Selam Alabama'cım,
Yok canım ya, cuma sabahına kadar burada tıkılı kaldım ben. Neyse moral bozacak birşey yok. Sizlere bir bakayım dedim.
Hepinize sıcak mesajlarınız için tek tek teşekkür ediyorum. Sen Alabama'cım, Karamel (dualarım şimdi onunla), Deniz Bulut, Deniz Karayurt, Rüzgar Deniz, Moneta, Erverdi, şu an ismini sıralayamadığım herkes. Çok öpüyorum sizleri.
Hülya'cım, öncelikle çok güzel geçen doktor görüşmen için gözün aydın diyorum, ne güzel. Darlatma kendini bayram için, belki doktorun atlamıştır, ya ara konuş, ya da bir an önce git tekrar konuş güzelim ya. Zaten tedavi yeterince stresli oluyor, bir de bu tür stresler binmesin üzerine.
Cuma günü güzel gün. Hem Deniz Bulut için hem de Roniyam için. Süper bir gün olacak inşallah. Dualarım sizlerle kızlar.
Ben daha bekleme dönemindeyim. Bu aşılamadan sonraki 5. gün. Geçen sefer aşılamam 10. günde yapılmıştı ve ben 19 gün sonraki regli tarihime kadar beklemiştim (arada 7. gün fortelle yaptığım ve tabii ki negatif çıkan testi saymıyorum

). Bu sefer de bekleyeceğim, sadece eğer herşey yolunda gittiyse bugünler tutunma günleri diye özellikle moralimi sağlam tutmaya çalışıyorum. ış için de kasmıyorum, olduğu kadar, daha iyi yapanı varsa buyursun gelsin
Tekrar çok öpüyorum, akşam özellikle Karamel'den haberler almak için tekrar uğrarım.
2010 yılında doğurmayan kimse kalmayacak bu topicte. Vallahi böyle geliyor bana. Azmedip başaracağız arkadaşlar. Göreyim sizleri.