38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Denizciğim bana bekle diyorsun ama ben ıstanbul dışında yaşıyorum.Kış gelmeden bu işi halletmek istiyordum.Sanki ben istedikçe o kaçıyor.Parasıyla değil mi yani.ben ona kızıyorum.Kış ortasında havayı takip et.Karmı yağacak buz olurmu acaba.Bunlarla uğraşıp stres yapmak istemiyorum yani.

kızlar geldim. Önce anlatayım sonra sizleri okuyacağım

sabah 10 da gittik lab. a çok güvenilir kaliteli bir yer ama sperm için oda yok eşim wc de verdi. Haliyle son derece sıkıntılı oldu miktar gözüme çok az geldi moralman yıkıldım ve bitti bu ay dedim.

Neyse bekleme süresi son derece sıkıntılı geçti yedik birbirimizi

Ben hastaneye geçtim o lab. a uğrayıp aldı. Ancakkkkk sprem harekt ve sayı çok iyiymiş sıvı kısmının az olması önemli değil dedi 2 doktorda. Bu sefer sevindirik oldum.

Eşim hast varınca hemen işlem başladı hazır masaya yatmışken smear de yaptırdım. Bitti 30 dk yattım bittiiiii.

Lab. bende de kan aldı gerekirse spermle karıştırırız dedi onu anlamadım.

Unutmadan :))) masada yatıyorum şırıngadaki kolumun altında doktorum onu alayım artık bebek o yolla olmuyor dedi :) Epey güldük stresimde gitti.

:((( Lab. bekliyorum bir kadın ve 5 yaşında bir erkek çocuk geldi ve lösemi şühesiyle yıkıldım ya yıkıldım.

Allah hepimize hayırlısıyla versin, sağ ve sağlıklı versin.

not . karışık ve cümle düşük kusura bakmayın işten acele yazıyorum

hülyacım yazdıklarından bazılarını anlamadım değişik kelimeler var tabi ben şu tüp bebek işine yeni başladığım için birçok şeyi yeni yeni öğreniyorum. hakkında hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın evet niyetine girince bekleme süresi bir türlü geçmiyo haklısın ama onda da vardır bi hayırdır. dimi ama

Alabama arkadaşım ptg embriyonun genetik olarak incelenmesi canım.Oluşan embriyolar genetik olarak inceleniyor sağlıklı olanlar transfer ediliyor.5 embriyo incelenmişti 4 tansei sağlıklıydı.3 tanesi transfer edildi.Gerçi onlar dördünü de koyalım dediler.Ben istememiştim.İkiz hamilelikten korktuğum için.

karamel ciğim allah hayırlısını versin. inşallah bebişin hemen gelir. aman daha aşılamada gerilme. allah korusun bir de tüpe falan kalırsan asıl zor olan o valla. inşş gerek kalmayacak bu seferde gelecek bebişin. sağlıkla sıhhatle kaydirigubbakcemile3

sabah 10 da gittik lab. a çok güvenilir kaliteli bir yer ama sperm için oda yok eşim wc de verdi. Haliyle son derece sıkıntılı oldu miktar gözüme çok az geldi moralman yıkıldım ve bitti bu ay dedim.

Ben hastaneye geçtim o lab. a uğrayıp aldı. Ancakkkkk sprem harekt ve sayı çok iyiymiş sıvı kısmının az olması önemli değil dedi 2 doktorda. Bu sefer sevindirik oldum.

Eşim hast varınca hemen işlem başladı hazır masaya yatmışken smear de yaptırdım. Bitti 30 dk yattım bittiiiii.

Unutmadan :))) masada yatıyorum şırıngadaki kolumun altında doktorum onu alayım artık bebek o yolla olmuyor dedi :) Epey güldük stresimde gitti.

:((( Lab. bekliyorum bir kadın ve 5 yaşında bir erkek çocuk geldi ve lösemi şühesiyle yıkıldım ya yıkıldım.

