sana ben bi dalcam zaten,,,,,ülen nereye dalıyorsunuz ben anlamadım
ohhoooyyy güzel arkadaşım,,,,ayyy üzlme kızzzzz,,,suçu üstüme alırım ben:çok üzgünüm:,,o çok masumdu ben ayarttım derim:çok üzgünüm:hemi de o hamiş derim
güzelcim ağrın sancnı varmı????
canım sağolun zaten herşey duayla değilmi iyi niyetle yapılan dualar geri çevirilmez sizide allah nazarlardan saklasın: nazar:
aman dur dalma kortum valla dolandırıcılara kafa tutanklava: bana ne yapmaz anneeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile
ağrım yok ama idrar ve biraz uyku var
ayyyyy ben sana nasıl kıyarım ya??? yok yok... en iyisi biz vazgeçelim bu işten, ben seni ateşlere atamam arkadaşım, nayır nolamaz kaydirigubbakcemile3
oyyyyy sana ne yaparım yaaaaa,,,,sadece kafanı okşarım:1hug:valla öyle,,,,,,:1hug:
RÜZGAR:jeyyarENİZ nasılsın,,,,,,,,,,,hamişlik nasıl iyi gidiyormu????????kalbim sizinle ne olur sahip olun veletlerinizea.s.
ayyyyy ben sana nasıl kıyarım ya??? yok yok... en iyisi biz vazgeçelim bu işten, ben seni ateşlere atamam arkadaşım, nayır nolamaz kaydirigubbakcemile3
ayy olurmuben sizler için yola çıktım:mymeka:vazgeçmek yok,,,,,,,,canı sizlere fedaaaaaaaasırnaşık şey
ben çaleceğim usg,,,,siz gelmeyin,,,,,,canım feda ülennnnnnnnn tutmayın beni,,,,,,,naniknanik:roflol:
Yarın kontrolümüz var canım, ikili test de yapılacak sanırım, sanırım diyorum çünkü doktorum bunun yapılacağını söylemedi, benim gerginliğimi ve endişelerimi bildiği ve daha o günden endişelenmemem için böyle yaptı sanırım, ama çağırdığı tarih tam ikili test zamanı, adamcağız bilmiyor ki bütün interneti tarıyorum ve araştırıyorum :) hamişlik iyi gidiyor çok şükür, karnım bayağı belirginleşti, sanırım iç karın dar bende, çünkü bu kadar belirgin olması için çok erken :) canım benim de kalbim seninle ve diğer arkadaşlarımla, inşallah yakında sizler de kavuşacaksınız miniklerinize :CüvCüv: Şeniz
bırakmaaaaaaaaaaaaam kaydirigubbakcemile
bırakmaaaaaaaaaaaaam kaydirigubbakcemile
kızlar size hayırlı akşamlar ben biraz dinleniyim oturuyorumda öptüm canlarımmmmm Şenizsen gözlerimebaksanab bensiz plan yok ona göreeeeee
canım bizden evel sizsiniz çünkü HAMİLESİNİZ,,,,ama ne olur çok endişelenmeyin(yalan olur),,,,,,,,,,,o zaman sakin olun,,,,,,,,,,,,yirim ülen sizin bebelerinizi ,,,,,ilk beroş un teyzoşu oldum(istediğinde her an onun yanındayım) ,,,,,devamı gelsin arkadaşklava:,,,,,,,,,ben teyzuş olmak istiyorumdelikafaduldendelikafadulden
hımm inanayımmı CADIARZU
kızlar size hayırlı akşamlar ben biraz dinleniyim oturuyorumda öptüm canlarımmmmm Şenizsen gözlerimebaksanab bensiz plan yok ona göreeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?