nişantaşında hayri ermişe yaptırmıştım. türkiyede amniyosentez dalında üç isim var araştırdıysan bilirsin, atıl bey, rıza bey ve hayri bey. ben 40 yaşımda olduğum için zaten amniyosentez yaptıracaktım, ama doktor 3,5 aylıkken ultrasonda ensesinde kalınlık olduğunu farketti ve acil cvs istedi. kurban bayramının öncesindeki günlerde farkedildi ve ben o üç hocadan ancak hayri beye ulaşabildim. işlem gerçekleştirildi ve üç gün sonunda (benim için üç yıldan fazlaydı), bir bayram arefesi günü sonucu bildirdiler bana...trizomi 18'di bebeğim, hem de bütün hücreleri....ve ben üç buçuk ay yaşatmak için çırpındığım her gün kabus gördüğüm ve artık yeni yeni rahat ettiğimi düşündüğüm bir zamanda bebeğimi kendi irademle yoketme kararı almak zorunda kaldım, Allah düşmanıma yaşatmasın o acıyı, hem de o benim üçüncü hamileliğimdi (hiçbiri 2 ayı dolduramamıştı zaten) ama onda doktorlar hep üç ayı vermişlerdi bana eğer üç ayı tamamlarsan artık rahat olabilirsin demişlerdi ben de üç aydan sonra tam derin bir nefes almıştım herşey yoluna girdi artık diye ama olmadı, olamadı....