canımya inşallah bu sefer yüzün gülecek inan okadar dua ediyorumki rabbim herkezin yüzünü güldürsün.canım bu gün 4. gün ve ben hiç birşey hisetmiyorum yine tutmadımı yaaa offfffffff offfffff çokkk moralim bozukkk senağlama
Monetaaaaaa... yakaladım seniiii, karşılaşamadık bir türlü dünden beri kaydirigubbakcemile3
demek kaçamak yapıyorsun?:jeyyar:,,,,,,,az kaldı azıcık daha sabret,,ama yorma kendini,,,,,lütfen dikkat eta.s.Merhaba çıtır hatunlar, nasılsınız? okuldayım ama bir kaçamak yapıp sizlere bir bakayım dedim... Şu okul bir bitse çok rahatlayacağım arkadaşlar çünkü iyice yormaya başladı beni, sadece oturmak bile yoruyor zaman zaman...
canımya inşallah bu sefer yüzün gülecek inan okadar dua ediyorumki rabbim herkezin yüzünü güldürsün.canım bu gün 4. gün ve ben hiç birşey hisetmiyorum yine tutmadımı yaaa offfffffff offfffff çokkk moralim bozukkk senağlama
herada monişim sağolun moral için inanın elimde değil. burda tutunanlar yazmış okuyorum..kasıklarıma bıçak batar gibi oldu. adet sancısı oldu işte bunlar tutunma işareti...eeeeeee ama bende bunlar yok haliyle tutunmadılarmı diye korku düştü içime ahhhhhhh ben inanmak istemezmiyim tuttuğuna keşkeee
Sağolasın Deniz Karayurt,
Sen nasılsın? Kendini yormuyor ve hamileliğin tadını çıkarıyorsundur umarım. En yakın arkadaşımın idrar testi pozitif çıkınca ben de gitmiştim onunla doktora. Doktor, 'Bir kadının hayatında yaşayabileceği en güzel dönemdir hamilelik, lütfen tadını çıkar' demişti. Arkadaşım bu doğal yolla gelen hamileliği sırasında 39 yaşındaydı ve çok keyifli bir hamilelik geçirdi, şimdi 2 yaşında bıcırık bir oğlu var. O yüzden hamile herkese 'aman keyfini çıkar' diyorum; ne anlıyorsam artık. İnşallah bir gün ben de kendime verecem bu tavsiyeyi, hadi kızım zaman senin zamanındır diye ve inşallah burada çocuksuz arkadaşımız kalmayacak.
herada monişim sağolun moral için inanın elimde değil. burda tutunanlar yazmış okuyorum..kasıklarıma bıçak batar gibi oldu. adet sancısı oldu işte bunlar tutunma işareti...eeeeeee ama bende bunlar yok haliyle tutunmadılarmı diye korku düştü içime ahhhhhhh ben inanmak istemezmiyim tuttuğuna keşkeee
İnşallah canım, Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah :) Dün iki kere fenalaştım okulda, onun için korkuyorum bugün, hayırlısıyla bir akşam olsa eve gitsem diyorum :)
ronicim bak bebegin nereden gelecegi belli olmazki:)belki zamani budur ?bak benim iki arkadasimda benim tupe gittigim donemde asilama yaptirdilar hemde umutsuz bir sekilde suan ikiside ikiz bebeklerine hamile:)bence hamile kalmaman icin hicbir sebep yok ben cok umutluyum dualarimda seninle:)agbin ve yengenin yasadiklari beni cok duygulandirdi..aslinda bende hasta bir bebek dogurmak istemem..ama ikili testlerde sadece yas riskim var..sen daha iyi bilirsin ajusted risk dedikleri hepsinin ortlamasi olan ve doktorlarin baz aldiklari deger 998 de bir...ense kalinligim ve kimyasal degerlerim normal ama 35 yas uzeri herkese yaptiklari icin benimde yaptirmami istiyor olabilir doktorum...ama