38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Alabama aynen canım benimki de benden habersiz dr randevusu neden alıyorsun ben gelemem derdi hep bakalım bundan sonraki gelişmeler nasıl olacak ama gidişat iyi ilaçlarını hiç aksatmıyor hatta sigarayı bile bırakmaya karar verdi

Denizcim eşim seninki bahsettiğin seviyelere gelemedi ama yakındır sanırım
Düşünüyorum da benim yaptıklarımı O yapsa ne kadar kolay olurdu herşey...Merkezi bulsa randevu alsa durumumuzla ilgili hertürlü araştırmayı yapsa internet kurdu olsa, bitkisel kürleri bulup hazırlasa, ve hergün benim kadar dua etse ne güzel olurdu :icecream: zemuszemus

aman sen de çok abarttın güzelim. herşeyi yine sen yapacaksın ama kocan söylenmeden buna uyacak. bu kadarını yapsalar yeter kaydirigubbakcemile3

selam kızlar iyi pazarlar nettiriyonuz. bu belirti şeyleri transferden kaçıncı gün sonra başlıyo ipucu verebülürmüsünüz acaba?

selam kızlar iyi pazarlar nettiriyonuz. bu belirti şeyleri transferden kaçıncı gün sonra başlıyo ipucu verebülürmüsünüz acaba?

merhaba alabama,
bu belirti seyleri bende hic olmadi desem yeridir..ama bazilarinda oluyor..sadece regl belirtilerinin tipatip aynilari oluyor.insan biraz demoralize olabiliyor o nedenle hazirlikli olun..bende ilk belirti 12 gun sonrasi sabahlari hafif bir mide bulantisi swklinde oldu..kendme itiraf etmesemde testten once nerdeyse emindim hamile olduguma..o nedenle belirti pesinde kosmayin bosuna cok degisken oluyor...ayrica bu yeme icme konusunda ben fikrimi belirtmek istiyorum..bana doktorum demisti ki "transfer olduktan sonra hersey dogal akisinda devam eder yani ne yeyip ictigin yada gunlerce yatmanin hicbir anlami yok..normal hayatina devam et,tutacagi varsa tutar" dolayisi ile ananas yemek v.s. isin hikaye kismi bana gore...bunlari yedim yemedim stresine girmeyin birde..nacizane fikrim...umarim Allah gonlunuze gore verir!

merci serpilinhacım doğru söylüyorsun normal hayatımıza devam edelim. edebilirsek tabi :)) neyse zaman geçiyo dördüncü günü bitiriyoz allahın izniyle bakalım neler yazılı kaderimizde inşallah hayırlısı yazılıdır hayırlısını yaşarız.

Deniz Bulut çok sevindim canım 3 tane döllenmişe inşallah transferden sonrada bir tanesi kesin tutunur.

Hadi Alabama güzel haberi patlat , kutlayacağız canım.

Bende cumartesi 2 dr. la başlıyorum. (Ramazan ayında eşimin isteğiyle ara vermiştik çalışmalara)

Biri kendi doktorum aşılama için, biri tüp bebek merkezi fikir almak için.

Eşlere gelince, benimkide daha yaşın başın kaç ne tedavisi diyor bende öyle pis baktım ki şimdi sesi çıkmıyor ne desem he diyor. :lepi:

Fazla yüz vermemek lazım sengözlerimebaksanab

Deniz Bulut çok sevindim canım 3 tane döllenmişe inşallah transferden sonrada bir tanesi kesin tutunur.

Bende cumartesi 2 dr. la başlıyorum. (Ramazan ayında eşimin isteğiyle ara vermiştik çalışmalara)

Eşlere gelince, benimkide daha yaşın başın kaç ne tedavisi diyor bende öyle pis baktım ki şimdi sesi çıkmıyor ne desem he diyor. :lepi:

karamelcim valla eşine bende sinir oldum burdan. eşin herhalde bir kadının ölenekadar çocuk sahibi olabileceğini düşünüyor.sen en iyisi onu drla görüştür kadındaki yaşın önemini anlasın ALLAH ALLAH YAAA çık çık çık (bu çık çıkın ne olduğunu anlamışındır sanırım)hoşçakal sevgiyle kal

kızlar bu arada ben yaklaşık 10 gündür incir kürüne başladım ama bir iki gündür kaçırdım yapamadım ama bu sabahtan beri yumurtalıklarımın olduğu yerlerde çok ağrı var sizce işe yarıyormudur kullananlar yazsınaynı trnsferden önce yumurtalar sıkıştırır ya öyle bir ağrı .alışverişe çıkacağım göze alamıyorum geçmesini bekliyorum.bilgisi olan varsa lütfennnnn

