ya kızlar benim hem sag hem sol yumurtalıklarım kendini hissettiriyo sanki ağrıyomuş gibi bu iyi bişiymi kötü bişiymi anlamadım. genelde yumurtlama zamanı bu kadar hissetmezdim. tedavilerde iğne olduğum zamanlarda bi tek hissetmiştim. bugün 11 gün genelde benim 12.13.14.günler çatlama oluyo. inşallah iyiye alamettir. ben yine bugün itibarıyla çalışmaları sıklaştırıyım diyorum. ulan şu velet keşke doğal yolla gelse.
canım opuda(yumurta toplamada) kolundan iğneyle anestezi veriyorlar.transferde arkadaşların dediği gibi aşılama gibi muayene gibi yani.benimki bana zor gelmişti.kateteri sokarken canım yanmıştıhatta o masada öyle bir dua etmiştimki canımın acısına Allahım ne olur beni bir daha buralara düşürme diye.unutuluyor işte.şimdide o masaya yatmaya can atıyorum. ama .herkeste farklı oluyormuş.bak krishazelin ne güzel geçmiş.hiçbişey hissetmemiş.inşallah tutunur bebişi ona.Valla kızlar herhalde hormon alıp zayıflayan ender kişilerden olacağım en son dün işte yemek yedim (öğlen) akşam sadece bir muz yiyebildim. Tedavidemiyim değilmiyim farkında bile değilim iyi mi kötü mü bilmiyorum, iyi tarafı stressiz olmam çünkü sadece anneme odaklanmış durumdayım. Kötü tarafı gene bir stres var annem için.
Alabama bende iğneye rağmen ağrım falan yok, acaba ağrı olmaz mı yada olur mu bende yok bilmiyorum. Bencede çalış ben hep çatlarken hissederdim ancak istemediğimiz için o dönem özel korunurdum seninde öyle olablir
Transfer genel aneztezi mi ( yani boğazdan hortum sokarak solunumu makinanın yaptırdığı) yoksa kürtaj yada histeroskopi gibi solunumunu kendinin yaptığı derin uyku veren aneztezi ile mi yapılıyor ?
Biri bir topicte genel aneztezi demiş ama bir ihtimal genel aneztezinin anlamını bilemiyebilir diye size sormak istedim.
kız alabama;bayılıyorum şu senin konuşma tarzına.velet melet.güldürüyon beni.geçen de dr lara dallamalar demişsin.yazarken de ,seni okurken de gülüyorum.Allah iyiliğini versin emi.
canım inşallah yumurtaların gelişiyordur büyüyorlardır da içerde ondan ağrıyordurama hiç te belli olmuyor be arkadaşım.benim yıllardır ağrıyoda ne oluyo.hem bu hafta gittim bi baktım büyüömüş bir yumurta.ne ağrı hissettim ne bişey.ah şöööyle içerimizi gören deriiin gözlerimiz olsa ne güzel olrdu.kendi işimizi kendimiz hallederdik.
kız alabama;bayılıyorum şu senin konuşma tarzına.velet melet.güldürüyon beni.geçen de dr lara dallamalar demişsin.yazarken de ,seni okurken de gülüyorum.Allah iyiliğini versin emi.
canım inşallah yumurtaların gelişiyordur büyüyorlardır da içerde ondan ağrıyordur ama hiç te belli olmuyor be arkadaşım.benim yıllardır ağrıyoda ne oluyo.hem bu hafta gittim bi baktım büyüömüş bir yumurta.ne ağrı hissettim ne bişey.ah şöööyle içerimizi gören deriiin gözlerimiz olsa ne güzel olrdu.kendi işimizi kendimiz hallederdik.[/QUOTE
valla bu aralığa kadar ben hep ağrıması iyi birşey yumurta olduğunu gösterir diyordum bu aralık sağda hiç yumurta yoktu ama soldan fazla ağrımıştı hatta noluyor demiştim. ama yumurta yoktu. bu ay yumurtlama gününü yakalayamadım herhalde kendi çatlayan 1 yumurta olmadı ve az ıslaklık olmuştu o da geçti bugün (15. gün) ama 2 yumurtalığım da çok ağrıyor. bakalım bu ağrıya önümüzdeki ay 2. günü yumurta görülecek mi. yani yaşlandıkça ağrılardan da birşey anlamıyorsun. her hamile eve bir ultrason ister bebeği nasıl görmek için ben de yumurta var mı yok mu ne yapıyor görmek için isterdim.boshayallersmile
kızlar;herkese merhaba bu arada... dr dan geldim .rahimin kalınlığının güzel olduğunu hamilelik olabileceğini söyledi.15 mm olan yumurta 18 olmuş.bu gece geç saatte çatlatma iğnemi olacağım.36 saat sonra değerlendireceğiz.sonrası Allah Kerim.görüşmek üzere.........
kızlar;herkese merhaba bu arada... dr dan geldim .rahimin kalınlığının güzel olduğunu hamilelik olabileceğini söyledi.15 mm olan yumurta 18 olmuş.bu gece geç saatte çatlatma iğnemi olacağım.36 saat sonra değerlendireceğiz.sonrası Allah Kerim.görüşmek üzere.........