benim okadar cok risk unsurum varki okadar kararsiz kaldimki...gonlum ikitarafada kayiyor...Kizlar bugun asilama yapildi bana. catlatma ignesini gece 10 da yapmistim sabah 10 da inseminasyonun olmasi gerkiyordu. Umutsuz olmamiza ragmen gittik hem de mesanem dolu bir sekilde. tam 1 saat bekledik. ben ne kadar gerildim bilemezsiniz zaten sinirlerim bozuk sirf laf olsun diye yapiyoruz ustune ustluk bir saat dolu mesaneyle bekledim. Sizinrlendim ve nerdeyse aglayacak gibi oldum orda herkesin arasinda. neyse tam 1 saat sonra aldi doktor ve cok ozur diledi ben sinirden hicbir sey soyleyemedim. Esim zaten cok mulayim hicbir sey diemez. Bu arada bir ara esim beklerken hadi kalk gidelim dedi nasil olsa olmayacak ne diye bekliyoruzki. Gelecek ay baska bir hastaneden randevu alip bir de onlarin fikrini soralim dedi. kulaklarima inanamadim daha 3 gun once bana neden bu kadar uzuluyorsun evlatlik alalim nasil olsa olmuyor kac kez denedik uzatmanin anlimi yok diyen adam bana bugun diger doktordan randevu alalim demez mi? hicbir sey demedim.
Bu arada asilamam yapildi, spermlerin durumu cok iyi tabii. Doktor da cok umut vermek istemedi ama 2 kez hamile kalmis birisin neden olmasin belki de olur dedi.Heparin ignesi, aspirin ve progesteron jel verdi. gecen ivf lerde igne vermisti. herhalde bunda umut yok diye bosyere kizin canini daha fazla acitmayayim dedi.
14 gun sonra kan testi yapicaz. bakalim kismet belki mucize beni de bulur. Bana dua edin ozellikle hamile arkadaslar
denizcim ne guzel anlatmissin:)ayni seyi bizde yasadik biliyormusun ben onun kipirdamasini seyrederken surekli allahima sukrediyordum bunu gordugum icin....gozlerim doldu hep:)canimya sen nasil 1 ay bekleyeceksin?bak bebegin neredeyse 17 haftalik olacak ...cok sabirlisin..banada senden sabir bulassa ne iyi olacak:))peki gidergitmezmi seni amnio ya alacak doktorun?bu konuda ne karar verdiniz?denizcim bak birde ne soracagim rahim boyunu olcturuyormusun?buda cok onemliymis ..erken dogum riskine karsi..Merhaba çıtır hatunlar, nasılsınız? okuldayım ama bir kaçamak yapıp sizlere bir bakayım dedim... Şu okul bir bitse çok rahatlayacağım arkadaşlar çünkü iyice yormaya başladı beni, sadece oturmak bile yoruyor zaman zaman...
ronicim bak bebegin nereden gelecegi belli olmazki:)belki zamani budur ?bak benim iki arkadasimda benim tupe gittigim donemde asilama yaptirdilar hemde umutsuz bir sekilde suan ikiside ikiz bebeklerine hamile:)bence hamile kalmaman icin hicbir sebep yok ben cok umutluyum dualarimda seninle:)agbin ve yengenin yasadiklari beni cok duygulandirdi..aslinda bende hasta bir bebek dogurmak istemem..ama ikili testlerde sadece yas riskim var..sen daha iyi bilirsin ajusted risk dedikleri hepsinin ortlamasi olan ve doktorlarin baz aldiklari deger 998 de bir...ense kalinligim ve kimyasal degerlerim normal ama 35 yas uzeri herkese yaptiklari icin benimde yaptirmami istiyor olabilir doktorum...ama benim okadar cok risk unsurum varki okadar kararsiz kaldimki...gonlum ikitarafada kayiyor...