kızlar transferden döndüm. 1 tane çok kalitli 1 tane onun biraz altı 1 tane onun altı ve 1 tane de daha alt olmak üzere 4 tane transfer edildi. kafayı takarım diye hiç kaç hücreliler 1a mı 1 b mi diye sormadım. inşallah şu çok kaliteliden ümitliyiz. diğerleri de ne olur ne olmaz durumu. stres yapmayacağım diyorum ama nasıl geçecek bu 12 gün :1no2:kafamçokkarıştıdelikafaduldençıktık bir yola sonu hayırlı gelsin rabbim utandırmasın :Saruboceq:

kızlar bu arada ben yaklaşık 10 gündür incir kürüne başladım ama bir iki gündür kaçırdım yapamadım ama bu sabahtan beri yumurtalıklarımın olduğu yerlerde çok ağrı var sizce işe yarıyormudur kullananlar yazsınaynı trnsferden önce yumurtalar sıkıştırır ya öyle bir ağrı .alışverişe çıkacağım göze alamıyorum geçmesini bekliyorum.bilgisi olan varsa lütfennnnn

ben 2 gün deneyip bıraktım. sonra da 2 incirin üzerine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı döküp öyle yedim. tabii bende öyle bir etkisi olmadı. istersen rüzgardeniz e özel mesaj gönder. o yapmıştı tam ama sık girmiyor

o pis pis bakmadan anlıyorsa iyi benim birkaç ay kavga etmem gerekti :roflol:tüp bebek merkezindeki dr ile görüşsün güzelim o zaman biraz daha değişik bakmaya başlayacaktır

merci serpilinhacım doğru söylüyorsun normal hayatımıza devam edelim. edebilirsek tabi :)) neyse zaman geçiyo dördüncü günü bitiriyoz allahın izniyle bakalım neler yazılı kaderimizde inşallah hayırlısı yazılıdır hayırlısını yaşarız.

ay devam edelim de nasıl? kafamçokkarıştıcanım bak bana da 1 tane çok kaliteli diğerleri 2-3-4. kalite olmak üzere 4 tane kondu. ama tabii en çok o 1 taneden ümitliyiz. yani sayı çok farketmiyor. bu yaşlarda çok kaliteli ancak 1 tane embriyo çıkıyor. ona da şükür tabii. o nedenle biz yaşlarda kendi yumurtanla çoğul gebelik mucize gibi. o 1 tane tutsun yeter :Saruboceq: inşş bu ay önce sen sonra da ben sevindiririz bu topiği hayırlısı canım :Saruboceq:

herkese selam,
bakıyorum beni unutmuşsunuz :( , biliyorsunuz bu çarşamba gidecektim dr a ama eşim bayram sonrası gidelim artık dedi dr a sordum olur dedi. olumlu düşünmek için elimden geleni yapıyorum . bayram öncesi tatsız bir haber almayalım diye herhalde eşimde bekleyelim bir hafta daha dedi sanıyorum offf.

bu arada alamaba ve deniz hayırlı olsun , size tavsiyem, yatıp durmanıza gerek yok kendı işinizi görün sadece yorulmayın, süt için normal olun yeter.

belirtileri şöyle olabiliyor, birkere regl sancııs gibi sancı çekebilirsiniz , gaz sancısıda olabiliyor bunlara takılmayın, çok şiddetli olursa dr a sorarasınız. tahlik gününden 2 gün evvel kasıklarda yani yumurtalıklarda sanki iple geriyorlarmış gibi garip bir sancı ağrı tarzında birşey oluyor bu en büyük belirti. bu arada hafifi bir mide bulantısı ve tansiyon düşüklüğü de olabilir , yani bunlar belirti ama bende olmuştu biliyorsunuz hepsi kişiye özel gelişiyor, bir arkadaşım hiç birşey hissetmedi mesela. hayırlısı olsun tekrar.

ben hala çok kararsızım acaba gitsemmi dr a yoksa bayramdan sonrayı mı beklesem bilemedim içim içimi yiyor .hem merak ediyorum hem de bekle diyorum yani nekadar geç alırsam tatsız haberi okadar kar gibi geliyor neyapim arkadaşlar ne diyorsunuz???

herkese selam,
bakıyorum beni unutmuşsunuz :( , biliyorsunuz bu çarşamba gidecektim dr a ama eşim bayram sonrası gidelim artık dedi dr a sordum olur dedi. olumlu düşünmek için elimden geleni yapıyorum . bayram öncesi tatsız bir haber almayalım diye herhalde eşimde bekleyelim bir hafta daha dedi sanıyorum offf.

bu arada alamaba ve deniz hayırlı olsun , size tavsiyem, yatıp durmanıza gerek yok kendı işinizi görün sadece yorulmayın, süt için normal olun yeter.

