38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır yazmıyorum ama sizleri takip etmeye çalışıyorum aşağı yukarı tanıyorum sizleri yeni gelen arkadaşlar hariç..

Denizbulut ve Alabama tedavileriniz hayırlı olsun İnşallah pozitif sonuçlar alırsınız..
Denizcim 3 yumurtanın döllenmiş olması çok güzel belki yarına sayı artabilir ama 3 tane de çok iyi..
Ben iki deneme yaptırdım şimdiye kadar 7-8 yumurta toplanmıştı 5 tanesi işlem görmüş ve 3 tane döllenmişti..Şimdi 3. deneme için bekliyoruz ama ne zaman olur bilmiyorum..En son mayısta yaptırmıştık ağustosda düşünüyordum ama olmadı inşallah en yakın zamanda tekrar başlarız...
Hepinize bol şanslar diliyorum opuyorumnanaktan

hana sağol canım. sayı daha artmasa da olur. 3 tane de yeter önemli olan sayı değil kaliteleri geç de olsa anladım inşallah 3 ü de kaliteli olur.a.s sen de en kısa zamnda başlarsın umarım yeni tedavine bu yaşlarda fazla ara vermeye gelmiyo :1rolleyes:

hana sağol canım. sayı daha artmasa da olur. 3 tane de yeter önemli olan sayı değil kaliteleri geç de olsa anladım inşallah 3 ü de kaliteli olur.a.s sen de en kısa zamnda başlarsın umarım yeni tedavine bu yaşlarda fazla ara vermeye gelmiyo :1rolleyes:

Evet denizcim haklısın fazla ara vermemek gerekiyor ama eşim şimdiye kadar benim gibi düşünmüyordu o iki denemeyi de benim ısrarlarım sonucu yaptırdık ve artık ona fazla yüklenemiyorum iki negatif sonuçtan sonra...Ama dün gece kendisi konuyu açtı ve artık kendisinin de dr. arkadaşları ile konuşacağını söyledi, en doğru merkezi bulup tekrar yaptıralım dedi beni çok şaşırttı ve çok sevindim...

İnşallah senin embriyoların da 1. kaliteli olur haklısın en önemlisi tutunma kabiliyetleri tek yumurta ile hamile kalanlar var ama ben ikiz istediğim için en az iki yumurta istiyorum ama herşeyin hayırlısı tabi ki...

arkadaslar ignelerin 7. gununde sadece iki tane yumosu olusmus olan arkadaslar var mi?
evet canim tup bebek denememde aynen 2 tane olusmustu am dollendi ve transfer edildi:)

kızlar balance 88in ekimde yeni bir denemesi var ama daha başlamadan korkuları da var ben biraz kendisiyle konuştum.ama gelin ona burdan destek olalımkorkuyla değil tatlı bir heyecanla başlasın.ve buraya aramıza dönsün.hadi kızlarrr.herkes birşeyler söylesin .umut olalım.sevgiler
balancecim seni cok ozledik bak bu topik bu donem cok ugurlu gelecek sende gel mutlaka:)

ay ben bu ay heyecandan ölmezsem daha da ölmem dermişim tövbe büyük konuşmayayım. düşünüyorum da üniversite sınavı bile bu kadar kalp ağrısı yapmamıştı. gençlikte sevgiliden telefon beklemek falan sinir bozuuydu ama bu hiçbirine benzemiyor kafamçokkarıştı

kızlar 3 yumutam döllenmiş :teytey:kaliteleri için birşey diyemiyorlar o ancak pazartesiye belli olur dedi. bugün sadece döllendiklerini söyleyebilirim dedi. bu sayı belki artabilir ama azalması pek olmuyor dedi. dediğiniz gibi bana şöyle kaliteli tek yumurta olsun yeter. ama tabii 2 tane kaliteli olursa olasılık artıyor. valla tek ikiz üçüz olsun da bakarız bir çaresine zaten bu yaşta o kadar tutunacak kalitede yumurtayı çıkarmak gerçek bir mucize olur!. rabbim bekletmesin hepimize hayırlısıyla hayırlı evlatlar versin inşş a.s:Saruboceq::Saruboceq:
denizcim gozunaydin canim insallah hersey guzel gidecek:)

