38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Haklısın Herada canım,

Ama keşke bütün sıkıntılar böyle olsa. Acı bile çeksek, sıkıntıda bile olsak mutluyuz. İnşallah sizlerde bu güzel sıkıntıları yaşarsınız. Darısı, önce bizim topicteki anne adaylarının başına, sonra anne olmak isteyen bütün kadınların başına.

Elbette, bir tekmeyle bir hareketiyle o sıkıntıları unutturuyordur bebişleriniz. Herşeye rağmen bir yandan da keyifle yaşanıyordur bu sıkıntılar. Duana amin diyerek katılmamak ne mümkün. Sağolasın canım.

Yani bir de dediğin gibi Karamel'ciğim yaşı genç olduğu halde yumurtası kalitesiz olan, ya da bizim yaşladımızdd olduğu halde kaliteli yumurtası olan bir sürü kadın var. Bunu incelemeden böyle dangır dungur konuşması çok kötü.

ya düşün birtanem 40 yaşındayım 3 doktora gittim biri tüp bebek merkezi buna rağmen size gerek yok normal olur dediler , olur yada olmaz ama ne büyük moral.

Ama tabi 2 aşılama olmazsa Kasımda tüp istiyorum.

Ve hepsi de bana sakın internetten doktorlarla konuşma, muayene etmeyen bilemez dediler.

Ama merak işte okunuyor soruluyor.

sevgili deniz bulut inanki çok sevindim değerinin yükseldiğine çok çok fazla yükselmese de olsun düşmemiş ya gönülden diliyorum daha çok yükselsin diğe inşallah herşey daha güzel olacak

denizcim o gergin gobege 2 aydir yapmiyorum ama bacaklarim ve kollarim mosmor ve igneler artik girmemeye basladi :(denizcim alcak yastikta nasil dayandin canim?ben neredeyse 3 yastikla falan bogusuyorum tum gece:)reflu beni bitiriyor ozellikle sabahlari..geceleri yatmadan ilik sut ic cok iyi geliyor...uyku bendede yok ozellikle sabahlari 5 gibi mutlaka uyaniyorum uzun sure dalamiyorum tv aciyorum:(ellerim benim uzun suredir aciyor karpal tunel sendromu deniyormus buna doguma kadar cekicez sanirim:)bu yaramazlar gelsinlerde artik darisi tum arkadaslara :):ecrin_bebek:

İyi bari ya Defne'ciğim,

Göbekten iğneleri çok yaptın biliyorum. Ama hala devam ediyorsun diye ödüm patladı. Çünkü insan normal karnına bile yaparken zorlanıyor. Kaldı ki hamile haliyle yapsın. Sevindim valla. Kol ve bacaklarına devam ediyormuşsun iğnelere. Ne diyeyim Allah yardımcın olsun. Zor gerçekten. Çeken bilir. Allah'ım bu sıkıntılarının yüzüz suyu hürmetine Ceylin'ine sağlıkla ve güzel bir şekilde kavuşturur da bu sıkıntıları unutursun inşallah.

Bu arada 3 yastıkla boğuşmana çok güldüm. Ben normalde hiç yastık yok gibi çoook ince bir yastıkla yatıyordum. Bu zamana kadar da biraz kabartarak, arkadına destek koyarak direnmeye çalıştım salak gibi. Ama olmuyor. Hem reflü, hem vücut yerinden kıpırdamıyor çok zor. Horlama ve nefesimde de kesilme gibi sesler oluyormuş. Ablam diyince aklım başıma geldi yastığını yükselt diye. Bu arada gece defalarca kalkıyorum. (Hiç kalkmadım rahat uyudum dediğimde bile en az 5 kere filan kalkıyorum)
O da önce yana doğru tosbağa gibi vucudumu yuvarlıyorum. Bir kaç dakika öyle kalıp, sonra dikleşiyor, biraz daha öyle kalıyor sonra sürünerek yatağın ucuna ilerrliyor ve ondan sonra ancak inebiliyorum yataktan. Ki kilom çok fazla değil normal. Sen biliyorsun zaten. Ama ona rağmen zor oluyor. Evet süt reflüye iyi geliyor. Ama, o karpal tünel sendromunu ilk senden duyuyorum. Parmaklarım, eklemlerim çok acıyor. Normalde parmaklarım ince olduğu halde şu an sosis gibi hissediyorum.

ya düşün birtanem 40 yaşındayım 3 doktora gittim biri tüp bebek merkezi buna rağmen size gerek yok normal olur dediler , olur yada olmaz ama ne büyük moral.

