• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

DENıZKARAYURT;teşekürler denizkarayurt teşekkürler.hoş sözlerin için.

HÜLYA;uğramamışsın!herşey yolundamı.o gelen crinone topakları halaa devam ediyormu?adet bitiminde dr a gidecektin..gittin mi?yoksa yarın mı gideceksin?

BADENUR;uğramamışsın pek.yarın son gün..sık dişini .yarından sonra yaptır testini.idrarada da bakma sakın merak edip.varsa da görünmeyebilir.boşu boşuna üzersin kendini.sabah görüşmek üzere...hoşçakal

Deniz Karayurt, guzel yazin icin cok tesekkur ederim. Ayriyeten bebek sahibi olupta hala destek vermeye ve paylasimlarina devam ettigin icin sizi ayrica kutluyorum. Tedavideki bir kisiden bahsederken yumurtaliklarinin yasliligindan bahsetmissiniz. Daha once yasli yada iyi kalitede olmayan yumurtalar duymustum ama yumurtaliklari yasli olani hic duymamistim, degisik geldi ve cok merak ettim acaba o doktor bunu nasil teshis etti? Minik Alp'i operim yanaklarindan.

Deniz Bulut, endiselerinizi cok iyi anliyorum sanirim ben de aynen boyle olurdum. Diger taraftanda hamileligin keyfini cikarma fikrinin daha agir basmasi icin de elimden geleni de yapardim diye dusunuyorum. Bebege bakma da icgudusel olarak gerceklesiyormus, eminim cok guzel bir anne olacaksin. Kadinlar anneligi hissedip hemen adapte olurken, zaten icguduselmis; erkekler babaligi cokkk sonradan ogreniyorlarmis.
Sizin ve diger hamile kalan arkadaslar icin cok sevincliyim, bize kesinlikle umut oluyorsunuz. Hamileliklerinizin saglikla ve mutlulukla gecmesini dilerim.

Hulya, crinone jelin topaklari bende de her basarisiz transfer sonrasi ilaclari biraktiktan sonra geliyor, hic endiselenecek bir sey yok, sonra sonra bitiyorlar.

Badenur, bol sanslar dilerim.

Vanilya369, umarim her sey yolunda gider.

günaydın kızlar,kinder süpriz yumurta patikler çetikler.sana da günaydın hepinize günaydın.günümüz aydın olsun.umuttan yaa bir gün olsun.yarın da badenurun günü olsun..gönül bahçemden size alın bir demet çiçeka.s.a.s.a.s.

günaydın zarpandit günaydın.sana da günaydın.bu saatte açıkmışsın.al sana da bir demet çiçeka.s.
güzel bir gün olsun bugün

Günaydın Arkadaşlarr
a.s.
Erverdicim gene erkencisin buda benden san aşekerima.s.

Zarpandit sanada günaydın a.s.

Waters 23 nisanda bende bağdat cd. sahildeydim az kalsın karşılacakmış
belki de karşılaştıkkk :1hug:

Badenurrrr hadi güzel haberler ver arkadaşımm bende çok heyecanlıyım tatlımm inşallah her şey güzel olucak :1hug:

yağmursesi tatlımm bu güzel fsh değerlerinden bi bebek gelicek sen sadece biraz daha dikkat et emi bak göreceksin inşallah bebek geleceka.s.

Günaydın Kızlar,

Bu arada bütün bütün bütün arkadaşlarımı çok çok çok öpüyoum. Hepinize tek tek bol şanslar diliyorum. Aramıza daha sonradan katılan arkadaşlardan da özür diliyorum isimlerini hatırlayamadığım için yazamıyorum.

Canım benim, ne güzel bu aralar uğramaya başladın, Alp'in biraz biraz abi olmasının bunda rolü büyük galiba:)

içim rahat etmedi şimdi.waterss sanada günaydın herada karamel size debadenur,hülya.denizler bütün denizler,alabama,vanilya yağmur hazerozlem dilkalman hepinize hepinize günaydın............a.s.a.s.a.s.

kızlar küçük küçücük bir gülümseme için size bir teker yazıyorum ve kaçıyorum.hoşçakalın

Çatalağzında çatalsız Çatalcalı çatalcının çarpık çurpuk çalçene Çoruhluya çarptırmasına ne dersin?Çatalcada topal çoban çatal yapıp çatal satar,nesi için Çatalcada topal çoban çatal yapıp çatal satar?ka^rı için Çatalcada topal çoban çatal yapıp çatal satar.çarık çorap dolak,ben sana çarık çorap dolak mı dedim.

Son düzenleme:
günaydın kızlar,kinder süpriz yumurta patikler çetikler.sana da günaydın hepinize günaydın.günümüz aydın olsun.umuttan yaa bir gün olsun.yarın da badenurun günü olsun..gönül bahçemden size alın bir demet çiçeka.s.a.s.a.s.

Canım bnenim sana da günaydın. Herkese günaydııınnn.... Günününüz çok güzel geçsin inşallaaahhh......

Kızlar ben bu ay ovulasyonda çift kırmızı göremedim 3 gündür silik kırmızı var geçmiş mi oluyor yumurtlama zamanı gelecek mi oluyor kafam karıştı :gitme:
bugün de 16.gün oldu yaaohaoldumsmile

DENİZKARAYURT;teşekürler denizkarayurt teşekkürler.hoş sözlerin için.

HÜLYA;uğramamışsın!herşey yolundamı.o gelen crinone topakları halaa devam ediyormu?adet bitiminde dr a gidecektin..gittin mi?yoksa yarın mı gideceksin?

