38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

karamel her zaman verilen iğneler tam bitmiyor. eğer artacak kadar ilaç vermeselerdi muhtemelen az gelecekti. artanı zaten dr kontrolünden sonra kullanmaya devam ediyorsun bildiğim lucrini kesmiyorsun zaten. ilaç dozlarında değişiklik varsa dr kontrolden sonra yapıyor. lucrini herada kullanmıştı. o daha iyi bilir

korkma karamel korkma.zaten bir miktar fazlalık payı bırakıyorlar.hatta biz arkadaşlarla örneğin gonal f de öyle yapıyorduk hastanede.hepsini kullanıyorduk sonra hepsinin diplerinde kalanı eczacıya toplatıyorduk.malum ilaçlar çok pahalı.bir doz bir dozdur.
kızlar herkes iyimi şöyle bir bakıp kaçacağım.işlerim var..umarım herkes iyi.esteryanın oğluşu olacakmış.iki erkek iki gelin.saçını başını yolsunlar delikafadulden (şaka şaka)Allah sağlıla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
waters arkadaşım senden de güzel haber bekliyoruz.
bana gelince biz bu ay boşverdik kurallara.bakalım ne olacak.akşam canımız istemedi bu sabaha bıraktık.artık hakkımızda hayırlısı.zaten yumurta erken gelmişti.iğnemi de erken oldum.eh 36 saati de beklemiyoruz bu ay.şimdilik bu kadar güzeller.
malum cuma saati.canlarım gözümün yaşı daha yeni kurudu.şimdi çok acıyorlar.hepimize herkese dua ettim.Allah hepimize hakımızda neyi hayırlı gördüyse onu nasip etsin.karamel, esterya,herada,waters,hülya,deniz bulut.tüm denizler,(hatta biz denizatı vardı keşke bir haber verebilseydi bize akıbeti ile ilgili)krishazel, patikler,alabama,gukem,aklıma gelen gelen gelmeyen kızlar hepinizi sarıyorum.İNŞALLAH YÜZÜ GÜLENLERDEN OLURUZ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Arkadaşlar Merhaba,

Az önce geldim. Bebeğim iyi gayet sağlıklı ve hareketli. Teyzelerinden gelecek kuzen haberlerini bekliyor.

Ense pilisi 1.8 mm dr um 13. haftanın başı olmasına rağmen gayet iyi dedi. Bu değer 3 mm aşınca problem. Bu haftalarda 2 mm nin biraz üzerinde olabilirdi ama 2 nin altı gayet iyi dedi. ıkili test için ( PAPP-A, BETA HCG ) iki hormona bakılıp ona göre değerlendirecek. Ama AS olacağım. O da 17. hafta olacak yani 15-19 Mart arası bir günde yapılacak. Onun dışında boyu 6.2 mm, kalp atışları ve ritmi haftası ile uyumlu çıktı. Bir dahaki kontrolüm 10-12 Mart olacak..Şimdilik benden haberler böyle.

Hayırlı olsun Esterya'cım, abiside hemcinsi geliyor diye sevinir. Ne güzel ileride birbirlerine can yoldaşı olurlar. Sen oları kaynaştırırsın birbirine. Çok sevindim , sağlıkla kucağına al oğluşunu .

Karamel'cim, üstteki paragrafı Esterya'ya yazarken bir baktım Esterya yerine senin adını yazmışım az daha gönderiyordum fark edip düzelttim. Allah yazdırdı herhalde..Sana da böyle satırlar yazacağız inşallah ben senin tüp denemenden çok umutluyum..

Senin için de ilk sayılılır onca aradan sonra ama korkma başlayınca gerisi geliyor, ama hamilelik rahat dönemdir bu konuda bebek bakımı ve çocuk piskolojisi ile kitapları okuyabilirsen çok faydası olur, ben özellikle çocuk piskolojisi kitaplarını çok severim. Çevrem bana her şey kitaplardaki gibi değil derdi evet bir yere kadar kitaplardaki gibi değil ama doğruları ben oradan öğrendim çok da faydasını gördüm. Ama bebek doğunca okunmuyor o nedenle zaman bulunca okuyabilirsin..İstersen sana okuduğum kitapların içinde beğendiklerimi akşam evden yazarım.

hadi bakalım hayırlısıyla doğar işallah pek sevindim gerçekten

maşallah inşallah böyle devam edecek hihoyyyt

canım gerçektende bana kitapları bildirirsen cok ama cok mutlu olurum.. Bu arada bebisinin iyi olmasına sevindim Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin. Cinsiyeti hakkında bir sey dedi mi dr?

canım gerçektende bana kitapları bildirirsen cok ama cok mutlu olurum.. Bu arada bebisinin iyi olmasına sevindim Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin. Cinsiyeti hakkında bir sey dedi mi dr?

