38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Arkadaslar ben de size Anadolu Saglik Merkezi ve Prof. Dr.Aydin Arici'dan bahsedeyim. Hos ben hala tedavideyim ama cok umutsuz hastalardan iyi sonuc aldigini biliyorum. Cok pozitif bir doktor(en son yumurtalarimin kendiliginden catlama riski oldugunu soylediginde hafiften beni korkuttuysa da yaklasimi cok nazik ve ilgili)...Hastane CIDER uyelerinden 3000 TL aliyor(yumurta toplama ve transfer icin) ilaclari siz oduyorsunuz. Benim ilaclar yaklasik 2000 TL tuttu. 3000 TL yi kredi kartina 3 taksit yapiyorlar. Yumurta toplama ve trnsfer GEBZE deki hastanede yapiliyor, ama doktor kontrolleri Suadiye'de de yapabiliyor.

Bu arada benim OPU bugundu, 7 tane yumurtam toplandi, 5 i daha iyi gorunuyor dedi doktor ama gorecegiz bakalim neler olacak.

Vanilya tatlım güzel haberler olsun inşallah
güzel güzel döllensinler kaydirigubbakcemile5
sen şimdi heyecanla bekel bakalım alkisalkisalkis

Bir arkadasım vardı kızlar Medicana Beylikduzunde tup bebek tedavisine basladı 39 yasındaydı, yumurtası toplandı tek yumurta cıktı ve onunda ici bostu.. Daha oncede 2 veya 3 defa asılama yaptırmıstı hic tutmamıstı.

sonra bu arkadasım yeter ugrasmıycam dedi ve her seyi ama herseyi bıraktı ne ot ve bitki ne baharat hicbirsey.. kafasından sildi attı bebek isini, dr a bile gitmedi tam 4 ay sonra kendiliginden hamile kaldı ve haziranda dogum yapacak hayırlısıyla.. :)

SELAM arkadaşlar hepinize.

İşte Allah nasip etmişse oluyor, gerisi bahane.Ben 41 yaşımdayım , ne bileyim benim için böyle şeyler hayal gibi geliyor.:çok üzgünüm:

Kindersms, " ikiz bilem yakalariz" i cok sevdim! Ben hep ikiz istiyorum zaten.

Alabama, ben Acibadem Maslak'i da bir arastirayim, fiyat ve yeni doktorlardan bilgisi olan arkadaslar varsa lutfen yazin. Umarim test sonuclariniz da harika cikacak.

Altinyunus, caplarina yada yanlis soyledigin fikrini lutfen unut. Ist.daki doktorun zaten senin ne demek istedigini anlamistir su anki endislerin cok yersiz bence, kendini bosyere uzme derim. Her sey cok guzel olacak...

Erverdi, Allah dualarini kabul etsin, cok tesekkurler. Cicekler size Seul'den gonderildi.

Esterya, arkadasini tebrik ederim, darisi bize...

Merye, bol sanslar. Sayende Umut'un fiyatlarini da ogrenmis olduk, tesekkurler.

Vanilya, umarim diger ikisi de arkadan digerlerine yetisirler.

Waterss, rica ederim ve tesekkurler.

ne demek aşkım teşekkür ederim varya hanımlar hiçbirinizi görmedim ama inanın heppiniz çok seviyorum ve iyiki varsınız güzellerim tanımadan sevmek pek inanmazdım ama inanın heppinize için iyiik güzellik ve murat diliyorum ruhlarımız bir dün bir arkadaşın yazdığına çok ağlamıştım badenur a yanlış hatırlamıyorsam

Eğer Kemal Beyin özel aşılama yöntemi tutarsa , hepinizle paylaşıp doktorumu gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim.Bahçeci-Umut Tüp Bebek Merkezindeki başarısız transferden sonra , burayı kimseye tavsiye etmiyorum.Dileriz Allah bizi doğru zamanda , doğru doktorla karşılaştırır ve bebeğimizi kucağımıza alır,doya doya koklarız...

