38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Kizlar bende de dunden beri kasik ve bel agrisi oluyor sanki heran adet olucakmisim gibi. WC ye korkarak gidiyorum kan gorucem diye.
goguslerimi elleyip duruyorum. Cok zor ya bu bekleme donemi. Ruyamda hep bebek, cocuk goruyorum ama daha once gordugum ruyalardaki gibi hic biri benim cocugum degil.
Off ya Allah hepimizin yuzunu guldursun insallah.
hepinizi opuyorum kader arkadaslarim

Buyuk hamile denizcim yani koca karinli olan, tabii neden olmasin yilda bir kez bebeklerimizle bulusuruz ne tatli olur ya. Ama artik benim Turkiyeye geldigim tarihlere denk getirirsiniz, bu kadar bencillik yapmaya hakkim olsun demi :)) O kadar gurbet kahri cekiyorum:kedi:

Kizlar bende de dunden beri kasik ve bel agrisi oluyor sanki heran adet olucakmisim gibi. WC ye korkarak gidiyorum kan gorucem diye.
goguslerimi elleyip duruyorum. Cok zor ya bu bekleme donemi. Ruyamda hep bebek, cocuk goruyorum ama daha once gordugum ruyalardaki gibi hic biri benim cocugum degil.

Canım benim, ümitlerimiz de korkularımız da o kadar ortak ki. Ah evet, o bekleme dönemi, bir de sayılı gün çabuk geçer derler. İnşallah rüyaların gelmekte olan bebeğinin habercisidir. Ben rüyadaki kız çocuğu müjdeli haber diye biliyorum. Bu ay iki yumurta gelişti aşılamada, gerçi biliyorsun erkenden çatladılar ya. Tedaviye başladığımın ilk günü rüyamda doktor bana iki yumurtan gelişmiş git devlet hastanesinde yapsınlar aşılamanı diyordu. Artık ne demekse? En azından ikiyi tutturdum diyordum. Demek istediğim, aklımız o kadar bu konularda ki, rüyamda bu konuya dair birşey görmesem şaşıracak hale geldim. Ama inşallah hepsi güzel haberleri müjdeliyordur bizlere.

Deniz bulutcum canim lutfen ne olur aglama. Cok uzuldum ruh haline seni en iyi anlayanlardan biriyim emin ol. Cunku benim de her 2 hamileligimde deger dusuk baslamisti. Tamam gonul isterdi ki degerin yuksek olsun ama benim doktorum dedi bana. Degeri 20 ile baslayip doguma giden varmis hatta Turkiyede soylemislerdi 5 ile bir hastalari doguma gitmis. Seni anlayabiliyorum gogusagrisina ben de cok takmistim. Ama sunu anladim belki sacma gelecek sana bir doktor olarak bunu soylemem yine de soyleyecegim. inan bana insanin korktugu basina geliyor. Yani korkma, icini olabildigince rahat tutmaya calis. cok zor biliyorum ama kendini uzme ne olur. yarin zaten belli olucak o yuzden bugunden bosyere aglayip uzulme.Lutfen, hem herkesde belirtiler farkli olur.
Dualarimiz seninle.

canım nasıl yani secret kuantum nlp eft bioenerji vs mi diyorsun yani? :smiley-cool:hani ben korktuğum için mi oluyor bunca şey fisfisfisyani artık ben de bilmiyorum yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan allahtan sayılı saatim kaldı şimdilik hihoyyyt

bak kasık ve bel ağrısı olması iyi bişi. hele bir de akıntı varsa şahane. göğüs ağrısı da varsa tadından yenmez :dance:bebek belirtisidir onlar bebek :lepi: inşallah rüyandaki bebeklerin hepini yakında çifter çifter kucağında göreceksin kaydirigubbakcemile5 ben senden yüzde yüz eminim diyeceğim tıpta kesinlik yoktur diyeceksiniz o zaman yüzde 90 eminim diyeyim kaydirigubbakcemile3