Hadi hayırlısı canım.Çok ilginç olaylar geçmiş başınızdan.Hamile kalırsan hep hatırlarsın bunları.İnşallah kalıcan da zaten benim içime doğuyor bu ay çok pozitif haberler alıcaz.Bu arada stres yok.Havalar da güzel bu günlerde bol bol gez kendini yormadan tabi.

Denizciğim bana bekle diyorsun ama ben İstanbul dışında yaşıyorum.Kış gelmeden bu işi halletmek istiyordum.Sanki ben istedikçe o kaçıyor.Parasıyla değil mi yani.ben ona kızıyorum.Kış ortasında havayı takip et.Karmı yağacak buz olurmu acaba.Bunlarla uğraşıp stres yapmak istemiyorum yani.

canım doğru tabii kışın gelip gitmesi zor. peki bunu konuştun mu doktorunla? üstüste 2 bayram da kötü oluyor tedaviye başlamak için

deniz bulut
hülya

canlarım çok teiekkür ederim. İnşallah hepimiz güzel haberler alacağız.

Deniz senin tahlil ctesimiydi , pazartesi miydi

hadi maşallah allah tamamına erdirsin karamelcim. gelsin bebişler onlara iyi bak büyüyüp adam olcekler inşallah

Alabama arkadaşım ptg embriyonun genetik olarak incelenmesi canım.Oluşan embriyolar genetik olarak inceleniyor sağlıklı olanlar transfer ediliyor.5 embriyo incelenmişti 4 tansei sağlıklıydı.3 tanesi transfer edildi.Gerçi onlar dördünü de koyalım dediler.Ben istememiştim.İkiz hamilelikten korktuğum için.

tamam canım anladım benimkide biri normal sağlıklı döllenmişti diğerlerine anormal döllenme demişti doktor bu inceleme sonucu dedi demekki. ama tutmadı o bitanede kısmet :(

deniz bulut
hülya

canlarım çok teiekkür ederim. İnşallah hepimiz güzel haberler alacağız.

Deniz senin tahlil ctesimiydi , pazartesi miydi

yok cuma canım hayırlısı allahtan :Saruboceq:
roniyamın da cuma su ara yine girmedi ama. hoş o amerikada ancak cumartesi okuruz herhalde sonucu

Karamel'cim,

Aşılaman güzel geçmiş. Harika, çok sevindim canım. ıNşallah iki haftaya güze haberle daha da şenleneceğiz.

Şimdilik kaçıyorum, hepinizi öptüm.

canımmmmm herzaman kalbimdesiniz,,,inan buna,,,,,beni yakinen tanımıyorsun tabi,allah aşkına sor deniz karayurt'a herzaman aklımdasınız o biliyor kalbimi,kişiliğimi,düşüncelerimi,en azından sizlerden daha fazla bilgiye sahip benim hakkımda,,,,,,cannn kendine ve damadıma dikkat et haaaa
bu arada yeni projeler peşinde olalım lütfendelikafaduldenusg elimizde patladı,,,,,ilaç firmalarınaşutarafagittine dersinyerimseniben
sen de benim kalbimdesin canım arkadaşım :) sen de kendine çok dikkat et :)

