Allah güzeller güzeli esmer bombam gelmiş.:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Moniş ya, Ankara sensiz bir hoş oluyor. Son gelişmeleri merak ediyorum: umduğumdan da çabuk dönmüşsünüz maşallah.
İlaç konusunda aracılık yapan şirketin tavrı gerçekten çok terbiyesizce. Neyseki haddini bildirmişsin. Ben olsam salak salak ayıp olmasın diye alırdım. Ama helal olsun sana adamlar kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşmüş. Fırsatçı herifler.Çok üzgünüm çoook
Dişinin ağrısı devam ediyormuş. Canım benim. Çok çok geçmiş olsun: öpüyorum seni. :1hug:
Ha Çağla Şikel'e bir şey yapmayacağız canım. Yazık tabi ki. Sadece USG'yi çalacağız.:jeyyar:
Sevgili Balance,
Hadi bakalim,hersey yolunda gider umarim :Saruboceq:
Istanbuldan dondugumde seninde guzel haberlerini alacam demektir.....
GÜZELLER güzeli bicirik anişim benim:teselli:,,,,kız özledim seni zilloş,,,,,,,ist gidiş amacımız yerini buldu gibime geliyor abin sigarayı hiç istemiyor:Saruboceq::Saruboceq:Allah güzeller güzeli esmer bombam gelmiş.:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Moniş ya, Ankara sensiz bir hoş oluyor. Son gelişmeleri merak ediyorum: umduğumdan da çabuk dönmüşsünüz maşallah.
İlaç konusunda aracılık yapan şirketin tavrı gerçekten çok terbiyesizce. Neyseki haddini bildirmişsin. Ben olsam salak salak ayıp olmasın diye alırdım. Ama helal olsun sana adamlar kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşmüş. Fırsatçı herifler.Çok üzgünüm çoook
Dişinin ağrısı devam ediyormuş. Canım benim. Çok çok geçmiş olsun: öpüyorum seni. :1hug:
Ha Çağla Şikel'e bir şey yapmayacağız canım. Yazık tabi ki. Sadece USG'yi çalacağız.:jeyyar:
denizkarayurtcum hoşbulduk seni pür dikkat yazılarını okuyorum benim akıl hocam mesela yukarıya uzanma demişsin ben hamile kaldıktan sonra uzanılmaz diye bilirdim tşk canım bilgilendirdiğin için. canım bu sefer geçenki gibi değilim stres yapmamaya çalışıyorum. senin durumun nasıl bebeğini merak ediyormuşsun çok zor bişey değil monide sana demiş git başka usg gir için rahat etsin hala yatıyomusun aman dikkat et bilgilerin benim için önemli canım allaha emanet olun bebişini allah nazarlardan korusun
bu hikaye SEDA DİKER in,,,,,,okuyun
Hiç sorma Moniş beni çok kötü yoldan çıkardı, bir de üstüne üstlük bütün sorumluluğu da benim üstüme yıktı :çok üzgünüm:RÜZGAR DENİZ,
Valla Moniş seni ve Balance'ı da yoldan çıkarmış.Halbuki akılı uslu kızlara benziyorsunuz. CADIARZU Bu arada hani 1 aylık kontroller olsun derdim ben de hep, tüp aşamasında. Ama valla bu da zormuş. Ben kanamada gördüm bebeğimi ondan sonraki dururmunu görmediğim için çok tedirginim. Allah korusun "Ya kalbi durduysa" filan diyorum. Of Allah hepimize sabır versin. :Saruboceq:
Haminilelik öncesi, çok büyük emek sarf etmişsin. Allah'ım bu emeklerini görüp kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.
Bu arada inşallah ikili test sonuçlarında çok güzel çıkar canım. Şimdiden bol şans bebeğine ve sana canım.:Saruboceq:l şans.
kızlarr ben geldim 2 yavrumla
canım ya tüylerim diken diken oldu bu sedada kim.roni umdunu yitirmiş ama bence yanlış yapıyo allahtan umut kesilmez.canım bende iyiyim bir ayağım tuvalette
ay dövmeyim şunu hamiş hamiş diyorum:mymeka:bacım hakediyorsunuz yaaaa,,,ülen kaç sefer sordum,,,nasılsın diye,,,,,,
doğru sen elinden geleni yap da. ilkinde bir şüphe kaldı benim içimde öyle olmasın. a.s benim hastanede kalmam biraz komik olur çünkü arabayla 10 dakika yavaş yürüsen taş çatlasa 40 dakika. artık ben de evde yatarım. inşallah tüpe gerekmeden kendi gelir. :Saruboceq:
Monetacim,
Vitaminlerle ilgili tatsiz olayina uzuldum..Sende ne kadar cesursun bravoalkisalkisalkis
Ben iyiyim,hersey yolunda gorunuyor.Yarin kontrole gidecem eger hersey yolunda derse dr.um ogleden sonra istanbula ucacagimdelikafadulden
2 hafta kadar kalacam orada bu surede sitee giremem herhalde..dondugumde gorusmek uzere...
ayyyyyyyyy bacım banamı dedin ... iyiyim iyim sağol günler nasıl geçecek diye düşünüyorum dalgınlığıma ver
ayyyyyyyyy bacım banamı dedin ... iyiyim iyim sağol günler nasıl geçecek diye düşünüyorum dalgınlığıma ver
Moneta, hikayeye bayıldım, süper bir örnek :) Kadınlar güçlüdür ve istedikten sonra herşeyi yapabilecek güçteler, buna bütün kalbimle inanıyorum, yeter ki güöçlü olduğumuzun bilincinde olalım :) Bu arada tebrike ediyorum seni, ağzının payını çok güzel vermişsin dolandırıcılara :)
İnşallah yavruların sana sımsıkı tutunur Balance'cığım ve 10-12 gün sonra bize harika haberler verirsin canım. Dualarımız seninle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?