günaydın kızlarrr
ah canım kıyamam ben sana inşallah o sahneyi yaşarsın bebeciğinin parmaklarını öpersin. allahtan en büyük dileğim kimseyi evlat hasretiyle bırakmasın.
erverdi canım ben hatırlayamadım kürlere alerjin olduğunu yada onun gibi bişi. işte insan sayıyı artırıcı birşeyler yapılabilir mi diye düşünüyo otomatikman. çapadaki doktor aslında 6 olabilir demiş hale hanım 3 demiş neden öyle bir fark oldu acaba?
herkese günaydınna.s.
akşam erkenden uyumuşum 9 da yatıp sabah 7 de zor kalktım
kızlar yaa düşündüm küçük minik bi eli tutup parmaklarını tek tek öpseydimm ne güsel olurdu yaaa
uffff mafoldumben
yağmursesii sen doktora gittin sonuçta gelişme olmuş ama en azından kistin küçülmüş bak sigarada etkili 1-2 ay sonra vitaminler sağlıklı yaşam derken bu iş tamam tatlım sen 1 kez bile denemedin o yüzden lütfen rahat ol bi başla bak olacak senin inşallah
denizbulut kalabalık aile iyi olmuş valla tatlım endişelenme lütfen herşey yolunda gidecek
ah canım kıyamam ben sana inşallah o sahneyi yaşarsın bebeciğinin parmaklarını öpersin. allahtan en büyük dileğim kimseyi evlat hasretiyle bırakmasın.
erverdi canım ben hatırlayamadım kürlere alerjin olduğunu yada onun gibi bişi. işte insan sayıyı artırıcı birşeyler yapılabilir mi diye düşünüyo otomatikman. çapadaki doktor aslında 6 olabilir demiş hale hanım 3 demiş neden öyle bir fark oldu acaba?