Teşekkür ederim. Evden yazarım kitapları. Cinsiyetine bakmaya çalıştı ama bacak aralarını kapatmıştı, gerçi baksak bile çok sağlıklı olmaz dedi. Mart'ın 2. haftasına kaldı.

canım yaaa..........inan çok sevindik teyzeleri olarak.ne güzel herşey yolunda imiş.bizde öyle umuyorduk watersçım.inşallah as de iyi çıkacak..........

canım yaaa..........inan çok sevindik teyzeleri olarak.ne güzel herşey yolunda imiş.bizde öyle umuyorduk watersçım.inşallah as de iyi çıkacak..........

Canım sağol..ben de olumlu düşünüyorum ve dualarımı ediyorum kendim ve hepimiz için. Yazdıklarını okudum aman sıkı tut 36 saati iyi değerlendir aman gözünü seveyim..

Karamel'cim iyi yapmışsın iznin varsa böyle arada kullanmak iyi geliyor, annen de yanında olduğun için mutlu olur. Kız evlat değil mi işte. ( Tabi burda erkek evlatlarımız da alınmasın, onlarda anne babaya düşkündür ama kızlar bir başka olur..)

Bu arada ml , mg'a eşit değil o şekilde yaklaşmamak lazım bence . Hesaplama şöyle

5 ( mg/ml )x 0.10 (ml) = 0.5 mg , yani sen her çekişinde lıcrin den 0.5 mg yapmış oluyorsun. 10 kere yapsan 5 mg. Yani hepsinin bitmesi gerekiyor normalde, dr una bir sor istersen.

Esterya ve Waters coooook sevindim ikinizin adina. Ne guzel haberler bunlar.
Esterya eger kizim evde kalirsa bir aday daha cikti, yani oglun olmasina sevindim :))
Darisi bu topicteki herkesin basina insallah.
Deniz bulut, herada, erverdi, karamel, patikler, krizantel ve ismini hatirlayamadigim herkes en kisa zamanda bize USG sonuclarini bildirirler insallah.

Kizlar ben iyiyim bu arada. Tam 11 gun grip beni mahvetti ama bugun iyiyim. Kizim da iyi teyzeleri, pat kut tekmeler savuruyor :)) Cok guzel bir duygu. Allah isteyen herkese nasip etsin bu guzel duyguyu.
Ya kizlar sizi kiskaniyorum vallahi. Turkiyede ne guzel her randevunuzda USG ye giriyorsunuz. Ben doguma kadar bir daha giremeyecekmisim. Burda boyle ya. Bir sorun olmadikca USG ye sokmuyorlar (

Esterya'cım, benim yararlandığım ve halen yararlanmakta olduğum kitaplar;

1- Birlikte Büyütelim-Çocuk Ruh Sağlığı ( Prof. Bengü Semerci )
2- Bilinçli Çocuk Yetiştirme ( Psk. Özcan Göknar )
3- Mutlu Çocuk Yetiştirmenin Temelleri ( Çocuk ve Aile Kitapları )
4- Çocuğumu Nasıl Anlarım ( Dr. Lynn Weiss )
5- Çocuklarda Davranış Bozuklukları ( Doç. Sefa Saygılı )
6- Çocuklarla Doğru ıletişim ( Prof. Sabiha Paktuna Keskin )
7- Anne ışte ( Prof. Sabiha Paktuna Keskin )

Tüm Kitaplar yerine göre 0-6 veya 0-12 yaşa hitap ediyor bebeklik dönemi 0-36 aylarda detaylı işlenmiş.

Roniyam, teşekkür ederim. Tekmelerini duyuyorsun demek çok güzel, pek çok anne doğumdan sonra tekmelerini hissetmek güzeldi özlüyorum der. O nedenle tadını çıkar. Allah senin de kızını sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. Senin doğum ne zaman.

Geçmiş olsun. İlaç alamayınca uzun sürer bu grip tabi. USG ses dalgaları yayıyor ve bebekler rahatsız oluyormuş bir yerde okumuştum. Peki bulunduğun yerde, baş çevresi, karın çevresi, sistematik takipleri yapılamıyor o zaman. Gelişimini nasıl takip ediyorlar o zaman ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…