eee merye geliyosun çok sessiz takılıyosun anlat bakalım ne yapiiyosun ne ediyosun durumlar vaziyetler nedir.
canım ya ben kötü bir kullanıcıyım bunu bir kere bilin. valla işte adetin ikincini gününü bekliyorum o zaman baheçiye gitecem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eee merye geliyosun çok sessiz takılıyosun anlat bakalım ne yapiiyosun ne ediyosun durumlar vaziyetler nedir.
hem zaten bu çatlama iğnesinin amacı sadece çat diye çatlatmak değil ki çatlamadan önce en olgun seviyeye getirmek. sen bu akşam için rahat çatlama iğneni yap sonrası allah kerim. cuma günü kısmetinde yazında ne varsa o olacak. kimbilir belkide en büyük olan değil arkadan gelen bebek olacak önemli olan ebadları değil biliyorsun en kalıteli döllenmesi. inşallah hepsi ennnn kaliteliolacakk..
ya canım dr.bana çatlama iğnesi bizim için zaman kaybı demişti yani ben okadar ümitsiz bi durumdayım galiba tedavi önermiyorum demişti e yine de deniyecem dediştim
waters cevaplamış. sadece ilk kontrolde yumurtaların büyüklüğü neydi bu kontrolde ne kadar yazsaydın daha iyi anlaşılırdı. bir de 28 günde bir adet olanlar bile geç ovulasyon olabiliyor ama seninki 28 günden fazlaysa ovulasyonunun da geç olması normal.
MERYE cim sen bahçecide mi başlayacaksın?
doktor sana neden tedavi önermiyorum dedi bilmiyorumkismile
MERYE cim sen bahçecide mi başlayacaksın?
doktor sana neden tedavi önermiyorum dedi bilmiyorumkismile
canım sadece tüp önerebilirim dedi oda %1-5 arası şans veriyorum dedi çatlama çok anlamsızmış benim için biişe yaramazmş
evet bahçecide başlıyacam ama umut aynı ekipse ve bana daha yakın olur diye umutamı gitsem diye düşünmeye başladım ve herhalde daha ucuzmuş ve malaesf sigorta kapsamında değilim
evet bahçecide başlıyacam ama umut aynı ekipse ve bana daha yakın olur diye umutamı gitsem diye düşünmeye başladım ve herhalde daha ucuzmuş ve malaesf sigorta kapsamında değilim
canım sadece tüp önerebilirim dedi oda %1-5 arası şans veriyorum dedi çatlama çok anlamsızmış benim için biişe yaramazmş
Canım benim yaa... üşenmemişsin bu yoğunluğuna rağmen nasıl da cevap vermişsin. Ne diyeyim ki.. Çok ama çok teşekkür ederim minik doktor :)
Yalnız ne diyeceğim biliyor musun arkadaşım. Hani diyorsun ya...işte bu nedenlerden dolayı değerlendir dememiştir diye. Doktor sonuçta baktığında biri olgun biri arkadan gelen iki yumurta olduğunu söyledi... Eee ultrasondan anlayabilir miki boş olduğunu? Yani olgun bir yumurta olduğunu gördüğü halde böyle birşey dememiş olması ilginç geldi bana. ınşallah kafanı karıştırmamışımdır.
merhaba geçmiş olsun. bahçeci ve umut artık aynı yer oldu keşke baştan umuta başvursaydın yarı yarıya ucuz olurdu. ben de geçen sene 42 yaşındayken ilk denememi orada yaptırdım. ama ben yaptırırken labaratuar toplama transfer alman da oluyordu aradaki ücret farkının bir anlamı vardı. 2. denememde ben de maddi olarak sıkıştım. memorial ı çok beğenmeme rağmen orada yaptıramadım. çamlıca medicana ömer faruk vanlıoğluna gittim. dr 2600 aldı (ücrette pazarlık yapılabiliyor kredi kartıyla ödenebiliyor ve ben yaptırmadım ama taksit te yapılabiliyor galiba) ilaçlarda 2000 gibi tuttu (nakit veriyorsun) yani yaklaşık 4500 tuttu. sadece ortam bahçeci+alman da olduğu kadar 5 yıldızlı değildi 4 yıldızlıydı. fakat dr da bahçeci doktorları kadar iyi. labaratuarı da iyi bence. 40 yaş üstü zaten zor ama başarı sağladıkları hastaları biliyorum. ben de hamile kaldım ama kalbi durdu. bu sene 43 oldum ve doğal hamile kaldım. moralini bozma. henüz zamanın ve şansın var.