Kizlar bugun asilama yapildi bana. catlatma ignesini gece 10 da yapmistim sabah 10 da inseminasyonun olmasi gerkiyordu. Umutsuz olmamiza ragmen gittik hem de mesanem dolu bir sekilde. tam 1 saat bekledik. ben ne kadar gerildim bilemezsiniz zaten sinirlerim bozuk sirf laf olsun diye yapiyoruz ustune ustluk bir saat dolu mesaneyle bekledim. Sizinrlendim ve nerdeyse aglayacak gibi oldum orda herkesin arasinda. neyse tam 1 saat sonra aldi doktor ve cok ozur diledi ben sinirden hicbir sey soyleyemedim. Esim zaten cok mulayim hicbir sey diemez. Bu arada bir ara esim beklerken hadi kalk gidelim dedi nasil olsa olmayacak ne diye bekliyoruzki. Gelecek ay baska bir hastaneden randevu alip bir de onlarin fikrini soralim dedi. kulaklarima inanamadim daha 3 gun once bana neden bu kadar uzuluyorsun evlatlik alalim nasil olsa olmuyor kac kez denedik uzatmanin anlimi yok diyen adam bana bugun diger doktordan randevu alalim demez mi? hicbir sey demedim.
Bu arada asilamam yapildi, spermlerin durumu cok iyi tabii. Doktor da cok umut vermek istemedi ama 2 kez hamile kalmis birisin neden olmasin belki de olur dedi.Heparin ignesi, aspirin ve progesteron jel verdi. gecen ivf lerde igne vermisti. herhalde bunda umut yok diye bosyere kizin canini daha fazla acitmayayim dedi.
14 gun sonra kan testi yapicaz. bakalim kismet belki mucize beni de bulur. Bana dua edin ozellikle hamile arkadaslar
evet roniyamcim biryandan yaptirmaliyim diyorum bir yandan kendi doktorum bile cok zor elde ettiniz riskde var gibi gorunmuyor dedi resmen yaptirmayin dedi yani...bilmiyorum yaDefnecim haklisin gercekten zor bir karar. senin yerinde olsam ben ne yapardim bilmiyorum. anllattigin testlerde problem yok gibi gorunuyor. Sadece yastan dolayi emin olmak istiyorlardir. Zor ya arkadasim allah yardimcin olsun.
Senin tup bebeginin ilki sanirim amerikanda yaptirdigin (islemi iptal ediyorum diyen de eminim bulent urmandir) asilamaya gitmismiydi. Benim doktorum ilaclara devam ettirip asilamay gitti. iki kere hamile kalmis biri icin neden olmasin dedi.Ama tabii soz veremem ve cok da umutlanma dedi. Tabiiki ivf de basari sansin daha yuksek olurdu dedi. ama 2 tane icin olmazdi
asilamayla hamile kalan arkadaslarin kac yasindaydi?
roniyam ben tuhaf bir şekilde hep senin hamile kalacağına inandım. aşılama ile de olabilir. neden olmasın? daha önce hamile kalanların devam etmemiş olsa bile şansı daha çok diyen sen değil miydin?
eşin de belli ki sen üzüldükçe denemeyelim evlatlık alalım diyor. canım eğer aşılama da tutmazsa bir kere daha türkiye de deneyebilirsiniz. kayınvaldenlerde değil de otelde kalırsınız. hem abd den ucuzmuş diğer masraflarla ancak orası kadar tutar. daha önce hamile kalabilmiş biri olarak mutlaka başaracaksın canım. inşallah bu sefer aşılama ile :Saruboceq:
sagol canim insallah. insallah hepimizin olur.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
simdi biraz daha iyiyim. 4 gun once cok kotuydum her sey bitti gozuyke baktim.
evet roniyamcim biryandan yaptirmaliyim diyorum bir yandan kendi doktorum bile cok zor elde ettiniz riskde var gibi gorunmuyor dedi resmen yaptirmayin dedi yani...bilmiyorum ya(doktorkonusunda tam hedef:))ama asilamaya gitmedik..cok moralimi bozdu ama yinede gercekten iyi bir doktor dogumda bile dusunebilirim:)asilama ile hamile kalan arkadaslarim bizden cok genc ama ben eger hamile kalmsaydim asilamayi ciddi olarak dusunuyordum..bence hic kucumseme sansini hic belli olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?