38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kız alabama;bayılıyorum şu senin konuşma tarzına.velet melet.güldürüyon beni.geçen de dr lara dallamalar demişsin.yazarken de ,seni okurken de gülüyorum.Allah iyiliğini versin emi.
canım inşallah yumurtaların gelişiyordur büyüyorlardır da içerde ondan ağrıyordurama hiç te belli olmuyor be arkadaşım.benim yıllardır ağrıyoda ne oluyo.hem bu hafta gittim bi baktım büyüömüş bir yumurta.ne ağrı hissettim ne bişey.ah şöööyle içerimizi gören deriiin gözlerimiz olsa ne güzel olrdu.kendi işimizi kendimiz hallederdik.

canım opuda(yumurta toplamada) kolundan iğneyle anestezi veriyorlar.transferde arkadaşların dediği gibi aşılama gibi muayene gibi yani.benimki bana zor gelmişti.kateteri sokarken canım yanmıştıhatta o masada öyle bir dua etmiştimki canımın acısına Allahım ne olur beni bir daha buralara düşürme diye.unutuluyor işte.şimdide o masaya yatmaya can atıyorum. ama .herkeste farklı oluyormuş.bak krishazelin ne güzel geçmiş.hiçbişey hissetmemiş.inşallah tutunur bebişi ona.

eyvalllah erverdicim. daha neler yazarım da tutuyorum kendimi. eğer bi yerde nokta nokta filan koyup yarım bırakıyosam bilki küfür ediyorumdur. ama öyle iğrenç değil argosundan. amin canım allah hepimizin iyiliğini versin. delikafadulden

kızlar;herkese merhaba bu arada... dr dan geldim .rahimin kalınlığının güzel olduğunu hamilelik olabileceğini söyledi.15 mm olan yumurta 18 olmuş.bu gece geç saatte çatlatma iğnemi olacağım.36 saat sonra değerlendireceğiz.sonrası Allah Kerim.görüşmek üzere.........

hadi inşşş :Saruboceq: bu ay da klomen içtin mi? tek yumurtan mı var?

Erverdi'cim, geçen gün Hülya'ya da yazdım 36 sonra değerlendirirsen geç kalırsın . Bugün çatlatma iğnesi vurulacaksan bugün , yarın ve öbür günü değerlendirmen lazım. 36 saat sonra da olabilir çatlama, 36 saat içinde herhangi bir zamanda da. Aman atlama, belki geçen aylarda 36 saat sonra denediğiniz diye olmadı. Senin yazdıklarından ben en azından sende hiç sorun olmadığını görüyorum. Eşinde sperm azlığı ve şekil bozukluğu varsa, bu akşam dahil 3 gün değerlendirmen lazım. Bol şanslar.

evet çok doğru tespit. Bende çatlatma iğnesi olunca dr. 12-24-36 gibi şeyler hesap edip saat veriyordu. En son çatlama 36 ama benim genelde 24, saat çatladı yani hissettiğim,
Aşılam olmadığı için 3 günlük perhiz şart değil hatta bize aşılamadan sonra yine çalışma verdiydi her ihtimale karşı.

hadi inşşş :Saruboceq: bu ay da klomen içtin mi? tek yumurtan mı var?

yok denizcim klomen içmedim.içmeyede fırsat olmadıki.kist varmı diye 4üncü günü gittimbir de ne görelim daha 4üncü gün 15 mm yumurta.çok şaşırdım.ilk defa şahit olduğum böyle birşeye bazen olabilirmiş evet tek yumurta.zaten dr.kendiliğinden gelişen güzel bir yumurtan var gerek yok demişti.
bu ay değişklik olsun zaten erken gelen bir yumurta.bizde bu ay watersçığım senin dediğini yapalım bakalım.denemedik bişey kalmasın.(artık nasıl yapabileceksek!daha akşam zorla yedik bamya şimdi üç akşam daha ısıt ye aynı bamyayı ) yemekcokacimcoook.kızlar hep demişimdir.eğer olursa adı öyle birşey olmalıki benim yavrunun.çok zor elde edilebilen zorla olan anlamında bişey olsun.ne olabilir acaba?aklına bişey geleniniz var mı?

hımm 4. günü ha? valla bunu ovülasyon testiyle bile yakalayamazsın tahmin etmeyeceğin için. yani her ay bir doktora görünmek lazım bu ay yumurta var mı diye. güzel değerlendirin bakalım bu günleri. inşş memeorial a gerek kalmaz. o paraları bebişinize harcarsınız kaydirigubbakcemile5

inşallah canım inşallah amiiiiiiinnn.nasıl bir hevesle gidiyorum bir bilsen dr a bir an önce görmek istiyorum yumurtayı büyümüşmü diye.dr a da söylüyorum artık bir hasta gibi de değil ha.diyorum bana çevirirmisiniz monitörü.yumurta ile ilgili minik sorgulama.dr bile diyor sen biliyorsun artık diyor.bilmeyle olsa herşey.bilmekte para etmiyor ki.......

deniz korunduğumuz dönemdi, kadın korunuca iyi de erkek korununca keyifsiz aman dedim şurda 5. gün oldu adet biteli ne olacakki boşverrrr. Ve sadece o günle 9.gün hamile kaldım.

Hani 9 olmazsa 11 olmuştur yok çünkü onlar riskli olduğu için korunuyorduk. Hep o psikolojiyle 9.gün başlardım çalışmalara ya tutarsa hesabı.

Erverdininde öyle oldu erken umulmadık süpriz bir yumurta, inşallah geriside gelir

Erverdi'cim bak gördün mü ödevlerine eksik çalışmışsın geçen aylarda, bu ay tam istiyorum sınıfta bırakırım ona göre. klava: Ben de her şeyi tam neden olmuyor diyorum burda..öyle 36 saat sonra çalışmakla olmuyor bu işler...

AH !AH karamelcim ne diyeyim ben senin ağzına diline..hay dilin bal yesin.inşallah senin dediğin gibidir bu yumurta.süpriz yumurtanın içinde süpriz gizlidir.bu ay da beni senin şu 9uncu gün hikayen umutlandırıyor.olmazsa bahara .ne yapalım.ama olursa tam süpriz olur kızlar.amaaaaaaaaaaaannnn % 50 işte.ya olacak ya olmıyacak.dr lar istedikleri yüzdeyi versinler.bence her kadının en az % 50 şansı vardır.eveet.ya olacaktır.ya da olmayacaktır.Denizcim asla kendine %5 % 10 gibi şans verme.yumurta ürettiğimiz sürece yarı yarıya şanslıyız

iyi. hadi bakalım. görücez. yahu oklavayla bamya yiyeceğiz.revamı bu.
bamyayı severim aslında kızlar.hani reklamlarda kız çocuğu sevmiyor ya bamyayı yemek istemiyor.önüne gelince YİNE Mİ BAMYA diyor.oradan kaptım bu lafı.

şşşşşşşşşşşşşştttttttttt gukem!!öyle altlardan okuyup kaçma bakıyiiiim.bak benim halaaaa umudum var.hadi dağıt artık şu kasaveti.ittir gitsinlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…