- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
kızlar 2 gün izin aldım hem işler rahat, hem ben dinleneyim hem anneme bakayım diye.
dün aklıma birşey geldi biraz korktum ama yanlışmı yaptım diye
lucrin 5 mg/ml yazıyor... İğneye 10 ünite çekiliyor zaten kağıtta 0.10 ml yazıyor ama ilaç arttı. Kafam basmadı mg=ml midir babamız doğru yapıyorsun doktor 10 ünite çek diye anlatmıştı dedi ama bilemiyorum
çek ya çek napim hakkediyorum. amaaaaa yine karar verdim ben bunu azaltamam ya hep ya hiç. yarın eşimin doğumgünü ya birlikte başlıyoruz bırakma çalışmasına söz verdi birlikte bırakcaz. yarından tezi yok bu iş bitti. ammada aynı muhabbeti yapıyorum ya kendimden sıkıldım. ama bırakcam hehhehhehheh çok ciddiyim vallahi.içiyorum uleyyyynnnnnnnnnnn
sen varya sennnnnnnnnn çekecem bigün kulaklarınıalsanaalsanasmile
Kızlar GUnaydın,
Karamelim gobek adı annesi erkek ismi hazırlayabilirsin :)
Dun kontrolum vardı kazadan bir hafta sonra gel demisti dr um, bebegi,m gayet saglıklı :)
ve sermis bamyayı oturuyor açık ve net gordu dr . :)
oh maşallah gözünüz aydın canım çok sevindim.
esterya hayırlı olsun oğluşun. bir erkek daha ha. sağlıkla büyüsün hayırlı bir evlat olsun
alabama gukem ikinizi de ben dövücem sonunda. alsanaalsanasmilebir tanıdığım var erkek hem alkol hem sigara bağımlısı. aynı gukem in eski nişanlısı gibi içmediği zaman elleri titreyen. 5 yıl önce içkiyi bıraktı. şimdi gördüm 40 gün olmuş sigarayı bırakmış. ilk günler çok zordu tabii hala zor bu sigara içkiden de zormuş diyor. ben de 5 sene önceyi unuttun şimdi sana öyle geliyordur dedim. yani biliyorum çok çok zor ama bu kadar istediğiniz bebeklerinize kavuşmanızı bu kadar engelleyen birşey yok. eğer isterseniz ben başaracağınıza inanıyorum. gukem azaltmak çözüm değil. ben çok içtiğimi farkettiğimde ne yapıyorum dedim sadece hafta sonu dışarı çıkınca içeyim. ama bu sefer de tüm hafta hafta sonu gelse içsem diye acı çekiyordum. yani azaltmak iyi birşey sağlık için ama olmuyor sürekli acı çekmeye devam ediyorsun. ya hep ha hiç. ben başaracağınıza inanıyorum opuyorumnanaktan
dövebilirsin hakkettiğimi biliyorum. ama bırakcam sözzzzzz.
kızlar 2 gün izin aldım hem işler rahat, hem ben dinleneyim hem anneme bakayım diye.
lucrin 5 mg/ml yazıyor... İğneye 10 ünite çekiliyor zaten kağıtta 0.10 ml yazıyor ama ilaç arttı. Kafam basmadı mg=ml midir babamız doğru yapıyorsun doktor 10 ünite çek diye anlatmıştı dedi ama bilemiyorum
keyif yap dinlen karamelcim annen iyidir umarım. bence sıkıntı olmaz canım ama yinede istersen bi doktorunu ara.
Kızlar GUnaydın,
Karamelim gobek adı annesi erkek ismi hazırlayabilirsin :)
Dun kontrolum vardı kazadan bir hafta sonra gel demisti dr um, bebegi,m gayet saglıklı :)
ve sermis bamyayı oturuyor açık ve net gordu dr . :)
Kızlar hem cok mutluum hem cok korkuyorum hayırlı saglıklı ahlaklı bir evlat yetiştirebilecekmiyim?
Büyük oğlumda gençtim hiç bişi anlamadım onunla beraber büyüdüm ama simdi icimde tuhaf bir korku var nedense..
Arkadaşlar Merhaba,
Az önce geldim. Bebeğim iyi gayet sağlıklı ve hareketli. Teyzelerinden gelecek kuzen haberlerini bekliyor.