aaa ben varım hadi vereliniortak hangi ilaçlar?
ruzgardenizcim sana bir turlu yazamadim..tosun oglusunada masallah:)ben en basindan buyana 15 gunde bir gidiyordum doktora artik bu son ayda 10 gunde bire dusurdu belkide haftada bire dusurur..ama icim rahat ediyor..canim benim yaramaz en basindan beri hep 7-10 gun onden gidiyordu kiloda hatta doktor iri bir bebek demisti ama bu son hafta cok az kilo almis :(gerci haft donmus ama icim icimi yiyiyor..zorla birseyler yemege calisiyorum ...kendimde suc ariyorum...ecz. de yorulup gunboyu atistiriyorum diye..zor bir doneme girdik..turlu seyler var aklimda kis mevsimi grip salgini falan:(sikintilarini cok iyi anliyorum..dun aksam kayinvalidem ile konustuk ne dediysem ben sanki simarikliktan soyluyorumda oda bana yuz vermiyor seklinde konustu durdu:(((esimede haftasonu birtakim olaylardan kizdim :(bence malesef erkekler boyle..umarim senin sorunlarin bir nebze cozulmustur..insan ozellikle bu donemde kesinlikle tahammulsuz oluyor..allah bebeklerimize saglik versin:)seni ve oglusunu opuyorum
canım, önemli değil, yoğun olduğunu tahmin ediyorum bir de bu ruh hali durumları... sanırım hormonlar mahvediyor... bebişinin kilosu için kendini suçlama, sonuçta ben doktora gittiğimde şunu sordum. Ben 8. aya girdim ama toplamda sadece 5 kilo aldım, bebeğim beslenemiyor mu dedim, hayır dedi kiloyu bebeğiniz alıyor, endişelenmeyin dedi, ben de bayağı bir suçlu hissetmiştim kendimi... gerçekten çok zor bir döneme girdik... kayınvalide meselesini hiç sorma... büyük görümcemle görüşmüyorum zaten, ortancası da ablasının etkisinde karaktersiz şey, küçük görümcem ise aklı beş karış havada olan bir tip, kayınvalidem ise onları tamamen şımartıp koltuklarının altına almış... eşim kazancını onlarla paylaşmıyor diye günah keçisi ilan edilmiş durumda onlar tarafından... sözüm ona kayınvalidem çok merakla bekliyordu bu bebeği ama hiç belli etmiyor nedense, uzaktan uzağa yavrum, kuzum deyip evime toplasan 2 kere gelmiştir hamileliğimin başından beri... sahtekarın teki yani anlayacağın... bazen eşim de onun numaralarını yiyor ya sinir oluyorum ve çileden çıkıyorum... geçen gün bana annemi ara da gelsin dedi, ben ne arayacağım dedim, davetiye mi bekliyor gelmek için, bugüne kadar davet etmedim gelmesi için, istediği zaman geldi dedim... canı ne zaman isterse o zaman gelir ya da gelmez deyince sen annemi sevmiyor musuna dönüştü olay... offfffffffff bu halimle bile uğraşıyor ya, nasıl baba olacak bu adam merak ediyorum gerçekten... neyse artık daha sakin olmaya çalışıyorum bebeğimin hatırına :) ben de seni ve bebeğini öpüyorum canım, kendine dikkat et :)
canım sıkkın. salak kocamla kavga ettik. para getirmeyen iş stresinden fenalık geldi. piyasa bok gibi. kendin iş yapma gir işe çalış 3 kuruş gelsin huzurlu olalım diyorum 2 senedir dinletemedim. dün bir kez daha ayrılacağımızı söyledim. bana kalktı test sonucunu al hamilesen de bebeği aldırırız bitti bu iş dedi. ben de bu sefer bebek varsa onu tutup seni bırakıyorum dedim. valla kararlıyım da. hem hamilelik hem bebek hem bu adam olmayacak. hamile değilsem de belki böylesi daha hayırlıdır tek başına hayat daha rahat
ah nedir bizim bu erkeklerden çektiğimiz? sırf onların kahrını çekmemek için geç evlendim ama nafile :( al işte benim eşim de öyle... sabit bir gelirimiz yok eşim serbest çalışıp kendi işini yaptığı için... ben de söylüyorum ama adım dırdırcıya çıkıyor o zaman :( sonra da tartıştığımız bir konu hakkında ben haklı çıktığım zaman da al işte bak yine benim dediğim oldu deyince süt dökmüş kediye dönüyor... iş işten geçtikten sonra haklı çıksam ne olur, çıkmasam ne olur :( hakkında hayırlısı olsun canım... bizim sonumuz da ne olacak belli değil doğrusu :(

Canım dualarımız seninle, inşallah tutacak ve hamile kalacaksın :) lütfen şu bekleme sürecini sakin ve ağır bir iş yapmayarak geçir :) herşey gönlünce olsun :)

Rüzgar denizciğim, bir hafta sonra tatile gidiyorum tatilde öğreneceğim ne olacaksa valla takmıyorum çünkü çok birşey beklemiyorum.