Ve hepsi de bana sakın internetten doktorlarla konuşma, muayene etmeyen bilemez dediler.

Aynen öyle canım ya. Bu sene başındaki tüp denememe kadar bu konuda ne güzel süper cahildim. Biliyorum da ne oluyor sanki? Daha çok stres.

Benim yeni düstur, darlandıkça doktorumun bana dediklerini hatırlamaya çalışıyorum. Bir insanın bir denemesi diğerinin aynı olamazken nasıl olur da yaş üzerinden genellemelerde bulunurlar hayret ediyorum. Bunu sadece bir olasılık olarak söyleseler yine iyi, 40 yaşından sonra hamile kalma oranı dramatik bir şekilde düşermiş. Peh. Gelsinler de bizim topiği okusunlar. Bak iki yeni hamilemiz daha var, mis gibi.

Elbette, bir tekmeyle bir hareketiyle o sıkıntıları unutturuyordur bebişleriniz. Herşeye rağmen bir yandan da keyifle yaşanıyordur bu sıkıntılar. Duana amin diyerek katılmamak ne mümkün. Sağolasın canım.

Herada çok pozitif bir insansın. O yüzden sen de başaracaksın biliyorum. Bak bizler bile başardık senin ne eksiğin var. Hepimiz aynı durumdayız. Sadece o zamanın gelmesini beklemek çok zor. Valla ben kendi adıma söyleyeyim hamile kalacağımı birileri söylese "Çüşşş atma" filan derdim. O yüzden olmaz diye birşey olmaz canım benim. Hem çok da iyi bir anne olacağına ben yüreekten inanıyorum.

denizcim o gergin gobege 2 aydir yapmiyorum ama bacaklarim ve kollarim mosmor ve igneler artik girmemeye basladi :(denizcim alcak yastikta nasil dayandin canim?ben neredeyse 3 yastikla falan bogusuyorum tum gece:)reflu beni bitiriyor ozellikle sabahlari..geceleri yatmadan ilik sut ic cok iyi geliyor...uyku bendede yok ozellikle sabahlari 5 gibi mutlaka uyaniyorum uzun sure dalamiyorum tv aciyorum:(ellerim benim uzun suredir aciyor karpal tunel sendromu deniyormus buna doguma kadar cekicez sanirim:)bu yaramazlar gelsinlerde artik darisi tum arkadaslara :):ecrin_bebek:

Sevgili Defne ve Denizkarabulut,

Vucudun su tutmasi,ellerdeki ayaklarda gerginlik icin ben hamile cayi iciyorum acayip faydasi var deniyor .bende gercekten hic siskinlik yok(tabi aldigim kilolardan dolayi sisler ama icinde yag var sadece:sinifsinif:) ben size cayin icerisindekileri yazacam belki orada bulabilirsiniz ama turkce karsiliklarini bilmiyorum.."melissae foliem conc 15 gr,solidaginis herba conc 15 gr,lupuli humuli flos conc 10 gr 10 gr,foeniculi fructus" gunde 2-3 fincan iciyorum..bulanilirseniz tavsiye ediyorum.ben tabii cok da spor yaptim son 2 haftadir artik yapmiyorum ama bol bol yuruyorum...
Defnecim,nedendir bilmem sanki bende erken doguracam gibime geliyor oylesine hareketli bir bebek ki kesin erken gelir diyorum...:emir_bebek:
Evet arkadaslar artik biz mesakatli yolun sonuna geldik sayilir artik yeni hamile haberleri ve sizlanmalari bekliyoruz...darisi hepinizin basina:teytey:

Evet arkadaşlar,

En yakın arkadaşım hamileliğinde karpal tünel sendromu, reflü ve gece boyu 20 kere tuvalete gitmekten çok müzdaripti. Allah kolaylık versin diyorum tekrar. Yabancı siteleri gezerken, hamile yastıkları görmüştüm. Kocaman J şeklinde yastıklar. Kuyruk bölümünü bacaklarının arasına alıyormuşsun, rahatlık veriyormuş, yataktan kalkması rahatmış, karnıma baskı yaparım derdini önlüyormuş filan. Okuyunca bak gavur neler düşünmüş demiştim, biliyorsunuzdur sanırım.

