• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

valla eğer sinirlerin kaldırıyorsa (ki benim kaldırmıyor) 10-12-14-16 kesin ödev yapmalı.

Benim sinirlerim bozulduğu için yumurta takibi işime gelirdi.

Valla Karamel'cim kesinlikle haklısın... En güzeli yumurta takibi. Bayağı bir kestirme oluyor :)

Karamelim ben yumurta takibi hiç yaptırmadım biliyomusun sadece tüp için gittiğimde yumurtamı takip ettiler gitmeliyim yani 4 kez tüp bebekte takip edildi o kadar
valla belkide kısmet yumurta takibiyle olur
bildiğiniz doktor yada tavsiye edeceğiniz hastane varsa önerilerinize açığım yada herhangi bir doktora gitsem mi?
ohaoldumsmile

Ben de tüp haricinde ilk kez gidiyorum yumurta takibine. Bundan sonra da böyle yapmayı düşünüyorum. Ben şu an tüp doktoruma takip ettiriyorum ama bundan sonra ona gideceğimi sanmıyorum takip için çünkü çok yoğun o nedenle kime devam edeceğime daha karar vermedim.

Valla Karamel'cim kesinlikle haklısın... En güzeli yumurta takibi. Bayağı bir kestirme oluyor :)

Ben de tüp haricinde ilk kez gidiyorum yumurta takibine. Bundan sonra da böyle yapmayı düşünüyorum. Ben şu an tüp doktoruma takip ettiriyorum ama bundan sonra ona gideceğimi sanmıyorum takip için çünkü çok yoğun o nedenle kime devam edeceğime daha karar vermedim.

doğru söylüyorsun
yumurta takipi için tüpçülere gitmemek lazım gerçekten yoğunlar bekelemek zor çünkü
ben bu beşiktaşta bir tıp merkezi var acaba oraya mı gitsem öğlen tatilinde gider gelirim izin almak zorunda kalmam en azından :hulya:

doğru söylüyorsun
yumurta takipi için tüpçülere gitmemek lazım gerçekten yoğunlar bekelemek zor çünkü
ben bu beşiktaşta bir tıp merkezi var acaba oraya mı gitsem öğlen tatilinde gider gelirim izin almak zorunda kalmam en azından :hulya:

oh ne pratik olur valla... İş'te de bir sorun olmaz hiç değilse...

Erverdi, Kindersms, sabah buketleriniz icin cok tesekkur ederim. Ben her sekilde sizden 6 saat onde oldugum icin ilk uyanan ben gibi gorunebilirim. Ben de sizeopuyorumnanaktan
gonderiyorum. Erdverdi, tekerlemeler super!

Memorial'a kimler gidiyor arkadaslar?

Deniz Bulut, lutfen her sey bittikten sonra hamileligin keyfini anlayacagim deme , kefe bugun baslasan nasil olur? Dogum sonrasi depresyonunu herkes gecirmiyormus, heleki bizim yasimizida-binbir zahmetle anne olacaklar cok daha kadir-kiymet bilip bebekle olunca her seyi unuturuz diye dusunuyorum.

Hulya, kindersms, bu ovulasyon testlerini bize sizin dogal yoldan bebeginiz olamaz dedikleri icin ben hic denemedim acikcasi! Acaba denesem mi?kafamçokkarıştı

kızlar valla en yakın jinekolog kimse yumurta takibi orada olabilir diye düşünüyorum. Çok özellikli bir iş değil, benim ultrasonum olsa sizi takip ederdim :)))))))))))))

herada nerelerdesin bakim opuyorumnanaktan

valla kızlar hiç devlet hastensine gittiniz mi? bilmem ama ben hani şu elinde örgüsü kenarda bekleyen kadınlar varya onlara hayranıyım vakit bol kadınlarda bide değrelendiriyolar :hulya: köşede haldır haldır bide örnek alırlar birbirlerinden süper ya :hulya:

Erverdi, Kindersms, sabah buketleriniz icin cok tesekkur ederim. Ben her sekilde sizden 6 saat onde oldugum icin ilk uyanan ben gibi gorunebilirim. Ben de sizeopuyorumnanaktan
gonderiyorum. Erdverdi, tekerlemeler super!

Memorial'a kimler gidiyor arkadaslar?

Deniz Bulut, lutfen her sey bittikten sonra hamileligin keyfini anlayacagim deme , kefe bugun baslasan nasil olur? Dogum sonrasi depresyonunu herkes gecirmiyormus, heleki bizim yasimizida-binbir zahmetle anne olacaklar cok daha kadir-kiymet bilip bebekle olunca her seyi unuturuz diye dusunuyorum.