Eşimin hiç sperm testi yoktu, ben hamile kalabiliyorum (doğal yolla) diye gerek görmüyorlardı. En azından o yapıldı diye düşünüyorum.

sağol ilgin ve desteğin için bebişi sev benim için , sağlıkla bekliyoruz onu

Rüzgar denizciğim, bir hafta sonra tatile gidiyorum tatilde öğreneceğim ne olacaksa valla takmıyorum çünkü çok birşey beklemiyorum.

Eşimin hiç sperm testi yoktu, ben hamile kalabiliyorum (doğal yolla) diye gerek görmüyorlardı. En azından o yapıldı diye düşünüyorum.

sağol ilgin ve desteğin için bebişi sev benim için , sağlıkla bekliyoruz onu

Canım inşallah hayırlı ve güzel haberlerle gelirsin ve hepimizi sevindirirsin. En güzeli kafaya takmamak, sakin olmak :) Gerisi zaten gelir, ben inanıyorum canım :)

Böylece kafanda da bir soru işareti kalmamıştır, ne güzel :)

Ne demek canım, bunun için buradayız. Senin için seveceğim oğluşumu, inşallah sağlıkla gelsin de :)

Kızlar hepinizi öpüyorum tek tek,
Moniş, Balance, Rüzgar, Deniz Bulut, Defne, Herada, Roni, Alabama, Karamel, Hülya, Erverdi, Serpil, Serap ve inşallah kimseyi unutmamışımdır. Ben yarın annemlerde olacağım. Yazamasam bile Deniz Bulut'un sonucu için gireceğim mutlaka. İçime çok güzel şeyler doğuyor. Tabi arkasından, Roni inşallah güzel haber verecek. Sonra Herada, Karamel, Moniş'im, ve Balance'ciğim, Erverdi gelecek inşallah. Topicimiz artık taze çıtır annelerle dolacak.

DENİZ KARAYURT ,,,,,ülem telefonda da konuşuyoruz doymuyonmu yavru kuşum:kedi:,,,,deniz beni yakalayamazkaydirigubbakcemile4yakalasa bile gagalayamaz:roflol:,,,,,,,,canım seni seviyorum,,,,,,,,ama enişteye selamkötükedihüso a.s.
Ecanımmmmm herzaman kalbimdesiniz,,,inan buna,,,,,beni yakinen tanımıyorsun tabi,allah aşkına sor deniz karayurt'a herzaman aklımdasınız o biliyor kalbimi,kişiliğimi,düşüncelerimi,en azından sizlerden daha fazla bilgiye sahip benim hakkımda,,,,,,cannn kendine ve damadıma dikkat et haaaa

Ülen yerim ben seni MONİŞİM, esmer bombam. Doymuyorum ne yapayım. Ayrıca telefonda vıdı vıdı konuşuyoruz ama aylardır yeniden buluşamadık bir türlü. Kararlaştırdığımız gün mutlaka bir aksilik çıkıyor. Yeter gari. Ben inemiyorum bir yere çok fazla (annemler dışında. Yarın da oraya gidiyorum. Zaten dönüşte de arabayla ablam bırakıyor eve hep) o yüzden artık sen gel bize ne oluuurrrrr. Ülen ne cilveliymişsin be, şu koca göbeğimle beni, peşinden koşturuyorsun ya helal olsun sana ne diyim.
Evet Allah için hep söylüyorsun Rüzgar'ın nasıl hanım hanımcık biri olduğunu. Bende aynen öyle düşünüyorum. Rüzgar'cığım seni seviyorum canım.