belirtileri şöyle olabiliyor, birkere regl sancııs gibi sancı çekebilirsiniz , gaz sancısıda olabiliyor bunlara takılmayın, çok şiddetli olursa dr a sorarasınız. tahlik gününden 2 gün evvel kasıklarda yani yumurtalıklarda sanki iple geriyorlarmış gibi garip bir sancı ağrı tarzında birşey oluyor bu en büyük belirti. bu arada hafifi bir mide bulantısı ve tansiyon düşüklüğü de olabilir , yani bunlar belirti ama bende olmuştu biliyorsunuz hepsi kişiye özel gelişiyor, bir arkadaşım hiç birşey hissetmedi mesela. hayırlısı olsun tekrar.

ben hala çok kararsızım acaba gitsemmi dr a yoksa bayramdan sonrayı mı beklesem bilemedim içim içimi yiyor .hem merak ediyorum hem de bekle diyorum yani nekadar geç alırsam tatsız haberi okadar kar gibi geliyor neyapim arkadaşlar ne diyorsunuz???

unutmadım bugün de aklıma geldin inan hatta bak bir tek çok daralınca girip yazdı şimdi yazmıyor ne yaptı acaba diye düşündüm. canım inşş belirtili veya belirtisiz pozitif sonucu görürüz biz de.
ben test gününden önce idrar veya kan testi yaptırmıyorum. o tek çizgiyi veya 10. gün düşük değeri görürsem moralim bozulur bari 12 gün kendimi hamile hissedeyim diye. yerimseniben ama senin yerinde olsam ne yapardım diye düşündüm herhalde dayanamaz doktora giderdim. bu farklı çünkü. allah korusun bir negatif sonuçta bayram bana zehir olurdu ama doktora gitmesem meraktan bayram bana yine zehir olurdu. hayırlısı diyeyim. zaten inşş güm güm diye bebeğinin kalp atışını duyacaksın ve çok sevineceksin :lepi:

kızlar transferden döndüm. 1 tane çok kalitli 1 tane onun biraz altı 1 tane onun altı ve 1 tane de daha alt olmak üzere 4 tane transfer edildi. kafayı takarım diye hiç kaç hücreliler 1a mı 1 b mi diye sormadım. inşallah şu çok kaliteliden ümitliyiz. diğerleri de ne olur ne olmaz durumu. stres yapmayacağım diyorum ama nasıl geçecek bu 12 gün :1no2:kafamçokkarıştıdelikafaduldençıktık bir yola sonu hayırlı gelsin rabbim utandırmasın :Saruboceq:

canım hadi hayırlısı olsun.kaliteyi kafana takma.şimdi dua edelimde güzel döllensinlerinşallah olur be deniz.hadi olsun da bende peşinizden geliyiim hoşçakal canım bebişinle kal

canım çok sevindim harika süper. inşallah hakkında hayırlısı olsun. allah gönlüne göre versin. ikizin olur belki belli mi olur :dance: kaydirigubbakcemile5

Maşallah arkadaşım, ne güzel. İkizler yola çıktı desene. Süper, süper, bu sene çooookk uzun ve güzel bir ramazan bayramı olacak o zaman. Ne olursun rahat ol, bebişlerini düşün. Ne mutlu oldum seni adına anlatamam. Önce Alabama sonra sen, haydi bakalım müjdeli haberlerinizi bekliyoruz.

Bu arada ilk denemelerimiz yakın diye söylüyorum, bugün beni denemeyi yaptığımız hastanenin psikoloğu aradı. Nasılım diye hatır sordu. Yuhhhhh, hatuna küfür etsem daha rahatlardı herhalde. Onu bilmem ama açtım ağzımı yumdum gözümü, insanda biraz meslek hassasiyeti olur yahu, 4 ay arayıp sormamışsın, bu ne yüzsüzlük nasılsınız diye arıyor iyi mi?

herkese selam,

Canım, gönlün neden yana ise öyle yap. Çok zor bir durum, Allah yardımcın olsun. En doğru kararı sen vereceksin. Bana kalsa, ben doktora giderdim. Yüzleşmesi yaşaması çok zor ama ne yapacaksın. Hem iyi haber alıp, bayramı şenlikle geçirmek de var, bir düşün.

evet bende dusunuyorum ama, eşim gitme dediya, şimdi ondan habersi zgiderim ama tatsız birşey duyarsam rol yapamam tüm bayram boyunca birde bu var, tabı keşke neşeli haber alcamı bilsem uçardım yani.durun bakalım bir yol bulcaz,
bu arada öğleden sonraları hafif bulantı oluyro mesela yemek yedim az evvel barbunya ay dusundukçe kusasım geldi , gerçi benim hç bulantım olmaz yani de ay nebilim artık traji komık oldum valla, habire kednimi kontrol ediyorum göğüsleri ve karnımı felan,
akşam mesela, kasıkta yine gerilme oldu , nebilim inşallah yaşıyordur içimde hergün konuşuyorum onunla :)

canım hadi hayırlısı olsun.kaliteyi kafana takma.şimdi dua edelimde güzel döllensinlerinşallah olur be deniz.hadi olsun da bende peşinizden geliyiim hoşçakal canım bebişinle kal

canım çok sevindim harika süper. inşallah hakkında hayırlısı olsun. allah gönlüne göre versin. ikizin olur belki belli mi olur :dance: kaydirigubbakcemile5