Erverdi'cim, geçen gün Hülya'ya da yazdım 36 sonra değerlendirirsen geç kalırsın . Bugün çatlatma iğnesi vurulacaksan bugün , yarın ve öbür günü değerlendirmen lazım. 36 saat sonra da olabilir çatlama, 36 saat içinde herhangi bir zamanda da. Aman atlama, belki geçen aylarda 36 saat sonra denediğiniz diye olmadı. Senin yazdıklarından ben en azından sende hiç sorun olmadığını görüyorum. Eşinde sperm azlığı ve şekil bozukluğu varsa, bu akşam dahil 3 gün değerlendirmen lazım. Bol şanslar.
hadi inşşş :Saruboceq: bu ay da klomen içtin mi? tek yumurtan mı var?
yok denizcim klomen içmedim.içmeyede fırsat olmadıki.kist varmı diye 4üncü günü gittimbir de ne görelim daha 4üncü gün 15 mm yumurta.çok şaşırdım.ilk defa şahit olduğum böyle birşeye bazen olabilirmiş evet tek yumurta.zaten dr.kendiliğinden gelişen güzel bir yumurtan var gerek yok demişti.
bu ay değişklik olsun zaten erken gelen bir yumurta.bizde bu ay watersçığım senin dediğini yapalım bakalım.denemedik bişey kalmasın.(artık nasıl yapabileceksek!daha akşam zorla yedik bamya şimdi üç akşam daha ısıt ye aynı bamyayı ) yemekcokacimcoook.kızlar hep demişimdir.eğer olursa adı öyle birşey olmalıki benim yavrunun.çok zor elde edilebilen zorla olan anlamında bişey olsun.ne olabilir acaba?aklına bişey geleniniz var mı?
hımm 4. günü ha? valla bunu ovülasyon testiyle bile yakalayamazsın tahmin etmeyeceğin için. yani her ay bir doktora görünmek lazım bu ay yumurta var mı diye. güzel değerlendirin bakalım bu günleri. inşş memeorial a gerek kalmaz. o paraları bebişinize harcarsınız kaydirigubbakcemile5
yok denizcim klomen içmedim.içmeyede fırsat olmadıki.kist varmı diye 4üncü günü gittimbir de ne görelim daha 4üncü gün 15 mm yumurta.çok şaşırdım.ilk defa şahit olduğum böyle birşeye bazen olabilirmiş evet tek yumurta.zaten dr.kendiliğinden gelişen güzel bir yumurtan var gerek yok demişti.
bu ay değişklik olsun zaten erken gelen bir yumurta.bizde bu ay watersçığım senin dediğini yapalım bakalım.denemedik bişey kalmasın.(artık nasıl yapabileceksek!daha akşam zorla yedik bamya şimdi üç akşam daha ısıt ye aynı bamyayı ) yemekcokacimcoook.kızlar hep demişimdir.eğer olursa adı öyle birşey olmalıki benim yavrunun.çok zor elde edilebilen zorla olan anlamında bişey olsun.ne olabilir acaba?aklına bişey geleniniz var mı?
deniz korunduğumuz dönemdi, kadın korunuca iyi de erkek korununca keyifsiz aman dedim şurda 5. gün oldu adet biteli ne olacakki boşverrrr. Ve sadece o günle 9.gün hamile kaldım.
Hani 9 olmazsa 11 olmuştur yok çünkü onlar riskli olduğu için korunuyorduk. Hep o psikolojiyle 9.gün başlardım çalışmalara ya tutarsa hesabı.
Erverdininde öyle oldu erken umulmadık süpriz bir yumurta, inşallah geriside gelir
Erverdi'cim bak gördün mü ödevlerine eksik çalışmışsın geçen aylarda, bu ay tam istiyorum sınıfta bırakırım ona göre.klava: Ben de her şeyi tam neden olmuyor diyorum burda..öyle 36 saat sonra çalışmakla olmuyor bu işler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?