Hulya, kindersms, bu ovulasyon testlerini bize sizin dogal yoldan bebeginiz olamaz dedikleri icin ben hic denemedim acikcasi! Acaba denesem mi?kafamçokkarıştı

Zarpandit allahın işe ne olmazlar olur oluyor en azından çift kırmızıyı görmek bile mutlu ediyor insanı zararıda yok bakıyosun olmuş diyosun presseed kullanıp olayı bitiriyosun inşallah çıkmadık candan ümit kesilmez guclubacismile kaydirigubbakcemile3

kindersms, o zaman bir ovulasyon testine bir de preseed'e ihtiyacimiz var anlasilan, dedigin gibi her seyi denedik bir de bunu deneriz, ben bunlari bir temin etmeye calisayim, tesekkurler.:kedi:

kızlar herkese merhaba;kontolcüler daha dr dan gelmemişler.gelsinler yazsınlar da biraz şenlensin.beraber sevinelim
ZARPANDİT ne güzel olmuş değil mi çiçek çiçek günü karşılamak.genelde sabahları en erken ben açarım burayı seni de gördüm hoş oldu
şimdi HÜLYA nın ışığı yandı.ne yaptın.geldin herhalde dr dan.az sonra okuyacağım.bir sorun yoktur umarım.
HERADA waterss uğramammışlar.
BADENUR:oklava:PİŞŞŞT nerelerdesin bakıyiiim.uğramamışsın.hadi arkadaşım az kaldı.öyle ya da böyle...yarın şafak bitiyorelma dersem çık armut dersem yine çık.elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kindersms, o zaman bir ovulasyon testine bir de preseed'e ihtiyacimiz var anlasilan, dedigin gibi her seyi denedik bir de bunu deneriz, ben bunlari bir temin etmeye calisayim, tesekkurler.:kedi:

evet tatlım bende buradaki tecrübeli arkadaşlarımdan duydum ve aldım
ovulasyon testine 10.günden itibaren baktım ama benim 28 veya 29 günde bir oluyor sende regli günlerine göre ayarlıyorsun kaydirigubbakcemile5

kindersms, benim de genelde 28, 29 demekki ayni zamanlar uygun olacak, bir sonraki regl de deneyim.vereliniortak

Evet, Erverdi cicekler superdi, kim sabahlari cicekler uyanmak istemez ki....hihoyyyt

kızlarr naber:)
benim de bugün 12. günüm. ancak daha ovülasyon testiyle bakmadım bile. preseed de alamadım bi türlü.
ehh zaten yumurta olduğunu da sanmıyorum. çarşamba bi gidip doktora baktırayım diyorum. nebilim... yumurta olmayınca da çaba da olmuyor yada istemiyor canı hiç bişi. daha çalışmalara başlamadık. dün akşam bi bayat spermlerden kurtulmak için ehh insanın amacı kocasını yaşamak değilde çocuk olunca herşey kıymetsiz zoraki oluyor yaa:sinifsinif:( terbiyemi de bozdum gördüğünüz gibi)

Yagmursesi, cok komiksinnnnnnn.sırnaşık şey

Erverdi, Memorial'in lab.inin cok iyi oldugunu ogrendim ayrica doktorlari da bayagi bir arastirmaci gazeteciler! Tum bu bilgilere internetten sahip oldum ama siz bir hasta olarak gittiginizde neler hissettiniz yada hissettiginiz de geribildirimlerinizi ogrenmek benim icin onemli olacak. Ben, benim embriyolarim bana niye tutunamiyorlari arastirirken HLA-G isimli proteinin lab. ortamindaki embriyolarin etrafinda bulunmasinin transferin basari ile gerceklesmesinde cok buyuk payi oldugunu ogrendim. Bu proteinin arastirmasi Prof. Semra Kahraman tarafindan yapiliyormus hatta hastalarin onayi dogrultusunda calismalara baslanmis fakat sonucu ile ilgili henuz bir sey goremedim yada calismalar hala devam ediyor. TR'deki diger lab'lerde de var mi onu da acikcasi bilmiyorum ama bu protein hepimiz icin cok onemli. Ben hic TR'de mikro denemedim ama denemek istiyorum, kararimiz kesinlesince tabiiki en buyuk sorunumuz neresi olacak. O yuzden vereceginiz geribildirimler bizim icin gercekten cok onemli olacak, simdiden cok tesekkur ederim.alkisalkisalkis

Back
X