bu yazıyı yeni gördüm. Canım hayırlısı olur inşallah...

amin o kadar dua ediyorumki allah bilir artı k top onda hani diyorya allah duanız olmazsa ne değeriniz var ve vermeyi istemezse istemeyi vermezdi diye söylenir ya bizde ona bize verdirinceye kadar yalvaracağız.
bir hikaye anlatayım çocukları olmayan bir çift hz musa nın yanına gider ve derlerki ya musa sen allah ile konuşuyorsun onunla konuşunca allahtan bize çoçuk vermesini dile biz uzun zamandır evliyiz ve çocuğumuz olmuyor bize çocuk versin de derler.hz musa tamam der .allahın yanına varınca ey rabbim falanca aile senden onlara çocuk vermeni diliyorlar der . allah ta cevap verir:söyle onlara ben onların kaderine çocuk yazmadım ve bunlar benden çocuk istemekten vzgeçsinler çocuğu unutsunlar. hz musa ailenin yanına döner ve allahın onların için söylediğini onlara söyler
aradan uzun bir zaman geçer hzmusa derki ya şu ailenin bir halini sormaya gideyim bakayım nasıllar diye .yanlarına gider ve bakarki onların çok şirin yavruları var
der ki musa sizin çocuğunuz var hani allah size çocuk vermeyecekti nasıl oldu be der
aile cevap verir allah bize sizin kaderinize koymadım dedi ama biz yılmadan herhün gün her zaman ona dua ettik dualarımıza ve isteyimize dayanamdadı ve bize çocuğumuzu bağışladı
benc hanımlar güzel bir hikaye sizi bilmem ama ben çok sevdim ben sevdim

Eğer Kemal Beyin özel aşılama yöntemi tutarsa , hepinizle paylaşıp doktorumu gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim.Bahçeci-Umut Tüp Bebek Merkezindeki başarısız transferden sonra , burayı kimseye tavsiye etmiyorum.Dileriz Allah bizi doğru zamanda , doğru doktorla karşılaştırır ve bebeğimizi kucağımıza alır,doya doya koklarız...

ya canım merhaba sana tedavi önermişlermiydi mesela bana diyorki sana tedavi önermiyoruz ama içinde kalmasını istemiyorsan dene şunu da sürekli hatırlatıyor.sakın ha mücize beklemyin ben bunları bile bile gidecem
ve benim bahçeci özelllikle tercih etmemiyn nedeni iş arkadaşımın kardeşi 7 yıl uğraşmış sorununun ne olduğunu bile kimse çözemiyormuş çok doktor gezmiş ve şimdi bir çoçuğu var ama hanım gençti o var ama yine de dediin gibi allah iyi doktorla karşılaştırsın amin bebşlerimiezde inş alırız doya doya koklarız artık çocuklara da bakamaz oldum ağlıyasım geliyor hep

Cok tesekkurler Zarpandit, insallah guzel guzel buyurler.

Seoul de misin, ben mi yanlis anladim? Ben Korelilerle cok calistim, Seoul'e birkac sene once gittigimde kokulara dayanamamistim ama kendinden komik insanlar. Cok iyi arkadaslarim var orada :)