BADENUR;uğramamışsın pek.yarın son gün..sık dişini .yarından sonra yaptır testini.idrarada da bakma sakın merak edip.varsa da görünmeyebilir.boşu boşuna üzersin kendini.sabah görüşmek üzere...hoşçakal

Günaydın arkadaşlar.3 günlük tatilde anneannemize gittik canım.Havalar da çok güzeldi dışarılardaydık hep.Ama bu sabaha doğru oğlan öksürmeye başladı çarpıldık herhalde.Benim adet bir acayip gitti bu ay.İlk 2 gün size de demiştim doğru düzgün gelmedi diye.3.gün biraz geldi4.gün ise bayağı bir geldi.Yine az sayılmaz yani.Şimdi bugün dr'a gitmeyi düşünüyorum daha randevu almadım ama.Ayakta kalınca sağ kasığıma ağrı giriyor bakalım gidince görücez bakalım.
Sen ne yaptın Memorial yolu ne zaman? Geçmişe baktım bayağı coşturmuşsun yine topiği.
Badenurun canını sıkmışlar ama şimdi toparlanmış.Dr kontrolleri varmış Deniz'le Alabamanın.İnşallah iyi haberlerle dönücekler.
Badenur senin test günü yarın mıydı canım.

günaydın herkese
deniz karayurt ve zarpandit iyi dilekleriniz için sağolun. ben de herhalde hamileliğin keyfini herşey bittikten sonra anlayacağım. işte benden 3 hafta ileri 34 yaşında bir arkadaş var. doktoru sık çağırsa sinirleniyor acaba para almak için mi benim doğum sigirtasından gidiyor diyor. halbuki beni haftada 2-3 çağırsa mutlu olurum sigortayı falan boşverdim yeterki bebek iyi mi göreyim diye. sanırım geç elde etmekten. doğum sonrası depresyonuna da beni eşim sokar. zaten henüz depresyondan hiç çıkarmadı. şu testler bitsin onun durumuna da bakacağım.:jeyyar:

Son düzenleme:
Kızlar ben bu ay ovulasyonda çift kırmızı göremedim 3 gündür silik kırmızı var geçmiş mi oluyor yumurtlama zamanı gelecek mi oluyor kafam karıştı :gitme:

Kindersms arkadaşım bugün testi tekrarladın mı canım.Bazen öyle kayma olabiliyor hatta bahar aylarında genelde oluyor.Bugün çift çizgiyi yakalayabilirsin.Sen 13.gün mü başladın testi yapmaya geç kalmış da olabilirsin adet döngün nasıl gerçi o önemli ama.

Ben sana demedim mi dr.'a git takip ettir diye :kızgın:, Geç de olmuş olabilir, henüz uvulasyon gününe de gelmemiş olabilirsin. Bence testi yarın tekrarla büyük ihtimalle daha ovulasyon gerçekleşecek gibi geliyor bana ...

Karamel sen nerelerdesin?hiç uğramamışsın buralara.Bir günaydın demişsin o kadar.

Canım benim, buralardayım ufak ufak yoğunluk başlıyor, girip çıkıyorum bende sürekli kalamıyorum ama hep aklımda ve kontrolümdesiniz.

Oğluşa çok geçmiş olsun, çocuklar açık havaya alışık değil hemen üşütüyorlar. Fazla oksijen çarpıyor kerataları.

Kindersms arkadaşım bugün testi tekrarladın mı canım.Bazen öyle kayma olabiliyor hatta bahar aylarında genelde oluyor.Bugün çift çizgiyi yakalayabilirsin.Sen 13.gün mü başladın testi yapmaya geç kalmış da olabilirsin adet döngün nasıl gerçi o önemli ama.

Hülya cım güzelim ya ben 10.günde başladımda 11. ve 12. günlerde idrar yolu enfeksiyonu olmuşum antibiyotik başladım bu arada testi kaçırdım :sinifsinif:
bu arada olanlar olduysa gitti bu ay ah ahhh

Ben sana demedim mi dr.'a git takip ettir diye :kızgın:, Geç de olmuş olabilir, henüz uvulasyon gününe de gelmemiş olabilirsin. Bence testi yarın tekrarla büyük ihtimalle daha ovulasyon gerçekleşecek gibi geliyor bana ...

evet dedin ben ne yaptım gitmedimm deliyim deliiimafoldumben
bu ayı da boşa geçirdim gene ahh ahh senağlama

evet dedin ben ne yaptım gitmedimm deliyim deliiimafoldumben
bu ayı da boşa geçirdim gene ahh ahh senağlama

valla eğer sinirlerin kaldırıyorsa (ki benim kaldırmıyor) 10-12-14-16 kesin ödev yapmalı.

Benim sinirlerim bozulduğu için yumurta takibi işime gelirdi.

valla eğer sinirlerin kaldırıyorsa (ki benim kaldırmıyor) 10-12-14-16 kesin ödev yapmalı.

Benim sinirlerim bozulduğu için yumurta takibi işime gelirdi.

Karamelim ben yumurta takibi hiç yaptırmadım biliyomusun sadece tüp için gittiğimde yumurtamı takip ettiler gitmeliyim yani 4 kez tüp bebekte takip edildi o kadar
valla belkide kısmet yumurta takibiyle olur
bildiğiniz doktor yada tavsiye edeceğiniz hastane varsa önerilerinize açığım yada herhangi bir doktora gitsem mi?
ohaoldumsmile

Back
X