakkını korurum,,,ama sorki bana APTALLIK değil,,,,,,ne münasibet canım,,
sağlıkla git gel canım

Back
X