amin o kadar dua ediyorumki allah bilir artı k top onda hani diyorya allah duanız olmazsa ne değeriniz var ve vermeyi istemezse istemeyi vermezdi diye söylenir ya bizde ona bize verdirinceye kadar yalvaracağız.
bir hikaye anlatayım çocukları olmayan bir çift hz musa nın yanına gider ve derlerki ya musa sen allah ile konuşuyorsun onunla konuşunca allahtan bize çoçuk vermesini dile biz uzun zamandır evliyiz ve çocuğumuz olmuyor bize çocuk versin de derler.hz musa tamam der .allahın yanına varınca ey rabbim falanca aile senden onlara çocuk vermeni diliyorlar der . allah ta cevap verir:söyle onlara ben onların kaderine çocuk yazmadım ve bunlar benden çocuk istemekten vzgeçsinler çocuğu unutsunlar. hz musa ailenin yanına döner ve allahın onların için söylediğini onlara söyler
aradan uzun bir zaman geçer hzmusa derki ya şu ailenin bir halini sormaya gideyim bakayım nasıllar diye .yanlarına gider ve bakarki onların çok şirin yavruları var
der ki musa sizin çocuğunuz var hani allah size çocuk vermeyecekti nasıl oldu be der
aile cevap verir allah bize sizin kaderinize koymadım dedi ama biz yılmadan herhün gün her zaman ona dua ettik dualarımıza ve isteyimize dayanamdadı ve bize çocuğumuzu bağışladı

MERYE bende svdim demekki yılma yok devam
yalnız o zamanlar tüp tedavisi bile yok düşünsene allah verdimi veriyor işte
dua edelimm:Saruboceq:

Evet işte bu hayatın gizemi.Ben Nisanın 8'inde Bahçeci-Umut tüp bebek merkezinde transferim yapıldığında Allah'a şöyle dua etmiştim, 2 embriyom transfer edildiğinnde. ''Allahım eşim ve bana akıl-beden ruh sağlığı yerinde, hayırlı ve güzel evlat-evlatlar nasip et..'' Demek ki böylesi hayırlı imiş.İçimdeki üzgünlük ve kızgınlığı böyle hafifletmeye çalışıyorum.Çünkü benim doktorum ALİ MESUT transferi yapamadı maalesef,ben bunu an be an yaşadım.Allah aşılamamı olumlu sonuçlandırır inşallah.Hepimizin emeklerini,dileklerini yüce Allahım kabul eder inşallah.:emir_bebek:süprizzzzz

Kanbar cım Kemal bey kim?
özel aşılama nedir? nasıl bir işelmki
merak ettim CADIARZU CADIARZU

ya canım merhaba sana tedavi önermişlermiydi mesela bana diyorki sana tedavi önermiyoruz ama içinde kalmasını istemiyorsan dene şunu da sürekli hatırlatıyor.sakın ha mücize beklemyin ben bunları bile bile gidecem
ve benim bahçeci özelllikle tercih etmemiyn nedeni iş arkadaşımın kardeşi 7 yıl uğraşmış sorununun ne olduğunu bile kimse çözemiyormuş çok doktor gezmiş ve şimdi bir çoçuğu var ama hanım gençti o var ama yine de dediin gibi allah iyi doktorla karşılaştırsın amin bebşlerimiezde inş alırız doya doya koklarız artık çocuklara da bakamaz oldum ağlıyasım geliyor hep

Bahçeci-Umut tüp bebek başarısız oldu benim transferim de,daha yeni bu Nisan da Beta hcg oranı :0,100 çıktı.5'in altında olursa başarısız transfer biliyorsun ,neyi kime ispet edeceksin,dayıyorlar 3 sayfa sözleşmeyi imzala diye burnuna , paranı da alıyorlar,sonrası ya tutarsa. , iki arkadaşımın da ilk denemeleri negatif oldu Bahçeci-Umut tüp bebekte,o yüzden önermiyorum arkadaşım.
Valla al benden de o kadar ama içime olumlu şeyler doğmaya başladı,inan bana,sanki olacakmış gibi geliyor en geç yaz aylarında hamile kalıp,bebişimi doya doya koklayacağım sanki,rüyamda da 5 yaşımda kızım var anne beni bir daha bırakıp gitme diye sıkı sıkı sarılıp ağladı bana,sanki vazgeçme der gibi...a.s

