38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

YENİ GELEN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ!....daha yeni girdim araara okuyup hepinizi tanımaya başlayacağım inş,,,,,,,,a.ssabırlı olun sizide kaşıyacağım:roflol:

D.KARAYURT,,,,,SERPİLİNHA,,,,,,DENİZBULUT,,,,,,RÜZGARDENİZ,,,,,,,DEFNE,,,,,,BALANCE,,
DURU,,,,,HERADA,,,,,,,fisfisfisdaha kim vardı yaaa,,,,neyse hepinizi ayrı ayrı öpüyorum ve sizi seviyorum,,,,özledim kızlar sizi :1hug:

Oh oh bu ısınmansa yandık valla.
tabiki ısınma yavrukuşum:jeyyar:
Yav bizizm kızlar saat kaçta giriyor anlamıyorum hiç denk getiremiyorum.
bacım ben uzun zamandan beri girmiyorum bilmiyorumki,,,,,,KIZLARRRRR gelin artıkın bak dayakçı teyzeniz geldiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
Ülen gören de seni gerçekten pata küte giren birir sanacak. Halbuki tavuk pane gibi çıtır çıtırsın valla.
susu kız çaktırma:mymeka:

Herkesin adına konuşuyorum ama, valla onlar da seni özledi Moniş'im. Balance girmiyor artık maalesef. Umarım o da bir hava alıp geri gelir aramıza. Hem de güzel haberlerle.

Canım söylediklerinin her kelimesine katılıyorum. Çok şey bilmek daha çok soruların ortaya çıkmasına sebep oluyor maalesef. Ne kadar çok şey bilirsen o kadar gerginleşiyorsun. Hamile kaldıktan sonra sadece internetten hangi haftadaysam o haftayı okudum, hala da öyle yapıyorum. Fazla araştırmaya girmiyorum çünkü "aaa bu bende böyle değil, niye acaba?" deyip daha çok araştırmaya va kafamı bulandırmaya başladım ve gerildim. Bunu farkedince bıraktım. Şimdi kafam rahat, sadece hangi haftadaysam o haftayı okuyorum. Allah tedavi aşamasındaki bütün arkadaşlarımın yardımcısı olsun. Gerçekten çok zor bir süreç. Hele de eşinden destek beklerken köstekle karşılanması büyük bir hayal kırıklığı doğal olarak... Ahhhh ahhh bu erkekleri ne yapmalı? Dediğin gibi Deniz'ciğim bebeğin etkilendiğini bile bile bağırıp çağırmıyorlar mı sinir oluyorum. Ama ben de intikamımı alıyorum. Nasıl mı? Gerginlik ve yükselen sesler başlayınca ben sahte ama ufak bir çığlık atarak göbüşümü tutuyorum, tabii eşim bir anda çark ediyor ve bu sefer etrafımda pervane oluyor pişmalıktan kıvranarak. Ben de saatlerce konuşmuyorum onunla. "Sen bu bebeğe bu kadar değer veriyorsun işte, onun sağlığı senin için bu kadar önemli... Sinirlenip gerilmemem gereken bir dönemde daha çok geriyorsun, yoksa sen bu bebeği istemiyor musun?" deyiveriyorum işte o zaman mahvoluyor.... Eee, el mi yaman bey mi? kötükedihüso Bazen çok kötü olabiliyorum ama hakediyorlar, defolu bunlar çünkü. Ben niye ağlayıp bebeğimi üzeyim, o üzülsün :umursamaz:

Evet Deniz'ciğim çok az kaldı. Çok zor yollardan geçtik, çok üzüldük ama sonunda başardık. İnşallah sağlıkla tamamına erdiririz hepimiz de :) Allah bu yola başkoymuş herkesin yardımcısı olsun ve bir an önce bebeklerine kavuştursun inşallah :Saruboceq: Ben de seni ve miniğini öpüyorum canım.

hehheee ay çok güldüm. inşallah canım. benimki anlar mı anlamaz mı bilmiyorum ama bir hamile kalayım ben ona neler yapacğım. doğru yoldasın devam et. yerimseniben anlsınlar canım biz her türlü sıkıntıyı çekiyouz şımarıklığı onlar yapıyorlar :umursamaz:

hoşbulduk canım. nerde kaldın moneta yani moniş canım? ne zamandır yoksun. bakıyordum bakıyordum haftalardır tıklamamıştsın bile :olmaz: özlettin valla

Rüzgar ne haklı değil mi. Bu herifler manyak yaa. Biz tüp işleminde o kadar eziyet çektik. Herifleri sperm vermeye zor bela ikna ettik. Çok zor bir işmiş gibi. O yüzden bunlardan vicdan beklememek lazım.

Rüzgar ne haklı değil mi. Bu herifler manyak yaa. Biz tüp işleminde o kadar eziyet çektik. Herifleri sperm vermeye zor bela ikna ettik. Çok zor bir işmiş gibi. O yüzden bunlardan vicdan beklememek lazım.

ay ne vicdanı canım nerdeee. bizim de aslında tek kendimizi ve inşşş olur olacak bebişlerimizi düşünmemiz lazım. benimkide on gün son anda zor yetişmişti örnek vermeye :oklava:

Back
X