selam iyi akşamlar kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. birkaç gündür gönlüm kırık olduğu için pek gelemiyorum. denizcim şimdi şöyle bir geçmişi okudum hamilesin ve bu gerçekle mutluluğunun tadına var elinde umut etmeni ve bu umudunun çok güzel bir geleceğe dönüşmesini sağlayacak değerler var yarını düşünme bugünü yaşa yarın üzüleceksen üzüleceksin şimdiden üzüntü depolama anlıyorum endişeni ancak bu endişeler bebişini kucağına alana kadar bitmeyecek ki hamiş çıtırların dediği gibi keseydi kalp atışıydı testleriydi vs bi dünya stress sebebi var dimi değerinin artması tüm bu endişelerini yok etmeyecekki sonuçta. tabi kelin ilacı olsa kendi keline sürermiş o misal konuşuyorum ama seni rahatlatmak için ve biz hepimiz senin muradına ermeni gönülden istiyoruz. allah sana mutluluğunu versin canım.
Herada canım sende yeni bir başlangıç yapmışın hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah sende muradına bu kez erersin inşallah. çok sevindim sende burdaki çıtırlar gibi en güzelini en hayırlısını hakediyorsun.

ben bu akşam çok doluyum çok ağladım çok duygusalım hayattan beklentim bana mutluluk verecek herşey bunun adı tarifi cinsiyeti yok ne olursa olsun mutluluk versin mutsuzluk vermesin bana diil kimseye mutsuzluk gelmesin ve ben bu mutsuzluklara şahit olmayayım ne kendim için nede etrafımdakile için başka da bir şey istemiyorum.

umut diye bir film izledim yeni bir film. türk filmi. izleyin..... ben bu filmi izledikten sonra bildiğim şeylerin birkez daha üstünden geçtim hatta altını çizdim. elde ettiklerim ve sahip olduklarım bana yeter. bunu anladım. bunu anlamak için sevdiklerimi ve sahip olduklarımı kaybetmeme gerek yok. evet şu hayatta istediğim ve sahip olamadığım tek şey bir bebek sevdiğim adamdan bir bebek.... bizden bir parça. bunu neden bu kadar istiyorum bunu bilmiyorum... onu çok güzel bir dünyaya mı getireceğim.. onun yollarına güller mi sereceğim... çok mutlu mu olacak... çok sağlıklı mı olacak... kaç yıl yaşayacak.... bilmiyorum... yoksa ben kendi egomu mu tatmin edeceğim... ya da etraftaki insancıkları mı susturacağım... veya içimdeki sesi mi susturacağım.... nedir bu kadar takıntımın sebebi... bunun haketmekle bir alakası yok... kader mi matematik mi.... üzülmek istemiyorum... başa gelen çekilir elbet başına gelenler tabiiki çekiyor kimse mutsuzluk istemez... ancak kafamdaki soruları cevaplayamıyorum cevaplayamayacağım da. allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin pozitifler beni bulsun pozitifler sizi bulsun... umut adlı filmde çok ağladım annelik babalık çok zor dostum dostlarım.

Alabama'cım,

Yazdıkların üzerine daha ne denir bilmiyorum. Ne güzel tarif etmişsin, eminim buradaki herkes aynı duygular içinde yoğruluyor. Aynı çocuk yetiştirmek gibi işte; sorduğun soruların tek bir doğru cevabı yok. Herkes kendine uygun cevabın peşinde. Daha önce de yazdım, maalesef kendimi en azından şu an için 'çocuğum olmazsa da hayat benim için aynen devam edecek' diyecek olgunlukta hissetmiyorum, ki bunu söyleyebildiğim gün çok şey başaracakmışım gibi geliyor. Asla pes etmek niyetinde değilim ama hayatımın en önemli tek hedefi haline geldi bir şekilde, böyle olması da canımı hem sıkmıyor hem acıtmıyor değil.