Ense pilisi 1.8 mm dr um 13. haftanın başı olmasına rağmen gayet iyi dedi. Bu değer 3 mm aşınca problem. Bu haftalarda 2 mm nin biraz üzerinde olabilirdi ama 2 nin altı gayet iyi dedi. İkili test için ( PAPP-A, BETA HCG ) iki hormona bakılıp ona göre değerlendirecek. Ama AS olacağım. O da 17. hafta olacak yani 15-19 Mart arası bir günde yapılacak. Onun dışında boyu 6.2 mm, kalp atışları ve ritmi haftası ile uyumlu çıktı. Bir dahaki kontrolüm 10-12 Mart olacak..Şimdilik benden haberler böyle.
Arkadaşlar Merhaba,
Az önce geldim. Bebeğim iyi gayet sağlıklı ve hareketli. Teyzelerinden gelecek kuzen haberlerini bekliyor.
Ense pilisi 1.8 mm dr um 13. haftanın başı olmasına rağmen gayet iyi dedi. Bu değer 3 mm aşınca problem. Bu haftalarda 2 mm nin biraz üzerinde olabilirdi ama 2 nin altı gayet iyi dedi. İkili test için ( PAPP-A, BETA HCG ) iki hormona bakılıp ona göre değerlendirecek. Ama AS olacağım. O da 17. hafta olacak yani 15-19 Mart arası bir günde yapılacak. Onun dışında boyu 6.2 mm, kalp atışları ve ritmi haftası ile uyumlu çıktı. Bir dahaki kontrolüm 10-12 Mart olacak..Şimdilik benden haberler böyle.
Senin için de ilk sayılılır onca aradan sonra ama korkma başlayınca gerisi geliyor, ama hamilelik rahat dönemdir bu konuda bebek bakımı ve çocuk piskolojisi ile kitapları okuyabilirsen çok faydası olur, ben özellikle çocuk piskolojisi kitaplarını çok severim. Çevrem bana her şey kitaplardaki gibi değil derdi evet bir yere kadar kitaplardaki gibi değil ama doğruları ben oradan öğrendim çok da faydasını gördüm. Ama bebek doğunca okunmuyor o nedenle zaman bulunca okuyabilirsin..İstersen sana okuduğum kitapların içinde beğendiklerimi akşam evden yazarım.
canım gerçektende bana kitapları bildirirsen cok ama cok mutlu olurum.. Bu arada bebisinin iyi olmasına sevindim Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin. Cinsiyeti hakkında bir sey dedi mi dr?
canım yaaa..........inan çok sevindik teyzeleri olarak.ne güzel herşey yolunda imiş.bizde öyle umuyorduk watersçım.inşallah as de iyi çıkacak..........Arkadaşlar Merhaba,
hadi bakalım hayırlısıyla doğar işallah pek sevindim gerçekten
canım yaaa..........inan çok sevindik teyzeleri olarak.ne güzel herşey yolunda imiş.bizde öyle umuyorduk watersçım.inşallah as de iyi çıkacak..........
lucrin 5 mg/ml yazıyor... ığneye 10 ünite çekiliyor zaten kağıtta 0.10 ml yazıyor ama ilaç arttı. Kafam basmadı mg=ml midir babamız doğru yapıyorsun doktor 10 ünite çek diye anlatmıştı dedi ama bilemiyorum
Esterya ve Waters coooook sevindim ikinizin adina. Ne guzel haberler bunlar.
Esterya eger kizim evde kalirsa bir aday daha cikti, yani oglun olmasina sevindim :))
Darisi bu topicteki herkesin basina insallah.
Deniz bulut, herada, erverdi, karamel, patikler, krizantel ve ismini hatirlayamadigim herkes en kisa zamanda bize USG sonuclarini bildirirler insallah.
Kizlar ben iyiyim bu arada. Tam 11 gun grip beni mahvetti ama bugun iyiyim. Kizim da iyi teyzeleri, pat kut tekmeler savuruyor :)) Cok guzel bir duygu. Allah isteyen herkese nasip etsin bu guzel duyguyu.
Ya kizlar sizi kiskaniyorum vallahi. Turkiyede ne guzel her randevunuzda USG ye giriyorsunuz. Ben doguma kadar bir daha giremeyecekmisim. Burda boyle ya. Bir sorun olmadikca USG ye sokmuyorlar(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?