Arkadaslar ben de size Anadolu Saglik Merkezi ve Prof. Dr.Aydin Arici'dan bahsedeyim. Hos ben hala tedavideyim ama cok umutsuz hastalardan iyi sonuc aldigini biliyorum. Cok pozitif bir doktor(en son yumurtalarimin kendiliginden catlama riski oldugunu soylediginde hafiften beni korkuttuysa da yaklasimi cok nazik ve ilgili)...Hastane CIDER uyelerinden 3000 TL aliyor(yumurta toplama ve transfer icin) ilaclari siz oduyorsunuz. Benim ilaclar yaklasik 2000 TL tuttu. 3000 TL yi kredi kartina 3 taksit yapiyorlar. Yumurta toplama ve trnsfer GEBZE deki hastanede yapiliyor, ama doktor kontrolleri Suadiye'de de yapabiliyor.

Bu arada benim OPU bugundu, 7 tane yumurtam toplandi, 5 i daha iyi gorunuyor dedi doktor ama gorecegiz bakalim neler olacak.

Hadi hayırlı olsun arkadaşım.İnşallah kaliteleri de iyidir de döllenme oranı da yüksek olur canım.Yarın iyi haberler verirsin bize Vanilyacığım.

Kanbar cım Kemal bey kim?
özel aşılama nedir? nasıl bir işelmki
merak ettim CADIARZU CADIARZU

Canım , Haznedar'da muayenehanesi var,30 yıldır orada.Çok tecrübeli bir doktor.Bir sürü hastası var.Bizim olumsuz olunca , arkadaşları bu doktoru çok ısrarla tavsiye etmişler.
Gitiim görüştüm,ilgisi,bilgi ve tecrübesi ; Bahçeci-Umut tüp bebek merkezindekilere bin basar abartmıyorum.

Yıllarca tüp bebek,aşılama,tedaviler deneyen ve olumsuz olanlar Kemal Beye gelip kısa sürede hamile kalıyorlarmış.41 yaşında 2 bayan var,benimle yaşıt yani,3-5 kez tüp bebek denemişler olmamış,Kemal Bey aşılama yapmış,özel yöntemiyle, ikisinin de ilk aşılaması tutmuş,içime umut oldular inan.

Ben P.tesi-Cuma SABAH-AKŞAM 10 adet Klomen kullanıp,Cuma son,P.tesi muayeneye gideceğim,sanırım mayısın ilk haftası yapacak aşılamayı,öyle dedi,gittiğimde.

Bana anlattığına göre tüp bebek merkezlerine oranla başarı oranı çok daha yüksek özel bir işlem yapıyormuş,yılların tecrübesiyle yapıyorum ben tedavilerini hastasına göre dedi zaten.Muayene ve tetkiklerini yapıyor,sana en uygun tedaviyi uyguluyor,ve gelen hamile çıkıyor buradan.

Bana da yapsın aşılamayı anlatırım sana sürecini,hele ki tutarsa dilersen adres ve de telefonunu da verebilirim canım.:emir_bebek:

Canım , Haznedar'da muayenehanesi var,30 yıldır orada.Çok tecrübeli bir doktor.Bir sürü hastası var.Bizim olumsuz olunca , arkadaşları bu doktoru çok ısrarla tavsiye etmişler.
Gitiim görüştüm,ilgisi,bilgi ve tecrübesi ; Bahçeci-Umut tüp bebek merkezindekilere bin basar abartmıyorum.

Yıllarca tüp bebek,aşılama,tedaviler deneyen ve olumsuz olanlar Kemal Beye gelip kısa sürede hamile kalıyorlarmış.41 yaşında 2 bayan var,benimle yaşıt yani,3-5 kez tüp bebek denemişler olmamış,Kemal Bey aşılama yapmış,özel yöntemiyle, ikisinin de ilk aşılaması tutmuş,içime umut oldular inan.

Ben P.tesi-Cuma SABAH-AKŞAM 10 adet Klomen kullanıp,Cuma son,P.tesi muayeneye gideceğim,sanırım mayısın ilk haftası yapacak aşılamayı,öyle dedi,gittiğimde.