Evet Karamel'ciğim.
Hem senin yumurtalar zaten gayet güzeldi hatırladığım kadarıyla. O tüp bebek merkezindeki doktorla görüştüğün günkü duygularını bizimle paylaşmıştın. Ben de çok sevinmiştim senin adına. Gerçekten güzel bir moral.
İnşallah tüpe filan bile gerek kalmaz sende canım benim.

Herada çok pozitif bir insansın. O yüzden sen de başaracaksın biliyorum. Bak bizler bile başardık senin ne eksiğin var. Hepimiz aynı durumdayız. Sadece o zamanın gelmesini beklemek çok zor. Valla ben kendi adıma söyleyeyim hamile kalacağımı birileri söylese "Çüşşş atma" filan derdim. O yüzden olmaz diye birşey olmaz canım benim. Hem çok da iyi bir anne olacağına ben yüreekten inanıyorum.

Canım benim, sağolasın, ne güzel moral veriyorsun. İnşallah diyorum, Yumurtalarım erken çatlamasına rağmen bu aşılamadan bile halen umutluyum; bu bile moral veriyor bana, o yüzden inanıyorum hayırlısıyla birgün ben de anne olacağım inşallah. Aralarda zırlamıyor değilim ama bu iki haftalık bekleyişi kasmadan yapacam, olursa olur.

Evet arkadaşlar,

En yakın arkadaşım hamileliğinde karpal tünel sendromu, reflü ve gece boyu 20 kere tuvalete gitmekten çok müzdaripti. Allah kolaylık versin diyorum tekrar. Yabancı siteleri gezerken, hamile yastıkları görmüştüm. Kocaman J şeklinde yastıklar. Kuyruk bölümünü bacaklarının arasına alıyormuşsun, rahatlık veriyormuş, yataktan kalkması rahatmış, karnıma baskı yaparım derdini önlüyormuş filan. Okuyunca bak gavur neler düşünmüş demiştim, biliyorsunuzdur sanırım.

Herada,
evet bu yastiklar yurtdisinda cok var bende aldim bir tabi sarip sarmalanip yatmaya calisiyorum acayip keyifli bisey..dogum sonrasida bebek emzirirken ve bebek oturmaya basladi mi kullaniyorsun cok fonksiyonlu,butun arkadaslara tavsiye ediyorum..

Sevgili Defne ve Denizkarabulut,

Vucudun su tutmasi,ellerdeki ayaklarda gerginlik icin ben hamile cayi iciyorum acayip faydasi var deniyor .bende gercekten hic siskinlik yok(tabi aldigim kilolardan dolayi sisler ama icinde yag var sadece:sinifsinif:) ben size cayin icerisindekileri yazacam belki orada bulabilirsiniz ama turkce karsiliklarini bilmiyorum.."melissae foliem conc 15 gr,solidaginis herba conc 15 gr,lupuli humuli flos conc 10 gr 10 gr,foeniculi fructus" gunde 2-3 fincan iciyorum..bulanilirseniz tavsiye ediyorum.ben tabii cok da spor yaptim son 2 haftadir artik yapmiyorum ama bol bol yuruyorum...
Defnecim,nedendir bilmem sanki bende erken doguracam gibime geliyor oylesine hareketli bir bebek ki kesin erken gelir diyorum...:emir_bebek:
Evet arkadaslar artik biz mesakatli yolun sonuna geldik sayilir artik yeni hamile haberleri ve sizlanmalari bekliyoruz...darisi hepinizin basina:teytey:

Serpil'ciğim hoşgeldin öncelikle
Uzuzn zamandır ilk kez karşılaşıyoruz hepimiz. (Defne, sen, Karamel, Herada) Tbaiki hepimiz Deniz'ciğime destek olmak ve durumunu öğrenmek için girdik.
Sende şişkinlik olmamasına çok sevindim.Yürüyüş yapman da çok güzel. Ben maalesef pek yapmıyorum.Az önce misafirim vardı onu yolcu etmeye çıktım. Ağır vasıta gibi zor yürüyorum.
Çay için çok teşekkürler. İçindeki maddeleri tam anlamadım ama bende melissa çayı var. Sırf onu içsem olmaz mı. Bir de yeşil çay da iyiymiş galiba. Aslında bunları hatırlattığın iyi oldu. Zaten kan ilacı içiyoruz. Bir de normal çay içip düzelen kan değerini de bozmamak lazım.
Valla Defne ve sen gibi ben de erken olacak diye telaşlanıyorum. Hayırlsı artık. Artık zaman azaldıkça heyacan arttğından herhalde.