Merhaba

Bir süredir takip etmeye çalisiyorum sizi. Buraya yazmak zor da olsa ilk adimi atmaya karar verdim.
Ins- Allah Rabbim tüm isteyenlere saglikli ve hayirli evlatlar nasip eder. Ben yurtdisindan katiliyorum, ilk denemem negatifti, ikincisi ise yarim kaldi..
Sizleri anlayabiliyorum...

merhaba ikinci tedavin niye yarım kaldı umarım bir üçüncuyu yapar ve bu kez mutlu sona ulaşırsın.

Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır yazmıyorum ama sizleri takip etmeye çalışıyorum aşağı yukarı tanıyorum sizleri yeni gelen arkadaşlar hariç..

Denizbulut ve Alabama tedavileriniz hayırlı olsun İnşallah pozitif sonuçlar alırsınız..
Denizcim 3 yumurtanın döllenmiş olması çok güzel belki yarına sayı artabilir ama 3 tane de çok iyi..
Ben iki deneme yaptırdım şimdiye kadar 7-8 yumurta toplanmıştı 5 tanesi işlem görmüş ve 3 tane döllenmişti..Şimdi 3. deneme için bekliyoruz ama ne zaman olur bilmiyorum..En son mayısta yaptırmıştık ağustosda düşünüyordum ama olmadı inşallah en yakın zamanda tekrar başlarız...
Hepinize bol şanslar diliyorum opuyorumnanaktan

merhaba hana hoşgeldin. iyi dileklerin için çok teşekkürler. sende en kısa zamanda tekrar dener ve sonuca ulaşırsın inşallah.:Saruboceq:

Evet denizcim haklısın fazla ara vermemek gerekiyor ama eşim şimdiye kadar benim gibi düşünmüyordu o iki denemeyi de benim ısrarlarım sonucu yaptırdık ve artık ona fazla yüklenemiyorum iki negatif sonuçtan sonra...Ama dün gece kendisi konuyu açtı ve artık kendisinin de dr. arkadaşları ile konuşacağını söyledi, en doğru merkezi bulup tekrar yaptıralım dedi beni çok şaşırttı ve çok sevindim...

ınşallah senin embriyoların da 1. kaliteli olur haklısın en önemlisi tutunma kabiliyetleri tek yumurta ile hamile kalanlar var ama ben ikiz istediğim için en az iki yumurta istiyorum ama herşeyin hayırlısı tabi ki...

şimdi canım kocişleri pek takmıyoruz bu tedavide ve sonuna kadar zorluyoruz. benimki 39 yaşında kazayla hamile kalıp aldırdığımdan 41 inde de hamile kalıp aldırmak zorunda kaldığımdan halen hemen olabileceğini sanıyordu. son kürtajdan sonra 1,5 sene geçti e hani nerede. 5 ay önceki tedavide onu ben çok zorladım hatta bunun için kalkıp gidip evlendik. ama o da ben de o kadar negatiftik ki olmadı tabii. bu sefer de onu hastaneye zorla götürdüm. ama girdikten sonra doktor yaşa göre olasılıkları falan gösterdi onu baya bir yumuşattı. ilk tedavi bahçeci evin dibindeydi hep kendim gidip geldim benimki lütfen sperm vermeye geldi. bu tedavide hastane eve uzaktı ve çok uzun sürdü her seferinde arabayı bana bırakmamak için ! o da geldi. yumurta toplama dahil 8 kere gittik. beraber yumurtaları saya saya doktorla konuşa konuşa oldukça hevese geldi. yumurta toplama günü çok bekledik yanımızdaki gazeteler bitti dergi falan al diye yolladım baktım bebeğim dergisini de almış gelmiş. yani kocalar (ileri azosperm olanlar hariç) ölene kadar üreyebildikleri için ısrarla bizi de öyle sanıyorlar. çoğunun biraz itelenip terbiye edilmesi gerekiyor. sen onu boşver ne yap et kendin için ısrarcı ol güzelim a.s.