Bana anlattığına göre tüp bebek merkezlerine oranla başarı oranı çok daha yüksek özel bir işlem yapıyormuş,yılların tecrübesiyle yapıyorum ben tedavilerini hastasına göre dedi zaten.Muayene ve tetkiklerini yapıyor,sana en uygun tedaviyi uyguluyor,ve gelen hamile çıkıyor buradan.

Bana da yapsın aşılamayı anlatırım sana sürecini,hele ki tutarsa dilersen adres ve de telefonunu da verebilirim canım.:emir_bebek:

Kanbar cım inşallah inşallah tutar :Saruboceq:
tutarsa alırım tabiki opuyorumnanaktan

senin sorunun neydi tatlım peki ne dediler sana bahçecide :teselli:

Kanbar cım inşallah inşallah tutar :Saruboceq:
tutarsa alırım tabiki opuyorumnanaktan

senin sorunun neydi tatlım peki ne dediler sana bahçecide :teselli:

Sebebi belirsiz interfilite imiş.Bende de eşimde de herhangi bir problem yok, evlenir evlenmez hamile kalmış,doktor hatasıyla bebeğimi kaybetmiş ve aldırmıştım,birdaha da olmadı,hepsi bu.

Doktor şansın %50 demişti bana, yumurtalarım vs.kaliteli ve çok sayıda olduğundan,sonradan ne olduysa,%20 denildi.Kesinlikle devam et dedi Mustafa Bahçeci ile görüştüm ben sonuç negatif olunca,Haziran da kullanılacak ilaçları verdi ,eşim ve bana yapılacak tahlil isimlerini verdi Temmuz'da tekrar yaparız , şansın yine de çok yüksek dedi bana.Mutlaka gel vazgeçme en kötü ihtimal ilk 3'te tutar dedi,ama tabii garanti vermiyor ki.
Benim transfer sonrası kan tahlili beta hcg:0,100 çıktı,5 in altında biliyorsun başarısız transfer yani doktorun hatası,ama baştan imzalatıyorlar 3 sayfa sözleşmeyi,alıyorlar parayı ,sonrası ya tutarsa...

O yüzden Kemal Beye aşılama yaptıracağım ben bu ay.eyvahedigeldismile

Sebebi belirsiz interfilite imiş.Bende de eşimde de herhangi bir problem yok, evlenir evlenmez hamile kalmış,doktor hatasıyla bebeğimi kaybetmiş ve aldırmıştım,birdaha da olmadı,hepsi bu.

Doktor şansın %50 demişti bana, yumurtalarım vs.kaliteli ve çok sayıda olduğundan,sonradan ne olduysa,%20 denildi.Kesinlikle devam et dedi Mustafa Bahçeci ile görüştüm ben sonuç negatif olunca,Haziran da kullanılacak ilaçları verdi ,eşim ve bana yapılacak tahlil isimlerini verdi Temmuz'da tekrar yaparız , şansın yine de çok yüksek dedi bana.Mutlaka gel vazgeçme en kötü ihtimal ilk 3'te tutar dedi,ama tabii garanti vermiyor ki.
Benim transfer sonrası kan tahlili beta hcg:0,100 çıktı,5 in altında biliyorsun başarısız transfer yani doktorun hatası,ama baştan imzalatıyorlar 3 sayfa sözleşmeyi,alıyorlar parayı ,sonrası ya tutarsa...

O yüzden Kemal Beye aşılama yaptıracağım ben bu ay.eyvahedigeldismile

boshayallersmile anladım canım yumurta sayın ve kalitesi iyiyse sanırım aşılamayla tutar senin bu ay hmilelik haberini alabiliriz o zaman sositososito
şimdi pazartesi kontrol 5 gün klomen tedavisi hadi bakalım hem de fiyat olarak ne kadar uygundur vereliniortak

Back
X