Maşallah arkadaşım, ne güzel. İkizler yola çıktı desene. Süper, süper, bu sene çooookk uzun ve güzel bir ramazan bayramı olacak o zaman. Ne olursun rahat ol, bebişlerini düşün. Ne mutlu oldum seni adına anlatamam. Önce Alabama sonra sen, haydi bakalım müjdeli haberlerinizi bekliyoruz.

Bu arada ilk denemelerimiz yakın diye söylüyorum, bugün beni denemeyi yaptığımız hastanenin psikoloğu aradı. Nasılım diye hatır sordu. Yuhhhhh, hatuna küfür etsem daha rahatlardı herhalde. Onu bilmem ama açtım ağzımı yumdum gözümü, insanda biraz meslek hassasiyeti olur yahu, 4 ay arayıp sormamışsın, bu ne yüzsüzlük nasılsınız diye arıyor iyi mi?

kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler özellikle sen herada söyleye söyleye sonunda ikizi yaptıracaksın :emir_bebek::emir_bebek:
herada labaratuar iyi falan diye çok fabrikasyon ve yanlış merkeze gitmişiz. içinde iyi doktorlar vardır ama herşey öylesine otomatik yapılıyor ki. hatta hastalar sağlık için mi para için mi bu kadar çok akupunkturcularına diyetisyenlerine ve psikologlarına yönlendiriliyor emin olamıyorum. ben halen büyük hastane olacaksa bari memorial olsun diyorum. labaratuar da herşey demek değilmiş.benim ilkinde şu meşhur ve labaratuarı mükemmel hastanede yumurtalar hızlı gelişmişti ve 8 taneden 6 toplanıp 4er hücreli 1 iyi 1 orta kalite 2 tane yerleştirilebildi. şimdi ise hemen hergün kontrolle 6 gelişti ve 5 döllendi 3. güne geldiler ve en iyisinden itibaren kalite kalite 4 tane yerleştirildi. doktoumun çatlatma iğnesi için salı günü çarşambayı bekleyelim demesi ve ertesi gün de çağırması bu sonuçta çok etkili oldu. yani doktorun bilgi ve deneyimi önemsiz değil çok önemli. bugün transferde gördüm medicana çamlıcada embriyologlar da hastane sayfasında görülen embriyologlar ve özgeçmişleri deneyimleri çok iyi. yani bu sefer de negatif alabilirim ama doktorumdan memnunum. bir de o çatlatma iğnesi olacağım çarşamba yumutaların büyüklüklerini görünce ve bugün sayıyı bildirirken doktorumun yüzünde gördüğüm gülümsemeden anlıyorum ki o da banimle birlikte seviniyor ve üzülüyor.

evet bende dusunuyorum ama, eşim gitme dediya, şimdi ondan habersi zgiderim ama tatsız birşey duyarsam rol yapamam tüm bayram boyunca birde bu var, tabı keşke neşeli haber alcamı bilsem uçardım yani.durun bakalım bir yol bulcaz,
bu arada öğleden sonraları hafif bulantı oluyro mesela yemek yedim az evvel barbunya ay dusundukçe kusasım geldi , gerçi benim hç bulantım olmaz yani de ay nebilim artık traji komık oldum valla, habire kednimi kontrol ediyorum göğüsleri ve karnımı felan,
akşam mesela, kasıkta yine gerilme oldu , nebilim inşallah yaşıyordur içimde hergün konuşuyorum onunla :)

canım tabii eşine söylemeden gidemezsin sonuç ne olursa olsun belli edersin. ama gitmek istiyorsan da eşine söyleyip ikna etmelisin. erkekler bizim gibi değiller. onlar baba olduklarını bile çocuk doğduktan bir süre sonra anlıyorlar. aynı duyguları taşımıyorlar. hayatların merkezinde çocuk olmuyor. biz rahmimize embriyo düştüğü anda değişen hormonlarımızla anneliğe hazırlanıyoruz (hamile kalamasak bile vücut her y zaten kendini buna hazırlıyor) . tüm aklımız fikrimiz hayatımız bebek oluyor. bu konuda erkekleri suçlamak yanlış aslında onların doğuştan özürleri var bu konuda. anlaşılmayı beklemek de saçma nasıl anlasınlar. belki öncelikle sen bir karar verip sonra bu kararını eşinle paylaşmalısın. inşşş güzel haberlerini bize de bildireceksin bekliyorum:teselli:

Back
X