Evet Rüzgar büyümüş teyzesi, inşallah çok sağlıklı doğar. Kontroller 31. haftadan sonra sıklaşıyor canım. Madem 1 ay oldu sen de daha fazla geçirmeden git doktoruna bir an önce :) Artık doğum detaylarını da öğren, bize de söyle :) İnşallah sen de güzel haberler getireceksin bize :)
Evet canım, maalesef sıkıntılı ve zor bir dönemden geçiyorum. Tek tesellim şu an oğlum. Onu düşündükçe boşvermeye çalışıyorum onu da üzmemek için. Geçecek inşallah bugünler de. Anlayışın için sağol canım :) Seni çok seviyorum arkadaşım

RÜZGAR'cığım ya, seni morali bozuk görmek inan ki çok kötü. Üstelik doğuma bu kadar az kalmışken kayınvalidenlerin ve eşinin seni böyle üzmeye hakkı yok. Ama güya benimki en iyisi ama benim fikirsiz eşim de bağırmaya çağırmaya devam ediyor. Bugün yan komşu gelmişti oturmaya "Ya nasıl bağırıyor eşin, senin hiç sesin çıkmıyor. Hamile kadına böyle yapılır mı" dedi. İnan yerin dibine geçtim. Zaten Moniş'e de anlatıyorum. Tamam eşim çok iyi bir insan ama tam deli gadir (kadir inanır gibi) zaten tipi de aynı ona benziyor. Bağırıyor çağırıyor ondan sonra "Seni üzmek istemiyorum" diyor. Ben de tabi içimden afedersin "Ordu geçtikten sonra boruyu ...." diyorum. Yap yap ondan sonra özür dile oh ne güzel.

O yüzden canım benim,önemli olan sen ve Rüzgar bebek. Bak o da maşallah annesini üzmüyor. Gerisini boşver. Sen çok az kilo almışsın maşallah. Ben 10-11 kilo aldım. Ama görsen inanamazsın. (Gerçi gördün resmimi) Hani çok şükür öyle duba gibi değilim. Yüzüm elim ayağım görünürde şiş değil. Arkadaşlarım "Ne güzel yaa, hiç hamile gibi şişmemişsin. Sadece karnın şişmiş. Pilates topunun biraz ufağını yutmuş gibisin" diyorlar. Yani göbeğim dışında herşey aynı eskisi gibi. Çok ilginç.

Bana gelince neredeyse bir buçak ay olacak kontrole gitmeyeli. Ne gamsızım ama. Aslında normalde bayramdan sonraki hafta gitmem lazımdı. Benim çok şükür ciddi bir sorunum yokken hastanede kalabalık etmeyeyim, hem diğer hamileler rahat muayene olsun, hem doktorlara gereksiz kalabalık etmeyeyim diye. İşte bu hafta gidecektim. Ablam arabasını tamire vermiş yani haftaya kaldı. Dolmuşla filan gidemiyorum. Allah'tan ki tekmeleri tokatları var da bebişin rahatlatıyor beni. İnşalah her şey yolundadır hepimiz için. Doktora gittiğimde paylaşırım sizlerle zaten.

bunları düşüne düşüne bir hal oluyor insan ama istemekten hiçbirzaman vazgeçmiyor umut etmekten de vazgeçmiyorum. inşallah başaracağız. öyle yada böyle bilmiyorum ancak zaman zaman olmayacak galiba desemde sonunda hep inanarak konuyu kapatıyorum olacak neden olmasın olmaması için ne sebep varsa çözeceğiz. insanın morali de yara gibi günden güne iyileşiyor üç gün önce bunları düşünürken bugün kaç ay ara versem ikinci denememi nerede yapsam diye düşünmeye ve araştırmaya başladım. bu arada dört aydır sigara içmiyordum son bi haftadır sigara içtim kendime kızdım yine bıraktım inşallah.
QUOTE]

ALABAMA'cığım evet olmaması için bir sebep yok. Ama sigara içmene üzüldüm. Lütfen bunu yapma. Sigara senin sıkıntını mı hafifletecek sanki.