evet allah söyletti işte doğuma kadar iğne olacaksın demek :dance:
,
17 mayıs hayatım. dr demedi ama herhalde 2 li test var. senin de bugün detaylı ultrason var sanırım. güzel haberlerini bekliyoruz.
waters cevaplamış. sadece ilk kontrolde yumurtaların büyüklüğü neydi bu kontrolde ne kadar yazsaydın daha iyi anlaşılırdı. bir de 28 günde bir adet olanlar bile geç ovulasyon olabiliyor ama seninki 28 günden fazlaysa ovulasyonunun da geç olması normal.
Merye cim sanırım yumurta takibinde yapulan çatlatma iğnesinden bahsediyorsun boşuna yumurta takibi ve çatlatmayla uğraşma direk tüp yaptır dedi değil mi? doğrumu anladım acaba bilmiyorumkismile
çatlama dediğin şey aşılama mı? çatlama olmadan zaten ne doğal ne aşılama ne tüp bebek olmaz?
Merye canım Umut'a ben daha çok yeni sormuştum. Aşağıda sana copy past yapıyorum. İşin rast gitsin arkadaşım...
Merkezimizde hazırlamış olduğumuz özel bir paket fiyatımız var 5.000 TL.içine dahil olanlar Tüp bebek tedavisinde yumurta büyütmek ve çoğaltmak adına kullandığımız ilaçlar tedavi süresince doktor beyin sizden isteyebileceği E2,P4 tahlilleri ,takip ücreti, yumurta toplama ,toplama işleminde kullanılan genel aneztesi ücreti ve transfer dahildir.
Merkezimizde ayrıca embriyo dondurma işleminden herhangibir ücret alınmıyor ve 1 yıl boyuncada embriyolarınız ücretsiz olarak saklanıyor.
- Yumurta toplama işleminden ve transferden sonra kullanacağınız bir takım ilaçlar vardır bunlar artı ücrettir.
ilk uygulama sonuç negatif olursa ikinci uygulamada fiyat 4.500 TL.dir.Merkezimizde bu uygulama belli bir süre devam edecektir.
Saygılarımla,
Neslihan İLKILIÇ
Hasta İlişkiler Sorumlusu
0539 514 06 90
evet tatlım umutta ilaç dahil tedavi uyguluyor yanılmıyorsam 5200 tl çider olursa 4500 tl olarak biliyorum
Arkadaslar ben de size Anadolu Saglik Merkezi ve Prof. Dr.Aydin Arici'dan bahsedeyim. Hos ben hala tedavideyim ama cok umutsuz hastalardan iyi sonuc aldigini biliyorum. Cok pozitif bir doktor(en son yumurtalarimin kendiliginden catlama riski oldugunu soylediginde hafiften beni korkuttuysa da yaklasimi cok nazik ve ilgili)...Hastane CIDER uyelerinden 3000 TL aliyor(yumurta toplama ve transfer icin) ilaclari siz oduyorsunuz. Benim ilaclar yaklasik 2000 TL tuttu. 3000 TL yi kredi kartina 3 taksit yapiyorlar. Yumurta toplama ve trnsfer GEBZE deki hastanede yapiliyor, ama doktor kontrolleri Suadiye'de de yapabiliyor.
Bu arada benim OPU bugundu, 7 tane yumurtam toplandi, 5 i daha iyi gorunuyor dedi doktor ama gorecegiz bakalim neler olacak.