Evet arkadaşlar,

Vayyyy. İlk defa duyuyorum bu yastığı. Bak Serpil'ciğim sen de biliyormuşsun. İlginç hakikaten.

Canım benim, sağolasın, ne güzel moral veriyorsun. İnşallah diyorum, Yumurtalarım erken çatlamasına rağmen bu aşılamadan bile halen umutluyum; bu bile moral veriyor bana, o yüzden inanıyorum hayırlısıyla birgün ben de anne olacağım inşallah. Aralarda zırlamıyor değilim ama bu iki haftalık bekleyişi kasmadan yapacam, olursa olur.

Ama öyle düşündüğüm için söylüyorum gerçekten. Hem benim de yumurtam azdı biliyorsun. Ve en büyük yumurtam fos çıkmıştı. O zaman doktorun ne demek istediğini bilmediğim için hiç endişelenmemiştim. Gayet rahattım. Transferden sonra sonuç için gitiiğimde tüp bebek konseyi "hamilesin" dedi. Ama çok sevindirirk olmadan. Önce şaşırdım. Çünkü benden çok neredeyse doktorlarım istiyordu bu güzel sonucu. Sonra sizleri okudukça anladım ki, değerler düşecek mi, yükselecek mi onun telaşındaymış doktorlar. İyi ki bunları bilmiyormuşum önceden. Bir de bunun için tırsmak gerekirdi. Cahillik güzel oluyor gerçekten.

Deniz Bulutcum sabah uyanir uyanmaz senin icin girip baktim.(biliyorsun burasi sabah simdi) Guzel haberini okudum inan sevincten gozlerim doldu. Insallah Allah tamamina erdirir ve bebisini kucagina alirsin.

Ya hamile kizlar, citirlar sikayetlerinizi okudum ve kiskandim. Bana ne ya ben de istiyorum ben de. Kocaman karnimla geceleri uyuyamamak, kocama naz yapmak, duygusal aglama krizlerine girmek, habire bir seyler yemek.
Ay kizlar saka bir yana bu defa garip bir umut var icimde. Ama bazen de cok korkuyorum ya yine olmazsa diye. Sonra dua ediyorum. Allahim ben ustume dusen herseyi yaptim gerisi senin bilecegin is diyorum.
insallah bu sitedeki herkes anne olur ve ilerde cocuklarimizin dis cikarma, emekleme ve benzeri konularini konusuruz.

Defnecim ben hergun 5000 U heparin yapiyorum. Sen ne kadar yapmistin ve ne kadar sureyle yaptin. Her gun bir de baby aspirin aliyorum. Progesteron ve ostrogen patchleri aliyorum. ilkinde ostrogen patchi vermemisti. Ama Turkiyede yaptigimda ostrojen hap vermislerdi.

denizcimmm cok sevindim:)seni bekliyordum sonucunu..bence cok guzel bir deger..bhcg takib etmenin insani nekadar yiprattigini cok cok iyi biliyorum...insallah pazartesi cok guzel bir deger olur..onceki degerlerin kacti canim?

canım benim ilk tüp bebek değerim 20 idi tabii hemen düştü. bu seferkinde 8. gün erken test yapmıştım 5,5 çıkmıştı. ilki gibi olacak diye korkmuştum ama daha yüksek çıktı. şu an için hamileyim pazartesiyi bilemiyorum :kedi::Saruboceq:

Canım benim, ne güzel işte. Eminim artacak bu değer pazartesiye. Sen bu rakamı göreceğini bile tahmin etmiyordun. Maşallah diyeyim. Aman yat dinlen. Tebrik ediyorum ben seni şimdiden. Bu süperrrrrrrrrrrrr. Harika birşey............... Pazartesi 100 üzeri gayet güzel bir değer diyeceksin bize, bak gör.
yatmadım gezdim. az yürüdüm. pastaneye vs gittim arkadaşlarla. alışveriş yaptım. yani herşeyi yaptım. ama yorulmadım. yorulmuyorum dinleniyorum hep çok ağr tşımıyorum. ben ilk gün hariç yatmadım yatamıyorum. inşallah bana rağmen tutacak diye umuyorum gerçekten.kaydirigubbakcemile2

denizbulut hadi innşşaallaahhh canım çok sevindim.bak gördünmü boşu boşuna kendini üzmüşsün.çok sevindiöm kendime olmuş kadar.hele yaaaaaaaaa bira zsevinelim artık değil mi

inşallah canım. inşallah asıl pazartesi sevineceğiz :Saruboceq::teytey:

