Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani inşaat firması eczacıbaşının getireceği ilaçları mı satıyormuş? piyasaya eczacıbaşı mı çıkaracak? anlamadım ?:1shok:
hayırlı olsun kaydirigubbakcemile3inşallah sımsıkı tutunurlar annelerine ve bırakmazlar. :CüvCüv: 5. gün embriyosu kondu yine sana geçen sefer bir terslik olmuş ama bnce bu sefer herşey iyi gideck. sağlıkla kucağına alacaksın inşallah. fazla yorulma moralini yüksek tut olacak allahın izniyle![]()
doğru sen elinden geleni yap da. ilkinde bir şüphe kaldı benim içimde öyle olmasın. a.s benim hastanede kalmam biraz komik olur çünkü arabayla 10 dakika yavaş yürüsen taş çatlasa 40 dakika. artık ben de evde yatarım. inşallah tüpe gerekmeden kendi gelir. :Saruboceq:
SERPİLİNHA nasıl gidiyor?????iyimisin canıma.s.
kızlarr ben geldim 2 yavrumla
Sevgili Denizkarayurt,
Senden haber almak guzel bende bugun nerelerde diye icimden geciriyordum...
Saniyorum bu aralar hersey yolunda gidiyor,bol bol dinleniyorsun?
Amniyosentez oldum ama henuz sonucu almadim sanirim 1 hafta sonra falan sonuclanacak.Evet eger doktorun israrla yaptir demez ise yaptirma cunku cok strese giriyor insan.ayrica da karnimda sancilar falan oluyor eski rahatligi kalmadi.her an pur dikkat icindeyim...:CüvCüv:
:mymeka:sen beni 530 larla korkutamazsın,,,ben ne 530 lar gördüm,,,
bak zilloş yoldan geldim ama yine size yetişmeye çalışıyorum![]()
sağol canım. hastanede 1 gece kaldım daha iyi oldu sizde birdaha yaparken kalmak isteyin. denizkarayurtu onun hastanesi 1 gece yatırıyomuş sağolsun bana söyledi kalma şansın varsa kal dedi bende söyledim ve kaldım.daha iyi dinleniyorsun birde yememe dikkat ediyorum ben elimden geleni yapıyımda gerisi allaha kaldı.
Monetacim,
Vitaminlerle ilgili tatsiz olayina uzuldum..Sende ne kadar cesursun bravoalkisalkisalkis
Ben iyiyim,hersey yolunda gorunuyor.Yarin kontrole gidecem eger hersey yolunda derse dr.um ogleden sonra istanbula ucacagimdelikafadulden
2 hafta kadar kalacam orada bu surede sitee giremem herhalde..dondugumde gorusmek uzere...