38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Monicim bana embriyo transferi yapilmadikisenağlama dinleneyim.
Benimki asilama o da laf olsun diye yapilmis bir sey. Kocam da aman yat dinlen diyor ben sadece guluyorum. Ama yine de nasihatin icin sagol

söylediklerim senin iyiliğin içinnasihat olarak algılıyorsan ,bir daha asla birşey söylemem,,,,,laf olsun olarak yapılan şey için konuşmaya bile değmez ronicim,,,,,lütfen yatma-dinlenme-dikkat etme- bumdan sonrada hiç birşey söyleme ,,,,önemsiz ya

ay anlamadim sen simdi kizdin mi yoksa kustun mu bana.
Nasihat da edebilirsin ne var ki?
burda hepimiz birbirimize nasihat ediyoruz, akil veriyoruz ne var bunda.
tamam rahatsiz ettiysem bir daha birsey soylemem, pardon

roniciğim senin bu kadar ümitsiz ve negatif olman üzüyor bizleri. gerçekten senin hamile kalmanı bizler de çok istiyoruz. ama sen bu kadar kotumser olunca yapacak birşey kalmıyor :çok üzgünüm:

Kızlar,

Ne bu ya. Gereksiz yere alınganlık yapmışsınız. Ortada hiçbir sebep yokken üstelik de. :1no2: Roniş ve Moniş'ciğim lütfen arkadaşlar ne yapıyorsunuz. Tabi ki biz burada dertleşeceğiz de, nasihat da vereceğiz birbirimize, tecrübelerimiz de anlatacağız. Ama dediğim gibi bu tür şeyler olabilir. Hepimiz çok hasas süreçlerden geçiyoruz. Bence bu konuyu daha fazla uzatmayalım lütfen. İkiniz de çok tatlısınız.Şeniz

Dün akşam yine hafif bir kanama geçirdiğimi ve çok korktuğumu söyleyecektim. Yarın kontrole gideceğim. :1shok:

Neyse kızlar hepiniziz seviyorum. Hepimiz haklı olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Birbirmize kenetlenelim ne olur. :1hug:

alınganlık falan yok ortada hayatım,,,,,,,hamilelikten dolayı algılayamıyorsun herhalde deniz cim,,,,,,,,,,veya yarım yamalak okuyorsun yazılarıa.s

DEFNE cimmmmm,,,,hayatım birkaç eczaneye daha sordum ben YOK YOK YOK allah yok,,,,,,,,,,,tabiki vazgeçmedimsormaya devam edeceğim,,ama sen B planı yapmışsındır herhalde,,,,,,sürpriz olmazsa bu ilacı bulamayacağız ,,,,,,

senden rahatsız olsak ''aman dikkat et-dinlen-yat-uzan''demeyiz,,,her söylediğimiz burada birbirimizin iyiliği için,,,,,aynı şeyleri şu an balance da söylüyoruz ,,,,aşılamada sonuçta işlema.s embriyo transferi yapılmadı ama embriyo elde etmek için yapılan bir işlem yani önemli olmalı senin için,,,,sağlıcakla kal

INSALLAH KALACAKSIN:)elbette bak ben hep diyorum zamanini allah biliyor ve o ne zamani uygun gormusse bizede gelecek...kendini sicak tut..ozellikle o bolgeyi ayaklarina corap giymeyi ihmal etme...yemene icmene dikkat et ..insallah guzel haberi alacagiz haziranda senden:))

ay monicim ya deliye dondum 15 dakikadir sana cevap yazmaya calisiyorum sistemmi dolu anlayamadim bir ileri bir geri gidiyorum sayfa acilmiyor((ay zaten sabirsiz bir hatunum birde bu form beni cildirtiyorrrkötükedihüsomonicim aradigin icin allahrazi olsun canim:)dusunmen ilginlenmen bile yeter..evet malesef yok agustosta cikackamis insallah o zamana kadar ihtiyacim kalmaz...sen nasilsin?

ayyy hiç sorma bende sinir oldum,zor açılıyor ve bağlantı kesildi falan yazıp duruyor,,yine saldırı var herhalde,,,iyiyim canım,,,,,,hamilelik nasıl gidiyor cadımız rahat mı?

ayyy hiç sorma bende sinir oldum,zor açılıyor ve bağlantı kesildi falan yazıp duruyor,,yine saldırı var herhalde,,,iyiyim canım,,,,,,hamilelik nasıl gidiyor cadımız rahat mı?,,,,

canım benim geçmiş olsun aman dikkat et yarın bakalım doktor ne diyecek güzel haberlerini bekliyoruz senin kaç haftalık oldu canım allaha emanet olun

Haklisin galiba bu kadar umutsuz olmamaliyim ama elimde degil. istemeden sizleri de uzdum ve morallerinizi bozdum.
Tamam haklisiniz elimden geldigince dinlemeye calisicam.
ama ben asla nasihat kelimesini kotu niyetle soylemedim sen beni yanlis anladin. Dinlenme konusuna gelince doktoruma sordum hayir gerek yok ama sen kendini psikolojik olarak iyi hissedeceksen dinlen dedi. yani bir anlami yok dedi. sonucta asilamanin normal iliskiden cok bir farki yok. ama dedigim gibi sizleri dinleyip dinlenecegim, zaten evdeyim su siralar

defnecim senin dediklerin aklimda bol bol sut iciyorum, d vitamini aliyorum. ama o bolgeyi sicak tutmak konusunda kararsizim. sonucta vazolitasyon yapar o da tutunmayi engeller diye dusunuyorum. corap konusunda haklisin ama ben hic corap giyemem ki cok baski altinda hissediyorum ayaklarimi corap giyince.

dinlenmek ve biraz söz dinlemek zararına değil,,,,,,,,

Günaydın

Deniz Karayurt, çok üzüldüm canım, lütfen doktordan gelir gelmez bize haber ver, umarım bir sorun yoktur, dualarım seninle canım :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…