umut diye bir film izledim yeni bir film. türk filmi. izleyin..... ben bu filmi izledikten sonra bildiğim şeylerin birkez daha üstünden geçtim hatta altını çizdim. elde ettiklerim ve sahip olduklarım bana yeter. bunu anladım. bunu anlamak için sevdiklerimi ve sahip olduklarımı kaybetmeme gerek yok. evet şu hayatta istediğim ve sahip olamadığım tek şey bir bebek sevdiğim adamdan bir bebek.... bizden bir parça. bunu neden bu kadar istiyorum bunu bilmiyorum... onu çok güzel bir dünyaya mı getireceğim.. onun yollarına güller mi sereceğim... çok mutlu mu olacak... çok sağlıklı mı olacak... kaç yıl yaşayacak.... bilmiyorum... yoksa ben kendi egomu mu tatmin edeceğim... ya da etraftaki insancıkları mı susturacağım... veya içimdeki sesi mi susturacağım.... nedir bu kadar takıntımın sebebi... bunun haketmekle bir alakası yok... kader mi matematik mi.... üzülmek istemiyorum... başa gelen çekilir elbet başına gelenler tabiiki çekiyor kimse mutsuzluk istemez... ancak kafamdaki soruları cevaplayamıyorum cevaplayamayacağım da. allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin pozitifler beni bulsun pozitifler sizi bulsun... umut adlı filmde çok ağladım annelik babalık çok zor dostum dostlarım.
Alabama canim ne guzel yazmissin.
Ben de bazen bu bebek ozleminin ustune gitmekle iyi mi kotumu ediyorum diyip kendimi yargiliyorum. Allah bizim icin ne hayirlisi ise onu versin insallah

Herada canim insallah olucak senin bu defa. Daha once asilama ile hamile kalmis biri olarak ben senden umutsuz degilim. Hem 2 tane iyi yumurta insalah olur canim.

canım nasıl yani secret kuantum nlp eft bioenerji vs mi diyorsun yani? :smiley-cool:hani ben korktuğum için mi oluyor bunca şey fisfisfisyani artık ben de bilmiyorum yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan allahtan sayılı saatim kaldı şimdilik hihoyyyt

bak kasık ve bel ağrısı olması iyi bişi. hele bir de akıntı varsa şahane. göğüs ağrısı da varsa tadından yenmez :dance:bebek belirtisidir onlar bebek :lepi: inşallah rüyandaki bebeklerin hepini yakında çifter çifter kucağında göreceksin kaydirigubbakcemile5 ben senden yüzde yüz eminim diyeceğim tıpta kesinlik yoktur diyeceksiniz o zaman yüzde 90 eminim diyeyim kaydirigubbakcemile3

Sagol canim insallah oyledir. Hakkimizda hayirlisi olur insallah. Sen de kendini uzme olurmu yarina kadar relax olmaya calis lutfen.
yarin haberlerini bekliyorum.

Herada canim insallah olucak senin bu defa. Daha once asilama ile hamile kalmis biri olarak ben senden umutsuz degilim. Hem 2 tane iyi yumurta insalah olur canim.

Canım sağolasın. İnan bu moral desteğin çok iyi geliyor. İnşallah diyorum ben de, olacağı varsa zamanı gelmişse inşallah. Sen nasılsın?

belki biz çok rahat,sıkıntısz bir hamilelik geçireceğiz neden olmasın?benim son adetime göre şu anda 5 haftalık hamileyim,ne bir bulantı,ne başka birşey hiç birşey yok....
7. ayıma kadar çok rahattım, darısı hepinizin başına diyorum ama 7. aya girdikten sonra sıkıntılar başladı, neyse ne yapalım, katlanacağız :)
biliyorum değer yükselse de bitmeyecek belki dr 2 gün sonra bir test daha isteyecek. sonra keseydi kalp atışıydı ense ölçümüydü amniosentezdi oynadı oynamadıydı. çok zor valla. sizi çok taktir ediyorum. hadi yolun sonuna geldiniz inşşş kaydirigubbakcemile4

inşallah senin dediğin gibidir hayatım inşş. inşallah devam eder hem de sorunsuz kaydirigubbakcemile3

evet canım, endişeler hiç bitmeyecek, hatta doğduktan sonra endişelerle yaşamaya alışacağız... inşallah sizler de yaşayacaksınız bu duyguları bizler de sizi rahatlatmaya çalışacağız :)

inşallah benimki gibi sorunsuz bir hamilelik yaşarsın sen de :) oğluşum hiç üzmedi beni, şimdi şimdi sıkıntılar başladı, eh o kadar da olsun artık diyorum :) darısı başına inşallah canım :)

cnm benım dwnızcım benı hatırladınmı hanı umut tup bebekte yaptırmıştım senı basından berı ızlıyorum senınle beraber agladım senınle guldum enı hep takıp ettım yarın galıba buyuk gun nasıl olurda en cok tecrubeye sahıp olan sensın en erken test yaptıran yıne sen? olmadı yanı bu kadar uzuntuye degermı? kalbını erah tutn ve ben yarın ıyı haberlerını beklıyorumcnm bılıyomkı allah emeklerını boşa cıkarmayacak cunku sen cok ıyı kalplısın ve allah senı uzmez cnm senı cok sevıyorum bunu sakın unutma