Allaaaaaaah, canım beniiim. :sm_cool::teytey:
İşte budur ya. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Sadece koca göbeğimle göbek atmak istiyorum. Oh ohhhhhh. Yandaaaaaaannn.
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::nazar::nazar:

canım yaaaa. inşallah aynı sevinci pazartesi değerim ikiye katlanınca yaşıyacağım. inşallah rabim önce ümitlendirip sonra almaz ve hayırlıysa olur inşşş :nazar::Saruboceq::CüvCüv:

Amin canım. :Saruboceq:
Eveeeet. İşte bak ilk hamilemiz yola çıktı bile. Allah nazardan saklasın. Darısı hepinize kızlar.

Karamel'ciğim sana da bol şans şimdiden...

amin amin inşşş:nazar::Saruboceq:

Canım benim tebrikler Şeniz ne kadar seviniyorum biz yaşlardakilerin hamile haberlerine ablatamam zemuszemus inşallah değerin çok çok katlar :Saruboceq: bu sefer başaracaksın a.s Allah yardımcın olsun...Bizlere de dua etmeyi unutma :kedi:

ne diyeyim inşşş. pazartesi değerim bir ikiye katlasın valla herkese ayrı ayrı atlamadan dua listesi yapıp dua edeceğim kaydirigubbakcemile3

Denizbulut,

bu habere senin adina cok sevindim,umarim artar degerin ve bebisine kavusursun..belirtilere takilma sadece kokulara hassassiyetin iyiye isaret!!!!Allah hayirlisini versin!

evet kendi kendime diyorum kendini dinleme diye ama 2 dakikam geçmiyor kendimi dinlemeden! göğsüm ağrımasa elleyip korkuyorum. kasığım 1 saat ağrımasa panik oluyorum. mesela şu an az belim ağrıyor çok seviniyorum delikafadulden

sevgili deniz bulut inanki çok sevindim değerinin yükseldiğine çok çok fazla yükselmese de olsun düşmemiş ya gönülden diliyorum daha çok yükselsin diğe inşallah herşey daha güzel olacak

2 ye katlasın yeter inşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Defnecim ben hergun 5000 U heparin yapiyorum. Sen ne kadar yapmistin ve ne kadar sureyle yaptin. Her gun bir de baby aspirin aliyorum. Progesteron ve ostrogen patchleri aliyorum. ilkinde ostrogen patchi vermemisti. Ama Turkiyede yaptigimda ostrojen hap vermislerdi.

canım ben burada hastanelerdeki tedaviyi söyleyeyim. alman herkese fix fostimon iğne veriyor göbekten ve 100 mg progesterone iğne ve günde 4 estrofem ve 1 coraspirin. internetten bakarsın ne kadar ettiğine mg olarak. medicana heparin vermedi. 1 babyprin 100 mg progesterone iğne ve climera forte ostrojen bantı. yani aşağı yukarı aynı değerlerde progesterone babyprin ve ostrojen fix burada
senin de tutacak ve yaşayacak göreceksin inşşş:Saruboceq:

canım ben eşimle ilk bereberliğimde ilk ay hamile kaldım (nasıl kaldım hala anlamadım saat gibi 28 günde bir adet olurken hep 14. gün yumurtlama günümken ve 10-16 belki 17. günler arası korunmuşken) koşa koşa aldırdım ayrı. 41 yaşında yine kaldım o da olmadı. şimdi 1 sene geçti göbeğimiz çatlıyor. yani benim gibiysen çok rahat hamile kalırsın. ama diyorlar ya acele edin 44 de yumurtalar tükeniyor ve 38 den sonra hızla sayıda azalma ve kalitesizleşme başlıyor diye öyle. senin olacaktır sadece az hızlandır sen de beklemekten kurtul kaydirigubbakcemile4

Back
X