HÜLYA'cığım tabiki için rahat etmiyorsa doktorunla yeniden bir konuş. Ama önemli olan geç olsun güç olmasın. Bir iki ay çok sorun olmaz bence. (Ama sende kendi açından haklsısn bir an önce kavuşmak istiyorsun bebeğine)

HERADAAAA
, güle güle git, kahkahayla bayramla, şenlikle aramıza dön inşallahhhhhhhh. Evet işi boşver. Olduğu kadar olsun. Biraz kendine vakit ayır ve kendini şımart canım.

DEFNE'ciğim
bebeşinin kilosu konusunda kendini suçlama lütfen. O fıstık yeniden toparlar kendini hiç merak etme. Dediğim gibi kilodan çok sağlıklı olması önemli,. Ama tabi yine de için rahat etsin istiyorsan bu ara gıdana biraz daha dikkat edebilirsin bencede.

KARAMEL, Senin aşılama tutacak. Nah şuraya yazıyorum. Bak hepimiz bu konuda aynı fikirdeyiz. Hadi inşallah.

DENİZ BULUT canım, boşver bu kocaların hepsinin köküne kibrit suyu. Töbe töbe. Aşağı yukarı hepimizinki aynı maalsef. Seninki, benimki, Moniş ve Rüzgar'ınki. O yüzden sen aldırmamaya çalış yaptıklarına. Bebek gelsin o zaman gününü gösterirsin ona. Ama iş konusunda biraz daha sorumluluk sahibi olmamalılar. Ne diyeyim bunlara laf anlatılmaz. Ama, "Hamile değilsem de belki böylesi daha hayırldır "filan demişsin. Lütfen böyle şeyler söyleme. Bebeğini üzme.

BALANCE Canııım Balance'ciğim, niye sesin soluğun çıkmıyor. "Cee" diyip gidiyorsun. Özlüyorum seni be.

RONİ Hadi Roni, hayırlı haberler ver bize.

SERPİL'ciğim seni ve Hayat Moniş'i de öpüyorum canım.

ERVERDİ sana da selamlar. Umarım keyfin yerindedir.

sevgili deniz karayurt.monişin cep hamilesi.merhaba selamını aldım kabul ettim canım keyifler biraz nanay.eşimi yolcu ettim az önce.şu an yapayalnızım.umarım biter bir gün bu yalnızlık.hoşçakalın sevgiyle kalın.

Kızlar siz ıstanbulda oturuyorsunuz.Daha çok duyumlarınız vardır.Ben dün bahsetmiştim ya ekimde tüp bebek merkezimiz yapmayalım diyor diye.Ben de kabul etmezse diye başka merkez arıyorum.Sabah Medicana beylikdüzüne mail attım.Hem bize yakın diye.Fikriniz varsa bana yardımcı olur musunuz lütfen.

RÜZGARDENİZ im:1hug:ilk önce tüpbebek tedavisinde kullanılan ilaçlardan başlarızyerimsenibenihtiyaç duyan kızlara vermek için,,,,,,,sonra duruma piyasaya göre liste yaparız:sm_cool:naniknanik

DENİZ KARAYURT,,,,,ülem senin gözünü ben bi doyuramadım gitti zaten aşeriyosun ilginçtir moniş aşeriyorsuncokacimcoook,,,,bacım kurban olurum sana ben gelirim seni arabayla alır gezdiririm sen iste yeterki,,,,bi bacında benim biliyosun aşkım,,,,canım sıkıldı de geleyim alayım seni,,,,,,,kız valla doğru söylüyosun hep bi aksilik çıkıyor (ama çoğunlukta senden)sengözlerimebaksanab,,,sen annenlerden dönde seni gelip alayım ben gidelim bir yerde oturup dertleşelim hasret giderelim,,,,,,topişim benim:roflol:

Back
X