Defne 05 ve RüzgarDeniz arkadaşlarım cevaplarınız için çok teşekkür ederim.Beni bayağı aydınlattınız.Ben de yarın (tüp bebeğe ekim ayında başlıyacam) trombofili paneli testlerimi yaptırmaya gidiyorum İstanbul'a.Gitmişken tüp bebek dr'la da görüşüceğim.Hakkımızda hayırlısı tabi.Kendimi bayağı hazırladım bu kez.İlk denememde pek acemiydim.Ben de deniz arkadaşım gibi çok stres yapmıştım.Bir de ikiz olursa diye çok korkum vardı.Malum özürlü bir çocukla ikiz çocuk beni ürkütüyor ama Allah onu kararlaştırmıştır herhalde.En kısa zamanda bebeklerinize kavuşmanız dileğiyle arkadaşlar.

Deniz Bulut arkadaşım hamilelik haberine çok sevindim.Ama sen boşu boşuna kendini dinliyorsun.Her gün belirtiler aynı olmaz.Sen daha önce de belirtilerin azaldığını söylüyordun ama değerin çok güzel yükselmişti.Bence bu kez de yükselecek.Ben normalde hafta sonu malum iş güç bir de özürlü çocuk internete girmeye hiç vaktim olmuyor.Bu hafta cumartesi akşamı seni merakımdan girdim.Haberini alınca o kadar sevindim ki anlatamam.Gözümden yaş bile geldi.Eşim de ne oldu sana diyor.Ben de bahsettim biraz.ıkimiz de çok sevindik.Zaten bizi bizlerden başka kimse anlayamaz arkadaşım.Sen şu anda kan vermişsindir herhalde.Sık sık girip takip ediceğim bugün.Olumlu haber alacaksın ben inanıyorum canım.

sevgili deniz,bugün değerinin artmasını, güzel haberlerle gelmeni gönülden diliyorum.sonuç ne olrsa olsun bizler buradayız.yine birbirimizden güç almaya devam edeceğiz.hoşçakal.sevgiyle kal.küçük sevgilinle kal.........

Deniz Bulut'cuğum, sanırım kan vermişsindir bu saat itibariyle, inşallah güzel haberler getireceksin bizlere, umarım saat 12'den evvel haber verirsin, çünkü ben de kontrole gideceğim ancak akşama gelebilirim ve meraktan da çatlarım :) Neyse geç olsun da güç olmasın, sen güzel haber ver de ben akşama alayım haberi, olsun :) Dualarım seninle arkadaşım :)

kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler. değer istenilen kadar artmamış. ilki 54,5 idi şimdi 91 olmuş. dr daha aramadı cevabı çarş tekrar test olacak. şimdi de dış gebelikten korkmaya başladım. roniyam bunu da sen çağırdın diyemezsin çünkü şimdiye kadar rahim ve tüplerle ilgili hiç önemli bir problemim olmadığı için (rahimde biraz yapışıklık çıkmıştı ama histeroskopi oldum herşey temizdi) bu seçenek aklıma bile gelmemişti. şu anda işe geldim ama ağlayıp duruyorum. yine de iyiki iş var yoksa kafayı yerdimmafoldumben

Deniz'cim, illa tam tamına iki katına çıkması gerekmiyor ki. Evet, tekrar test isteyecek ama ne güzel işte artmış değerin, düşmemiş. Sakın aklına kötü şeyler getirme. Bak sana tutunmaya çalışıyor bebeğin, biraz daha sabır ve ümit güzelim. ınşallah mutlu sona az kaldı.

Back
X