Son düzenleme:
valla doğru denizcim bu kocaları anlamak hiç mümkün değil. benimki de aynı gelişimleri gösteriyo :)) ben aaaa çekemem bidahada denemem olmassa diyorum üç beş ay sonra fikrin değişebilir diyo baksen üç yıldır adamı tüp diye ikna edemeyen ben diilim sanki.

sen niye bana sormadan doktordan randevu aldın kendin git diyen adam aynı gün saat ikide doktorun karşısında uzun protokele başlayalım onbeş yirmi gün sonra geliriz diyen bana yok yok bugün başlasın diyo ve kısa protokolle başladık o kadar yani

hehe biz de gittiğimizde dr 1 tanesi önde gidiyor diye 21. gün başlayan program verdi. 5 tane yumurta gördü. akşam ben de tamam madem bu ay durum pek parlak değil bir sonraki ay başlayalım dediğimde neden ki başlayalım işte dedi. sanki sabah hastane tuvaletlerinde beni ağlatan başka biriydi. sanırım hepsinin değil ama çoğunun hevese gelmeleri uzun sürüyor a.s

Alabama aynen canım benimki de benden habersiz dr randevusu neden alıyorsun ben gelemem derdi hep bakalım bundan sonraki gelişmeler nasıl olacak ama gidişat iyi ilaçlarını hiç aksatmıyor hatta sigarayı bile bırakmaya karar verdi

Denizcim eşim seninki bahsettiğin seviyelere gelemedi ama yakındır sanırım
Düşünüyorum da benim yaptıklarımı O yapsa ne kadar kolay olurdu herşey...Merkezi bulsa randevu alsa durumumuzla ilgili hertürlü araştırmayı yapsa internet kurdu olsa, bitkisel kürleri bulup hazırlasa, ve hergün benim kadar dua etse ne güzel olurdu :icecream: zemuszemus

Merhaba

Bir süredir takip etmeye çalisiyorum sizi. Buraya yazmak zor da olsa ilk adimi atmaya karar verdim.
Ins- Allah Rabbim tüm isteyenlere saglikli ve hayirli evlatlar nasip eder. Ben yurtdisindan katiliyorum, ilk denemem negatifti, ikincisi ise yarim kaldi..
Sizleri anlayabiliyorum...

canım aramıza hoşgeldin.burası bizim durumumuzda olanların paylaşım yeri..benimde benimde 3 kere yarım kalmıştı seni çok iyi anlıyorum.ama bak haalaaa uğraşıyoruz üstelik 17 yıllık evliyim.

deniz bulut merhaba canım birşey sorucaktım ekranda ismin yazıyor ya hani onun altında papatya yazısı oluyor sen değiştirmişsin benim de yazmak istediğim bir cümle vardı oraya o yazının nasıl değiştirildiğini söylermisin teşekkürler.hoşçakal.sevgiyle kal

erverdi ben değiştirmedim. o çiçek isimleri kk nın gönderdiğin mesajlara göre otomatik verdiği isimler. valla bilen varsa yazarsa sevinirim ben de merak ediyorumfisfisfis

ama deniz karamelinde farklı yazıyor sen i bekliyorum sıpam diye.bunuda mı kk veriyor.anlamadımbunu bir öğrenelim de ben değiştirmek istiyorum hoşçakal

denizcim karıştırdım biraz.ama sonunda değiştirmeyi başardım.ALLAH ALLAH burda niye yazmıyor.kullanıcı profilimde değiştiiiiii

nasılmı yaptım deniz?profilimi değştire girdim.orda mevcut bilgilerimiz var zaten orda papatya yı buldum yazmakistediğimi yazdım bir de sıfırla diye bir yer var onu tıkladım oldu işte. yaşasın yaptım işte yaptım.SEVGı EMEK ıSTER.

Back
X